2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255436 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

https://www.transfermarkt.com.tr/alan/profil/spieler/73460

Gerçekten sözleşmesi bitiyorsa bir oturup konuşmak lazım  :alala:

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/alan/profil/spieler/73460

Gerçekten sözleşmesi bitiyorsa bir oturup konuşmak lazım  :alala:

biten kiralık sözleşmesi Guangzou'ya geri dönecek gibi gözüküyor. Gerçi bonservisinin olduğu takımda ona yabancı yeri yok galiba. kiralayabilirler en kötü ilgililenilirse yalnız bu tiplerin maaşı biraz fazlaydı diye hatırlıyorum

Çevrimdışı haluk.m

biten kiralık sözleşmesi Guangzou'ya geri dönecek gibi gözüküyor. Gerçi bonservisinin olduğu takımda ona yabancı yeri yok galiba. kiralayabilirler en kötü ilgililenilirse yalnız bu tiplerin maaşı biraz fazlaydı diye hatırlıyorum

Çin kapısı kapanıyor, Araplar da akıllandı. (arka kapıdan parasını verirsen oyuncunu  alıyorlar  :kop: )

E artık düşsün şunlardan 1-2 tanesi bize  :alala:     

Çevrimdışı haluk.m

Hasic'den bahsediyor olsa gerek.

Hesabı da doğru yapmışım 3m€   :by2:

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1212828411456081920

Çevrimdışı Zafer55

Hasic 3m eder veya etmez denmeli..aylardır takımla çalışan adam için zar atmak ifadesi uygun değil.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

profil resmi falan böyle fake hesap gibi duruyor bizim ikinci başkanın  :lol:

Hayırlısı olsun, umarım hasic patlarsın

3 milyon atacak zar yok ama rebocholara nkodou gibilere de zar atarsınız bu twitinizi hatırlatırım. hiç zar atmazsanız da eleştirilerim başka.

Çevrimdışı haluk.m

Hasic 3m eder veya etmez denmeli..aylardır takımla çalışan adam için zar atmak ifadesi uygun değil.

Zar atmak kaba bir tabir ama mübalağa yapmak için kullanıyorlar.  Gerçekten şu dönemde 3m€ risk alabileceğimiz bir para değil. 

Eski yönetim öyle bir iş yapmış ki; iki ucu bklu değnek. 

İmzalasan kötü çıksa suç senin, iyi çıksa 2-3 yıl sonra biz bulduk derler. 

profil resmi falan böyle fake hesap gibi duruyor bizim ikinci başkanın  :lol:

Hayırlısı olsun, umarım hasic patlarsın

Mevcut yönetime girmeden önce de takip ediyordum, kendi hesabı.(Mavi tik alsa iyi olur)  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Risk almayacaksanız niye bu işi üstlendiniz? Niye Haisc aylardır takımla antremana çıkıyor? Yarın Hasic 20 milyon euro bedele ulaşırsa cebinizden çıkarıp bu parayı koyacak mısınız kasaya? Gidin 3. ligden adam alın kadroya oynasın o zaman  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yönetim bu negatiflikle fazla duramaz. Yakında giderler. Tweete gelen yorumlara bakayım dedim. Destek olan bir kişi bulamadım. Aylardır antremana çıkan Hasic'in yeteneklerini görememişler. Buna mı üzüleyim yoksa transfer yapmayacak gibi konuşmasına mı bilemedim  :alala: Konuşmasalar daha iyiydi. Gece gece canımı sıktı yine  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Zar atmak kaba bir tabir ama mübalağa yapmak için kullanıyorlar.  Gerçekten şu dönemde 3m€ risk alabileceğimiz bir para değil. 

Eski yönetim öyle bir iş yapmış ki; iki ucu bklu değnek. 

İmzalasan kötü çıksa suç senin, iyi çıksa 2-3 yıl sonra biz bulduk derler. 

Mevcut yönetime girmeden önce de takip ediyordum, kendi hesabı.(Mavi tik alsa iyi olur)  :evillol:

Abi ben hasic hakkında bir şey diyemem. Çocuğu tanımıyorum sadece potansiyelli olduğu belli olan fakat dünya sahnesinde potansiyelli olup potansiyeline ulaşamayan çok insan var. Orası ayrı konu, fakat hoca çok iyi şeyler söylemişti kendisi hakkında. Belki de yanılıyordur hiç bir zaman iyi bir çıkmayacak ama herkeste alıp satacağız diye bir şey oluştu. Fakat iyi çıkarsa bu twiti yüzüne vurulur. Böyle şeyler yazması hiç etik ve doğru değil.
Ya da şekil yapacaksa çıkıp parayı kendileri verecekler.

Bu yönetim bu negatiflikle fazla duramaz. Yakında giderler. Tweete gelen yorumlara bakayım dedim. Destek olan bir kişi bulamadım. Aylardır antremana çıkan Hasic'in yeteneklerini görememişler. Buna mı üzüleyim yoksa transfer yapmayacak gibi konuşmasına mı bilemedim  :alala: Konuşmasalar daha iyiydi. Gece gece canımı sıktı yine  :money:

Fikret ormana kızıyorduk falan ama en azından ilk seneler inanılmaz ümitliydi herkes. Mutluydu inanıyordu hep, o zamanda durumlar iyi değildi bu kadrodan çok daha kötü kadromuz vardı.  Ben bunların ağzından tek ümit verici kelime duymadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi ben hasic hakkında bir şey diyemem. Çocuğu tanımıyorum sadece potansiyelli olduğu belli olan fakat dünya sahnesinde potansiyelli olup potansiyeline ulaşamayan çok insan var. Orası ayrı konu, fakat hoca çok iyi şeyler söylemişti kendisi hakkında. Belki de yanılıyordur hiç bir zaman iyi bir çıkmayacak ama herkeste alıp satacağız diye bir şey oluştu. Fakat iyi çıkarsa bu twiti yüzüne vurulur. Böyle şeyler yazması hiç etik ve doğru değil.
Ya da şekil yapacaksa çıkıp parayı kendileri verecekler.
Bu açıklamayı yapması gereken kişi yapmadığı için bu kadar tantana çıkıyor. Yönetici olan herkes futboldan çok anlıyor ve kameralara aşık. Şimdi de başımıza sosyal medyada ünlü olmak isteyen yöneticiler çıktı. Çıkar Futbol Direktörü Ali Naibi, Hasic'de istediğimiz ışığı görmediğimiz için riske girmek istemedik diye açıklama yapar. Okey derim. Bu iletişimin "i"sinden anlamayan kendini yönetici sananlardan ne zaman kurtulacağız? Çok iyi oldu tebrik ediyorum. Azıcık inancı olan insanları bile bitirdiler  :claps: :claps: :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bu nasıl bir tweet ya

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret ormana kızıyorduk falan ama en azından ilk seneler inanılmaz ümitliydi herkes. Mutluydu inanıyordu hep, o zamanda durumlar iyi değildi bu kadrodan çok daha kötü kadromuz vardı.  Ben bunların ağzından tek ümit verici kelime duymadım.
Neresinden tutsam olumlu bir yönünü bulamıyorum. Gelen yönetim iletişim çağında iletişimden anlamıyor. Her şeyi pat diye söylemeyi şefaflık sanıyorlar. Herhalde borsada işlem gören hisselerimiz olduğunu unutmuşlar. Bu açıklamayı yapacak kişi değil kendisi. Aklına geleni twitterdan yazmak da iletişim değil  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

https://www.transfermarkt.com.tr/alvaro-negredo/profil/spieler/18644

sözleşmesi bitmiş santrafor buldum.

Eskiden Beşiktaşta oynamış V
30 yaş ve üstü                    V
Yüksek maaşla gelebilecek  V
Pırlantalık                          V

Sonuç=Beşiktaş'a uygun transfer. Hoşgedin matador.

Çevrimiçi yaço58

Şu tivitin izahı yok yönetim geldiğinden beri bir negatşdlik pompalıyor çıkıp düzgünce açıklarsın taraftara bütcemiz kısıtlı bu transfer dönemi fazla hamle şansımız yok kısıtlaedan dolayı falan dersin bu camia fedayı yaşadı herkes eyvallah der susar ama şu uslübla atılan tivit ne diyim yani hiçmi biri demiyor böyle iletişim olmaz diye

Çevrimdışı cursedofdragon

3 milyon atacak zar yok ama rebocholara nkodou gibilere de zar atarsınız bu twitinizi hatırlatırım. hiç zar atmazsanız da eleştirilerim başka.

eski yönetim attı bu yönetim atmadı ki :)

Çevrimdışı Zafer55

Bazen hata olarak gördüklerimiz bizim hata olarak görmemiz istenilen ama aslında tıkır tıkır işleyen sinsi planların aşamalarıdır.

eski yönetim attı bu yönetim atmadı ki :)

anlatamadım yani şimdi bu transfer dönemlerinde alacakları oyuncular o tarz yetersiz oyuncular çıkarsa anlamında dedim.

Çevrimdışı cursedofdragon

negredo,tolga zengin yapıp transferi kapatalım :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eskiden Beşiktaşta oynamış V
30 yaş ve üstü                    V
Yüksek maaşla gelebilecek  V
Pırlantalık                          V

Sonuç=Beşiktaş'a uygun transfer. Hoşgedin matador.
O kadar saçma transferler yaptık ki son dönemde sürekli eski oyuncuları arar olduk. Artık bundan kötüsü gelmez dediğimiz noktada daha kötüsünü bulmamız da büyük meziyetimizin olduğunu ortaya koydu. Bu transferleri yapan scouting departmanın hala işinin başında bulunması da mevcut yönetimin ne kadar değişiklik getirdiğinin göstergesi. Mevcut yapı aynen duruyor  ve biz iyi oyuncu bekliyoruz. Valla biz Polyanna'yı geçtik  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★