2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261186 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Enerjisi mutis bi abimiz kendisi
Uyurgezer degil ama uyurkonusur
Yarın çıkıp kupayı fbye verseler yine iyi niyetten şüphemiz yok diyecekler şaka gibi adamlar göz göre göre fbyi şampiyon yapmak için sezonu düzenlemiş geçen 2 sene gs bu sene fb ama bizim iyi niyetten şüpheöiz yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar fazla malzeme verdiler ki son 2 haftada artık hangisine gönderme ve iğneleme yapsam diye kararsız kalıyorum  :ebebe: Ne yapalım zar mı atalım? Risk mi alalım? İyi niyetten şüphemiz yok..

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Aynen öyle Bi çıkın deyin elimizden gelen herşeyi yapacağız diye bugun emre kocadağın açıklamalarıms zaten diyecek birşey yok  niye bizim camianın başındakiler bütünleştirmek yerinr taraftarı karamsarlığa itiyor onu anlamıyorum şu derbi Bi renkliye Olcak bugun de mhkdaki soytarı açıklama yapacak camia olarak ortalığı ayağa kaldırırılar biz yok onu satmayacağız olursa 1 transfer olmazsa olmaz iyi niyetten şüphemiz yok açıklama bu yav Bi taraftarı etrafınızda toplayın ilk geldiler forma kampanyası oldu herkes birleşmedimi birleşti çokmu zor birleştirmek camiayı ama karamsarlığa sürüklemek daha kolay

https://twitter.com/Avfattas/status/1213191990491394048

Çevrimdışı celiker1

Aynen öyle Bi çıkın deyin elimizden gelen herşeyi yapacağız diye bugun emre kocadağın açıklamalarıms zaten diyecek birşey yok  niye bizim camianın başındakiler bütünleştirmek yerinr taraftarı karamsarlığa itiyor onu anlamıyorum şu derbi Bi renkliye Olcak bugun de mhkdaki soytarı açıklama yapacak camia olarak ortalığı ayağa kaldırırılar biz yok onu satmayacağız olursa 1 transfer olmazsa olmaz iyi niyetten şüphemiz yok açıklama bu yav Bi taraftarı etrafınızda toplayın ilk geldiler forma kampanyası oldu herkes birleşmedimi birleşti çokmu zor birleştirmek camiayı ama karamsarlığa sürüklemek daha kolay

https://twitter.com/Avfattas/status/1213191990491394048
Doğru.düzgün şeffaf olsalar gam yemeyeceğim :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

ANÇ'den acemilik bekliyordum ama seçim kampanyasından dolayı iletişim yönünden bir acemilik beklemiyordum. Şimdi anladım ki seçim kampanyasında iletişim uzmanlarından yararlanılmış ama Beşiktaş yönetilirken bundan vazgeçilmiş. Kesinlikle söz verdikleri gibi taraftarı falan dinledikleri de yok. Çok güzel siyaset yapmışlar seçim döneminde. Bu dakikadan sonra böyle devam edip her dakika taraftarı germeye devam ederler gibi. Bu yolun sonu şampiyonluk değil seçim olur...

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1213193164053471239

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gereken dersler alınmış diyor birde gülsek mi ağlasak mı

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1213192828735688704
Gül geç yönetim gibi. Üzülüyorsun da sonuç değişiyor mu? Değişmiyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemi resmen başladı. Umarım üzülmeyiz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gereken dersler alınmış diyor birde gülsek mi ağlasak mı

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1213192828735688704

Yeter valla yeter ya, ulan en kötü senaryoya kendimizi hazırladıkça daha da kötüsü çıkıyor. Bu takımın başaracağı varsa da bu melankoliklerden dolayı başaramaz. Kulübü satın rahatlayalım.

Hakemlerin yanında
Bu takıma transfere gerek yok demek tamamen bir akıl tutulmasıdır.....
İlk 5 hedefi diyordum ya vazgeçtim bu takımın gerçekçi hedefi ilk 10dur.
İlk 10 içerisinde kalalım ok derim ben şuan kulübün içerisindekilerden dolayı.

Transfer dönemi resmen başladı. Umarım üzülmeyiz...

@MUSTAFA_ dalga mı geçiyorsun dostum ?? Üzülmeyiz diyorsun da üzülmeme imkanımız yok. Beklentileri en düşükte tutan benim gibiler bile şu 2 gündür üzüldüler. Düşüre düşüre ümraniyespor vizyonuna geldim artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeter valla yeter ya, ulan en kötü senaryoya kendimizi hazırladıkça daha da kötüsü çıkıyor. Bu takımın başaracağı varsa da bu melankoliklerden dolayı başaramaz. Kulübü satın rahatlayalım.
Yöneticiler değişiyor mentalite değişmiyor. Bize genç, dinamik bir başkan lazım. Tecrübe ile çözüme ulaşacak gibi görünmüyoruz. Kongre üyelerinin risk alması ve Hürser Tekinoktay gibi birilerini getirmesi lazım. Bu iş ne para ne de tecrübe ile düzelebilecek gibi görünmüyor. Bize deli lazım deli  :ebebe:

https://twitter.com/Avfattas/status/1213193944412151808

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Adnan dalgakıran öyle böyle kurulmadım.
Şuan twitter da ankaralı kompela mıdır nedir fb lilelre beraber hareket eden arkadaşın twitlerini beğenmekle meşgul.
Hayırlı geceler
Çok gerildim

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_ dalga mı geçiyorsun dostum ?? Üzülmeyiz diyorsun da üzülmeme imkanımız yok. Beklentileri en düşükte tutan benim gibiler bile şu 2 gündür üzüldüler. Düşüre düşüre ümraniyespor vizyonuna geldim artık.
Benim de beklentim yok. Belkilere tutundum hayatta kalmaya çalışıyorum. Belki bir mucize bekliyorum. Dediğin gibi olacak gibi görünmüyor. Dibi görmeden çıkamayacağız. Çıkmadık candan umut kesilmez  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adnan dalgakıran öyle böyle kurulmadım.
Şuan twitter da ankaralı kompela mıdır nedir fb lilelre beraber hareket eden arkadaşın twitlerini beğenmekle meşgul.
Hayırlı geceler
Çok gerildim

Şu an bizi öldürdüler, mezarımızı deşiyorlar  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Benim de beklentim yok. Belkilere tutundum hayatta kalmaya çalışıyorum. Belki bir mucize bekliyorum. Dediğin gibi olacak gibi görünmüyor. Dibi görmeden çıkamayacağız. Çıkmadık candan umut kesilmez  :ebebe:

yok kardeş senin iyi niyetinden şüphem yokta yani beklentileri ümitleri falan full indir. yönetimin taraftara destek verdiği ateşlediği yerde bu dönemde tam tersi oldu. ama her seferinde taraftarın inancını kırdılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yok kardeş senin iyi niyetinden şüphem yokta yani beklentileri ümitleri falan full indir. yönetimin taraftara destek verdiği ateşlediği yerde bu dönemde tam tersi oldu. ama her seferinde taraftarın inancını kırdılar.
Orman dönemi fiyat kırmak için böyle bir taktik uygularlardı ama bize hissettirirdi yapacağını. Bunlar onu bile beceremiyorlar. Çıkan haberleri bile bir dönem sürekli resmi kanaldan yalanlayıp durdular. Ufak bir ışık bile göstermiyorlar. Biz de transfer sihirbazlarından medet umuyoruz. TFF limitle anlaşılan yönetimi köşeye sıkıştırmış. Ben bugünkü açıklamaları böyle yoruluyorum. Yıkama yağlama faaliyetlerine giriştiler çünkü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Orman dönemi fiyat kırmak için böyle bir taktik uygularlardı ama bize hissettirirdi yapacağını. Bunlar onu bile beceremiyorlar. Çıkan haberleri bile bir dönem sürekli resmi kanaldan yalanlayıp durdular. Ufak bir ışık bile göstermiyorlar. Biz de transfer sihirbazlarından medet umuyoruz. TFF limitle anlaşılan yönetimi köşeye sıkıştırmış. Ben bugünkü açıklamaları böyle yoruluyorum. Yıkama yağlama faaliyetlerine giriştiler çünkü  :tabe:

neyse hedef ilk 10 umarım ilk 10a gireriz.

Çevrimdışı cursedofdragon

neyse hedef ilk 10 umarım ilk 10a gireriz.

ilk 10 çok zor.15 de bitiririz.

Çevrimiçi levitate

twitter'da negredo falan diyorlar noluyoruz lan

hani funes mori hani balotelli
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

MHK’nın açıklamalarından bir şey anlaşılmıyor
Tatmin olmadık
3 net penaltının es geçildiğini bütün spor kamuoyu görüyor 15 hakem nasıl göremiyor...
Bu yahu!  bunu de geç. Ne ceza alırsın ne ikaz
ulan siz vallahi eğitilmezsiniz

Çevrimiçi yaço58

Köşeye miye sıkışıyıruz bize haksız yere kısıtlama getirildi şuan yüzde 31 faizle hesaplama hangi bankada  vaar bunlar böyle adaletsizlik yapıyorsa sende gidersin bugun Ümraniyeye kiraladığımız oyuncunun kiralama bedelini 1milyon euro gösterirsin bunlarla anladığı dilden konuşursun yoksa yıkama yağlama yaptıkça adamlarda zaten şeref yok iyice kibirleniyorlar dahada ezmeye çalışıyorlar bugun o mhj başkanı olacak adamın konuşmaları o kadar pervasızcaki adama bu cesareti bizim yöneticiler veriyor başkan çıktı dedi ali koç görüştüyse adalet istemiştir diye kardeşim derbi öncesi bayram değil seyran değil ne görüşmesi birde zorluda sadece 3ünün olduğu bizim başkan bunu derse adamda bugun etik yada değil topluma ne diyor cevap bile veremiyor çünkü verecek cevabı yok ama akşamına başka bir yönetiximiz dosta korku düşmana güven veren bir açıklama yapıyor üstüne bu durumda ceremeyi yine biz taraftar çekiyor

Çevrimiçi Akil Emre

Adamlar TFF yide akladı, valla ben orman yönetiminden bi fark göremedim, renklilerden örnek vermek istemesemde  adamlar gitti 2 tane iyi adamı aldı kadrolarıda bnce gayet derin. Bakalım biz ağlayarak nereye varacağız.

Çevrimdışı ALDENYX

Bizim yonetim renklilerde olacak , yeminle o ilk ayi gostermezler..anc sewerim ama olmuyor be baskan olmuyor...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mylife1903

twitter'da negredo falan diyorlar noluyoruz lan

hani funes mori hani balotelli
Negro gelirse sivas maci 15k
Balojan gelirse 35k