2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257942 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Koa_lAA

twitterde kimin nasıl tepki verdiği beni ilgilendirmez burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaşın ismi üzerinden prim yapılmaz
nerde olursa olsun Beşiktaşın adını böyle kullanan biri Beşiktaşlı falan değildir
beni akım falan ilgilendirmiyor Beşiktaşlı konu Beşiktaşsa Beşiktaşlı gibi davranır soytarı gibi değil
Beşiktaşın adınıda jimnastik kulübü kısaltmasıyla küçültmez. bu kelimeyide renkliler kullanır. söylediğim zaman kızıyorsun
üzülüyorsundur ama konuştuğunuzuda az düşünün öyle söyleyin. Beşiktaşlı Bjk bile demez kaldıki jk... desin
bu trent falan değil söyleyebileceğim en kibar tabirle soytarılık bu kibar tanımlamam  gördüğümde çok daha ağır bir kelime etmişdim.

twitter da kendi taraftarımızın yaptıkları inanılmaz... kendi içimizde öyle iğrenç bir kitle varki... kulübü nasıl aşağılıyorlar, aşağı çekiyorlar inanılmaz... neler neler yazıyorlar...

ertesi gün bir bakıyorsun seba son başkanımız vs. yazmalar...  güya yönetimi linç edecekler... bu paralar nerde muhabbeti ordan çıktı zaten... o gurubun işi... sorsan büyük Beşiktaşlılar... böyle tezahürat veya protesto yapınca ne geçiyor ellerine bilmiyorum...

Çevrimdışı Necmi

bence bir taşla iki kuş vurma transferi oldu bu.

Çevrimdışı Koa_lAA

öyle yapacak zaten burak yoksa santrafor varsa sağ kanat  :tabe:

gayet iyi bir transfer  :tabe:

:ok:

Çevrimdışı Koa_lAA

hala elneny lisansı yokkkk...

Çevrimdışı worns

Ne pace'li takım olduk be. Yaldır yaldır kanatlar doldu takıma. Transfer sezonu başında bu yönde oyuncu tercihleri beklemiyordum zaten santrafor derinliği nedeniyle kaygılarım var ama değişik +ları olan ve ligin genelinden bu yönüyle ayrışan bi takım olduğumuzu da atlamamak lazım.

Rize maçının büyük bölümünde top rakipteyken yapmak istediklerimize uygun bir temel oluşturuldu mesela. Geriden oyun kurmak için önemli hamleler yapıldı.

Diğer taraftan biraz zor önde basarlar bize bu saatten sonra. İlerde NKodou-Diaby-Burak-Boyd-Lens 5'lisinden 3'ü var ve baskıdan Ruiz-Caner-Elneny-Ozi ile sağlam çıkacak oyuncular var. Bu tabloya önde basacak takımın bişeyleri tersten görme riski çok var. :)

Çevrimdışı Necmi

twitter da kendi taraftarımızın yaptıkları inanılmaz... kendi içimizde öyle iğrenç bir kitle varki... kulübü nasıl aşağılıyorlar, aşağı çekiyorlar inanılmaz... neler neler yazıyorlar...

ertesi gün bir bakıyorsun seba son başkanımız vs. yazmalar...  güya yönetimi linç edecekler... bu paralar nerde muhabbeti ordan çıktı zaten... o gurubun işi... sorsan büyük Beşiktaşlılar... böyle tezahürat veya protesto yapınca ne geçiyor ellerine bilmiyorum...

anlamıyorumki bunu çocuk yapmaz jk... ne oluyor Beşiktaş ismini dejenere ederek protestomu olur
böyle birşeyi alimallah stadda falan yapmaya kalksalar o staddan sedyeyle çıkarlar
bu nesil Beşiktaşlı olmayı ne sanıyor. Ama öğrenirler acı bir şekilde.

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/Besiktas/status/1168599545120546816?s=19

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı ozankarakoc

Yalnız, aldığımız oyuncuların sadece isimlerine bakınca sizin de aklınıza İlhan Cavcav'lı Gençlerbirliği gelmiyor mu :)

Elneny, N'koudou, Diaby, ... İnsan her an bir yerden bir Metin Diyadin çıkabilirmiş gibi hissediyor.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ankarakartal06

Ne pace'li takım olduk be. Yaldır yaldır kanatlar doldu takıma. Transfer sezonu başında bu yönde oyuncu tercihleri beklemiyordum zaten santrafor derinliği nedeniyle kaygılarım var ama değişik +ları olan ve ligin genelinden bu yönüyle ayrışan bi takım olduğumuzu da atlamamak lazım.

Rize maçının büyük bölümünde top rakipteyken yapmak istediklerimize uygun bir temel oluşturuldu mesela. Geriden oyun kurmak için önemli hamleler yapıldı.

Diğer taraftan biraz zor önde basarlar bize bu saatten sonra. İlerde NKodou-Diaby-Burak-Boyd-Lens 5'lisinden 3'ü var ve baskıdan Ruiz-Caner-Elneny-Ozi ile sağlam çıkacak oyuncular var. Bu tabloya önde basacak takımın bişeyleri tersten görme riski çok var. :)

Hele şükür adam akıllı bir yorum .

Takımımız çok can yakacak  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı 38life

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı scarfright

Şimdiden eleştirme, şimdiden bir şey söyleme diye diye Dörtte dört yapacak takım saçma sapan yerlerden şampiyonluk verdi. Bursadan serbest kalan Muhammed Şengezer' e 2 milyon veriyorduk az daha. Ayrıca madem hocaya göre transfer yapılıyor iki gündür twitterdan tek resmi açıklama yok. Buna inanmamı kimse bekleyemez. Abdullah Avcı' yı bu yönetime yedirmeyeceğiz kimse kusura bakmasın.
kimden duydunuz az daha 2m vereceğimizi? bu transfer döneminde doğru bilgiye ulaşabilen kimse olmamışken  hala o adamların lafıyla mı yargılıyoruz? evet yönetimde hatalar var ama ipe sapa gelmez adamların lafıyla yargılanmasın lütfen.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

anlamıyorumki bunu çocuk yapmaz jk... ne oluyor Beşiktaş ismini dejenere ederek protestomu olur
böyle birşeyi alimallah stadda falan yapmaya kalksalar o staddan sedyeyle çıkarlar
bu nesil Beşiktaşlı olmayı ne sanıyor. Ama öğrenirler acı bir şekilde.

öğrenmez o kitle... akıllanmazda...

Çevrimdışı Necmi

Yalnız, aldığımız oyuncuların sadece isimlerine bakınca sizin de aklınıza İlhan Cavcav'lı Gençlerbirliği gelmiyor mu :)

Elneny, N'koudou, Diaby, ... İnsan her an bir yerden bir Metin Diyadin çıkabilirmiş gibi hissediyor.
valla aklıma gelen tek şey kimse üstümüze haldır haldır gelemez bu orta sahayıda savunmayıda rahatlatır

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu an tam bu şekil oturuyorum evde.
Forvet olayını düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.
Şöyle sokuşturacak bir adam alamadık

Çevrimdışı Necmi

kim diyordu somurtuyor zorlamı getirdik diye :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Muhammed şengezer başakşehire gitmiş (Küfür Yasak)₆ olsa yazardı. Bu başakşehirde 2 tane fıstık gibi kaleci var niye hala kaleci alıyor (Küfür Yasak)₆ bunu da sorardı. Beleşe güzel kaleci aldılar.

Çevrimdışı 38life

Bu sezon yapılan transferler arasında Ruiz'den sonra en iyi transfer Diaby diye düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim. Şimdilik düşüncem bu.

Çevrimdışı ozankarakoc

9-10 yaşıma geri dönüyorum... Topu almışım elime, çıkmışım sokağa... Diğer çocuklar gelene kadar mahallede kendi kendime oynayacağım, şut çekeceğim...

Bu sırada pek tabi ki spikerlik de yapacağım içimden...

'Şifo Mehmet... Orta alanı geçiyor... Sağda Rıza boş... Şimdi Rıza... Rıza ceza sahasına bakıyor... Ortasını yapıyoooor, kaleci yumrukluyor, dönen top, Büyük Metin, Metiiin, Feyyaz'a bırakıyor, şuuut ve gooool!'...

Mehmet, Metin, Ali, Feyyaz, Sergen, Mrkela, Madida... 'Olmak' istediğim o kadar çok adam var ki...

Şimdi bakıyorum, bugün 9-10 yaşında olsam, top sürerken kendi kendime içimden spikerlik yapmaya kalksam... Kim olacağım? Cevap veremiyorum... Üzülüyorum...

Çevrimdışı ozankarakoc

valla aklıma gelen tek şey kimse üstümüze haldır haldır gelemez bu orta sahayıda savunmayıda rahatlatır

İçimden bir ses, Elneny'yi çok seveceğimizi söylüyor ama... Bakalım...

Çevrimdışı Necmi

Şu an tam bu şekil oturuyorum evde.
Forvet olayını düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.
Şöyle sokuşturacak bir adam alamadık

kim bilir belkide almışızdır olaya yanlış bakılıyor bir oyuncu girer kadroya kadra siyahdan beyaza döner
bunu şimdiden bilemeyiz yada çok net golcü aldım dersin sezonu siftah yapmadan bitirir.
bazı şeyleri zaman gösterir çok iyi bir transfer dönemi geçirdik en azından kağıt üzerinde böyle görünüyor
istediğimiz her yere yeni oyuncu geldi diaby forvet oynamış çoğunlukla zaten burak arkasınada böyle çok yönlü bürü alınabilirdi kabul edelim
yoksa herkes gomez gibi bir oyuncu ister beklerde bu mantıklı olan. kanattan quaresma göndermişiz
bu en büyük transferimiz bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sezon yapılan transferler arasında Ruiz'den sonra en iyi transfer Diaby diye düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim. Şimdilik düşüncem bu.

Boşa son ana kadar beklediğimizi düşünmüyorum  :tabe: Genelde son gün transferlerimiz çok katkı veriyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

İçimden bir ses, Elneny'yi çok seveceğimizi söylüyor ama... Bakalım...
aynı iç ses bendede var bu yaptığımız transfer içinde en önemlisi olacak gibi hissediyorum