2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262948 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Fikret ormana kızıyorduk falan ama en azından ilk seneler inanılmaz ümitliydi herkes. Mutluydu inanıyordu hep, o zamanda durumlar iyi değildi bu kadrodan çok daha kötü kadromuz vardı.  Ben bunların ağzından tek ümit verici kelime duymadım.

keşke inanmasaydık nasıl bir hain olduğunu bilemedik göremedik insanların inançları yıkıldı

fikret geldiğinde proje vardı: stadyum. gelir yaratabilecek tutunacak daldı ve borç bugünden azdı ffp yoktu sattığın kadar al mevzuu henüz yoktu. fikret kasayı boşalttı projede yok ümitte en son gitti yerli ffp.yi kulüpler birliği başkanı sıfatıyla icad etti son kuruşa dek harcadı kaçtı gitti. şimdi abramoviç gelse cebinden para koyup transfer yapamayacak haldeyiz. sponsorluklar dolu bitmeden yenisini getiremezsin vodafon da sırtını döndü eskisinin yarısından az parayı yalvar yakar zor verdi belki de onlarda çalanları çırpanları görüp kerizmiyiz biz dedi bilemiyorum ama mevcut bütçe ile temlikllerle yerli ffp ile transfer de yapamayız yarışmacı takımda kuramayız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1212827499496951808?s=19
Funes mori için yazmış anladığım kadarıyla hayırlısı olsun bakalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazen hata olarak gördüklerimiz bizim hata olarak görmemiz istenilen ama aslında tıkır tıkır işleyen sinsi planların aşamalarıdır.
Çocuk serbest, tüm ipler onun elinde. Ne planından bahsediyorsun? Yarın gelip bir takım istese ne yapacaksın? Ki çıkan haberlere göre isteyen kulüpler var. Her türlü köşeye sıkışan yönetim. Bu nasıl plan  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1212827499496951808?s=19
Funes mori için yazmış anladığım kadarıyla hayırlısı olsun bakalım
Hangi parayla alacağız  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

anlatamadım yani şimdi bu transfer dönemlerinde alacakları oyuncular o tarz yetersiz oyuncular çıkarsa anlamında dedim.

yapsınlar hele bir kötü çıkarsa eleştiririz vasat adam alacaklarsa hiç almamaları daha önemli.

Almış olmak için almasınlar taraftarın gazını almamak için.

Hasic için çok kararsızım oyuncu ilerde iyi çıkıp patlayıp sonra 3 milyon € gibi paraya almadık diye dövünebiliriz de.

Yada patlayıp yatışa geçebilir elimizde patlayabilir bir çok örneği var milosevic,mitrovic hepsi patladı elimizde.

Almazsak neden almadınız diye kızamam mevcut şartlarda 3 milyon € imza parası bize meteliğe kurşun atıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

https://twitter.com/KramponSport/status/1212832406807416832?s=19

Uydurma spora gündoğdu twiterda gördüm ljajic beni bırakın gidecem mutsuzum filanda demiş bunlara kalırsa :D

Çevrimdışı haluk.m

Çocuk serbest, tüm ipler onun elinde. Ne planından bahsediyorsun? Yarın gelip bir takım istese ne yapacaksın? Ki çıkan haberlere göre isteyen kulüpler var. Her türlü köşeye sıkışan yönetim. Bu nasıl plan  :alala:

Haberlere pek inanmıyorum,  menajerler ve muhabir ilişkisiyle sayesinde hemen birkaç kulüp isimi ortaya atıyorlar. 

İsteyen kulüp vardır ama kimse bizim gibi 2m€ vermez, verecek olsa zaten bize düşmez.

Devre arası transferinin en güzel tarafı 30 günde ne olacaksa olup bitiyor oluşu. İmzalasalar da imzalamasalar da sonuçlarını 2 ay içinde göreceğiz.

bu karagümrüğe gönderdiğimiz adamların kiralama bedellerini filan yüksek göstericez herhalde bizde biraz hülle yapalım artık adamlar boluya 1 milyon € ya oyuncu kiralamışlardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haberlere pek inanmıyorum,  menajerler ve muhabir ilişkisiyle sayesinde hemen birkaç kulüp isimi ortaya atıyorlar. 

İsteyen kulüp vardır ama kimse bizim gibi 2m€ vermez, verecek olsa zaten bize düşmez.

Devre arası transferinin en güzel tarafı 30 günde ne olacaksa olup bitiyor oluşu. İmzalasalar da imzalamasalar da sonuçlarını 2 ay içinde göreceğiz.
Önümüzdeki yaklaşık 30 gün çok hareketli de geçebilir hareketsiz de. Her türlü taraftarda bir bütünleşme olacağı kesin. Bu pozitif de olabilir negatif de  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Uydurma spora gündoğdu twiterda gördüm ljajic beni bırakın gidecem mutsuzum filanda demiş bunlara kalırsa :D
zenit diyorlar

şöyle bi doğalgazdan 20 milyon çıksa ne güzel olurdu :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu karagümrüğe gönderdiğimiz adamların kiralama bedellerini filan yüksek göstericez herhalde bizde biraz hülle yapalım artık adamlar boluya 1 milyon € ya oyuncu kiralamışlardı.
Valla oynayıp geliştirsinler de kendilerini. Para vermeseler de olur. Ben yönetimin hülle riskini alacağını düşünmüyorum  :naughty:

Beşiktaş Tarihi
★★★

zenit diyorlar

Yerine kim geliyor onu ayarladık mı yeri boş kalmasın sonra :)

Bu arada 6.5'a aldık ben 15'e de fitim.

Çevrimdışı mylife1903

Takımıyla görüşmeler sürüyor diyor tweette  :tabe:
Bu cocuk gelsin baslasin
Hem sitoper hem santrafor oynuyor mutis bisi
Bi gun sitoper oynuyor ertesi gun tiransfer yapiyo samtrafor oynuyo

Aynen bu herhalde Bi ara Eskişehirde oynamış herhalde

Evet oynamıştı hatırlıyorum sözleşmesi yok gözüküyor  :tabe:

Funes Mori

Çevrimdışı MUSTAFA_

zenit diyorlar

Ben 10 milyon euro üstündeki her teklife okeyim. Hatta @tangaz ve @mylife1903 omuzunda taşırlar hava alanına  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Negredo gelecekse pektoyu neden gonderdik

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hasic için çok kararsızım oyuncu ilerde iyi çıkıp patlayıp sonra 3 milyon € gibi paraya almadık diye dövünebiliriz de.

Yada patlayıp yatışa geçebilir elimizde patlayabilir bir çok örneği var milosevic,mitrovic hepsi patladı elimizde.

Almazsak neden almadınız diye kızamam mevcut şartlarda 3 milyon € imza parası bize meteliğe kurşun atıyoruz.

bebe vardı birde.

Çevrimdışı mylife1903

Ben 10 milyon euro üstündeki her teklife okeyim. Hatta @tangaz ve @mylife1903 omuzunda taşırlar hava alanına  :D
Yok ya layici neden tasiyak
Layici satmak is degil mal kendini satiyo takimda futbolcuya benzeyenleron basinda geliyor
Ozziyi satsinlar 10 milyon mesela iki uc kez alkislarkz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yok ya layici neden tasiyak
Layici satmak is degil mal kendini satiyo takimda futbolcuya benzeyenleron basinda geliyor
Ozziyi satsinlar 10 milyon mesela iki uc kez alkislarkz
Sence satabilir mi mevcut yönetim? Hayal kurmaya gerek yok. En fazla Oğuzhan kiralık olarak bir Hollanda takımına gider  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Yerine kim geliyor onu ayarladık mı yeri boş kalmasın sonra :)

Bu arada 6.5'a aldık ben 15'e de fitim.
tttaliscaa
20 milyona satsak direk beşiktaş efsanesi
bipbipbupbup