Adamlar şunu yapmış bunu yapmış demek istemiyorum ama adamlar 2 tane topçusunu iteledi kiralık gösterip paraya çevirip ffp yi dolandırdı resmen. Bizde alıp satma olayı bile yok lensi şutlayıp forvete yer açabiliriz. Ama herkes transferin bittiğini söylüyor. Forvet almazsak bu sezona çok büyük yazık olacak.
onların ihtiyacı vardı yaptılar bizde ihtiyacı olan bölgelerimizi doldurduk işte

Komşunun tavuğu size güzel gözüküyor bizimkileri görmüyorsunuz.
Sağ bek yoktu 2 yıldır douglas geldi gökhana yedek. Sol bek adriano gitti yerine rebocho geldi.
Sol stoperimiz yoktu mirini yolladık fıstık gibi bir adam ruizi aldık.
Medeli yolladık arsenaldan elneny aldık bu adam 100 maça çıkmış arsenalde küçümseniyor.Ben leminayı istemiyordum zaten yazmıştım bize uymaz o adam diye.Atiba'da dönüyor necip'te var 3 tane öyle böyle 6 numaramız var.
8 numaramız dorukhan-oğuzhan-muhayer kimden kötü ?
Sol kanadımız yoktu n'koudou alındı.35'lik quaresma'dan kurtulduk.Arasdan kurtulduk.
Sağ kanada Boyd aldık birde yeni diaby aldık.
Bunlar tam hocanın istediği tarzda oyuncular sağ kanatta oynuyor sol ayaklı sol kanatta oynayan sağ ayaklı.
10 numaramız Ljajic.
Santraforumuz yok değil Burak var zaten milli aradan sonra dönüyor.Bizim kızdığımız nokta burağa yedek biriydi onuda diaby aldılar işte kanat forvet ?
Yaşlı oyunculara yol verdik gençleri aldık daha nasıl bir transfer sezonu geçirmemiz gerekiyordu ? haa zorlarsak çıkar yedek kaleci utku yerine daha iyi birisi.Bir stoper olabilir.1 8 numara dersin ama elinde ki leri satmadan alamazsın ?
Adamlar çok iyi kadro kurdular diyorsunuz ya ? aldıkları adam nzonzi,seri o kadar vasat ki orta sahalarına son gün leminayı alıyorlar

gs'nin santraforu vasat diagneydi mecbur santrafor almak zorundaydılar.fener de aynı şekilde almak zorundaydı aldılar.gs'nin stoperleri vasat halde niye almıyorlar luyindama,marcao 2'si de vasat ? yedekleri yok yedekleri olmadığı gibi aslar da rezil ? 10 numaraları belhanda vasat niye 10 numara almıyorlar ?
Bırakalım rakipleri biz kendimize bakalım gayet güzel bir kadromuz var.İyi bir oyun oynuyoruz rize de gördük bunu burak olsaydı ilk yarı rahat 3-4 tane bırakmıştık rize kalesine daha sonra rize iyice açılacaktı +7 olurdu maç.gs 9 kişi kalmıs rakibine penaltılarla zar zor hakem sayesinde yenebiliyor.