Elimizdeki oyuncuları bir değerlendirmeye sokalım
Kaleci Loris Karius
4/10 - Sene sonu vedalaşılmalı.
Utku Yuvakuran
1/10 - Kesinlikle vedalaşılmalı.
DefansDomagoj Vida
8/10 - Maaşı yüksek ama düzenli performans aldığımız tek defans oyuncumuz.
Víctor Ruiz
7/10 - Çok iyi başladığı sezona sakatlıkların etkisiyle vasat bir performans ile kapattı. Güvenilirliği tartışılır ama iyi.
Necip Uysal
5/10 - Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ancak aldığı maaşı hak ettiğini düşünmüyorum.
Enzo Roco
5/10 - Vasat bir oyuncu. Yedekte duruyor ama yerine yerli iyi bir oyuncu dursa daha mantıklı.
Pedro Rebocho
5/10 - Oynadığı bazı maçlarda iyi oynasa da genelde vasat bir performansı vardı.
Caner Erkin
9/10 - İyi performans alsak da çoğu maçta eleştirildi. Ancak takımın en iyilerinden birisi.
Douglas
1/10 - Oynadığı az sayıda maçta hiç tat vermediği gibi bir de sakatlandı. Gönderilmeli mi bilmiyorum.
Gökhan Gönül
8/10 - Yaşı ve sakatlık problemlerine rağmen elinden gelenin en iyisini yaptı. Takımın en iyilerinden birisiydi.
Orta SahaMohamed Elneny
9/10 - Sezon başındaki yaşadığımız kötü performansta oynamaması etkiliydi. En iyi oyuncularımızdan birisiydi.
Atiba Hutchinson
10/10 - Allah sakatlık vermesin. Takımın net en iyisiydi. Kariyerinin en iyi dönemi diyebilirim.
Dorukhan Toköz
5/10 - Sakatlanana kadar vasat bir performansı vardı ama iyiye gidiyordu. Sakatlanması kötü oldu.
Oğuzhan Özyakup
2/10 - Ben artık misyonunu tamamladığını düşünüyorum.
Muhayer Oktay
1/10 - Beşiktaş'ın oyuncusu değil.
Adem Ljajic
5/10 - Bizi aşağı çeken oyuncuların başında geliyor. İyi bir para gelirse satılabilir.
KanatGeorges-Kevin N'Koudou
6/10 - Yaşam enerjisi bile yeter. Üstüne koya koya gidiyor. Daha iyi olacak. Umarım sakatlanmaz artık.
Tyler Boyd
4/10 - Sezonun bidon transferi denilecek kadar kötü değil ama bizim seviyemizi kaldıramadı. Kiralık veya satılık gidebilir.
Abdoulay Diaby
5/10 - Beşiktaş'ın seviyesinde değil. Yedekten girip hareket getirebilir bazı maçlarda. Sene sonu elveda.
Jeremain Lens
4/10 - Artık ne zaman vedalaşacağız diye düşünüyorum. Tarihin en büyük kazıklarından birisi.
Orkan Çınar
1/10 - Beşiktaş'ın futbolcusu değil.
ForvetGüven Yalçın
4/10 - Bu performans ile kiralanması daha iyi olabilir. Yedekten girince takımı aşağı çekiyor.
Burak Yılmaz
5/10 - İyi oynadığı maç sayısı 3-4'ü geçmedi. İlk yarıdaki düşük puan toplamamızın ana sebebi sahada olmaması.
Umut Nayir
6/10 - Sonradan oyuna girip iş yaptı diye Beşiktaş seviyesine çıkmadı. Elinden geleni yapıyor. 3. forvet olarak bile zor. Genç birine forma vermek daha mantıklı. Çok fazla göklere çıkarıldı.