2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238757 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın, Yunus Mallı’yı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 6 aylık kiralık kontrat yapılması düşünülen Yunus Mallı'nın maaşının yarısının Wolfsburg, yarısının Beşiktaş tarafından ödenmesi gündemde. (BeIN Sports)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Kosovadan 19'luk bir stoper  aliyormusuz , kimdir neyin nesidir?  Annesi bile tanimiyor  sanirim bu cocugu  :alala:
Yorgo

Kosovadan 19'luk bir stoper  aliyormusuz , kimdir neyin nesidir?  Annesi bile tanimiyor  sanirim bu cocugu  :alala:

adı ne abi ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boşa ümitlenme. Haber kulüp tarafından resmi sitede yalanlandı  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1209767731186294784

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Boşa ümitlenme. Haber kulüp tarafından resmi sitede yalanlandı  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1209767731186294784
yok yaw asιl haber yalanlaninca umitlendim .. Dedigim gibi, bu kim ki yahu, anasi bile  bu oglani tanimiyordur ... :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın, Yunus Mallı’yı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 6 aylık kiralık kontrat yapılması düşünülen Yunus Mallı'nın maaşının yarısının Wolfsburg, yarısının Beşiktaş tarafından ödenmesi gündemde. (BeIN Sports)
Bize skorer oyuncu lazım. Bize o katkıyı vereceğini düşünmüyorum. Ancak yerli olması ve bir çok bölgede oynayabilmesi avantaj. Eğer maliyeti uygunsa ben bu transfere karşı olumlu bakıyorum  :tabe:

:)

Yunus Malli

Daha fazla incelemek isteyenler buradan bakabilirler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bize skorer oyuncu lazım. Bize o katkıyı vereceğini düşünmüyorum. Ancak yerli olması ve bir çok bölgede oynayabilmesi avantaj. Eğer maliyeti uygunsa ben bu transfere karşı olumlu bakıyorum  :tabe:
Ben istemiyorum şahsen. Adam forvet desen değil. Kanat desen değil. 10 numara desen hiç değil.

Net adam alalım.

Bence ljajic ve nkodu sol açık olmak ile beraber 4 adam lazım. Sağ açık 10 numara forvet 8 numara.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben istemiyorum şahsen. Adam forvet desen değil. Kanat desen değil. 10 numara desen hiç değil.

Net adam alalım.

Bence ljajic ve nkodu sol açık olmak ile beraber 4 adam lazım. Sağ açık 10 numara forvet 8 numara.

Maaşını yarısı fazla değildir diye böyle dedim. Bize 11 oynayabilecek düzeyde oyuncular lazım. Atiba, Elneny ve Ljajic dışında oynayabilecek orta sahamız yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

boşver kanadı al forvet orta saha işine bak

ya da talisca kirala forvet al ljajic kanat olsun ooooooh
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

boşver kanadı al forvet orta saha işine bak

ya da talisca kirala forvet al ljajic kanat olsun ooooooh
Aynen boyle
Gol atacak adam alalim isimize bakalim
Bi forvet bi taliska olsun

Yeri gelir burak sola atilir
Yeri gelir layic tali onlerine burak

Ya da bulacaksin yeni bir aleks
Burak umut onde arkalarinda yeni aleks
Kalani canakkale gecilmes

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen boyle

Talisca'yı getirebiliyorsak sadece o gelse de yeter. Tek başına uzaktan bombalar zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Talisca'yı getirebiliyorsak sadece o gelse de yeter. Tek başına uzaktan bombalar zaten  :tabe:

özledim keşke gelse  :uyucam:

Çevrimiçi Samet Demir

Maaşını yarısı fazla değildir diye böyle dedim. Bize 11 oynayabilecek düzeyde oyuncular lazım. Atiba, Elneny ve Ljajic dışında oynayabilecek orta sahamız yok  :tabe:
Maaş konusunda haklısın. Ama bence fark yaratacak bir adam değil. Bence de 11 e adam almamız lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Yunus aslında kanatta kullanmak için eldeki oyuncuları düşünürsek ihtiyaç duyabileceğimiz profildeydi. Yaratıcı, skora katkı verebilecek bi adamdı. Ama kariyeri kötü gidiyor. Wolfsburg'a ilk gittiği dönem kötü kullanıldı. Çok kısır bir yapısı vardı takımın. Sonraki yıllar giderek ritmini kaybetti. Bu sene hiç oynamamış. Kumar transfer olur yine.

Çevrimdışı worns

Devre arası biraz istim üzerinde adamlara bakmak lazım. Uzun süredir oynamayan adam yetenekli bile olsa maç ritmine alışacak falan derken sezon bitiyor. Kagawa bile doğru düzgün fayda sağlayamadı. Daha yüksek profilde ama oynamayan adam yerine düşük profilli takımda bile olsa formda ivme yakalamış oyunculara bakmak daha akıllıca olurdu.

Çevrimdışı levitate

Aynen boyle

+1903

gerekirse n'koudou caner halleder kanatları

tangaz abi der hep "golcü her açığını kapatır" diye o yüzden çeksinler bir balotelli ordan bize hobaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

özledim keşke gelse  :uyucam:

videoya bir baktım da gerçekler yüzüme bir daha çarptı. 2 senelik dilimde takımın yetenek seviyesi o kadar çarpıcı azaldı ki şu videoda geçen bir çok sekansı şu an hayal bile edemiyoruz. o dönem talisca bile gayet olağan bir parçası gibi görünüyordu takımın. mevcut takım için ise başka bir oyunun oyuncusu gibi kalıyor, bizim seviyenin oyuncusu değil bu diyesim geliyor sonra bakıyorum üstünde bizim forma var. :) çok geriledik ofansif meziyet olarak kısa dilimde.

talisca gelemez artık. yönetim bulduğu her fırsatta maaş bütçesinin daha da daralacağından dem vuruyor. öyle 3-4 milyonluk kontratlar vereceğimizi zannetmiyorum epey bir süre. kaldı ki talisca artık 3-4 milyonluk oyuncu da değil. epey yüksek bi kontratı olduğunu hatırlıyorum çin'de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

zaaa

https://twitter.com/MadidAsper/status/1209743792003260417
Bilemiyorum yalanladığımız oyuncuyu almayız herhalde  :alala: Başkası için de gelmiş olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

videoya bir baktım da gerçekler yüzüme bir daha çarptı. 2 senelik dilimde takımın yetenek seviyesi o kadar çarpıcı azaldı ki şu videoda geçen bir çok sekansı şu an hayal bile edemiyoruz. o dönem talisca bile gayet olağan bir parçası gibi görünüyordu takımın. mevcut takım için ise başka bir oyunun oyuncusu gibi kalıyor, bizim seviyenin oyuncusu değil bu diyesim geliyor sonra bakıyorum üstünde bizim forma var. :) çok geriledik ofansif meziyet olarak kısa dilimde.

talisca gelemez artık. yönetim bulduğu her fırsatta maaş bütçesinin daha da daralacağından dem vuruyor. öyle 3-4 milyonluk kontratlar vereceğimizi zannetmiyorum epey bir süre. kaldı ki talisca artık 3-4 milyonluk oyuncu da değil. epey yüksek bi kontratı olduğunu hatırlıyorum çin'de.
Hücumda golü hayal edemez hale geldik. Hücum aksiyonlarını mı düşüneceğiz. Bir şekilde gol atalımın derdindeyiz. Avcı'nın kısır oyunu da bu konuda etkili. Resmen şut çekmiyoruz rakip kaleye topu taşıyıp topu rakibe veriyoruz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah'ı da yalanlamışız. Bu hızla yalanlama işine devam edersek transfer dönemi bitmez.

https://twitter.com/BesiktasJK/status/1210106342016536576

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemine cuma günü maçtan sonra gireceğiz ama haberler gelmeye devam ediyor  :tabe:

Beşiktaş, Barcelona altyapısından yetişen ve şu anda Twente forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Aitor Cantalapiedra ile ilgileniyor. (Diario Sport)

🔸 Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cantalapiedra için cüzi bir bonservis bedeli teklif edebilir.

:)

Aitor Cantalapiedra

Daha fazla incelemek isteyenler buradan bakabilirler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Transfer dönemine cuma günü maçtan sonra gireceğiz ama haberler gelmeye devam ediyor  :tabe:

Beşiktaş, Barcelona altyapısından yetişen ve şu anda Twente forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Aitor Cantalapiedra ile ilgileniyor. (Diario Sport)

🔸 Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cantalapiedra için cüzi bir bonservis bedeli teklif edebilir.

lens
boyd
diaby
n'koudou
Orkan

kanat oynayabilen ;

caner
güven
douglas

halen kanat mı bakıyoruz 8 numara santrafor daha çok ihtiyaç  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

lens
boyd
diaby
n'koudou
Orkan

kanat oynayabilen ;

caner
güven
douglas

halen kanat mı bakıyoruz 8 numara santrafor daha çok ihtiyaç  :tabe:
Demek ki bunlar arasından bir kaçı ile vedalaşacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Demek ki bunlar arasından bir kaçı ile vedalaşacağız  :tabe:

🙏