2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258011 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada diaby hocanın viscası olabilir  :lol: Hatta viscayı geçtim visca hocanın yeni diabysi olabilir. Forvet olarak ısınmasam da kanat olarak baya ısındım ben buna.

aynı iç ses bendede var bu yaptığımız transfer içinde en önemlisi olacak gibi hissediyorum

İnşallah abi inşallah, bir beşiktaşlının en mutlu olduğu an takım onu iyi oyun veya oyuncuların mükkemel performansıyla yanılttığı andır  :lol:

elnenynin fm 19de sözleşmesinin son tarihi 30/6/2020 gösteriyor, transfermarkettede öyle. Kimse söylemiyo bu adam kiralığı bittiği zaman serbest kalıyor.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Elneny iyi bir performans gösterdi tadı damağımızda kaldı diyelim almak istedik nekadar opsiyon koydurduk ?
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 22:24:33 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı cursedofdragon

elnenynin fm 19de sözleşmesinin son tarihi 30/6/2020 gösteriyor, transfermarkettede öyle. Kimse söylemiyo bu adam kiralığı bittiği zaman serbest kalıyor.

2022

https://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-elneny/profil/spieler/160438

Çevrimiçi Samet Ç

Burak iyileşinçe Burak santrafor Diaby yardımcı forvet oynar

6 numarada Elneny oynar

Çift 8 Ljajic - Ozi veya Dorukhan oynar

Sağda Lens veya Boyd oynar

Solda Nkoudou oynar

Kağıt üstünde bu lig için baya iyi hücum hattı hocanın istediği oyunu sahaya yansıtabilirse oyuncular şampiyon oluruz.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 22:26:14 Samet Ç ]

Çevrimdışı sefaköykartali

eleştiri yaşanan olaylara olur yaşamadığın olayın nasıl eleştirisini yapıyorsun
sen kafandan bir öngörüde bulunuyorsun bu öngörüye görede eleştiri yapıyorsun.
Avcıyı nasıl yedirmeyeceksin bugün işine son verseler nasıl engel olabilirsin  :alala:
üstelik Avcı kimki Beşiktaş için ne yaptıda bu kadar bağlandın. Bir insanın değer görmesi için o değeri hak etmesi gerekmiyormu.
bu tip söylemler espiri olsa anlayacağımda espiri değilki böyle konuşan insanlar genelde ilk linç edenler oluyor :D
hiç birşey yapmamış ve Beşiktaşla ciddi sorunlu olan bir hoca gelmiş sezon sonunu getirirmi o bile şüpheli çünkü hiç kredisi yok
tek kredisi sana yedirmeyeceğiz dediğin başkan bu takımın başında kalabilmesi için tek güvencesi olan kişiyemi yedirmeyeceksin.
değer verde değer vereceğin kişi önce onu hak etsin.
Alakası yok. Hocanın kurmaya çalıştığı sistemi görüp bunun bize çok fayda sağlayacağını düşünüyorum bu yüzden de sahiplendim iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. 4 senelik takımın oyununu baştan aşağıya 3 resmi maçta değiştirdi. Yedirmemekten kastım şenol güneşe yapılan gibi her sorumluluğu hocanın üstüne atıp öyle çıkmak yok bu sezon. Öngörüye göre eleştiri demek çok saçma. Nicelik ve nitelik olarak Beşiktaş forvet konusunda yetersiz işte. Bu biat kültürüyle işimiz çok zor.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elneny iyi bir performans gösterdi tadı damağımızda kaldı diyelim almak istedik nekadar opsiyon koydurduk ?

18 milyon €

Çevrimiçi Kapkarakartal

18 milyon €

Eğer öyleyse tamamdır başka söze gerek yok teşekkürler.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arkadaşlar lütfen bol bol dua edelim. Burak çabuk ve iyi dönsün. Bir daha sakatlanmasın. Rakiplere bol bol gol sokuştursun.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı sefaköykartali

kimden duydunuz az daha 2m vereceğimizi? bu transfer döneminde doğru bilgiye ulaşabilen kimse olmamışken  hala o adamların lafıyla mı yargılıyoruz? evet yönetimde hatalar var ama ipe sapa gelmez adamların lafıyla yargılanmasın lütfen.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi 2m yalan olsun, ilgilenmedik mi bu adamla?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar lütfen bol bol dua edelim. Burak çabuk ve iyi dönsün. Bir daha sakatlanmasın. Rakiplere bol bol gol sokuştursun.

Salavat zincirine başlayalım, forvete vermediğimiz parayı oraya versinler bari. 8 numara içinde oğuzhan ve ljajicin performansı için salavat zinciri  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Ne pace'li takım olduk be. Yaldır yaldır kanatlar doldu takıma. Transfer sezonu başında bu yönde oyuncu tercihleri beklemiyordum zaten santrafor derinliği nedeniyle kaygılarım var ama değişik +ları olan ve ligin genelinden bu yönüyle ayrışan bi takım olduğumuzu da atlamamak lazım.

Rize maçının büyük bölümünde top rakipteyken yapmak istediklerimize uygun bir temel oluşturuldu mesela. Geriden oyun kurmak için önemli hamleler yapıldı.

Diğer taraftan biraz zor önde basarlar bize bu saatten sonra. İlerde NKodou-Diaby-Burak-Boyd-Lens 5'lisinden 3'ü var ve baskıdan Ruiz-Caner-Elneny-Ozi ile sağlam çıkacak oyuncular var. Bu tabloya önde basacak takımın bişeyleri tersten görme riski çok var. :)

Kesinlikle katılıyorum, Burak da pace'lidir, daha o dönecek. Çok canlar yakabilecek bir takım kurduk. Bazı arkadaşlarda ümitsiz bir hava görüyorum, bir sürü pozitif şey var takımımızda, mümkün olan en doğru işleri yapmaya çalıştık transfer döneminde. Bazıları gibi açılıp saçılmadık, bölgeleri şişik ya da dar abuk kadrolar kurmadık.  Canerle birlikte Rebocho, Adri, son maç müthiş tempo yapan liderimiz Gökhan'ı da unutmayalım. Ligin en iyi bek oyuncularına sahibiz ve modern futbolda artık çok önemliler. 

Belki süper-lig mantığına çok uygun olmasa da evrensel futbol aklına en uygun şekilde transferler yapmaya çalıştık ve buna Abdullah hocayla başladık. Taraftar inanırsa şampiyon olmamızın önünde bize hiçbir şeyin engel olamayacağını düşünüyorum ama sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla ortam çok kötü. Rakiplerimizin yaptığı transferlere takmış durumda bazı arkadaşlar, bana göre şampiyon olamadığın sürece yıldız almanın hiçbir manası yok ve onlar bu sene yalan olacaklar. Ersun hoca kalibresi çok düşük birisi. Fatih hoca gibi gazlı sistem adamların devri ise artık kapanıyor, hiçbir şey katmamış takımına sezon hazırlıklarında. Transfer yapmalarını içimden istiyordum, şu Türk futbolundan silinip gider bir halt başaramayınca diye. Sene sonunda bir teneke bağlar gönderirler diyordum fakat şimdi yetinmez taraftarları. Kendisi sezon sonunda büyük ihtimal emekliye ayrılacaktır.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 22:34:51 Erman1903 ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Burak iyileşinçe Burak santrafor Diaby yardımcı forvet oynar

6 numarada Elneny oynar

Çift 8 Ljajic - Ozi veya Dorukhan oynar

Sağda Lens veya Boyd oynar

Solda Nkoudou oynar

Kağıt üstünde bu lig için baya iyi hücum hattı hocanın istediği oyunu sahaya yansıtabilirse oyuncular şampiyon oluruz.

Takımda liderlik yapabilecek, topu ayağına aldığında rakibi korkutacak, Sergen gibi, Sosa gibi, Talisca gibi, Emre gibi, Alex gibi, Sneijder gibi şöyle göğsünü gererek topa bastığında rakip savunmayı yutkunduracak, toplu oyunda uzaktan mermi gibi şut çıkarabilecek, hafif sevimsiz bir tabir olmakla beraber 'şapkadan tavşan çıkarabilecek' bir tane oyuncumuz yok.

Tek umudum Burak... Onu besleyebilecek adamlarımız var, o kadar. O yüzden de Burak olmayınca kalakalıyoruz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı caner.eryigit

kim bilir belkide almışızdır olaya yanlış bakılıyor bir oyuncu girer kadroya kadra siyahdan beyaza döner
bunu şimdiden bilemeyiz yada çok net golcü aldım dersin sezonu siftah yapmadan bitirir.
bazı şeyleri zaman gösterir çok iyi bir transfer dönemi geçirdik en azından kağıt üzerinde böyle görünüyor
istediğimiz her yere yeni oyuncu geldi diaby forvet oynamış çoğunlukla zaten burak arkasınada böyle çok yönlü bürü alınabilirdi kabul edelim
yoksa herkes gomez gibi bir oyuncu ister beklerde bu mantıklı olan. kanattan quaresma göndermişiz
bu en büyük transferimiz bence.
Eyşan deme abi gelmedi onun gibisi.
Burak bir an önce dönmesi ve bir daha sakatlanmaması için dua edicez.
Diaby iyi oyuncu ruiz çok iyi oturdu boyd üstünde ki baskıyı atmazsa işi zor elneny ok iz.rebocho geldi Canere Bi haller oldu.nkoudu ona da tamam. Ama salt golcümüz tek Burak
Şöyle erken fln öne geçebilirsek maçlarda acayip işler olabilir önde ki arkadaşlar sayesinde aman diyim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

kim diyordu somurtuyor zorlamı getirdik diye :D

Ben diyordum abi geldigindeki görüntüsü değişikti elemanın :) ama burada iyi gözüküyor hayırlı olsun eğer bu arkadaşı da sağ kanat olarak düşünürsek geçen sene bence ikinci yarı ligin en kötü kanat rotasyonu bizdeydi, şu an ise en iyi rotasyona evirmeyi başardılar en azından kağıt üzerinde, ben daha boyd'dan çoğu kişi hiç begenmedi hatta o elestirdiginiz twitter kitlesi "çöp" ilan etti ama çok umutluyum nedense. Bir ceza sahası bitiricisi ile bu takım çok daha güçlü görünecekti ama artık burak için dua etmekten başka şansımız yok içerdeki başakşehir maçına yetiştirmek gerek.

Oğuzhan 2 hafta yokmuş doğru mu eee gaziantepte 8 kim oynayacak ???

İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama:

Kulübümüz, Abdoulay Diaby'nin bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için Sporting CP kulübü ile satın alma opsiyonlu olarak anlaşmaya varmıştır.

Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Abdoulay Diaby’ye Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz.

Beşiktaş JK

Öte yanda Sporting, Diaby'nin satın alma opsiyonu bedelini 5 milyon Euro olarak açıkladı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimdışı 38life

Boşa son ana kadar beklediğimizi düşünmüyorum  :tabe: Genelde son gün transferlerimiz çok katkı veriyor  :tabe:

Ben sadece oyuncunun kalitesinden yeteneğinden bahsettim. İstediği kadar kaliteli olsun bu tarihe transfer bırakmak yanlıştır. Bu konudaki görüşüm en başından beri net.

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 22:41:29 38life ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Ya Dorukhan'ı oynatacak, ya da 4-2-3-1'e dönecek herhalde.

Çevrimdışı blackeagle35

Bu transfer döneminin en büyük artısı takımdan gitmesi gereken oyuncuları gönderip maaş yükünü hafifletmemiz ve yaş ortalamasını düşürmemiz oldu..Lens'i de Araplara falan göndersek oldukça iyi olur..Eksi yanları ise yedek kaleci,alternatif stoper,belki bir orta saha ve santrafor almamamız oldu..Ayrıca Dorukhan başta olmak üzere bazı oyuncuları satabilirdik..

2 hafta milli ara var zaten :)