2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4245245 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

zaten yeterince üzgünüm daha fazla üzülecek bişi görmüyorum iflas noktasına getirdiler koca takımı
Borçları azaltacağız diye gelip elleri bollaşınca paraları çöpe attılar. Şimdi daha kötü duruma düştük  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Beşiktaş'ın Antalya kampına götürülmeyen Erdem Seçgin'in kiralanması konusunda Ümraniyespor ile Büyük ölçüde anlaşan siyah beyazlılar, Erdoğan Kaya'nın da Karagümrük Kulübü'ne kiralanması konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Kısa süre içerisinde bu iki transferin de olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Borçları azaltacağız diye gelip elleri bollaşınca paraları çöpe attılar. Şimdi daha kötü duruma düştük  :money:

bırak azaltmayı 3 senede 5 senede sıfırlayacam vaadleri var fikret ormanın hatta o vaadleri göz önünde bulundurarak burada da çağrının necmi abinin 3 yıla borç bitiyor stad bitince şöle olacak böle olacak hesapları da vardı ve kağıt üzerinde doğru görünüyordu sonrasında bu hale gelmenin açıklaması çok masumane olamaz iyi niyetli olmayan şeyler silsilesi ile bu noktaya gelmiş olmalıyız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu kadar çabuk dönebileceğini düşünmüyorum. Sırf Dorukhan'a güvenilip umarım transfer yapılmaktan vazgeçilmez  :tabe:

Şubat ayında yapılacak son kontrollerinde bir problem yaşanmaması halinde ; 4 aylık aranın ardından Dorukhan Toköz'ün tekrar takıma katılması bekleniyor. (Ntv Spor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA - Beşiktaş'ın Antalya kampına götürülmeyen Erdem Seçgin'in kiralanması konusunda Ümraniyespor ile Büyük ölçüde anlaşan siyah beyazlılar, Erdoğan Kaya'nın da Karagümrük Kulübü'ne kiralanması konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Kısa süre içerisinde bu iki transferin de olumlu sonuçlanması bekleniyor.

yine oynatmayacağımız bir klübe yolluyoruz herhalde :)

oynatma şartı koyalım bari :)

Çevrimdışı tangaz

Ben bu kadar çabuk dönebileceğini düşünmüyorum. Sırf Dorukhan'a güvenilip umarım transfer yapılmaktan vazgeçilmez  :tabe:

Şubat ayında yapılacak son kontrollerinde bir problem yaşanmaması halinde ; 4 aylık aranın ardından Dorukhan Toköz'ün tekrar takıma katılması bekleniyor. (Ntv Spor)

katılsa ne olacak ki avcının kendisine biçtiği rol nedeni ile ne oynuyordu ki sanki? ben daglıs performansı+gg yaşını alt alta koyup dorukhanı bir an evvel sağbek yapıp orada üstüne koyacak şekilde antrene etme taraftarıyım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alanya'ya gitse daha iyi. Ancak oynatmayacaklarsa bizde kalsın daha iyi. Umarım diğer takımlarda oynatılır ve gelişme kateder  :tabe:

Alıntı
Erdoğan Kaya için Alanya, Ümraniye ve Karagümrümlük ile görüşülüyor. Alanyaspor her maç oynama şartını istemiyor. O yüzden orası olmuyor. Ümraniye kabul etti ama para konusunda Karagümrük önde. Bir aksilik olmazsa Erdoğan Kaya oynama şartı ile beraber Karagümrük'te.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oynatma şartı koydurmuşuz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

şarta şurta gerek yok hakeden formayı söker alır oralarda da oynayamıyorlarsa zaten geri dönmesinler.  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

katılsa ne olacak ki avcının kendisine biçtiği rol nedeni ile ne oynuyordu ki sanki? ben daglıs performansı+gg yaşını alt alta koyup dorukhanı bir an evvel sağbek yapıp orada üstüne koyacak şekilde antrene etme taraftarıyım.
Ben Dorukhan'ın orta saha için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Sağ bek olarak daha az sırıtır. Ancak Gökhan varken ve sağlamken forma alamaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

▪️Başakşehir'in 650 bin euro bonservis talebi sonrası Beşiktaş, Volkan Babacan'dan vazgeçti.
Siyah beyazlılar, para talebi olmayan Tolga Zengin ile 6 aylık sözleşme imzalamayı planlıyor. (Sabah)

Çevrimdışı tangaz

Ben Dorukhan'ın orta saha için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Sağ bek olarak daha az sırıtır. Ancak Gökhan varken ve sağlamken forma alamaz  :tabe:

GG konusunda katılıyorum ama onun da son demleri işte alsın dorukhanı yetiştirsin veliahtı olarak
orta saha yeterliliği konusunda ben çok karamsar değilim geçen sene orta sahada güzel işler yaptı bu sene a.avcı yok 8 metre daha öne yerleştirdim kevin de brün yapacam ondan şu bu derken oynadığı süre pek verimli değildi sonrada sakatlandı, oyuncuda bir şeyler görüp fazlasını beklemek bir seçenek üst limiti zorlamak bir seçenek avcı bunu denedi ama işe yaramamış görünüyordu ben daha ziyade oyuncunun potansiyelini iyi analiz edip mevcut özelliklerini zorlama sağıyla soluyla çok oynamadan mevcut yerinde yukarı çekme taraftarıyım sanki ş.güneş bunu yapıyordu ve dorukhandan da güvenden de böle verim alıyordu.

GG konusunda katılıyorum ama onun da son demleri işte alsın dorukhanı yetiştirsin veliahtı olarak
orta saha yeterliliği konusunda ben çok karamsar değilim geçen sene orta sahada güzel işler yaptı bu sene a.avcı yok 8 metre daha öne yerleştirdim kevin de brün yapacam ondan şu bu derken oynadığı süre pek verimli değildi sonrada sakatlandı, oyuncuda bir şeyler görüp fazlasını beklemek bir seçenek üst limiti zorlamak bir seçenek avcı bunu denedi ama işe yaramamış görünüyordu ben daha ziyade oyuncunun potansiyelini iyi analiz edip mevcut özelliklerini zorlama sağıyla soluyla çok oynamadan mevcut yerinde yukarı çekme taraftarıyım sanki ş.güneş bunu yapıyordu ve dorukhandan da güvenden de böle verim alıyordu.

güneş ile parlayan oyuncular avcı ile söndü diyebiliriz.

Bir atiba ile caner var atiba her hoca ile aynı performansı verdi zaten caner'i de bol bol orta kestiriyor işte avcı güneş gibi diğerleri söndü.

Geçen sene parlayan ljajic,burak,güven,dorukhan bu sene kayıpları oynuyorlar oyuncu kaynaklı desek 1 tanesi 2 tanesi olur da takımın yarısından fazlası düşüşte olunca insan bir yadırgıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muhayer de büyük ihtimal Karagümrük olacak gibi duruyormuş. Tüm gençleri alt lige veriyoruz herhalde. Mantıklı bir hamle ama umarım bu oyuncular oynatılırlar ve gelişirler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan serbest oyuncu gibi oynadığında daha verimli oluyor. İleriye koyup sadece hücum ve pres gücünden faydalanmak da kağıt üzerinde iyi fikirdi ama olmadı. İyi oynamaya başladığı yer sağ bekti Avcı ile birlikte. Umarım erken döneceğim diye tekrar sakatlanmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Muhayer de büyük ihtimal Karagümrük olacak gibi duruyormuş. Tüm gençleri alt lige veriyoruz herhalde. Mantıklı bir hamle ama umarım bu oyuncular oynatılırlar ve gelişirler  :tabe:

avrupa da bir takıma vermek daha mantıklı bence  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

güneş ile parlayan oyuncular avcı ile söndü diyebiliriz.

Bir atiba ile caner var atiba her hoca ile aynı performansı verdi zaten caner'i de bol bol orta kestiriyor işte avcı güneş gibi diğerleri söndü.

Geçen sene parlayan ljajic,burak,güven,dorukhan bu sene kayıpları oynuyorlar oyuncu kaynaklı desek 1 tanesi 2 tanesi olur da takımın yarısından fazlası düşüşte olunca insan bir yadırgıyor.
Şenol Güneş düz oyuncu diyordu Dorukhan için. Bizim seviyemizde bir orta saha değil. O dönem orta sahada sıkıntı yaşamasaydık hala sağ bekte kullanılıyordu. Avcı konusunda oyuncuları kötü gösterdiği konusuna katılıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Dorukhan serbest oyuncu gibi oynadığında daha verimli oluyor. İleriye koyup sadece hücum ve pres gücünden faydalanmak da kağıt üzerinde iyi fikirdi ama olmadı. İyi oynamaya başladığı yer sağ bekti Avcı ile birlikte. Umarım erken döneceğim diye tekrar sakatlanmaz  :tabe:

güneş orta sahada kendisinden baya iyi verim almıstı  :tabe:

Şenol Güneş düz oyuncu diyordu Dorukhan için. Bizim seviyemizde bir orta saha değil. O dönem orta sahada sıkıntı yaşamasaydık hala sağ bekte kullanılıyordu. Avcı konusunda oyuncuları kötü gösterdiği konusuna katılıyorum  :tabe:

Düz oyuncu zaten güneşe katılıyorum ilk 11'e koyabileceğin bir oyuncu değil ancak bir şekilde güneş verim almasını biliyordu en azından avcıdan daha iyi olduğu kesin bu konuda  :tabe:

Eskişehirde sağ bek oynuyordu sağ bek'e koyarsak gönülün arkasına iyice alıştırırsak orada ilk 11'de oynar bence  :tabe:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

rebocho 20 resmi maçta oynarsa 2,750 mio öder bonservis alınır maddesi var die haber gördüm şu ana dek 13 maç oynamış haber doğru ise 7 maç sonra bizim.

ne ümraniyesi kardeşim ya, ümraniyede yedek kalacaksa hiç gitmesin.
zorunlu oynama opsiyonu koydurtanlara gönderilsin.

▪️Başakşehir'in 650 bin euro bonservis talebi sonrası Beşiktaş, Volkan Babacan'dan vazgeçti.
Siyah beyazlılar, para talebi olmayan Tolga Zengin ile 6 aylık sözleşme imzalamayı planlıyor. (Sabah)

Şu protestolara dayanamadığı için ilk şampiyonluğumuzda gs maçı öncesi sakatım diyip oynamayıp diğer kaleciye kaleyi bıraktıran arkadaştan mı bahsediyoruz. o arkadaşta hatalı gol yemişti yine yeniliyorduk az kalsın ki gomez reiz vardı Allahtan.

Çevrimiçi tolga1903

Bu hasic konusu da iyice can sıktı. Çocuğu getirdik 6 aydır burada antrenmana çıkarıyoruz ekim gelsin imza atarız ocak gelsin hallederiz dediler ortada yok hani. Taraftar bu çocuğa bel bağlamış durumda belki hiç de anlatıldığı gibi değil ancak belirsizlik sinir bozucu kampa götürülmesi gerekirdi hiç değilse. Fikret orman nasıl ve hangi hakla 17 yaşında çocuğa 2 milyon euro imza parası vaadinde bulundu bilmiyorum ama kaçan balık büyük olmasın eğer söylendiği gibi çok potansiyelliyse. Tahminim bu çocuk başka yere gidecek bu mevzu yüzünden umarım ilerde başımızı taşlara vurmayız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu iletişimsizlik sürdüğü müddetçe mevcut yönetime hiçbir zaman tam destek vermeyeceğim  :money:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1212755861506052096

Beşiktaş Tarihi
★★★