2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4236338 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

Elimizdeki oyuncuları bir değerlendirmeye sokalım  :tabe:

Kaleci

Loris Karius 4/10 - Sene sonu vedalaşılmalı.

Utku Yuvakuran 1/10 - Kesinlikle vedalaşılmalı.

Defans

Domagoj Vida 8/10 - Maaşı yüksek ama düzenli performans aldığımız tek defans oyuncumuz.

Víctor Ruiz 7/10 - Çok iyi başladığı sezona sakatlıkların etkisiyle vasat bir performans ile kapattı. Güvenilirliği tartışılır ama iyi.

Necip Uysal 5/10 - Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ancak aldığı maaşı hak ettiğini düşünmüyorum.

Enzo Roco 5/10 - Vasat bir oyuncu. Yedekte duruyor ama yerine yerli iyi bir oyuncu dursa daha mantıklı.

Pedro Rebocho 5/10 - Oynadığı bazı maçlarda iyi oynasa da genelde vasat bir performansı vardı.

Caner Erkin 9/10 - İyi performans alsak da çoğu maçta eleştirildi. Ancak takımın en iyilerinden birisi.

Douglas 1/10 - Oynadığı az sayıda maçta hiç tat vermediği gibi bir de sakatlandı. Gönderilmeli mi bilmiyorum.

Gökhan Gönül 8/10 - Yaşı ve sakatlık problemlerine rağmen elinden gelenin en iyisini yaptı. Takımın en iyilerinden birisiydi.

Orta Saha

Mohamed Elneny 9/10 - Sezon başındaki yaşadığımız kötü performansta oynamaması etkiliydi. En iyi oyuncularımızdan birisiydi.

Atiba Hutchinson 10/10 - Allah sakatlık vermesin. Takımın net en iyisiydi. Kariyerinin en iyi dönemi diyebilirim.

Dorukhan Toköz 5/10 - Sakatlanana kadar vasat bir performansı vardı ama iyiye gidiyordu. Sakatlanması kötü oldu.

Oğuzhan Özyakup 2/10 - Ben artık misyonunu tamamladığını düşünüyorum.

Muhayer Oktay 1/10 - Beşiktaş'ın oyuncusu değil.

Adem Ljajic 5/10 - Bizi aşağı çeken oyuncuların başında geliyor. İyi bir para gelirse satılabilir.

Kanat

Georges-Kevin N'Koudou 6/10 - Yaşam enerjisi bile yeter. Üstüne koya koya gidiyor. Daha iyi olacak. Umarım sakatlanmaz artık.

Tyler Boyd 4/10 - Sezonun bidon transferi denilecek kadar kötü değil ama bizim seviyemizi kaldıramadı. Kiralık veya satılık gidebilir.

Abdoulay Diaby 5/10 - Beşiktaş'ın seviyesinde değil. Yedekten girip hareket getirebilir bazı maçlarda. Sene sonu elveda.

Jeremain Lens 4/10 - Artık ne zaman vedalaşacağız diye düşünüyorum. Tarihin en büyük kazıklarından birisi.

Orkan Çınar 1/10 - Beşiktaş'ın futbolcusu değil.

Forvet

Güven Yalçın 4/10 - Bu performans ile kiralanması daha iyi olabilir. Yedekten girince takımı aşağı çekiyor.

Burak Yılmaz 5/10 - İyi oynadığı maç sayısı 3-4'ü geçmedi. İlk yarıdaki düşük puan toplamamızın ana sebebi sahada olmaması.

Umut Nayir 6/10 - Sonradan oyuna girip iş yaptı diye Beşiktaş seviyesine çıkmadı. Elinden geleni yapıyor. 3. forvet olarak bile zor. Genç birine forma vermek daha mantıklı. Çok fazla göklere çıkarıldı.
diaby nasıl 5 abi -3 falan olması lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

SON DAKİKA - Yedek kaleci için Volkan Babacan ile görüşülüyormuş. Takas edilecek oyuncu konusunda anlaşma zemini aranıyormuş. Umarım gerçektir  :tabe:
lens ya da utku kitlesek 10/10 hamle
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

lens ya da utku kitlesek 10/10 hamle
Anladığım kadarıyla istedikleri oyuncu göndermek istediğimiz birisi değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

diaby nasıl 5 abi -3 falan olması lazım
Skor katkısı etkili oldu bu konuda. En fazla yedek olarak iş yapar dedim zaten. Açıklamayı oku  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Durumumuz içler acısı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Aramıza tekrar hoş geldin. Umarım kalıcı olursun bu sefer

Tek seferde en az 4 transfere ihtiyacımız var. Ancak kaleci işinin risk alınıp sene sonuna bırakılacağı için 3 tane diyebiliriz. Bana göre 8 numara, forvet ve sağ kanat kesinlikle olmazsa olmazlarımız. İki bölgede oynayan oyuncu işinin bu bölgelerdeki problemleri çözeceğini düşünmüyorum. Çünkü hangi mevkide oynasa oynamadığı mevkide sorun çıkacak. Mesela hem sağ kanat hem forvet oynayan birini alsak, adamı forvette oynatsak sağ kanada Diaby'i koymak zorunda kalacağız ve takım 1 kişi eksik oynayacak. Umarım 3 isim alabiliriz. Bu 3 isim sırf almak için vasat oyunculardan seçilirse işe yaramaz. Bu isimler gelir gelmez ilk 11 oynayabilecek düzeyde olmalı. Kagawa gibi sakatlıktan yeni çıktığı için sıkıntı da yaşamamalı. Bize net 11 yazacağımız oyuncular lazım. Çoğu kişi Burak var orada net adama gerek yok diyecek ama ben Burak'dan fayda geleceğini düşünmüyorum artık. Planlama yapılirken Oğuzhan gibi değerlendirilmeli. Yani sürpriz yapabilecek yedek oyuncu. Bundan daha fazla değer biçmek hata olur. Yönetim tek kurşuna sahip transfer konusunda sihirbazlık mı dersiniz artık ne derseniz onu yapmak zorundalar. Yapmazlarsa net konuşayım: Sene sonunu göremezler. Daha transfer dönemi biter bitmez meydanda sallandırırlar. Umarım işler iyi gider...

Hoşbulduk, senin gibi yüksek mesaj sayısına sahip pek çok üye var, sizler kadar sürekli olamayacağım kesin fakat transfer ve hazırlık dönemlerinde mümkün olduğunca paylaşım yapmaya çalışacağım.

Girmeme sebeplerimden biri de kadronun hazırlık dönemlerinde paylaştığım doğrultuda sıkıntılar yaşaması oldu. Aynı şeyleri tekrar tekrar söylemek hem yorucu hem de bir yerden sonra etik değil. Atiba, Caner, Gökhan, İstikrar sağlamamış olsalarda Ruiz - Burak, oyuncuyla aynı dili konuşan hoca olsa gelişecek N'Koudou dışında göze çarpan bir isim olmadı bana göre yarım sezon boyunca. Aylar önce söylediğim gibi Sergen, Şifo gibi oyuncu odaklı bir hocamız olsaydı ilk olarak sakat Dorukhan, Rebocho, Ozi, Douglas, ve bazı başka oyuncularımız adınada umidim olabilirdi lakin malesef pek az. Her ne kadar güçlü, dengeli bir kadromuz olmasa da hakemlerin iteklediği sarışınların önündeyiz. Bana göre bu; sezon başlarında da söylediğimiz gibi Abdullah hocanın eksik, hatalarına rağmen Terim ve Yanal'dan daha iyi bir teknik direktör olduğunu gösterir nitelikte. Sezarın hakkı her zaman verilmeli.

Forvet ve 8 en aciliyeti olanlar olarak gözüküyor lakin alınacak forvet oyuncusunun asıl bölgesi santrafor olmalı, ekstra olarak başka bir bölgede de oynayabiliyorsa problem olmaz. 8 numaraya ise topla ilişkisi iyi bir futbolcu tercih edilmeli.

Burak poacher tipi olması sebebiyle Abdullah hocanın kafasındaki oyun planına tamamen zıt bir yapıda, yaşı dolayısıyla standart yakalamada da zorlanıyor. Hala faal Türk forvetler arasında en kalitelisi olduğunu düşünüyorum ama net olarak başka bir golcüye daha ihtiyacımız var.

Pek transfer bütçemiz olduğunu düşünmüyorum lakin eğer isim bir oyuncu getirme düşüncesi varsa tercih santrafordan yana kullanılmalı. 8 numara ya da diğer bölgeler için daha uygun profillere bakılabilir.

Ben de aslında böyle yapmanın en mantıklısı olduğunu düşündüğüm için Wyscout üzerinden 10M Euro altı değere sahip tüm orta saha oyuncularını düşük fakat sık minimum değerler girmek suretiyle filtreledim ve oyunun iki yönünü oynayıp yüksek maç istatistiği yapan 5 orta saha oyuncusuna ulaştım. İleride istatistiklerini ve videolarını paylaşmak istiyorum fakat bazılarının düzgün videosu olmadığı için uğraştırıcı bir iş. Ayrıca malesef iki tanesi kiralık olarak forma giyiyorlar.

Şimdilik isimlerini sizlerler paylaşayım.

John Swift
https://www.transfermarkt.com.tr/john-swift/profil/spieler/197693

Mark Anthony Kaye
https://www.transfermarkt.com.tr/mark-anthony-kaye/profil/spieler/343553

Jamiro Monteiro
https://www.transfermarkt.com.tr/jamiro-monteiro/profil/spieler/272930

Jose Machin
https://www.transfermarkt.com/jose-machin/profil/spieler/355104

Alex Mowatt
https://www.transfermarkt.com.tr/alex-mowatt/profil/spieler/283514
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2019, 07:26:53 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Marcelo geliyor gibi. Vida da yüksek ihtimalle satılır. Muhtemelen maaş bütçesinde 1.5 mil civarı rahatlama ve 6-7 milyon bonservis artısı getirecek bir değişim olur mantıklı.

Marcelo ve Denayer müthiş kötü oynuyorlar Lyonda

Stoper hattında sene başından beri birlikte forma giyen ikili, 47 resmi karşılaşmada maç başına 1.38 gol yedi.

Lyon bu mücadelelerde 22 galibiyet, 14 beraberlik ve 11 yenilgi elde etti, son 36 yılın en kötü savunma performansını sergiledi.

Çevrimdışı Erman1903

El-Neny Atibanın insanüstü performans göstermesi dolayısıyla iyiymiş gibi gözüküyor lakin son derece asgari bir oyun oynuyor. Necip, Tolgay gibi oyunculardan sonra böyle görülmesi normal... İyi bir Mehmet Topal'ı, Aurelio'yu kendisine tercih ederim. Böyle diyebildiğim bir oyuncu bana göre yeterince iyi değildir.

Teklif olduğuna dair haberler çıkıyor, eğer öyle ise buyrun iki uygun fiyatlı derin oyun kurucu 6. Ligleri pek iyi olmasa da epey iyi maç içi istatistiklerine sahipler.

Joao Schmidt
https://www.transfermarkt.com.tr/joao-schmidt/profil/spieler/198859

Nika Kvekveskiri
https://www.transfermarkt.com.tr/nika-kvekveskiri/profil/spieler/150850
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2019, 07:32:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

33. Hafta 33mden fbye bunu sokacak dakika 93

Az gecikmeli gelecek bu deli ama gelecek bu

Çevrimdışı MUSTAFA_

33. Hafta 33mden fbye bunu sokacak dakika 93

Az gecikmeli gelecek bu deli ama gelecek bu
Rehabilite edebilirsek, ki daha önce örneklerimiz çok, bir Talisca etkisi verebilecek bir oyuncu. En kötüsü rehabilite etmeyi başaramazsak başımıza bela olacak olması. Kart görüp takımı eksik bırakmasından sahada ilaç kullanmış gibi kaybolmasına kadar her şeyi görebiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, resmi temaslara başlamak için Futbol Federasyonu'nun (TFF) 4 Ocak'ta açıklayacağı kulüp bütçelerini bekliyor. (Sabah)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, resmi temaslara başlamak için Futbol Federasyonu'nun (TFF) 4 Ocak'ta açıklayacağı kulüp bütçelerini bekliyor. (Sabah)

eksi bakiye açıklamasınlar da üstüne para ödemeyelim bi de durduk yere :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

eksi bakiye açıklamasınlar da üstüne para ödemeyelim bi de durduk yere :D
Eksi bakiye açıklasalar da açıklamasalar da transfer sihirbazlarımız bazı oyuncuları mümkün olan en fazla fayda sağlanacak şekilde göndermeliler. Şanssızlığımız hocamız bazı oyuncuları olduğundan fazla değersiz gösterdi. Kimseyi göndermeden adam almak kolay. Zor olan sirkülasyonu sağlamak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Rehabilite edebilirsek, ki daha önce örneklerimiz çok, bir Talisca etkisi verebilecek bir oyuncu. En kötüsü rehabilite etmeyi başaramazsak başımıza bela olacak olması. Kart görüp takımı eksik bırakmasından sahada ilaç kullanmış gibi kaybolmasına kadar her şeyi görebiliriz  :tabe:
Karsilamada sevgiyi gorunce rehabilite olur bu 1-2 ay o gazla oynar
Sonrasina bakariz
Muhim olan durumunu anlamak sonra kirmizi gordugunde sosyal medya ergeni taraftari ustune salmamak ayrica yatirimini da koruyacaksin renkli artigi hakemlere malzeme etmeyecen. 2-3 gol atinca bunu sahada delirtmeye baslar bizim ligin kasar topculari
Mal meydanda sonucta, bilerek aliyorsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer sezonu bizim için sancılı geçecek gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/footballitalia/status/1211227247245430786

2017-2018 sezonunda çapraz bağ sakatlığından sonra istikrar sağlayamamış ama aradığımız özelliklere çok uygun bir futbolcu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Keşke gelse ama alabileceğimizi düşünmüyorum  :tabe:
kiralıktır belki :)

Elimizdeki oyuncuları bir değerlendirmeye sokalım  :tabe:

Kaleci

Loris Karius 4/10 - Sene sonu vedalaşılmalı.

Utku Yuvakuran 1/10 - Kesinlikle vedalaşılmalı.

Defans

Domagoj Vida 8/10 - Maaşı yüksek ama düzenli performans aldığımız tek defans oyuncumuz.

Víctor Ruiz 7/10 - Çok iyi başladığı sezona sakatlıkların etkisiyle vasat bir performans ile kapattı. Güvenilirliği tartışılır ama iyi.

Necip Uysal 5/10 - Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ancak aldığı maaşı hak ettiğini düşünmüyorum.

Enzo Roco 5/10 - Vasat bir oyuncu. Yedekte duruyor ama yerine yerli iyi bir oyuncu dursa daha mantıklı.

Pedro Rebocho 5/10 - Oynadığı bazı maçlarda iyi oynasa da genelde vasat bir performansı vardı.

Caner Erkin 9/10 - İyi performans alsak da çoğu maçta eleştirildi. Ancak takımın en iyilerinden birisi.

Douglas 1/10 - Oynadığı az sayıda maçta hiç tat vermediği gibi bir de sakatlandı. Gönderilmeli mi bilmiyorum.

Gökhan Gönül 8/10 - Yaşı ve sakatlık problemlerine rağmen elinden gelenin en iyisini yaptı. Takımın en iyilerinden birisiydi.

Orta Saha

Mohamed Elneny 9/10 - Sezon başındaki yaşadığımız kötü performansta oynamaması etkiliydi. En iyi oyuncularımızdan birisiydi.

Atiba Hutchinson 10/10 - Allah sakatlık vermesin. Takımın net en iyisiydi. Kariyerinin en iyi dönemi diyebilirim.

Dorukhan Toköz 5/10 - Sakatlanana kadar vasat bir performansı vardı ama iyiye gidiyordu. Sakatlanması kötü oldu.

Oğuzhan Özyakup 2/10 - Ben artık misyonunu tamamladığını düşünüyorum.

Muhayer Oktay 1/10 - Beşiktaş'ın oyuncusu değil.

Adem Ljajic 5/10 - Bizi aşağı çeken oyuncuların başında geliyor. İyi bir para gelirse satılabilir.

Kanat

Georges-Kevin N'Koudou 6/10 - Yaşam enerjisi bile yeter. Üstüne koya koya gidiyor. Daha iyi olacak. Umarım sakatlanmaz artık.

Tyler Boyd 4/10 - Sezonun bidon transferi denilecek kadar kötü değil ama bizim seviyemizi kaldıramadı. Kiralık veya satılık gidebilir.

Abdoulay Diaby 5/10 - Beşiktaş'ın seviyesinde değil. Yedekten girip hareket getirebilir bazı maçlarda. Sene sonu elveda.

Jeremain Lens 4/10 - Artık ne zaman vedalaşacağız diye düşünüyorum. Tarihin en büyük kazıklarından birisi.

Orkan Çınar 1/10 - Beşiktaş'ın futbolcusu değil.

Forvet

Güven Yalçın 4/10 - Bu performans ile kiralanması daha iyi olabilir. Yedekten girince takımı aşağı çekiyor.

Burak Yılmaz 5/10 - İyi oynadığı maç sayısı 3-4'ü geçmedi. İlk yarıdaki düşük puan toplamamızın ana sebebi sahada olmaması.

Umut Nayir 6/10 - Sonradan oyuna girip iş yaptı diye Beşiktaş seviyesine çıkmadı. Elinden geleni yapıyor. 3. forvet olarak bile zor. Genç birine forma vermek daha mantıklı. Çok fazla göklere çıkarıldı.

+1903 imza hepsine katılıyorum.

Hasic ile sözleşme imzalanmayacak mı acaba  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

kiralıktır belki :)
Ben zaten kiralık olarak geleceğini düşünmüyorum. Bu parasızlıkta gidip de kimseyi bonservisiyle alamayız zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic ile sözleşme imzalanmayacak mı acaba  :alala:
Hasic ile sözleşme imzalanacak diye okumuştum. İmzalanmayıp elden kaçırılırsa kaçıran gelecekteki değerini cebinden kulübün kasasına koysun  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Transfer sezonu bizim için sancılı geçecek gibi  :tabe:

biz ffpye girdiğimizde renkliler rahat rahat harcadı o zman niye böyle bişe yoktu yok yerel ffpymiş ne zaman biz çıktık ffpden adamlar getirdi bunu şimdi gs fb ts zaten uefanın ffpsinde öyle bol keseden harcama şansları yoktu bu saçma sapan kural sadece bizi etkiiyor maalesef