2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258021 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Necmi

millet twitterde forvet bekliyor başkan hoca ali naibi Vodafone parkda kolej havası filminin galasında :D

Çevrimdışı Koa_lAA

saat 11 oldu elneny hala lisans yok... hani yönetimden birileri falan okuyorsa burayı ayıktırayım diye söyledim... hepsi gala gecesindemi ellamm  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca bence Diaby'i sağ kanatta oynatacak.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

millet twitterde forvet bekliyor başkan hoca ali naibi Vodafone parkda kolej havası filminin galasında :D

Abi kışkırtma  :lol:

Çevrimdışı tangaz

takımın yaş ortalamasını düşürmek dışında kötü ve başarısız bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.

umarım lige yansıması güzel olur.

gereksiz kayıplarla başladığımız ligde vites arttırmamız gerekiyor

bu yönetim anlayışını da acilen değiştirip mhk üzerinde gerekli baskılara başlamalıyız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı karaoğlan

Gecenin karamsarı olmak istemezdim ama, her gördüğüm şey daha da ona itiyor beni, ne yapayım, kızmayın kardeşler...

Sporting Lizbon'un Twitter hesabından Diaby için yayınlanan veda videosuna yapılan yorumlar:

- Videoyu yanlış anlamayın, Diaby'ye değil, Beşiktaş'a iyi şanslar diliyorlar.
- Zorunlu satın alma opsiyonu koymamış olmamız büyük hata.
- Ben uzun süre önce satıldığını sanıyordum.
- Türkler, Diaby'nin toptan hızlı koştuğunu görünce afallayacaklar.
- Git ve asla geri dönme.
- Ayrıldığın için çok teşekkür ederiz.
- Herkesi sattınız, bari stadı da satın gitsin.
- Yaptığı bütün iyi işleri toplayınca 1 dakikalık video anca çıkıyor.
- Sana bol, hem de çok bol şans diliyorum, ki git ve bir daha dönme.

Cenk, Everton'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelseydi eminim ki Everton'lılar da benzer şeyler yazacaklardı (forumlarında Cenk hakkında yazdıklarını okuyabilirsin). Bu Cenk'in bize katkı sağlamayacağı anlamına gelmezdi ama...

Çevrimdışı Necmi

Gecenin karamsarı olmak istemezdim ama, her gördüğüm şey daha da ona itiyor beni, ne yapayım, kızmayın kardeşler...

Sporting Lizbon'un Twitter hesabından Diaby için yayınlanan veda videosuna yapılan yorumlar:

taraftarın gitmesini istemediği birini kiralık gönderemezlerdi herhalde
5 M opsiyonla birde

Çevrimdışı Necmi

Abi kışkırtma  :lol:
kışkırsınlar banane  :D
ben transferi kapattım :bandit:

Çevrimdışı tangaz

şu lensten kurtulamadık ya ona yanıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Blackmd1

Elneny'in lisansı daha çıkmamış ve son 1 saat,hadi hayırlısı

Çevrimdışı ozankarakoc

taraftarın gitmesini istemediği birini kiralık gönderemezlerdi herhalde
5 M opsiyonla birde

Başka kimse teklif yapmadıysa, bir de üstüne kullanmayacakları ve taraftarın da ısınamadığı bir adama boşuna maaş ödüyorlarsa, kiralık göndermekten daha mantıklı bir çözüm yok bence, öyle değil mi...

Mesela; bir takım, Lens'i kiralamak istese, 2,3 milyon euroluk maaşını da üstlense, ben halay çekerdim.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 23:05:15 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Cenk, Everton'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelseydi eminim ki Everton'lılar da benzer şeyler yazacaklardı (forumlarında Cenk hakkında yazdıklarını okuyabilirsin). Bu Cenk'in bize katkı sağlamayacağı anlamına gelmezdi ama...

Bilemiyorum Altan...  :bandit:

Çevrimdışı sefaköykartali

Forumda diabynin 1(bir) maçını inceleyen tek kişi olduğunu düşünmüyorum.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Hangimizin içinde bu seneye dair umut var merak ediyorum. Şahsen cok fark yaratacak transferler yaptigimizi düşünmüyorum. Ne nkoudou ne boyd ne elneny bizim seviyemizi yukarıya cikartacak oyuncular degil. Arada tabiki de katkı sağlayacaklar ama bence bir talisca etkisi yaratacak performansi sergileyeceklerine dair bir umudum yok. Düşünün ki Talisca'nin bile takım oyunun oynamamasından şikayetçiydik. Onun disinda  Fikret orman benim gözümde miadını doldurdu. Açıkcası tavırları ve plansızlıgı iyice kendini bitirmeye yüz tutuyor. Asıl olan Beşiktaşimizdir, umarım tüm bu olumsuzluklara rağmen Şampiyonluk ipini göğüsleriz.

Çevrimiçi levitate

takımın yaş ortalamasını düşürmek dışında kötü ve başarısız bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.

umarım lige yansıması güzel olur.

gereksiz kayıplarla başladığımız ligde vites arttırmamız gerekiyor

bu yönetim anlayışını da acilen değiştirip mhk üzerinde gerekli baskılara başlamalıyız.
yok ya abi o kadar kötü değildi. en azından maaş yükü azaldı, güzel oyuncular geldi vs.

puan olarak 6/10 verirdim ben
bipbipbupbup

Çevrimdışı uğur07

Bence iyi bir transfer donemi oldu. Forvet ve kaleci hafiften beni bir tirstiriyorsa da. Başarılı  bir donem gecirdigimizi dusunuyorum. Ve en iyi defans dortlusunun bizde olacagini düşünüyorum

Orta sahalar bu sene oldukca güçlü
Elneny-oguzhan-Ljajic
Nzonzi-lemina-belhanda
Emre-gustavo-kruse
A.parmak-sosa-ekuban

Galatasaray onde gibi görünüyor. Burada uyum onemli. Birde yerlesim tabi. Biz digerleinden daha farkli yerlesicez gibi

Hucumda iyi ucluler var. Acikcasi bilemedim kim iyi

Diaby-burak-nkoudou
Feghuli-falcao-babel
Moses-muriqi-rodriguez
A.omur-sorloth-nvakame

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 23:10:05 uğur07 ]

Çevrimdışı tangaz

Hangimizin içinde bu seneye dair umut var merak ediyorum. Şahsen cok fark yaratacak transferler yaptigimizi düşünmüyorum. Ne nkoudou ne boyd ne elneny bizim seviyemizi yukarıya cikartacak oyuncular degil. Arada tabiki de katkı sağlayacaklar ama bence bir talisca etkisi yaratacak performansi sergileyeceklerine dair bir umudum yok. Düşünün ki Talisca'nin bile takım oyunun oynamamasından şikayetçiydik. Onun disinda  Fikret orman benim gözümde miadını doldurdu. Açıkcası tavırları ve plansızlıgı iyice kendini bitirmeye yüz tutuyor. Asıl olan Beşiktaşimizdir, umarım tüm bu olumsuzluklara rağmen Şampiyonluk ipini göğüsleriz.

+41903

sanki sıklet düştük gibi bişey oldu düşük kalibreli transferler sonrası

Çevrimdışı ozankarakoc

Forumda diabynin 1(bir) maçını inceleyen tek kişi olduğunu düşünmüyorum.

Bu adamlar Sporting Lizbon taraftarı yalnız.

Çevrimdışı tangaz

yok ya abi o kadar kötü değildi. en azından maaş yükü azaldı, güzel oyuncular geldi vs.

puan olarak 6/10 verirdim ben

6/10 = vasat demektir.

vasattan da ekstra bişey bekleyemeyiz.

özel not: yaşın çok genç kendini asla vasata alıştırma...

Çevrimdışı cursedofdragon

elneny lisans neden çıkmadı son 50 dakika  :alala:

Çevrimdışı sefaköykartali

+1903

Çevrimdışı cursedofdragon

-1903

Çevrimdışı tangaz

bu leminayı almak istediğimizde 4milyon maaş denmiyormuydu adam yarısına gitmiş şu elemanı da alıp elneny lemina layiç üçlüsü ile oynamak güzel olabilirdi.

Çevrimdışı kyiv

şu lensten kurtulamadık ya ona yanıyorum

O demirbaşımız.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Her görüşe saygım var (Q7 sporlular hariç) ama umutsuz olan arkadaşları gerçekten anlayamıyorum. Skor odaklı düşünüyorlar bence. Rize maçının ilk devresini geride kapatmamiza rağmen göztepe maçına göre çok daha iyi oynadık. Takım iyiye gidiyor bunu nasıl göremiyorlar hayret ediyorum. Kaldı ki rize çok daha iyi bir takım. Güven şanssızdı sadece çok net pozisyonlar bulduk. Topu geri kazanma süremizde rekor kırmışız mesela. Bunlar çok önemli emareler skora aldanmayın. Oğuzhan çıkınca oyunumuz sıradanlaştı sadece dinamizmimiz ile golü bulduk baskıya devam ettik ama forveti pozisyona sokmadık. Eleni olsa belki Oğuzhan'ı aratmazdı. Takım iyi yolda enseyi karartmayın.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk