2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4236168 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz ffpye girdiğimizde renkliler rahat rahat harcadı o zman niye böyle bişe yoktu yok yerel ffpymiş ne zaman biz çıktık ffpden adamlar getirdi bunu şimdi gs fb ts zaten uefanın ffpsinde öyle bol keseden harcama şansları yoktu bu saçma sapan kural sadece bizi etkiiyor maalesef
Yerli FFP gelmeliydi ve geldi. Şu an bu yerli FFP olmasa rakiplerimiz alevere dalevere ile FFP'yi kandırıp transfer yapacaktı. En azından şimdi bunu yapamıyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dünaynın en güzel "R"leri arasına girer. Fatih Aksoy ile Atiba'yı kıyaslamak. Çok mu abartmışız acaba  :kop:

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1211272766936231936

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yerli FFP gelmeliydi ve geldi. Şu an bu yerli FFP olmasa rakiplerimiz alevere dalevere ile FFP'yi kandırıp transfer yapacaktı. En azından şimdi bunu yapamıyorlar  :tabe:
uefaya alavere dalavere yapan tffye bin mislini yapar

Çevrimdışı MUSTAFA_

uefaya alavere dalavere yapan tffye bin mislini yapar
TFF önce VAR kayıtlarını açıklamamak için bahane bulsun. Onlar yaparsa biz de yaparız. O zaman sorun ortadan kalkar  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Hasic ile sözleşme imzalanmayacak mı acaba  :alala:
Bu çocuktan bir Muhammet Demirci kokusu alıyorum ya du bakalım

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu çocuktan bir Muhammet Demirci kokusu alıyorum ya du bakalım

muhammed demirci yetenekliydi ancak yetenek her şey değil çalışmak şımarmak önemli muhammed demirci gibi bir çok örnek var.

Emre mor,muhammed demirci genelde bizim Türk futbolcular daha çok oluyor bir havalara filan giriyorlar sonuç hüsran yabancı futbolcularda çok fazla görmüyoruz.

Çevrimiçi mayguntr

Dünaynın en güzel "R"leri arasına girer. Fatih Aksoy ile Atiba'yı kıyaslamak. Çok mu abartmışız acaba  :kop:

Bence Atibayla kiyaslamaktan ziyade Atiba biraktiktan sonra onun yerine oynabilir gibi bir sey demek istemis, yoksa :D
Bakalim ikinci devre ne yapacak, ozellikle bizimle olan mac, gs,fb,ts,ibb maclarini da izlemek lazim buyuk maclarda karakter koyabiliyor mu diye.

Defans, Defansif ortasha yedegi olarak seneye kadro planlamasinda dusunulenebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence Atibayla kiyaslamaktan ziyade Atiba biraktiktan sonra onun yerine oynabilir gibi bir sey demek istemis, yoksa :D
Bakalim ikinci devre ne yapacak, ozellikle bizimle olan mac, gs,fb,ts,ibb maclarini da izlemek lazim buyuk maclarda karakter koyabiliyor mu diye.

Defans, Defansif ortasha yedegi olarak seneye kadro planlamasinda dusunulenebilir.
İki twet birbirine bağlantılı görünse de bağlantısız. Biri diğerinden 24 dakika sonra atılmış  :tabe: Gelen tepkiden dolayı böyle cevap vermek zorunda kalmış. Kaldı ki Atiba sonrası Fatih ile falan o boşluk doldurulamaz. Anadolu takımında oynamakla Beşiktaş'da oynamak bir değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ve dün yazdığım Volkan Babacan haberi piyasaya düştü  :D Volkan Babacan hayırlı olsun diyelim mi  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ve dün yazdığım Volkan Babacan haberi piyasaya düştü  :D Volkan Babacan hayırlı olsun diyelim mi  :ebebe:

karius kesik yer gelsin yarın başlasın :D

Çevrimiçi murat

her maç 10 kişi kalırız :)
Balotelli gelirse oyundan attırmak için ırkçılık gibi bir sorunla karşı karşıya geliriz nasılsa rakip beşiktaş olunca küfür kıyamet serbest.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balotelli gelirse oyundan attırmak için ırkçılık gibi bir sorunla karşı karşıya geliriz nasılsa rakip beşiktaş olunca küfür kıyamet serbest.
Muz gösterip yemek için getirdim diyenler gördü bu gözler. Bu ülkede adalet yok. Onun için her şey mübah  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

muhammed demirci yetenekliydi ancak yetenek her şey değil çalışmak şımarmak önemli muhammed demirci gibi bir çok örnek var.

Emre mor,muhammed demirci genelde bizim Türk futbolcular daha çok oluyor bir havalara filan giriyorlar sonuç hüsran yabancı futbolcularda çok fazla görmüyoruz.

Alt yapıda bir çocuk var semih diye o çocukta bir feyyaz havası var.inşallah gelişimini doğru organize edebiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alt yapıda bir çocuk var semih diye o çocukta bir feyyaz havası var.inşallah gelişimini doğru organize edebiliriz.
Çok yetenekli görünen oyunculara sahibiz ama aynı yetenek düzeyine sahip antranörlerimiz yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

İki twet birbirine bağlantılı görünse de bağlantısız. Biri diğerinden 24 dakika sonra atılmış  :tabe: Gelen tepkiden dolayı böyle cevap vermek zorunda kalmış. Kaldı ki Atiba sonrası Fatih ile falan o boşluk doldurulamaz. Anadolu takımında oynamakla Beşiktaş'da oynamak bir değil  :tabe:
Atibanin boslugunu doldurmak zaten buyuk is, ben zannetmiyorum doldurabilecegimizi. Su an 20M euro butcemiz olsa bile ayni performansi verecek adam bulma ihtimalimiz yuzde 50'yi gecmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atibanin boslugunu doldurmak zaten buyuk is, ben zannetmiyorum doldurabilecegimizi. Su an 20M euro butcemiz olsa bile ayni performansi verecek adam bulma ihtimalimiz yuzde 50'yi gecmez.
Atiba'nın yerini doldurmak isteyen birisi çoktan Atiba'nın veliahtını getirir ve Atiba ile birlikte çalışmasını sağlardı. Burası Türkiye böyle şeyler bu ülkede olmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

3 tane net adam alınmaz ise bu sene yatar, umarım yönetim bunun farkındadır başarı gelmez ise parada gelmez

Çevrimdışı caner.eryigit

Boşuna transfer yapmaya gerek yok öyle 2-3 takviye ile düzelecek bir durumumuz yok.elde ki işe yaramazlardan kurtulalım yeter.
Sene başı bu hoca ile başlamasınlar en büyük transfer o olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boşuna transfer yapmaya gerek yok öyle 2-3 takviye ile düzelecek bir durumumuz yok.elde ki işe yaramazlardan kurtulalım yeter.

Bu yorumuna katılmıyorum. Bizden kötü takımlar bizden çok puan topladılar. Bu durum biraz hocanın sistem inadıyla biraz da yaşadığımız talihsizliklerle alakalı (sakatlık ve uzun kart cezaları)  :tabe: Avcı konusu umarım düzelir. Zira düzelmezse sene sonu yolcu ederiz ve dövünürüz  :tabe: Ancak ufacık şampiyonluk şansımız olsa bile riske atmamak adına transfer yapılmalı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Birini almak icin birini satmak lazim o birini almak icin para lazim, para icin  gereksiz birini satmak lazim gereksiz birini satmak icin de gereksiz birini almak lazim, gereksizi almak icin de para lazim bizde para yok

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu yorumuna katılmıyorum. Bizden kötü takımlar bizden çok puan topladılar. Bu durum biraz hocanın sistem inadıyla biraz da yaşadığımız talihsizliklerle alakalı (sakatlık ve uzun kart cezaları)  :tabe: Avcı konusu umarım düzelir. Zira düzelmezse sene sonu yolcu ederiz ve dövünürüz  :tabe: Ancak ufacık şampiyonluk şansımız olsa bile riske atmamak adına transfer yapılmalı  :tabe:
Çok kalitesiz takımımız var kardeşim kusura bakma futbolcuya benzeyen 5 bilemedin 6 adam sayarsın gerisi vasat bile değil
Bir de şunu söylim sezon başında ki ekip yapacaksa transferleri direk kapatalım dükkanı.
Kaleye gidemiyoruz pozisyona giremiyoruz
Onu da geçtim şut çekemiyoruz öyle 2-3 takviye ile değişecek durumlar değil bunlar bence umarım ben yanılırım ama kimler gelecek nokta atışı o da önemli.
Talisca cenk bir tane de sen koy gelirse biraz birşeyler değişir belki ama hoca kendini değiştirsin önce.
Swot analizi fln anlamam ben mal meydan da 17 hafta da oynanan oyundan sistemden memnun olan var sa da sagı duyarım.
Hayırlı geceler olsun.
Bu arada beter ol gs nin yancısı ts

Çevrimdışı caner.eryigit

Hapse attıracaksın abi beni tüylerim diken diken oldu öyle böyle değil

Çevrimdışı worns

Fatih'in Sivas'ta defansif orta saha olarak oynaması oyun görüşünü geliştirmesi için gayet iyi. Ancak uzun vadede temel özelliklerinin stoper olarak iş görmeye daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Seneye dönüp rotasyonda 3. 4. stoper olarak değerlendirilmeye başlanmalı. Erdoğan, Fatih ve çok kayıp vermeden dönerse Alpay en azından ortalama süper lig oyuncusu olmaya adaylar. Stoper rotasyonunu genişletmek için Roco gibi oyuncular yerine bu arkadaşlara yer açmak lazım. İçlerinden biri zamanla ilk 11 seviyesine doğru ilerlerse gayet büyük kazanç olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fatih'in Sivas'ta defansif orta saha olarak oynaması oyun görüşünü geliştirmesi için gayet iyi. Ancak uzun vadede temel özelliklerinin stoper olarak iş görmeye daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Seneye dönüp rotasyonda 3. 4. stoper olarak değerlendirilmeye başlanmalı. Erdoğan, Fatih ve çok kayıp vermeden dönerse Alpay en azından ortalama süper lig oyuncusu olmaya adaylar. Stoper rotasyonunu genişletmek için Roco gibi oyuncular yerine bu arkadaşlara yer açmak lazım. İçlerinden biri zamanla ilk 11 seviyesine doğru ilerlerse gayet büyük kazanç olur.
Roco'dan eksiği yok, fazlası var. Bu sene maç eksiğini kapatması iyi olacak. Umarım sakatlık yaşamaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★