2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242887 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Son güne bırakırlarsa hiç uğraşmasın direkt gitsinler. Sivas maçında oyunda olmalı yeni transferler. Fikret Orman döneminden ders çıkarmalıyız. Akşam pazarından hayır gelmiyor  :tabe:
Yaw bu maclar oynanirken tiransfer olayi size sacma gelmiyor mu
Suna bu ayar cekseler
Mesela son macini oynayan baslasin ilk macina kadar

Çevrimdışı MUSTAFA_

satmadan alamayız  :dontknow:
Lütfen bu bahanelerden kurtulalım. Bu FFP işinden kurtulduk. Bizim öyle bir zorunluluğumuz yok. Tabi maaş bütçesini düşürmemiz gerekli olduğu da gerçek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaw bu maclar oynanirken tiransfer olayi size sacma gelmiyor mu
Suna bu ayar cekseler
Mesela son macini oynayan baslasin ilk macina kadar
Çok saçma da bütçen ve iyi bir scouting departamanın olmayınca akşam pazarında tezgah açıyorsun  :tabe: İngiltere bu sisteme geçti. Bizim geçmemizi beklemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu konuda lakaytlık olduğu açık. Yaptırıma başlamak gerekli. Bütçemizin kısıtlı olduğu bir ortamda bu tip hatalarla Beşiktaş çok fazla zarar görebilir  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1210942738381844480

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Lütfen bu bahanelerden kurtulalım. Bu FFP işinden kurtulduk. Bizim öyle bir zorunluluğumuz yok. Tabi maaş bütçesini düşürmemiz gerekli olduğu da gerçek  :tabe:

FFP yok da TFF'nin bize dayattığı bütçe olayı var  :ebebe:

Bu konuda lakaytlık olduğu açık. Yaptırıma başlamak gerekli. Bütçemizin kısıtlı olduğu bir ortamda bu tip hatalarla Beşiktaş çok fazla zarar görebilir  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1210942738381844480

erdal torunogulları yapmayacak mı ayrıca transferleri  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

FFP yok da TFF'nin bize dayattığı bütçe olayı var  :ebebe:
Yöneticiler neden geldi? Geldiklerinde şampiyonluk için oynayacağız diye ben demedim. Bir işe de çözüm bulsunlar. Yorulduk, yıprandık demesin kimse. Herkes görevi ne gerektiriyorsa yapsın. Şampiyonluk krizden çıkışta önemli bir rol üstlenecek :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yöneticiler neden geldi? Geldiklerinde şampiyonluk için oynayacağız diye ben demedim. Bir işe de çözüm bulsunlar. Yorulduk, yıprandık demesin kimse. Herkes görevi ne gerektiriyorsa yapsın. Şampiyonluk krizden çıkışta önemli bir rol üstlenecek :tabe:

Onlar ayrı olaylar burda bahsi geçen olay FFP yok ama TFF var bütün gelirler temlik altında TFF'ninde kısıtlamaları var bunlardan bahsediyorum gelir gelmiyor gelen paralar bankara gidiyor temlik altında kolay şeyler değil atıp tutmak sallamak en basiti çözümü hep birlikte üretmemiz gerekiyor destek vermemiz gerekiyor. :)

Şampiyonluğa oynamaya geldiklerini söymekte abesle iştigal bir şey değil ancak bu oyuncu grubunu bu hocayı onlar getirmediler.Başarısız olursak yönetime yazmaz hocaya ve oyuncu grubuna ve eski yönetime yazar  :tabe:

Çevrimdışı worns

Marcelo geliyor gibi. Vida da yüksek ihtimalle satılır. Muhtemelen maaş bütçesinde 1.5 mil civarı rahatlama ve 6-7 milyon bonservis artısı getirecek bir değişim olur mantıklı.

Çevrimiçi tolga1903

Marcelo geliyor gibi. Vida da yüksek ihtimalle satılır. Muhtemelen maaş bütçesinde 1.5 mil civarı rahatlama ve 6-7 milyon bonservis artısı getirecek bir değişim olur mantıklı.

Marcelo geliyor vida gidiyorsa oyun merkezini bir tık geriye çekmemiz gerekir bence. Vida dün acayip hatalar yaptı ama marcelo'dan daha hızlı oyuncu yine de. Ruiz marcelo ön alan baskısından kurtulmak için iyi ikili olabilir ancak rakip hızlı hücumlarında çok zaafiyet yaşatırlar gibi geliyor.

+2 yaş daha yaşlanıyoruz  :ebebe:

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida için Aston Villa haberleri çıkmış  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi o2bucak

Şu anda eldeki futbolcularla,

Karius

Gönül - Vida - Ruiz - Rebocho
Atiba-Elneny
Nkoudou-Diaby-Caner
Burak

Oynamalıyız.
Transfer dedikodularında Vida satıp Marcelo'yu daha ucuza alır ve daha az maaş verirsek okeyim.
Yunus Mallı dedikodusu var Ljajic'ten kurtulursak olabilir.
Balotelli söylentisi uygun fiyatlar dahilinde olsa keşke.
Boyd, Lens ve Orkan Teklif edilen para miktarı çok kurcalanmadan satılmalı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Vida için Aston Villa haberleri çıkmış  :alala:
Satılabilir ama yerine kesinlikle Marcelo alınmamalı iki yıldır çok geriledi, biz eski Marceloyu hatırlayalım.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elimizdeki oyuncuları bir değerlendirmeye sokalım  :tabe:

Kaleci

Loris Karius 4/10 - Sene sonu vedalaşılmalı.

Utku Yuvakuran 1/10 - Kesinlikle vedalaşılmalı.

Defans

Domagoj Vida 8/10 - Maaşı yüksek ama düzenli performans aldığımız tek defans oyuncumuz.

Víctor Ruiz 7/10 - Çok iyi başladığı sezona sakatlıkların etkisiyle vasat bir performans ile kapattı. Güvenilirliği tartışılır ama iyi.

Necip Uysal 5/10 - Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ancak aldığı maaşı hak ettiğini düşünmüyorum.

Enzo Roco 5/10 - Vasat bir oyuncu. Yedekte duruyor ama yerine yerli iyi bir oyuncu dursa daha mantıklı.

Pedro Rebocho 5/10 - Oynadığı bazı maçlarda iyi oynasa da genelde vasat bir performansı vardı.

Caner Erkin 9/10 - İyi performans alsak da çoğu maçta eleştirildi. Ancak takımın en iyilerinden birisi.

Douglas 1/10 - Oynadığı az sayıda maçta hiç tat vermediği gibi bir de sakatlandı. Gönderilmeli mi bilmiyorum.

Gökhan Gönül 8/10 - Yaşı ve sakatlık problemlerine rağmen elinden gelenin en iyisini yaptı. Takımın en iyilerinden birisiydi.

Orta Saha

Mohamed Elneny 9/10 - Sezon başındaki yaşadığımız kötü performansta oynamaması etkiliydi. En iyi oyuncularımızdan birisiydi.

Atiba Hutchinson 10/10 - Allah sakatlık vermesin. Takımın net en iyisiydi. Kariyerinin en iyi dönemi diyebilirim.

Dorukhan Toköz 5/10 - Sakatlanana kadar vasat bir performansı vardı ama iyiye gidiyordu. Sakatlanması kötü oldu.

Oğuzhan Özyakup 2/10 - Ben artık misyonunu tamamladığını düşünüyorum.

Muhayer Oktay 1/10 - Beşiktaş'ın oyuncusu değil.

Adem Ljajic 5/10 - Bizi aşağı çeken oyuncuların başında geliyor. İyi bir para gelirse satılabilir.

Kanat

Georges-Kevin N'Koudou 6/10 - Yaşam enerjisi bile yeter. Üstüne koya koya gidiyor. Daha iyi olacak. Umarım sakatlanmaz artık.

Tyler Boyd 4/10 - Sezonun bidon transferi denilecek kadar kötü değil ama bizim seviyemizi kaldıramadı. Kiralık veya satılık gidebilir.

Abdoulay Diaby 5/10 - Beşiktaş'ın seviyesinde değil. Yedekten girip hareket getirebilir bazı maçlarda. Sene sonu elveda.

Jeremain Lens 4/10 - Artık ne zaman vedalaşacağız diye düşünüyorum. Tarihin en büyük kazıklarından birisi.

Orkan Çınar 1/10 - Beşiktaş'ın futbolcusu değil.

Forvet

Güven Yalçın 4/10 - Bu performans ile kiralanması daha iyi olabilir. Yedekten girince takımı aşağı çekiyor.

Burak Yılmaz 5/10 - İyi oynadığı maç sayısı 3-4'ü geçmedi. İlk yarıdaki düşük puan toplamamızın ana sebebi sahada olmaması.

Umut Nayir 6/10 - Sonradan oyuna girip iş yaptı diye Beşiktaş seviyesine çıkmadı. Elinden geleni yapıyor. 3. forvet olarak bile zor. Genç birine forma vermek daha mantıklı. Çok fazla göklere çıkarıldı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Satılabilir ama yerine kesinlikle Marcelo alınmamalı iki yıldır çok geriledi, biz eski Marceloyu hatırlayalım.
Vida giderse defansın arkasına atılan her topu kaleden çıkarırız. Bu kadar net konuşuyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Yedek kaleci için Volkan Babacan ile görüşülüyormuş. Takas edilecek oyuncu konusunda anlaşma zemini aranıyormuş. Umarım gerçektir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Elimizdeki oyuncuları bir değerlendirmeye sokalım  :tabe:

Kaleci

Loris Karius 4/10 - Sene sonu vedalaşılmalı.

Utku Yuvakuran 1/10 - Kesinlikle vedalaşılmalı.

Defans

Domagoj Vida 8/10 - Maaşı yüksek ama düzenli performans aldığımız tek defans oyuncumuz.

Víctor Ruiz 7/10 - Çok iyi başladığı sezona sakatlıkların etkisiyle vasat bir performans ile kapattı. Güvenilirliği tartışılır ama iyi.

Necip Uysal 5/10 - Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ancak aldığı maaşı hak ettiğini düşünmüyorum.

Enzo Roco 5/10 - Vasat bir oyuncu. Yedekte duruyor ama yerine yerli iyi bir oyuncu dursa daha mantıklı.

Pedro Rebocho 5/10 - Oynadığı bazı maçlarda iyi oynasa da genelde vasat bir performansı vardı.

Caner Erkin 9/10 - İyi performans alsak da çoğu maçta eleştirildi. Ancak takımın en iyilerinden birisi.

Douglas 1/10 - Oynadığı az sayıda maçta hiç tat vermediği gibi bir de sakatlandı. Gönderilmeli mi bilmiyorum.

Gökhan Gönül 8/10 - Yaşı ve sakatlık problemlerine rağmen elinden gelenin en iyisini yaptı. Takımın en iyilerinden birisiydi.

Orta Saha

Mohamed Elneny 9/10 - Sezon başındaki yaşadığımız kötü performansta oynamaması etkiliydi. En iyi oyuncularımızdan birisiydi.

Atiba Hutchinson 10/10 - Allah sakatlık vermesin. Takımın net en iyisiydi. Kariyerinin en iyi dönemi diyebilirim.

Dorukhan Toköz 5/10 - Sakatlanana kadar vasat bir performansı vardı ama iyiye gidiyordu. Sakatlanması kötü oldu.

Oğuzhan Özyakup 2/10 - Ben artık misyonunu tamamladığını düşünüyorum.

Muhayer Oktay 1/10 - Beşiktaş'ın oyuncusu değil.

Adem Ljajic 5/10 - Bizi aşağı çeken oyuncuların başında geliyor. İyi bir para gelirse satılabilir.

Kanat

Georges-Kevin N'Koudou 6/10 - Yaşam enerjisi bile yeter. Üstüne koya koya gidiyor. Daha iyi olacak. Umarım sakatlanmaz artık.

Tyler Boyd 4/10 - Sezonun bidon transferi denilecek kadar kötü değil ama bizim seviyemizi kaldıramadı. Kiralık veya satılık gidebilir.

Abdoulay Diaby 5/10 - Beşiktaş'ın seviyesinde değil. Yedekten girip hareket getirebilir bazı maçlarda. Sene sonu elveda.

Jeremain Lens 4/10 - Artık ne zaman vedalaşacağız diye düşünüyorum. Tarihin en büyük kazıklarından birisi.

Orkan Çınar 1/10 - Beşiktaş'ın futbolcusu değil.

Forvet

Güven Yalçın 4/10 - Bu performans ile kiralanması daha iyi olabilir. Yedekten girince takımı aşağı çekiyor.

Burak Yılmaz 5/10 - İyi oynadığı maç sayısı 3-4'ü geçmedi. İlk yarıdaki düşük puan toplamamızın ana sebebi sahada olmaması.

Umut Nayir 6/10 - Sonradan oyuna girip iş yaptı diye Beşiktaş seviyesine çıkmadı. Elinden geleni yapıyor. 3. forvet olarak bile zor. Genç birine forma vermek daha mantıklı. Çok fazla göklere çıkarıldı.
Diaby ve Burak için fazla puan vermişsin 4/10 hakediyor ikiside.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diaby ve Burak için fazla puan vermişsin 4/10 hakediyor ikiside.
Tüm kadroyu değerlendirdim. Tek başına değerlendirmedim. Gol katkılarından dolayı o puanı aldılar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

SON DAKİKA - Yedek kaleci için Volkan Babacan ile görüşülüyormuş. Takas edilecek oyuncu konusunda anlaşma zemini aranıyormuş. Umarım gerçektir  :tabe:
kariusu keser gelirse hele gençler maçında yedirdiği gol komedi o yumuşak gelen topu rakibe asist yapmak kariusa yakışırdı son iki fb maçında hasan ve ozandan yediği gollerle hatırlayacağım kendisini gittiği zaman kumaşı iyi ama kafası sahada değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

kariusu keser gelirse hele gençler maçında yedirdiği gol komedi o yumuşak gelen topu rakibe asist yapmak kariusa yakışırdı son iki fb maçında hasan ve ozandan yediği gollerle hatırlayacağım kendisini gittiği zaman kumaşı iyi ama kafası sahada değil
Abdullah Avcı'nın basın toplantısında söylediklerinin eksine 5-6 oyuncu istediği konuşuluyor. Volkan Babacan da oynamadığı için mutsuzmuş. Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmek istiyormuş. Onun için bize gelme ihtimalini yüksek görüyorum. Yazın Başakşehir Bursa'dan aldığı genç kaleciyi erken alabilseydi direk bize gelecekti, olmadı. Umarım bu sefer gerçekleşir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

volkan babacan > karius net.

Kaleyi alır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

volkan babacan > karius net.

Kaleyi alır.
Kaleyi alır ve gol yemeyebilir uzun süre  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★