2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264000 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi tolga1903

La diaby bari açıkla takım naptın vaz mı geçtin adam zaten surat 5 karış gelmişti zorla mı getirdik naptik

Çevrimdışı cursedofdragon

bu adam larinin yaşlılığı değil mi ya. 2.5 milyon nedir yuh.

gelmez bu saatten sonra zaman yetişmez.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

gelmez bu saatten sonra zaman yetişmez.
Gelmesin zaten tam bir kazma. Güven oynasın daha iyi.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

La diaby bari açıkla takım naptın vaz mı geçtin adam zaten surat 5 karış gelmişti zorla mı getirdik naptik

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1168583580198588416

Gelmesin zaten tam bir kazma. Güven oynasın daha iyi.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

katılıyorum  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Portekizde belcikada bizim lenste oynar
1.7 boyla iki sitoperle nasi bogusacak bu
Gs macinda markao ile luyindama arasina alsa hastanelik olur
Burakla beraber belki yardimci oyuncu oskari kazanir
iyide mecbur topu yere indireceğiz o zamanda stoperlerin hiç şansı kalmıyor pire gibi adam
hastanelik etmeleri için önce yakalamaları lazım :D

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu transfer döneminin tek faydası, 'duyumculuk' mesleğini bitirmiş olması... En güvendiğimiz adamlar bile defalarca saçmaladılar.

'Rafinha hayırlı olsun'
'Lamina'da işlem tamam'
'Konoplyanka'nın uçağı hazır'
'Son kartal Elyounoussi'
'Aboubakar yarın İstanbul'da'
'Cenk yuvaya döndü'
'Atınç maçtan sonra imzalıyor'

Rezalet.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Onunla büyük ihtimal son çare olarak anlaştık, anladığım kadarıyla son dakika transferi kovalıyor bizimkiler.

Çevrimiçi Necmi

bana şunun anlamını açıklarmısın jk...

Çevrimdışı ozankarakoc

Onunla büyük ihtimal son çare olarak anlaştık, anladığım kadarıyla son dakika transferi kovalıyor bizimkiler.

Akşam pazarı da bitti, çöpleri karıştırıyoruz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Valla da billa da forvet ve  8 almadınız ya pes.
Biz bu sene içerisinde yine böyle rize maçı gibi çok görürürz, gelip atamadığımız ondan dolayı puan kaybettiğimiz.
Fena geçmeyen transfer dönemini sonunda mıçtık, tebrikler.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

:lol:  :lol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu transfer döneminin tek faydası, 'duyumculuk' mesleğini bitirmiş olması... En güvendiğimiz adamlar bile defalarca saçmaladılar.

'Rafinha hayırlı olsun'
'Lamina'da işlem tamam'
'Son kartal Elyounoussi'
'Cenk yuvaya döndü'

Rezalet.

Ben uçak reisten Vidal fotoğrafı bekliyorum son 3 saat  :D

Çevrimdışı Erman1903

'Rafinha hayırlı olsun'
'Lamina'da işlem tamam'
'Son kartal Elyounoussi'
'Cenk yuvaya döndü'

Rezalet.

En bombası Konoplyanka :) N'Koudou geldikten sonra bile ismi geçmeye devam etti artık nasıl bir inanmışlıksa :D

Boşuna bekliyorsun öyle bir şey yok.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Muhammed sengezer bursayla karsilikli fesh etmis sanirim su an bostaymis neden almiyolar au cocugu

Çevrimdışı ozankarakoc

Vidal'ı özellikle yazmadım, o hepten Fotomaç uydurması gibiydi :)

Muhammed sengezer bursayla karsilikli fesh etmis sanirim su an bostaymis neden almiyolar au cocugu

Muhammed Şengezer Başakşehir'de
Bursaspor'un milli kalecisi Muhammed Şengezer transferin son saatlerinde Başakşehir'e gitti.

kaynak:bursadabugün

Valla da billa da forvet ve  8 almadınız ya pes.
Biz bu sene içerisinde yine böyle rize maçı gibi çok görürürz, gelip atamadığımız ondan dolayı puan kaybettiğimiz.
Fena geçmeyen transfer dönemini sonunda mıçtık, tebrikler.

Bizim golcümüz var zaten  :bandit:

Çevrimiçi sefaköykartali

bizim şu anki yapılanmamız forvet merkezli değil zaten bütün takımın oynadığı ve bütün takımın gol attığı
bir takıma evriliyoruz zaten öyleydik bu daha baskın olacak. böyle giderse vida on gole yaklaşır sezon sonunda
yoksa bir forvet almışsın 20-25 gol atmış takıma ne kadar fayda sağlar forvete bakacaksak eğer.
elimizde zaten o rakama ulaşma ihtimali olan forvet var. iki tane öyle forvetin olursa ikisindende verim alamazsın
şimdi varsayımla eleştiriliyor Burak sakatlanmazsa alacağın merkez forvet ne işe yarayacak Kimsenin düşünmediği birşey
var bu oyunla taraftar coşar taraftar coşunca burakda coşar. Ben memnunum transfer döneminden eksiğimiz varmı bunu
ancak oynayınca görürüz şimdiden şöyle böyle demenin bir mantığı yok tamamen farazi olur Sen böyle düşünürsün
bir başkası başka türlü düşünür ama önemli olan hocanın düşündüğü bence
transferlere bakıyorum hiç kimse bu transferleri hoca yapmadı diyemez tamamen onun oyun sistemine uygun oyuncular alındı.
olmayanlar gönderildi.
Rizede kaybedilen 2 puanı şansızlıktan kaybettik Forvetimiz olsaydı atacağının bir garantisimi vardı. şu anda oyuncu odaklı yapılanma yapılmıyor doğru olan bu böyle sistemde kimi çıkartıp yerine kimi sokarsan görevini yapar takım kalitesi belli seviyelerde sürekli tutulur. Az oyuncu alınmadı bundan sonrası saygı göstermek lazım.
Şimdiden eleştirme, şimdiden bir şey söyleme diye diye Dörtte dört yapacak takım saçma sapan yerlerden şampiyonluk verdi. Bursadan serbest kalan Muhammed Şengezer' e 2 milyon veriyorduk az daha. Ayrıca madem hocaya göre transfer yapılıyor iki gündür twitterdan tek resmi açıklama yok. Buna inanmamı kimse bekleyemez. Abdullah Avcı' yı bu yönetime yedirmeyeceğiz kimse kusura bakmasın.

Evet şuan elinde değnekler var, yaşı da 34. İyileşip eskisi gibi dönerse eyvallah ha bide sakatlanma riski yüksek yetişkin bir burak yılda 2 defa sakatlanıyor biliyorsun. He bide kötü oyunu var hazırlık döneminde hadi o da bizde olsun.
Sonuç ne forveti be kardeşim marcelo ile fotoğraf çekilelim.

Çevrimdışı ozankarakoc

Büyük şanssızlık ya adamın şöyle bir zamanlamayla sakatlanması... Sağlam kalsaydı hem hazırlık maçları o kadar kötü geçmezdi, hem ilk üç haftada en azından 7 puanımız vardı. Şimdi de rahat rahat bekliyor olurduk yumurtadan kim çıkacak diye... İster Demba Ba çıksın, ister Okaka, ister Diaby, farketmezdi. Hatta o zaman 'yedek forvete gerek yok abi, taş gibi Güven var arkada, ona şans veririz' bile diyor olabilirdik çoğumuz...

İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama:

Futbolcumuz Oğuzhan Özyakup, Ç. Rizespor ile oynanan maçın ilk yarısının son dakikasında, sol arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve oyuna devam edememiştir.

Dün yapılan muayene ve Acıbadem Hastanesi'nde çekilen MR sonucunda, oyuncumuzun sol arka üst adale grubunda (Hemstring) 1. derece zorlanma olduğu tespit edilmiş, milli takım sağlık heyeti ile durum değerlendirmesi yapılarak oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmasına ve sürdürülmesine karar verilmiştir.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Çevrimiçi tolga1903

Abi şu saatten sonra faks falan rezil olmayalım gs gibi hazır gelmiş adam ülkeye çıkarsınlar lisansını da bitsin şu transfer dönemi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★