2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264101 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz halen neden diaby'i açıklamıyoruz ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşlemleri sürüyordur. Saat 22:00 dan sonra falan açıklarız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı blackeagle35

Batshuayi Anderlecht'e,Rafinha Celta Vigo'ya,Lemina da malum gsye gitti..Bu oyuncuların hiçbiri bizim ulaşamayacağımız rakamları verecek takımlara gitmedi..Acaba bizim tercihlerimiz mi değillerdi ilginç..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Batshuayi Anderlecht'e,Rafinha Celta Vigo'ya,Lemina da malum gsye gitti..Bu oyuncuların hiçbiri bizim ulaşamayacağımız rakamları verecek takımlara gitmedi..Acaba bizim tercihlerimiz mi değillerdi ilginç..
Batshuayi  yalanladı  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1168535615115276289

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Lecce Babacar' ı almış. Bravo yönetim şu adamı bile alamadık.
3 milyon Euro kiralama + 4 milyon Euro zorunlu satın alma bedeli.

Maliyetleri öğrenmeden eleştiri yapmak haksızlık bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

:)

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1168519312392560640
Maaş yükü epey azaldı gibi. Denge de sağlandı.

Takımda en çok maaş alan 4-5 oyuncudan ikilinin stoperler olması dışında, bir saçmalık yok bence.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

hımm aynı ekip bakıyor desem hatta tokiyede aynı ekip bakıyor kasımpaşa stadınada aynı ekip bakıyor :D
sorun ekip değil bizim yeraltında olmamız nedeniyle nem çöküyor aslında bu biliniyordu ve bunun için rüzgarlama yöntemi uygulanacaktı ama ben hiç görmedim sürekli fanların çalışıp yüzeyde biriken nemi emmesi bir hava sırkalasyonu yapması gerekiyordu. geçen burda kim yazdı bir mesaj gördüm ts stadı deniz kenarında değilmi diye evet deniz kenarında ama stadın yarısı yer altında gömülü değil adamlar kapıları açtığında hava sırkalasyonunu sağlıyor. bizdeki sorun denizden kalkan nemin stadın üstüne çökmesi ilk çim neden sorun yaşamadı çim burda ekilmedi ve istanbulun nemini şartlarını almadan büyüdü serildikten sonra zaten kışa döndü yaz yaşamadı sorunsuz kaldı. sonra ekilen her çimde sorun oldu. burda hibritin suçu yok hibriti sökelim demişler bazı arkadaşlar. bence soun rüzgarlama sisteminin yapılmaması nemi ne şekilde olacaksa olsun saha zemininden alacak bir yolu bulmak zorundalar.
Abi zeminin altına ciddi masraf yapıldı. Santim santim işlendi adeta. Çok mu masraflı bu dediğin hava sirkülasyonu sağlayacak ekipman?

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okurken arkadan geldiğim için fiyat bilgisini geç gördüm. Ama pahalı da olsa o kadar masraftan sonra 1-1,5 masrafı da yapacaksın veya hibrit olayına hiç gitmeyeceksin.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 18:11:47 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Maaş yükü epey azaldı gibi. Denge de sağlandı.

Takımda en çok maaş alan 4-5 oyuncudan ikilinin stoperler olması dışında, bir saçmalık yok bence.

ruiz normal vida çok alıyor ama hakkını da veriyor şimdi :D

hırs gol mücadele :D

Çevrimiçi sefaköykartali

3 milyon Euro kiralama + 4 milyon Euro zorunlu satın alma bedeli.

Maliyetleri öğrenmeden eleştiri yapmak haksızlık bence.

Maaş yükünü azaltmışken Nkoudou' nun yarısına 5 milyonu saymak yerine Elyounoussi kiralanıp forvete para ayrılabilirdi. Ayrıca 3 m kiralama 4 m zorunlu satın alma 7 milyonluk bonservisi 2 taksitte vermek gibi bir şey. FFP den dolanıyor adamlar da. Celta Vigo Rafinha' yı kiraladı aynısını biz de yapabilirdik. Başakşehir Berkay Özcan' ı kiralıyor bizde Ljajic' in alternatifi olurdu.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 18:12:16 sefaköykartali ]

Maaş yükünü azaltmışken Nkoudou' nun yarısına 5 milyonu saymak yerine Elyounoussi kiralanıp forvete para ayrılabilirdi. Ayrıca 3 m kiralama 4 m zorunlu satın alma 7 milyonluk bonservisi 2 taksitte vermek gibi bir şey. FFP den dolanıyor adamlar da.

takımda ki bütün oyuncuları kiralık yapmak mantıklı bir iş değil seneye hepsi gidecek tekrar yerlerine doldurmak zorunda kalacağız.

Karius - 8 milyon € verip seneye almayız gidecek.
Rebocho - satın alma opsiyonunu bilmiyoruz seneye gidecek.Performansına bağlı.
Elneny- 18 milyon € satın alamayız gidecek.
Diaby- satın alma opisoyunun bilmiyoruz seneye gidecek.

4 tane kiralık oyuncu var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

takımda ki bütün oyuncuları kiralık yapmak mantıklı bir iş değil seneye hepsi gidecek tekrar yerlerine doldurmak zorunda kalacağız.

Çok kiralık adam almak faydalı değilse Eylül' ün 2 sine bırakmazsın transferi. Nkoudou' yu temmuzda da aynı paraya bitirirdin, rebocho yu da. Douglas ve Boyd' la hoca gelir gelmez imzalayabilirdin, Ruiz ve Elneny fırsat transferi olsun geçe kalsın onlar da fırsat transferi diyip önümüze düşmüş olsun hadi. Nkoudou ve Diaby bile tutup tutmayacağı belli değil belki seneye gönderilecek adamlar. Kiminkisi zorunlu kiminkisi zorunlu değil bilemiyoruz yönetim açıklamadığı için. Ama seneye Vida da yollanır, Dorukhan da yollanır, Atiba da bırakacak Burak da gider, Kariusunkisi alınmazsa o da gider asıl seneye 10 tane transfer yapılması gerekecek bu takıma. Çünkü bu sezon rotasyonu bile tamamlayamadık. Seneye giden as ve yaşlı oyuncularla en baştan takım kurulur. Oyun plan sistem konuşan hocanın as kadrosuna her sene 10 tane adam koyarsan o sistem olur sana cacık.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 18:29:50 sefaköykartali ]

Çok kiralık adam almak faydalı değilse Eylül' ün 2 sine bırakmazsın transferi. Nkoudou' yu temmuzda da aynı paraya bitirirdin, rebocho yu da. Douglas ve Boyd' la hoca gelir gelmez imzalayabilirdin, Ruiz ve Elneny fırsat transferi olsun geçe kalsın onlar da fırsat transferi diyip önümüze düşmüş olsun hadi. Kiminkisi zorunlu kiminkisi zorunlu değil bilemiyoruz yönetim açıklamadığı için. Ama seneye Vida da yollanır, Dorukhan da yollanır, Atiba da bırakacak Burak da gider, Kariusunkisi alınmazsa o da gider asıl seneye 10 tane transfer yapılması gerekecek bu takıma. Çünkü bu sezon rotasyonu bile tamamlayamadık. Seneye giden as ve yaşlı oyuncularla en baştan takım kurulur. Oyun plan sistem konuşan hocanın as kadrosuna her sene 10 tane adam koyarsan o sistem olur sana cacık.

bunu biliyorsun neden daha fazla kiralık oyuncu istiyorsun madem :D

Çevrimiçi Necmi

Abi zeminin altına ciddi masraf yapıldı. Santim santim işlendi adeta. Çok mu masraflı bu dediğin hava sirkülasyonu sağlayacak ekipman?

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okurken arkadan geldiğim için fiyat bilgisini geç gördüm. Ama pahalı da olsa o kadar masraftan sonra 1-1,5 masrafı da yapacaksın veya hibrit olayına hiç gitmeyeceksin.
bunun hibritle alakası yok. sorun nemin çökmesi ve deniz kenarında olduğumuz için çöken nem tuzlu ve iyotlu
çimleri yakıyor daha öncede söylemişdim bunu
röportaj yaparken en korktukları durum buydu ne yaparsak yapalım bu aylarda sorun yaşayacağız diyorlardı
önemli olan bunu minimize edebilmek  bu stadın iklim koşulları arabistandaki stadlardan daha zormuş.
bir istanbulun zor koşulları var her stad için geçerli bu dört mevsimi net yaşayan ender bölgelerden biriymiş
birde bizim stadda bunun üstüne stadın gömülmesi giriyor şartları iki katı zorlaştırıyor ts öyle değil rüzgarı eksik olmuyor oranın
birde çok büyük kapılar koydular onlar. bizim buna çözüm üretmemiz  gerekiyor konuşurken yapay rüzgar sistemi kurulmalı diyordu firma
demek o dönem maliyetten kaçmak için ötelediler. şimdi onsuz olmayınca çözüm üretme yoluna gittiler
geçen sene yaşadık bir kere bu başına geldiğinde pahalı bir çözüme gitmezsin sorunu anlamak lazım belki hastalık nedeniyle oldu
ama bu sorun tekrarladığında ancak anlarsın bir şeylerin eksik olduğunu. uygulanan prosedür doğru
çünkü ha çimler bu sene kötü oldu ben şu kadar harcayayım denmez devamı olacakmı diye beklenir.
firma suçlanmadan şartlara bakılır doğru tahlil edemezsen firmayı gönderirsin ama çözüm üretemezsin birde işin temelini kuran firmadan olursun.

Çevrimiçi sefaköykartali

bunu biliyorsun neden daha fazla kiralık oyuncu istiyorsun madem :D
Mesele o değil ki. Ben de kiralık topçu istemezdim ama Eylül beklendiyse ve büyük takımlar ellerindeki oynatmayacağı oyuncuları yollamayı düşünüyorsa opsiyonlu olarak sağlam adamlar alıp gelecek sezon opsiyonuna parayı bastığında seni endişelendirmeyecek oyuncuyu kiralamakta bir sakınca yok(bkz. Ljajic).
Ayrıca 11de çok kiralık oyuncumuz yok Diaby' nin girip girmeyeceği bile belli değil, Rebocho daha top oynamadı ki zorunlu opsiyonu olduğu söyleniyordu gelirken. Mesele plansızlık. Çok sağlam planlama yaparsın opsiyonlu bağladığın 5 oyuncu da kiralık olarak kadronda olur. Ama kiralık Elneny dışında daha kadroya 11 e yazılan topçu sayısı 0. Ayrıca oyuncu seni şampiyon yaptıktan sonra kalıcı olup olmaması da çok problem değil(Mario Gomez). Mesele Eylüle kadar bekletip, Rafinha' nın menajerini maça çağırıp görüşüp Deadline day de 8 numara bile almamakta. Bu kadar geç kalındıysa bari gelen adam tatmin etsin Diaby kimi tatmin edecek forvette, Okaka kimi tatmin edecek 3 senede 11 gol atmış golcünün nesiyle ilgileniyorsun allah aşkına?

Çevrimiçi sefaköykartali

Adamlar şunu yapmış bunu yapmış demek istemiyorum ama adamlar 2 tane topçusunu iteledi kiralık gösterip paraya çevirip ffp yi dolandırdı resmen. Bizde alıp satma olayı bile yok lensi şutlayıp forvete yer açabiliriz. Ama herkes transferin bittiğini söylüyor. Forvet almazsak bu sezona çok büyük yazık olacak. Geçen sezon son gün çarşı tepki gösterir diye Burağı almadık geçen seneyi kaybettik. Yine aynı ekip bu sezon da forvet almadan kapatıyor dönemi. Bu taraftara yazık vallahi.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 18:46:23 sefaköykartali ]

Çevrimdışı mellfred

çok benziyor eğer oysa bu Beşiktaş muhabirlerinin hepsini burda engellerim :bandit:
Yahu ben de yazacaktım ama o kadar muhabir, taraftar yazmasıysa değildir ellam dedim
Çok benziyor

Çevrimdışı savaş altay

Bak hala ondan bekliyorum  :D

Adamlar şunu yapmış bunu yapmış demek istemiyorum ama adamlar 2 tane topçusunu iteledi kiralık gösterip paraya çevirip ffp yi dolandırdı resmen. Bizde alıp satma olayı bile yok lensi şutlayıp forvete yer açabiliriz. Ama herkes transferin bittiğini söylüyor. Forvet almazsak bu sezona çok büyük yazık olacak.

onların ihtiyacı vardı yaptılar bizde ihtiyacı olan bölgelerimizi doldurduk işte  :alala:

Komşunun tavuğu size güzel gözüküyor bizimkileri görmüyorsunuz.

Sağ bek yoktu 2 yıldır douglas geldi gökhana yedek. Sol bek adriano gitti yerine rebocho geldi.
Sol stoperimiz yoktu mirini yolladık fıstık gibi bir adam ruizi aldık.
Medeli yolladık arsenaldan elneny aldık bu adam 100 maça çıkmış arsenalde küçümseniyor.Ben leminayı istemiyordum zaten yazmıştım bize uymaz o adam diye.Atiba'da dönüyor necip'te var 3 tane öyle böyle 6 numaramız var.
8 numaramız dorukhan-oğuzhan-muhayer kimden kötü ?
Sol kanadımız yoktu n'koudou alındı.35'lik quaresma'dan kurtulduk.Arasdan kurtulduk.
Sağ kanada Boyd aldık birde yeni diaby aldık.
Bunlar tam hocanın istediği tarzda oyuncular sağ kanatta oynuyor sol ayaklı sol kanatta oynayan sağ ayaklı.
10 numaramız Ljajic.
Santraforumuz yok değil Burak var zaten milli aradan sonra dönüyor.Bizim kızdığımız nokta burağa yedek biriydi onuda diaby aldılar işte kanat forvet ?

Yaşlı oyunculara yol verdik gençleri aldık daha nasıl bir transfer sezonu geçirmemiz gerekiyordu ? haa zorlarsak çıkar yedek kaleci utku yerine daha iyi birisi.Bir stoper olabilir.1 8 numara dersin ama elinde ki leri satmadan alamazsın ?

Adamlar çok iyi kadro kurdular diyorsunuz ya ? aldıkları adam nzonzi,seri o kadar vasat ki orta sahalarına son gün leminayı alıyorlar :D  gs'nin santraforu vasat diagneydi mecbur santrafor almak zorundaydılar.fener de aynı şekilde almak zorundaydı aldılar.gs'nin stoperleri vasat halde niye almıyorlar luyindama,marcao 2'si de vasat ? yedekleri yok yedekleri olmadığı gibi aslar da rezil ? 10 numaraları belhanda vasat niye 10 numara almıyorlar ?

Bırakalım rakipleri biz kendimize bakalım gayet güzel bir kadromuz var.İyi bir oyun oynuyoruz rize de gördük bunu burak olsaydı ilk yarı rahat 3-4 tane bırakmıştık rize kalesine daha sonra rize iyice açılacaktı +7 olurdu maç.gs 9 kişi kalmıs rakibine penaltılarla zar zor hakem sayesinde yenebiliyor.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 18:59:48 cursedofdragon ]

Çevrimdışı savaş altay

Fw gelecek mi onu soyleyin siz bana ?  :bandit:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Diaby hayırlı olsun. Transferi kapatmışız. Gömücülüğü ve egoları bir kenara bırakıp, yönetimi veya hocayı suçlamaktan vazgeçip takıma destek olma zamanı artık.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk
Fırsat bulduğum her anda yönetimi gömeceğim.Beşiktaş'ı umursamayanları neden destekleyelim?Hoca konusunda katılıyorum,sonuna kadar destek.

Çevrimdışı Arthur Dayne

:alala: