2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259757 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi levitate

Sence satabilir mi mevcut yönetim? Hayal kurmaya gerek yok. En fazla Oğuzhan kiralık olarak bir Hollanda takımına gider  :tabe:
ozzy + lens'i psv'ye verip gutierrez'i alacakmışız diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bebe vardı birde.

Ha bide stoper vardı s ile başlıyordu kel bişi böyle  :lol:

fake news gibi gözüküyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sabah payalştığım haberler arasında vardı. Onun kaynak çok sıkıntılı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ha bide stoper vardı s ile başlıyordu kel bişi böyle  :lol:

Gordon Schildenfeld'i mi diyorsun  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

fake news gibi gözüküyor
Sabah payalştığım haberler arasında vardı. Onun kaynak çok sıkıntılı  :tabe:
yüksek ihtimalle
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Gordon Schildenfeld'i mi diyorsun  :D

kör reis  :lol: :lol: :lol: adam bizden sonra gidip hırvat milli takımında oynamaya başlamıştı falan  :lol: :lol:

edit:Tamam buldum sidnei

https://es-la.facebook.com/Besiktas/videos/bebe-ve-sidnei-istanbula-geli%C5%9F-bjk-tv/198531083531747/

kör reis  :lol: :lol: :lol: adam bizden sonra gidip hırvat milli takımında oynamaya başlamıştı falan  :lol: :lol:

yok ya benim dediğim s ile başlayan portekizli biri vardı simao diyesim var ama o değil stoper böyle kiralık gelmişti bize.

bir tane daha portekizli vardı alves onu mu diyon acaba.Ama bu stoper değildi  :alala:

https://www.transfermarkt.com.tr/julio-alves/profil/spieler/86826

Çevrimiçi levitate

kör reis  adam bizden sonra gidip hırvat milli takımında oynamaya başlamıştı falan 

edit:Tamam buldum sidnei

https://es-la.facebook.com/Besiktas/videos/bebe-ve-sidnei-istanbula-geli%C5%9F-bjk-tv/198531083531747/
sidnei

bi ara barcaya falan gidiyodu o
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Keşke  :uyucam:
bugün aylar sonra ps'e gittim talisca dağıttı yav

dönmesini istiyorum artık :D
bipbipbupbup

bir tane daha portekizli vardı alves onu mu diyon acaba.Ama bir stoper değildi galiba  :alala:

yok sidneidi @levitate yazdığı gibi. bir de dentinho falan vardı  :lol: o ara öyle genç zar atmalarımız vardı. ama yıldırım abi zardan düşüyordu.

sidnei

bi ara barcaya falan gidiyodu o

haa sidnei doğru ama sidnei iyiydi ben beğenmiştim onu şahsen :D

Adam yeni 30 yaşına basmış PD 10 milyon € :D

Bizdeyken 20 yaşındaydı galiba bu :D Bebe,sidnei,alves filan toplamıstık bütün portekizleri/brazilyalaları başımıza da carvalhal :D

https://www.transfermarkt.com.tr/sidnei/profil/spieler/27374

bugün aylar sonra ps'e gittim talisca dağıttı yav

dönmesini istiyorum artık :D

Uzaktan gol de attın mı  :uyucam:

Bu arada güveni de hollandaya kiralasak müthiş olur biri görürde alır filan  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada güveni de hollandaya kiralasak müthiş olur biri görürde alır filan  :ebebe:
Onu Almanya'dan Herta Berlin istiyor diyorlardı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bizdeyken 20 yaşındaydı galiba bu :D Bebe,sidnei,alves filan toplamıstık bütün portekizleri/brazilyalaları başımıza da carvalhal :D

ben mitrovici de sidneide beğenmiştim.

bu arada madem nostaljiye döndük aklıma nedense şu gol geldi
edu diye bir adam vardı ya bizde stoke maçında gol atmıştı

dk: 3:21

Çevrimiçi levitate

wolverhampton gibi olabilirdik yöneticilerimiz az zeki olsaydı :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Uzaktan gol de attın mı  :uyucam:
beni dağıttı kral 2 maç oynadı 3 gol :D sahada varlık göstermeden 2 tane attı bi maçta pü

rastgele seçimli oynuyorduk arkadaş sırf talisca için 4 kere guangzhou aldı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Bu açıklamayı yapması gereken kişi yapmadığı için bu kadar tantana çıkıyor. Yönetici olan herkes futboldan çok anlıyor ve kameralara aşık. Şimdi de başımıza sosyal medyada ünlü olmak isteyen yöneticiler çıktı. Çıkar Futbol Direktörü Ali Naibi, Hasic'de istediğimiz ışığı görmediğimiz için riske girmek istemedik diye açıklama yapar. Okey derim. Bu iletişimin "i"sinden anlamayan kendini yönetici sananlardan ne zaman kurtulacağız? Çok iyi oldu tebrik ediyorum. Azıcık inancı olan insanları bile bitirdiler  :claps: :claps: :claps:

Katılıyorum. Adam aylardır takımla birlikte kamp gördü vs. Oyuncunun potansiyeli hakkında bi zahmet fikir edinilmiştir herhalde. Buna göre bir skala belirlersin. 17 yaşında olması değil ki mesele. Atıyorum bugün Ansu Fati'yi 7 milyon euro'ya alma şansın olsa kumar oynayamayız diyip almayacak mısın? Ben de 3 milyon verilsin demiyorum ama oyuncu vardır 3e 5e bakmaz kaçırmamaya çalışırsın. Karar buna göre alınmalı.

Çevrimdışı mylife1903

tttaliscaa20 milyona satsak direk beşiktaş efsanesi
Topcuyu satarken degil alirken para kazanacaksin
Layici kaca aldik biz?
Onun yarisina da alirdin layici, piroblem cocuk cunku adam
Sen takiminin kurtulmaya calistigi adama pkuz yukuyle kiralama ve bons verdin
Allahtan futbolculugu iyi yoksa lensin yanina konurdu
Biz hep alirken kaybettik onun konusulmasi lazim

Hep dedim marseloyu satiyon 7ye gidip pepe vida aliyon ne anladin o falakadan? Oyle is yapilmaz

Zateb bu durumlara gelmemizin ilk kilometretasi mitrovic tiransferidir. Aslinda pekto ile anlasma yenilendiginde bunlarin olacagini gorup uyarmistik tabi ama mitrovic olayi fo ve avanesini anlatan olaydir. Lan onun yerine duzgun bir topcu alaydilar belki penaltiyi atacakti uefa kupasi alacaktik.

Donup o penaltiyi caner, ozzi yahut quaresmanin kacirdigini dusunun neler olurdu, mitrovic kacirinca noldi, hah camianin bu tepkileri tutarli hale getirmesi lazim. Canere kufur eden adamlar diyabiyi lensi falan alkisliyor

Çevrimdışı mylife1903

Pav salak mi?

Gutiyerezi 5 milyona satar, ozzi ile lensi versen adam 15 ister

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum. Adam aylardır takımla birlikte kamp gördü vs. Oyuncunun potansiyeli hakkında bi zahmet fikir edinilmiştir herhalde. Buna göre bir skala belirlersin. 17 yaşında olması değil ki mesele. Atıyorum bugün Ansu Fati'yi 7 milyon euro'ya alma şansın olsa kumar oynayamayız diyip almayacak mısın? Ben de 3 milyon verilsin demiyorum ama oyuncu vardır 3e 5e bakmaz kaçırmamaya çalışırsın. Karar buna göre alınmalı.
Bu karari avci vermeli 6 aydir adami calistiran o
Yonetici parasina bakar pazarlik eder tamam ama bu cocuk izleyecegin mac bile oynamadi bunu antremanda degerlendirirsin bi karar verirsin ama ben avcinin ortalama bisiler soyleyecegini dusunuyorum hatta eminim yoksa yonetici boyle arada kalmazdi ya imzalatirdi ya kovardi

Avci soyle seyler demistir
Efenim potansiyel Araligi genis ronaldo da olabilir lens de
Efenim yetenekli tabi, her futbolcu gibi ustun tarafi var eksikleri var
Antremanlarda memnunum calisiyor arkadaslari gibi ama ek calisma yapiyor mu bilemem
Oyun akli kendi yasi icin yeterli ama antremanda hep takim arkadaslarina karsi degerlendiriyoruz baska rakiplere karsi goremedik

Korkak adam cozumsuzlugu ne gozume kacsin ne ayranim dokulsun gommeye de gelmem

Beceremiyorsalar su isi cagirsinlar 4-5 eski hoca 2-3 antremana baksinkar herkes fikrini soylesin