2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269509 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çıkıp şöyle açıklama yapsalar kimse Hasic için sesini çıkarmazdı. Bu yöneticiler Beşiktaş taraftarı değiller mi? Hiç mi bilmiyorlar taraftar dinamiklerini? Hiç mi iletişim bilmiyorlar? Neden önüne mikrofon uzatılan, eline telefonunu alan sadece ağlıyor  :money: Bu kadar mı kötüler ve iş bilmezler  :alala:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1213342640114225152

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bizim yonetim renklilerde olacak , yeminle o ilk ayi gostermezler..anc sewerim ama olmuyor be baskan olmuyor...
Bizde boyle
Sabrediyoruz
Yd ve fo bile cok oturdu koltukta
Degismez bu duzen onlem almadikca
Aciklamalardan hal ve tavirlardan da belli oluyor onlem alinmadigi
Topcu almayacaz 3-5 hakem alacaz diyorlarsa destekliyorum bu yonetimi
Dogru hAkemi devsirirsen gol bile attiriyorsun, atilmisi vAr

Çevrimdışı mylife1903

Çıkıp şöyle açıklama yapsalar kimse Hasic için sesini çıkarmazdı. Bu yöneticiler Beşiktaş taraftarı değiller mi? Hiç mi bilmiyorlar taraftar dinamiklerini? Hiç mi iletişim bilmiyorlar? Neden önüne mikrofon uzatılan, eline telefonunu alan sadece ağlıyor  :money: Bu kadar mı kötüler ve iş bilmezler  :alala:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1213342640114225152
Yaw sonra tiribunden geldik diye masal anlatiyorlar
Hep ayni
Hangi tiribun bu arkadas
Tiribunden gelen adam o yasta olacak eline o firsat gececek
Yusuf namglunu sabri celigi falan hayata kusturur sokup ciksrtir sabah aksam eski vidyolari koyar gosterir kim olduklarini yeni taraftara
Bunlar ayrica korkak, bunlari elestirirsek daha fazla onumuzu keserler diyorlar
Daha fazla napacak penalti mi vermeyecek kirmizi mi gosterecek sana

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene ikisi de vardı.

bu topa daha evvel de girmiştin yanıt olarakda geçen sene başında kadroda göndermeye çalıştığın ama gönderemediğin negredo love pektemek güven umut die sıralamalı 5 forvet vardı umut en zayıf halkaydı sayısal fazlalık vardı bir ya da 2 kişiyi göndermek gerekiyordu şeklinde yanıt almıştın sanırım unuttun yanıtı bir daha hatırlatmış oldum. bu arada orkan çınardan hala umutluyum ben  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

elde ki kadroyu koruyon ilk önce dedi onu bile başaramadılar bilerek dağıttılar kadroyu.

Yerlerine vasat adamları doldurdular klübü batırdılar kaçtılar gittiler.

kadroyu korursan para girdisi çıktısı olmaz para girdisi çıktısı olmazsa giren çıkan olmaz mikonos olmaz oteller olmaz olmaz da olmaz işte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Beşiktaş’ın altyapısından yetişen tecrübeli ön liberosu Necip Uysal’a teklif var. 28 yaşındaki futbolcuya, Ankaragücü’nün talip olduğu öğrenildi. Başkent temsilcisinin teknik direktörü Mustafa Kaplan’ın kadrosunda görmek istediği futbolcu için kulübün Siyah-Beyazlılar’la temaslara yakın zaman içerisinde başlayacağı kaydedildi. (Fanatik)

🚨  Haziran ayındaki EURO 2020’ye hazır olarak katılmak isteyen Cenk Tosun, yeni menajer Carlo Ancelotti’nin kendisine 3 maçta da süre vermemesi sonrasında ipleri kopardı. Teklifleri değerlendirmeye alan Milli yıldız, Beşiktaş ve Crystal Palace arasında bir tercih yapacak. (Fanatik)

🚨  Beşiktaş, Ekvadorlu golcü Enner Valencia’yı sezon sonuna kadar bedelsiz kiralamak için kulübü Tigres’le anlaştı. Hem forvet hem de kanat hattında forma giyebilmesi sebebiyle Abdullah Avcı’dan onayı alan 30 yaşındaki futbolcuyla yarım sezon için 1.1 milyon Euro’ya el sıkışıldığı öğrenildi. (Fanatik)

🚨  Beşiktaş’ın Şilili stoperine Santos’un ardından bir diğer Brezilya ekibi Corinthians da talip oldu. İlk etapta Santos’tan gelen 1.5 milyon Euro’luk teklife olumlu bakan yönetim, taliplerin artması sebebiyle ikinci Serie A ekibinin de önerisini bekleme kararı aldı. (Gökmen Özcan)

🚨  İtalyan basınında yer alan haberlere göre Brescia'dan ayrılmak isteyen Balotelli ile ilgilenen kulüplerin başında Beşiktaş'ın geldiği belirtildi. Transfermarketweb'de yer alan habere göre bu sezon ırkçılığa maruz kalan Balotelli, Brescia'dan ayrılmayı düşünüyor. Golcü futbolcu için en ciddi taliplinin de Beşiktaş olduğu öne sürüldü. Beşiktaş'ın oyuncuya 1.2 milyon Euro ücret teklif ettiği ve Balotelli'nin de transfere sıcak baktığı öğrenildi. (Fotomaç)

🚨  Kartal'ın sezon başında da istediği ama Sassuolo'ya kaptırdığı milli oyuncu Mert Müldür için İtalyan ekibinin kapısını çaldığı öğrenildi. Euro 2020'de forma giymek için sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini kulüp yönetimiyle paylaşan Mert için, Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiralama teklifi yapacağı bildirildi. (Fotomaç)

🚨  Kariyerini sürdürdüğü Lyon'da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen Marcelo, devre arasında kulüp yönetimiyle masaya oturacak. 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun önceliğinin Beşiktaş olduğu, Lyon'dan gitmesine izin verilmesi durumunda Siyah-beyazlılara 'Beni alın' mesajını göndereceği ifade edildi. (Fotomaç)

🚨  Süper Lig'in ikinci yarısında orta saha için arayış içerisinde olan Yeni Malatyaspor'un, Beşiktaş'ta bu sezon fazla forma şansı bulamayan Oğuzhan Özyakup'a talip olduğu öğrenildi. Bu transfer için nabız yoklayan Malatya, Abdullah Avcı'nın kararını bekliyor ancak tecrübeli hoca şu ana kadar olumlu-olumsuz bir yanıt vermedi. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş'ın PSV'ye, Erick Gutierrez için yaptığı teklif geri döndü. Eindhovens Dagblad gazetesi haberinde 'şimdilik' olmak kaydıyla, Beşiktaş'ın teklifinin PSV'yi ikna etmediğini yazdı. Gutierrez'in PSV ile Katar'daki kampa katılacağını belirtti. İki taraf arasında anlaşma olursa Meksikalı oyuncunun Katar'dan Türkiye'ye gidebileceğini yazdı. (Fotomaç)

🚨  Serie A’da Torino forması giyen, fakat tecrübeli futbolcudan haber bekleyen Beşiktaş’ın Marsilya’da gözden çıkarılan 29 yaşındaki golcü Valere Germain’le ilgilendiği ortaya çıkarken, Fransız yıldızın da Süper Lig’de oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Marsilya’da geçtiğimiz sezon ve bu sezon kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Germain’in kariyerini farklı bir takımda sürdürmeyi istediği ifade edilirken, tecrübeli teknik direktör Andre Villas Boas’ın bu ayrılığa onay verdiği bildirildi. (Akşam)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Beşiktaş’ın altyapısından yetişen tecrübeli ön liberosu Necip Uysal’a teklif var. 28 yaşındaki futbolcuya, Ankaragücü’nün talip olduğu öğrenildi. Başkent temsilcisinin teknik direktörü Mustafa Kaplan’ın kadrosunda görmek istediği futbolcu için kulübün Siyah-Beyazlılar’la temaslara yakın zaman içerisinde başlayacağı kaydedildi. (Fanatik)

🚨  Haziran ayındaki EURO 2020’ye hazır olarak katılmak isteyen Cenk Tosun, yeni menajer Carlo Ancelotti’nin kendisine 3 maçta da süre vermemesi sonrasında ipleri kopardı. Teklifleri değerlendirmeye alan Milli yıldız, Beşiktaş ve Crystal Palace arasında bir tercih yapacak. (Fanatik)

🚨  Beşiktaş, Ekvadorlu golcü Enner Valencia’yı sezon sonuna kadar bedelsiz kiralamak için kulübü Tigres’le anlaştı. Hem forvet hem de kanat hattında forma giyebilmesi sebebiyle Abdullah Avcı’dan onayı alan 30 yaşındaki futbolcuyla yarım sezon için 1.1 milyon Euro’ya el sıkışıldığı öğrenildi. (Fanatik)

🚨  Beşiktaş’ın Şilili stoperine Santos’un ardından bir diğer Brezilya ekibi Corinthians da talip oldu. İlk etapta Santos’tan gelen 1.5 milyon Euro’luk teklife olumlu bakan yönetim, taliplerin artması sebebiyle ikinci Serie A ekibinin de önerisini bekleme kararı aldı. (Gökmen Özcan)

🚨  İtalyan basınında yer alan haberlere göre Brescia'dan ayrılmak isteyen Balotelli ile ilgilenen kulüplerin başında Beşiktaş'ın geldiği belirtildi. Transfermarketweb'de yer alan habere göre bu sezon ırkçılığa maruz kalan Balotelli, Brescia'dan ayrılmayı düşünüyor. Golcü futbolcu için en ciddi taliplinin de Beşiktaş olduğu öne sürüldü. Beşiktaş'ın oyuncuya 1.2 milyon Euro ücret teklif ettiği ve Balotelli'nin de transfere sıcak baktığı öğrenildi. (Fotomaç)

🚨  Kartal'ın sezon başında da istediği ama Sassuolo'ya kaptırdığı milli oyuncu Mert Müldür için İtalyan ekibinin kapısını çaldığı öğrenildi. Euro 2020'de forma giymek için sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini kulüp yönetimiyle paylaşan Mert için, Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiralama teklifi yapacağı bildirildi. (Fotomaç)

🚨  Kariyerini sürdürdüğü Lyon'da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen Marcelo, devre arasında kulüp yönetimiyle masaya oturacak. 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun önceliğinin Beşiktaş olduğu, Lyon'dan gitmesine izin verilmesi durumunda Siyah-beyazlılara 'Beni alın' mesajını göndereceği ifade edildi. (Fotomaç)

🚨  Süper Lig'in ikinci yarısında orta saha için arayış içerisinde olan Yeni Malatyaspor'un, Beşiktaş'ta bu sezon fazla forma şansı bulamayan Oğuzhan Özyakup'a talip olduğu öğrenildi. Bu transfer için nabız yoklayan Malatya, Abdullah Avcı'nın kararını bekliyor ancak tecrübeli hoca şu ana kadar olumlu-olumsuz bir yanıt vermedi. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş'ın PSV'ye, Erick Gutierrez için yaptığı teklif geri döndü. Eindhovens Dagblad gazetesi haberinde 'şimdilik' olmak kaydıyla, Beşiktaş'ın teklifinin PSV'yi ikna etmediğini yazdı. Gutierrez'in PSV ile Katar'daki kampa katılacağını belirtti. İki taraf arasında anlaşma olursa Meksikalı oyuncunun Katar'dan Türkiye'ye gidebileceğini yazdı. (Fotomaç)

🚨  Serie A’da Torino forması giyen, fakat tecrübeli futbolcudan haber bekleyen Beşiktaş’ın Marsilya’da gözden çıkarılan 29 yaşındaki golcü Valere Germain’le ilgilendiği ortaya çıkarken, Fransız yıldızın da Süper Lig’de oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Marsilya’da geçtiğimiz sezon ve bu sezon kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Germain’in kariyerini farklı bir takımda sürdürmeyi istediği ifade edilirken, tecrübeli teknik direktör Andre Villas Boas’ın bu ayrılığa onay verdiği bildirildi. (Akşam)

Transferden beklentim yok kendi adıma ama merak da ediyoruz işte kaynaklara bakınca hep uydurma ve Beşiktaş düşmanı yayın yapan medya organları sen böyle paylaşınca gören insanlar gidip oralara hit kazandırmamış oluyor büyük iş yapıyorsun  :claps:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferden beklentim yok kendi adıma ama merak da ediyoruz işte kaynaklara bakınca hep uydurma ve Beşiktaş düşmanı yayın yapan medya organları sen böyle paylaşınca gören insanlar gidip oralara hit kazandırmamış oluyor büyük iş yapıyorsun  :claps:
Amacım tık sayılarını azaltmak değildi. Daha çok buradakilerin haberlere rahat erişmesini ve bu haberler üzerinden konuşmasını sağlamaktı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

@MUSTAFA_ Eline sağlık günlük derlemelerin için.

Roco'ya teklif varsa öyle 1 1.5 filan şimdiye uçağa bindirip göndermişlerdi bile sanmıyorum. :)
Enner Valencia elimizdekilerden fazlasını vermeyebilir ve sözü edilen 6 aylık ücret çok.

Funes Mori'yi getirsinler Meksika'dan. Şimdiye kadar ismi geçenlerden hakikaten net iş görür denebilecek bi o vardı.

Kısa vadeli kontratlar ve ortalama/ortalama altı ücretlerle ikna edilebilecekse ve hiç para yoksa 6 aylık palyatif çözümler getirebilecek 3 arkadaşı bırakalım. Yaşlı maşlı ama idare edin eldekilerden iyi hepsi

https://www.transfermarkt.com.tr/nico-gaitan/profil/spieler/75442
Bu teknik kapasitesi yüksek bi arkadaş Ljajic'in hali de düşünülürse iş görür

https://www.transfermarkt.com.tr/nemanja-nikolics/profil/spieler/102281
Pek çok ligde leblebiciliğini kanıtlamış bi isim. çok popüler değil düşük ücrete kısa vadeli gol atar. burak'ı kanatta değerlendirme opsiyonu yaratabilir. ama funes mori olabiliyorsa bunu unut gitsin tabi

https://www.transfermarkt.com.tr/fedor-kudryashov/leistungsdaten/spieler/48634/plus/0?saison=2019
Geçen sene Başakşehir'de fena değildi. Bence Rebocho'dan iyidir. Opsiyonlu 6 aylık kontratla almaya çalışılınabilir. Rebocho tatmin edici değil zaten yine sol bek sorunumuz var. Caner'in sol bekliğinden de iyidir bu fedor. Caner'i ön tarafta kullanmak lazım defansif arızalarından uzak kalabilmek için.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Amacım tık sayılarını azaltmak değildi. Daha çok buradakilerin haberlere rahat erişmesini ve bu haberler üzerinden konuşmasını sağlamaktı  :tabe:

1 taşla 3 kuş vuruyorsun o zaman. Gerçi senle alakalı değil tabi de isimlere bakınca heyecanlanan biri olduğunu sanmıyorum. Bir tek Balotelli o da -Nouma etkisi yapar biraz taraftarı heyecanlandırır. Kırmızı görmekten kalan vakitlerinde de 7-8 tane sokuşturur. Atiba Reis i rahatlatır.  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün de transfer yok  :uyucam:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün de transfer yok  :uyucam:
Dur daha şampiyonluk yarışından kopmadık. Zaten bu sezon için transfer yapıp zar atmak istemiyoruz. Biz sonraki seneyi düşünüyoruz. Bu senenin ne önemi var ki? Sanki ekonomik krizdeyiz ve şampiyon olmazsak sıkıntıya gireceğiz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

bu topa daha evvel de girmiştin yanıt olarakda geçen sene başında kadroda göndermeye çalıştığın ama gönderemediğin negredo love pektemek güven umut die sıralamalı 5 forvet vardı umut en zayıf halkaydı sayısal fazlalık vardı bir ya da 2 kişiyi göndermek gerekiyordu şeklinde yanıt almıştın sanırım unuttun yanıtı bir daha hatırlatmış oldum. bu arada orkan çınardan hala umutluyum ben  :D
Ben elinde umut olduğunu olabileceğine inanmadığını  veya umutun bunu göstermediğini söylüyorum.sen ne anlıyorsun bilmiyorum ama umutu göndermesini de doğru bulmuyorum. bu arada elinde olmayan özellikte bir oyuncuydu ve oynattığı oyuna da en uygun türdeydi hatta hocanın benimsediği türden bir oyuncu ama düşük kalibrede.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimdışı mylife1903

Biraz eski beşiktaşlı Edu biraz almedia birazda negrodoyu karıştır ortaya Zaza çıkar, bu yönetim de nostaljiyi seviyor

Solak bu
Sevdigim tip eleman azicik da ariza ama arkadas solak santrafor almayin adi vieri degilse

Çevrimiçi yaço58

Zaza hakkında bir yorum oyuncuyu izlemedim hiç açıkcası gelirse umarım faydalı 7lur ve biz 2.yarı çift forvete dönmeliyiz elimizdeki kadroya göre verimsiz kanatlar yerine Burak cenk yada Burak zaza yapılabilir geride zaten atiba elneny sol nkadou sağa ljajici atarsın böyle bir şablon denenebilir elimizdeki kanatların verimine bakarak

https://twitter.com/mikserin/status/1213409156180455424

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

:D

Güzel kafa atmış. Yarın bize gelse hakemlere de böyle kafa atar, dayanamaz bu  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

zaza denince aklıma bu geliyor

Çevrimdışı mylife1903

zaza denince aklıma bu geliyor

33 hafta mac 0-0 dakika 95 duuut penalti
Atarsak sampiyonuz
Topun basinda zaza
Kosmaya basliyor 2 milyon besiktasli hastanelik
Iran irak savasindan cok zayiat olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yöneticiler dört bir yandan açıklamalara devam ediyordu. Beşiktaş taraftarı "Tamam, öldük, yeter..." diye feryat figan ediyordu  :ebebe:

Erdal Torunoğluları: "Bazen matematik yetmiyor. #hesap"

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Yönetim en başından bu bilgiyi sızdırsa başı hiç ağrımayacaktı.

Yani bu çocuk 1-2 sezon sonra 10m €  değere ulaşsa menajeri mızmızlanmaya başlar hadi satalım diye.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2020, 15:28:12 jokerhm ]