2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263998 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya banane fener de aynı durumdaymıştan. 33 yaşındaki kendini ispatlamış adamı ne olduğu belirsiz, mevkileri pozisyonları kaliteleri uzaktan yakından alakasız Diabyle bir tutarak asıl sizin probleminiz başka. Diaby çıkar 15 gol sallar forvet oynayarak Burakla beraber şampiyon yapar, Falcao da RVP gibi yatar o zaman sen haklı ben haksız olacağım. Diyorum ki gs falcaoyu aldı biz niye forvet almıyoruz demiyorum. Gs hiç transfer yapmasa da bize Burağı zorlayacak bir forvet lazımdı, Fener vedatı almasaydı da bize forvet lazımdı. Transfer dönemi kapanmak üzere bize hala forvet lazım. Yapılan iyi hamleye iyi kötü hamleye kötü demek varken gelip de Diaby forvet yedeği denilmesini eleştirmek plansızlığı, tutarsızlığı, bütün sezonu riske etmeyi eleştirmektir bu kadar basit. Rakipler ne yapmış ne etmiş umrumda değil. Formda burak bu ligi donunda sallar ama mesele adam sezona ameliyat olup gelirken gidip bir tane hocanın istediği santraforu almamayı eleştirmek en doğal hakkım. Asıl bunu eleştirmeyenin derdi başkadır. Geçen sezon da taraftardan çekinip Burağı almayarak sezonu kaybetti mi bu yönetim? Kaybetti. Bu sezona ameliyat olarak girmiş Burağı bütün sezon bizi taşır riskine girmek doğru mu hiç de değil. A klas 10 15 milyon hikaye. Bunun hikaye olduğuna ikna etmek için rakipten örnek veriyoruz renkli sevici oluyoruz. Yav adamlar Vedat Muriqi gibi sek golcüyü 3,5 milyona aldılar. Sen niye almadın? sorusunu sormak renkli sevicilik değil takımın iyi olmasını istemekten başka bir şey değil. Mevzu sek golcü de değil yeri geldiğinde golcü yeri geldiğinde kanatta oynayacak bir Aboubakarı, Bir Sturridge i yani o profilde birini (bakın isme takılmayı doğru oyuncu profilinden bahsediyorum) getirirsin eyvallah en azından bir plan var derim. Ama son dk diaby getirmek bana dentinho getirmekten farksız geliyor. Ne hocanın istediğine uygun, ne oyun planımıza uygun.
Burak'ı zorlayacak santraforun 1 senelik maliyeti en az 4 milyon Euro.

Çevrimdışı levitate

Tutabilir, bence ruizle kapisacak 1. Sira icin
Sonuncu da boyd yahut pedro olur sanki
Sahada gormek lazim
Solak oyuncu jandir jan santrafor degilse

bu arkadaş santrafor'da oynayabiliyor ama :(

pedro 10 dk anca oynadı ama fena değildi. dediğin gibi sonuncu boyd olacak gibi

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Bu diyabi ile nekonduyu gonya deplasmaninda gormek lazim
Bi ali parantezine alip tekmelesinler sag cikarsa bizliktir
O fizikle o boylo antalya deplasmani diyego ile falan zor kemiklerino bile kemirir bizim sitoperler onlarin bakalim az sabir besiktasta ilk defa bu sayida Zenci olscak herhalde
Lendi havuzumu kuracaz yakinda ozziyi atacaz ocine mertenz gibi olacak ozzi sonra

Çevrimdışı Erman1903

Kartlardan müdahelelerden bahsetmiyorum ben.

Öyleyse özür dilerim, ben yanlış anlamışım.

Çevrimdışı huseyincelebi

TFF, kulüplerin harcama limitlerini belirledi! İşte Beşiktaş'ın limiti...

27 Haziran 2019 tarihinde yürürlüğe giren Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nın 89. Maddesi kapsamında, Ek XII'de ve Geçici Madde 2'de yer alan usullerle belirlenen Süper Lig Takım Harcama Limitleri şu şekilde hesaplandı: (Rakamlar TL'dir)

GALATASARAY A.Ş.: 368.811.670
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK: 149.509.198
BEŞİKTAŞ A.Ş.: 256.534.570
TRABZONSPOR A.Ş.: 88.586.560
BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR: 96.161.041
FENERBAHÇE A.Ş.: 206.439.081
ANTALYASPOR A.Ş.: 23.898.021
KONYASPOR: 83.192.355
ALANYASPOR: 91.814.530
İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR: 67.742.390
ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.: 120.043.166
DEMİR GRUP SİVASSPOR: 82.439.445
MKE ANKARAGÜCÜ: 79.955.357
KASIMPAŞA A.Ş.: 74.004.038
GÖZTEPE A.Ş.: 80.571.656
GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ: 78.184.551
GENÇLERBİRLİĞİ: 78.184.551
YUKATEL DENİZLİSPOR: 78.184.551

Geçen sezon TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselip 2019-2020 Sezonunda Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazanan kulüplerin Takım Harcama Limitleri, 2018-2019 Sezonunda Süper Lig'i 7-15.'lik arasında tamamlamış kulüplerin 2019-2020 Sezonunda belirlenen Takım Harcama Limitleri'nin ortalaması alınarak tespit edilmiştir.

*Sıralama, 2018-2019 Sezonu Süper Lig sezon sonu puan durumuna göre düzenlenmiştir.

:alala: burda bile kayırmışlar  :s20:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı kyiv

Diaby nin boyu santrafor mevkii için çok kısa. 1,73 nedir 1,85-90 lık savunmaların arasında. Rakibe yüklendiğimizde vücudunu da kullanan santrafor lazım.

Çevrimdışı Erman1903

Burak'ı zorlayacak santraforun 1 senelik maliyeti en az 4 milyon Euro.

Bir sürü tecrübeli golcü kiralık gitmiş, aralarından bazılarını duyduk ama duymadıklarımız daha fazla.

Mirco Antenucci gibi bir klas bir adam bile Serie C den bariye geçmiş. Mis gibi derinde yatan forvet.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 20:25:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

Diaby nin boyu santrafor mevkii için çok kısa. 1,73 nedir 1,85-90 lık savunmaların arasında. Rakibe yüklendiğimizde vücudunu da kullanan santrafor lazım.
yardımcı forvet gibi bir şey olur anca

diaby-okaka yapacaksın okaka indirecek bu vuracak

sonuç diaby 25 gol 5 asist okaka 5 gol 25 asist :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

bu arkadaş santrafor'da oynayabiliyor ama :(

pedro 10 dk anca oynadı ama fena değildi. dediğin gibi sonuncu boyd olacak gibi
Portekizde belcikada bizim lenste oynar
1.7 boyla iki sitoperle nasi bogusacak bu
Gs macinda markao ile luyindama arasina alsa hastanelik olur
Burakla beraber belki yardimci oyuncu oskari kazanir

Çevrimdışı karaoğlan

Bence transfer sezonu -genele bakıldığında- başarıyla geçildi. Elbette daha iyi olabilirdi ama eldeki fazlalıkların çoğu gönderildi, maaş yükü ve oyuncu yaşı düşürüldü; ayrıca gelen oyuncuların hepsinin de ortalama üstü olduğunu düşünüyorum. Elbette gönül her bölgeye yıldız oyuncu istiyor ama öyle bir mali gerçekliğimiz yok maalesef. Kendi adıma memnunum.

Çevrimdışı levitate

4-4-2 oynamak lazım o zaman ama hoca yapmaz beeence
bipbipbupbup

Çevrimdışı enderersoy15

Adamlar şunu yapmış bunu yapmış demek istemiyorum ama adamlar 2 tane topçusunu iteledi kiralık gösterip paraya çevirip ffp yi dolandırdı resmen. Bizde alıp satma olayı bile yok lensi şutlayıp forvete yer açabiliriz. Ama herkes transferin bittiğini söylüyor. Forvet almazsak bu sezona çok büyük yazık olacak. Geçen sezon son gün çarşı tepki gösterir diye Burağı almadık geçen seneyi kaybettik. Yine aynı ekip bu sezon da forvet almadan kapatıyor dönemi. Bu taraftara yazık vallahi.
Dun diyordum ki bu adamların maas yuku 50 55 milyon. Bugun bu hamleler den sonra 60,70 olmustur. Bu da tl olarak 450, 500 milyon tl civarı olacak.  bizim ise 250 300 milyon tl civari. Bunun şampiyonluk olamama durumu bu kontratlarin süresi derken isterse Ronaldo'yu da  alsinlar bu delik kapanmaz., bizim kadromuz daha iyi. Bizim oyunumuz daha iyi. Biz şampiyon olacagiz.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erman1903

Çok ayrı seviyeler ama Başak geçen sene genelde en ön adam olarak Robinho ile oynadı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çok ayrı seviyeler ama Başak geçen sene genelde en ön adam olarak Robinho ile oynadı.
Evet haklısın ama Robinho yüzünden’de şampiyonluk gitti.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Evet haklısın ama Robinho yüzünden’de şampiyonluk gitti.

Doğru, ama hoca öyle tercih etti yani. Elinde 1.90 küsurluk Adebayor'da vardı adamın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Doğru, ama hoca öyle tercih etti yani. Elinde 1.90 küsurluk Adebayor'da vardı adamın.

oyuncuya göre taktik değiştiriyor avcı batdal,adebayor varken uzun atıp bir şeyler yapıyordu.robinho varken farklı bir şeyler yapıyordu.

Bizim basın toplantısında da dile getirmişti avcı zaten başakşehir de ki gibi oynatmıyor bizi  :tabe:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Evet yanlış bir tercihti umarım bizde ayni işi kalkışmaz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

atınç göztepe ile anlaşmış 1+1

Çevrimdışı Erman1903

oyuncuya göre taktik değiştiriyor avcı batdal,adebayor varken uzun atıp bir şeyler yapıyordu.robinho varken farklı bir şeyler yapıyordu.

Bizim basın toplantısında da dile getirmişti avcı zaten başakşehir de ki gibi oynatmıyor bizi  :tabe:

Evet daha farklı oynatıyor ama işte hocanın da dile getirdiği bir durum var, Burak'tan daha değişik tarzda bir forvet istiyorum demişti hatırlarsan. O işte hiç değişmiyor neredeyse bu formasyonda. Her türlü oyuncuya göre bir şeyler uydurulabilir ama Burak gibi defans arkasına koşu atan Poacher'a bir şey uydurmak çok zor. Kanatlardaki oyuncularımız yaratıcı, ince pas kabiliyeti olan tip olsaydı belki verim alabilirdik kendisinden ama o şekilde bile ideal bir şey değil. Nasıl olacak bilemiyorum. Geriye gelip kanatlarla iş birliği halinde oynamak hiç Burağa göre bir iş değil, Sırtı dönük oynasın dersen o da olmaz. Umarım biran önce şu sakatlığı üstünden atar da adapte olur taktiğe.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 21:00:05 Erman1903 ]

Celta Vigo, Barcelona'da Rafinha'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

26 yaşındaki oyuncu 1 yıllığına kiralandı.

Beşiktaş da Rafinha Alcantara için teklif yapmıştı.

Çevrimdışı Erman1903

Evet yanlış bir tercihti umarım bizde ayni işi kalkışmaz

Aslında çok yanlış bir tercih denemez. Doğru bir düşünceydi. Bu taktikte en ideal forvet ofansif orta saha özellikleri de taşıyan geriye gelerek 10 gibi davranarak oynayabilenler. Yani FM diliyle konuşacak olursak Deep lying forward. İkinci en çok sevilen de her işi yapabilen, en az gol atmak kadar diğer takım arkadaşlarını da pozisyona sokabilecek komple golcüler. (complete forward)

Robinho aslında 1. tipe uyuyor gibi gözüküyor ama eskiden beri yardımcı forvet, kanat forveti olarak oynamaya alışkın. Bahsettiğimiz 10 numara özelliklerini taşısa da stil olarak farklı bir yapısı var.

Robinho olmadıysa Diaby nasıl olacak dersen ben de pek bilemiyorum :). Enerjik ve yetenekli bir yapısı var + en verimli çağlarında. Hocamızın yardımlarıyla hepimizi şaşırtması ihtimal dahilinde.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 20:57:02 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi oyun bana da ciddi güven verdi kaybedilen Rize maçını da hocanın istediği topu içeri sokacak adamı almadığımız için kaybettik. Bu kaybedilen 2 puan belki de bizi şampiyonluktan edecek. Geçen sezon ilk yarı burağı çarşı tepkisinden korkup almayarak kaybettik mi? Evet. Bu sezona böyle riskli girmeyi eleştirmek gayet doğru. Zaten en başından beri hem kenarda hem forvette oynayabilecek biri lazım dedik. Ama bu adam Sturridge olurdu, Aboubakar olurdu doğru profilde birisi olurdu isimlere takılmayın mesele hocanın istediği profil. Diaby gibi ne vereceği belirsiz adamın gelmesini eleştirmek gayet doğru. Kanada geldiyse ona da eyvallah ama bu adam Burağın yedeği falan olamaz.
bizim şu anki yapılanmamız forvet merkezli değil zaten bütün takımın oynadığı ve bütün takımın gol attığı
bir takıma evriliyoruz zaten öyleydik bu daha baskın olacak. böyle giderse vida on gole yaklaşır sezon sonunda
yoksa bir forvet almışsın 20-25 gol atmış takıma ne kadar fayda sağlar forvete bakacaksak eğer.
elimizde zaten o rakama ulaşma ihtimali olan forvet var. iki tane öyle forvetin olursa ikisindende verim alamazsın
şimdi varsayımla eleştiriliyor Burak sakatlanmazsa alacağın merkez forvet ne işe yarayacak Kimsenin düşünmediği birşey
var bu oyunla taraftar coşar taraftar coşunca burakda coşar. Ben memnunum transfer döneminden eksiğimiz varmı bunu
ancak oynayınca görürüz şimdiden şöyle böyle demenin bir mantığı yok tamamen farazi olur Sen böyle düşünürsün
bir başkası başka türlü düşünür ama önemli olan hocanın düşündüğü bence
transferlere bakıyorum hiç kimse bu transferleri hoca yapmadı diyemez tamamen onun oyun sistemine uygun oyuncular alındı.
olmayanlar gönderildi.
Rizede kaybedilen 2 puanı şansızlıktan kaybettik Forvetimiz olsaydı atacağının bir garantisimi vardı. şu anda oyuncu odaklı yapılanma yapılmıyor doğru olan bu böyle sistemde kimi çıkartıp yerine kimi sokarsan görevini yapar takım kalitesi belli seviyelerde sürekli tutulur. Az oyuncu alınmadı bundan sonrası saygı göstermek lazım.