2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262299 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim en başından bu bilgiyi sızdırsa hiç başı ağrımayacaktı.

Yani bu çocuk sezon sonra 10m €  değere ulaşsa menajeri mızmızlanmaya başlar hadi satalım diye.
Bunun özel haberlik bir durumu yok. Dün Ergin Aslan TV Net'de bunları detaylı olarak anlatmıştı. Ben de sabah paylaşmıştım. Yine birileri tıkın kölesi olmuş hem de haberlerimi çalıyorlar deyip başkalarının haberini özel haber diye vererek  :tabe:

https://twitter.com/yenisafakspor/status/1213213788599672832

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı f_madida

FFP yok, yerine yeni al-sat sinirlamasi gelmis hem de TFF'den.
Adamlar kafasina gore faiz orani belirliyor, sinirlama koyuyor, cok net ve acik bir sekilde artik Turkiye'nin tek sahibi gs olmustur, devletin parasiyla transfer yapip tekrar devletin parasiyla klubune borc alan onu da odemeyip yine transfer yapabilen hic kimseye ve hicbir kuruma hesap vermeyen bir camia.

Devletin her noktasina girmis adamlar bundan sonra bu sistemle Besiktas'in veya fbnin butcelerini sinirlarlar sampiyonlukla uzaktan yakindan alakamiz oldugu sene faiz oranlarini degistirir ceza getirir. Is coktan bitti, feto kazandi, Besiktas kaybetti.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Yönetim en başından bu bilgiyi sızdırsa hiç başı ağrımayacaktı.

Yani bu çocuk sezon sonra 10m €  değere ulaşsa menajeri mızmızlanmaya başlar hadi satalım diye.
Fo zamani rakamlari gibi 37.5 de oturmuyor
Sasirdik mi, yoh

Neden 37.5 neden 40 degil neden 20 degil

Fo nasi anlatiyordu
Neden 10 milyon tek talibi benim neden 100bin degil bi sene sozlesmesi kalmis

Simdi bu nasi oluyo
Yuzde kwci bizim bu elemanin
5 milyona satsak
1.9 menejere verecez
3.1 bize kaldi
2 milyonu dus
1.1 cebe mi kaliyo
Menejere 1.9
Ohhh ne guzel ticaret
Menejer 1.9 hasic 2 biz 1.1
Mutis isler

Nekodu gibi herifi 25e satsak
10 myoni eski takimina verecez
5 daha verdik
Herifler 15 alacak

Taliskanin yuzde 20sine ortak olaydik daha iyiydi

Çevrimdışı haluk.m

Bunun özel haberlik bir durumu yok. Dün Ergin Aslan TV Net'de bunları detaylı olarak anlatmıştı. Ben de sabah paylaşmıştım. Yine birileri tıkın kölesi olmuş hem de haberlerimi çalıyorlar deyip başkalarının haberini özel haber diye vererek  :tabe:

https://twitter.com/yenisafakspor/status/1213213788599672832

%37,5 'lik menajer komisyonundan bahsettikleri için özellikle paylaştım 2m€  vermekten daha büyük sıkıntı.

Brezilya tarzı çalışmaya başlamışız, %10 Ali, %30 Veli, %50 Biz gibi..

Çevrimdışı MUSTAFA_

%37,5 'lik menajer komisyonundan bahsettikleri için özellikle paylaştım 2m€  vermekten daha büyük sıkıntı.

Brezilya tarzı çalışmaya başlamışız, %10 Ali, %30 Veli, %50 Biz gibi..
Fİkret Orman oradan kendisine pay ayırdığı ortaya çıksa şaşırmam. Kulübü kötürüm bırakmış resmen  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız her şey tamam da Hasic birden neden bu kadar kötülenmeye başladı  :alala: N'KOudou gibi sözleşmesi. Satıştan pay olması da gayet normal. Neden oyuncu bu paralar üzerinden eleştirilir oldu? Birden onca ay sızmayan transfer bilgileri sızdı. Herkes sürekli sormuyor muydu bu adama ne oldu diye? O zaman ortaya çıkmayan bilgiler yöneticilerin saçma açıklamaları sonrası neden birden ortaya çıktı? Bunun adı algı operasyonudur. Bunlar da Fikret Orman gibi algılarla baskıyı kırmaya çalışıyorlar. Hasic'in olayına bahane üretiyorlar. Ben bu durumdan hiç memnun değilim  :money:

https://twitter.com/Avfattas/status/1213423386875121670

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Fİkret Orman oradan kendisine pay ayırdığı ortaya çıksa şaşırmam. Kulübü kötürüm bırakmış resmen  :money:

Sayın ex başkanın gözü son döneminde açıldı. Şimdi düşününce Cenk Tosun zamanı bu işlerin farkına varsalar o paralar daha kulübün kasasına girmeden buhar olurmuş.

@mylife1903  Danaya girer gibi oyuncu almaya başlamışlar,  Talisca olsa namımız yürürmüş  :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Siyah beyazlı yönetim Şef Scout olarak Dehan Öğetbil'i göreve getirmişti. Bu görevlendirmenin ardından ise scout ekibinde yer alan bazı isimlerle de yollar ayrıldı. Serdar Topraktepe, Mehmet Bulduk ve Tolga Yalçın'ın görevine son verildiği öğrenildi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer sezonu geldi. İçimde hiç heyecan yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Yönetim en başından bu bilgiyi sızdırsa başı hiç ağrımayacaktı.

Yani bu çocuk 1-2 sezon sonra 10m €  değere ulaşsa menajeri mızmızlanmaya başlar hadi satalım diye.

adamlarla konuşup daha düzgün bir ödeme planı yaratabilirler, satış payını azaltabilirler

ama onun yerine garip garip tweetler atıp milleti gaza getirmekte ne bileyim şimdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Onun belgesi olmaz

Çevrimdışı mylife1903

Sayın ex başkanın gözü son döneminde açıldı. Şimdi düşününce Cenk Tosun zamanı bu işlerin farkına varsalar o paralar daha kulübün kasasına girmeden buhar olurmuş.

@mylife1903  Danaya girer gibi oyuncu almaya başlamışlar,  Talisca olsa namımız yürürmüş  :kop:
Buhar oldu para zaten
Mitro vida pepe negro lens derken gitti cenkten gelen
Okuz olsa cenkten geleni taliye basar zarar etmez

Simdi mesela soyle dusunelim ben talinin menejeri olsam benfika ile iliskilerim iyi olsa dusunuyorum yani
Talinin ust kullanim hakki beisktasta olacak kullanmasinlar diye 1-2 sakal atarim
Kimseciklerin de ruhu duymaz

Çevrimdışı mylife1903

Baskan soylemis gerekenleri
Feslegen gibi oturtmus bilezik gibi gecirmis miydi neydi ondan yapmis

Yönetimlerin popülist olması, yaşlı ve pahalı transferler, kulüplerin bir türlü temizleyemediği yancılar, çalanlar, talan edenler yüzünden Türkiye'deki kulüplerin çoğu batma noktasında. Yaptıkları hatalı, yanlış işlerin bedelini ödemeyen ve yaptıkları yanlarına kâr kalan başkanlar, Türkiye'nin güzide kulüplerini faaliyet yapamaz hale getirmiştir. Altyapı yerine çabucak meşhur olmak için, yaşlı, işi bitmiş, Türk futboluna katkı vermeyecek futbolcuları getirip maddi manevi beslenen yöneticiler ve bunlara hesap sormayan hukuk sistemi bu işlerin sonunu hazırlamıştır.

Fonun yalakalari tirolleri (...)₄ cikip cevap versin
Camia soru sorarken
Cerez parasiydi
Turkiye gercekleriydi

Fo da cikip cevap versin simdi erkekse Fo ne diyordu

Baskan dediyse dogruydu

Çevrimdışı mylife1903

En cok maddi manevi beslenen yoneticiler kismini sevdim

Manevi olay belliydi
Maddi olayin dile gelmesi guzel olmus

Kendi yaptigi sitada giremeyen efsane baskan

Çevrimiçi yaço58

adamlarla konuşup daha düzgün bir ödeme planı yaratabilirler, satış payını azaltabilirler

ama onun yerine garip garip tweetler atıp milleti gaza getirmekte ne bileyim şimdi
Onuda geç en konuşulmayacak yerde 5te5 yapılmış paşa maçından önce çıkıp karamsar karamsar konuştu başkan işte lider bu zamanda belli olur çıksın taraftarı arkasına alacak bir konuşma yapsın bu kadar zor olmamalı şuan camianın yüzde 90ı Bi forvet transferine tamam fazlasını istemiyor kimse herkes şartların farkında ama başkanda çıksın camiayı birleştirici bişeyler yapsın biz üzerimize düşeni yapacağız taraftarda destek olsun babında açıklama yapsın ama dün emre kocadağın açıklamalar Adnan dalgakıranın açıklamalar insanda heves bırakmıyor neye yaradı o açıklamalar taraftarın şevkini hevesini kırmaktan başka böyle giderse ilk maç 15 20 bin kişi olur stadqta zorla şartları balo cenk zaza dabburdam birimi getir ya şu tffye karşı gülle yap yada başka bişe yap çöz şu işi başkan camiayı şu saatten sonra kenetlemenin başka yolu yok geçen sene bir kagawa geldi o bile camiada nasıl heyecan yarattı birde Adnan dalga kıran saçma sapan zar atılımı falan diye tivit atacağına şu sözleşme detaylarını açıklasa kabaca zaten taraftar anlardı tamam der geçerdi ama attığı saçma sapan tivitle taraftarı birleştirmek yerine karamsarlığa itiyor

Çevrimdışı mylife1903

Baskan ve yonetimi baya dolu fo ve avanesine karsi
Hala laf sokuyorlar 4koldan
Adamlari anlayabiliyorum
Birsuru set soyledi fo cevap hakki bile vermeden kongrelerde
Adamlar ceplerinden de bir suru pra koyuyor ona da tamam

Ama cok konusuyorlar

Konusurken dikkatli olacaksin 3 dusunup 1 konusacaksin
Anc daha tecrubeli olmaliydi bu konularda

Quaresma adamin ustune isedi kadinlara organina gosterdi falan diyordu sonra tipis tipis gidip belese gonderdiklerini bons vererek aldilar
Burak kim falan diyordu simdi sahaya kaptan cikiyor

Simdide yasli topcu almayacaz meshur topcuya pra vermeyecez falan diyor haftaya oldu diyelim zilatan geldi nasi alacan? Kurekle gomerim az tutarli olsun besiktas baskanisin diye

Genelleme yapmadan sokup cikart ne derdin varsa anlat tek tek yapilanlari elestir gom bu taraftar simdilik arkanda ama taraftar eskisi gibi degil gozumuz acildi fodan kazigi yiyince

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

SON DAKİKA - Siyah beyazlı yönetim Şef Scout olarak Dehan Öğetbil'i göreve getirmişti. Bu görevlendirmenin ardından ise scout ekibinde yer alan bazı isimlerle de yollar ayrıldı. Serdar Topraktepe, Mehmet Bulduk ve Tolga Yalçın'ın görevine son verildiği öğrenildi.

Hep türklerden oluşan scout ekibi mi olur zaten???? Farklı milletlerden o liglerin kurdu adamları getireceksin ki oyuncu havuzu büyüsün.Atıyorum 4 türk yerine 1 fransız 1 alman 1 italyan getirseler hepsi kendi ülkelerindeki liglerin dinamiklerini vs bildikleri için o oyuncular hakkında gerekli bilgileri daha detaylı verirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hep türklerden oluşan scout ekibi mi olur zaten???? Farklı milletlerden o liglerin kurdu adamları getireceksin ki oyuncu havuzu büyüsün.Atıyorum 4 türk yerine 1 fransız 1 alman 1 italyan getirseler hepsi kendi ülkelerindeki liglerin dinamiklerini vs bildikleri için o oyuncular hakkında gerekli bilgileri daha detaylı verirler.
Zaten yeni oyun açmış FM oyuncusu gibi davranıyor şu an yönetim. Bütçe olsa da olmasa da ilk öncelikle scout ekibi, antrenörler ve sağlık ekibini yani tüm teknik kadroyu kovup yerine iyilerini alırsın. Dediğin gibi scout ekibi oluştururken sadece kendi liginden seçersen yerel bir gözlem ağın olur. Bizim senelerdir Türkiye'de herhangi bir genç oyuncuyu kulübe kazandırdığımız görülmedi. Yani var olan scout ekibi yeyip içip yattı. Umarım yeni gelenler hem farklı ülkelerde gözlem ağı olan kişiler olur. Özellikle ucuz futbolcu bulabileceğimziz Afrika, Arjantin ve Kuzey Avrupa ülkeleri konusunda tecrübeli olurlarsa iyi olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Zaten yeni oyun açmış FM oyuncusu gibi davranıyor şu an yönetim. Bütçe olsa da olmasa da ilk öncelikle scout ekibi, antrenörler ve sağlık ekibini yani tüm teknik kadroyu kovup yerine iyilerini alırsın. Dediğin gibi scout ekibi oluştururken sadece kendi liginden seçersen yerel bir gözlem ağın olur. Bizim senelerdir Türkiye'de herhangi bir genç oyuncuyu kulübe kazandırdığımız görülmedi. Yani var olan scout ekibi yeyip içip yattı. Umarım yeni gelenler hem farklı ülkelerde gözlem ağı olan kişiler olur. Özellikle ucuz futbolcu bulabileceğimziz Afrika, Arjantin ve Kuzey Avrupa ülkeleri konusunda tecrübeli olurlarsa iyi olur  :tabe:

Afrika arjantin kuzey avrupa hem keşfedilmiş hem de büyüklerin ellerinde olan yerler.
Bence asıl yerler orta seviyelere hitap eden balkan ülkeleri falan olmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Afrika arjantin kuzey avrupa hem keşfedilmiş hem de büyüklerin ellerinde olan yerler.
Yaw oralardan adam bize dusmez
Zaten ilk kesfeden de olmazsin
Bisi bulsan sana da gelmez

Afrikadan adam dilini konustugu firansaya gider
Berwzilyadan bulsan portekize gider adam zaten neden riske girsin
Arjantinden bulsan o da italya ispanya yapar
Zaten olmus olan berazilyaliyi falan pra verip aliyor almanlar ispanyollar sora gelmez

Bizim yugolara bulgarlara bakmamiz lazim
Yunan alalim yinan
Iki kebap 3 zeytin yagli yiyince migreni tutmaz ishal olmaz
Parasini geciktirsen yunan sahaya cikar kici kirik avrupali gibi girev yapmaz elinden geleni yapar
Sirp gelsin iste en kotu
Yahu ruslar ozbekistandan messi cikartiyor
Eldar diye bi cocuk var rostovda ozbek
Yarmolenkonun iyisi oyle diyem
Rus liginin icinden geciyo da takimi zayif
O lig erkek ligi ustelik bizde kirmizi verip 5 mac ceza cakacaklari mudahele oyna devam
Boks maci gibi de oluyor karete maci gibi de
Erkek gibi oynuyorlar oylw kendimi atam faul versin falan yok

Bu cocugu belki ozbekistandan gwtirebilirdin zor tabi once rus ligini tercoh etmesi normal ama belki olurdu

Yakin yerlerden cikanlari kacirmayacan
Ucuza cok mac oynayabilen kasar lig topcularini alacan
Oynasinlar 5 tane de iyi adamin olsun maaslari ode yoluna bah

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arjantin'den her türlü bulunur. Transfer piyasasının düşük olduğu bir ülke. Balkanlar da mantıklı ama oralardan riske girmezler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu podcasti dinlemenizi tavsiye ederim. Mevcut yönetim hakkındaki tespitleri çok iyi  :tabe:

https://twitter.com/CemFante/status/1213497599048765441

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı blackeagle35

Eğer Trabzon imzalamazsa Novak sezon sonu için düşünülebilir hem sözleşmesi de bitiyor..

Çevrimdışı Erman1903

Görünen o ki Çebi yönetimi de mevcut düzeni devam ettirecek. Adalının gelmesi durumunda da benzer bir senaryo izleyecektik.

Hürser Tekinoktay sporun içinden gelen, projeleri olan, yönetim için enerjisi olan tek adaydı ama klubun içinden gelen bir çok kişi gibi küçük görüldü.

Her grup hak ettiği gibi yonetilir, mustehak bize. Yeni bir seçim olsa hiç ders almamış gibi Adalı'yı seçeriz.

Çevrimdışı cursedofdragon