2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259345 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Savaş

Bolasie'nin 2009 da profesyonel olmuş. 10 sezon oynamış 255 maçta görev almış 25 gol 21 asist yapmış. Bu nasil kanat forvet la?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferin son gününde eski bir dost ister misiniz not :aboubakar değil  :ishock:
Gomez falan deme. O muhabbet sıktı artık   :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ömer Kaan

Transferin son gününde eski bir dost ister misiniz not :aboubakar değil  :ishock:
Batuhan Karadeniz hayırlı olsun

Çevrimdışı worns

İsterim. matador  :D Gelsin 35 golü tamamlasın. 30 tanesi filan kalmıştır.

Muhtemelen Gomez ima ediyorsun. Yalandır. Olsa iyi olurdu şu bitiricilik krizine kesin çözüm, Ljajic ve diğer hücumcuların performansı da artardı.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 00:22:00 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bolasie'nin 2009 da profesyonel olmuş. 10 sezon oynamış 255 maçta görev almış 25 gol 21 asist yapmış. Bu nasil kanat forvet la?

Direk forvet olarak düşünüldüğünü söyleyenler var  :tabe: Asıl can sıkıcı konu bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Direk forvet olarak düşünüldüğünü söyleyenler var  :tabe: Asıl can sıkıcı konu bu  :tabe:

Zannetmiyorum ama ben yönetimin üstünü komple çizerim artık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Transfer dönemi başlamadan dediklerimi tekrarlayayım. Bu yönetimin hata yapma lüksünün olmadığı bir transfer dönemi diye. Umarım son gün bir mucize olur da nokta atışı transferler gelir. Ancak transferler gelmez ve takım kötü giderse maçlarda marşlar yerine başka şeyler söylenmeye başlayabilir. Bu yöndeki gidişin ilk adımları sosyal medyada atılmış durumda. Bu kişiler takımın kötü gitmesini kollayacaklar ve sonra başlayacaklar o gitsin bu gitsin demeye. Bu yolun sonu hiç iyi yere çıkmıyor. İşin kötüsü geçen sefer Şenol Güneş'i yediler bu sefer de belki de son şansımız olan Abdullah Avcı'nın altını oyarlar. Umarım her şey yolunda gider. Bunların hiçbiri olmaz  :tabe:
Ya tamam Ben Abdullah hocayı sevmiyorum ama hakkını da yemem yani

Şenol Güneşe yapılan Abdullah Avcıya da yapılıyor o yüzden hep diyorum ki suç hocalarda değil yönetimde

1.ci suçlu Yönetim

Oyuncuları ne kampa yetistirebiliyorsun nede Ligin ilk haftalarina yetistirebiliyorsun , hoca ne yapsın ?

Puan kayıplarının ve maçın siniriyle çok yuklendim hocaya ama hoca ne yapsın Allaha aşkına..

Adam her hafta söylüyor Forvet lazım , kanat lazım diye ama Başkanın bir kulağından girip diğer kulagindan çıkıyor bu sözler :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

Okaka'ya ben fitim.Keşke olsa.Beni N'Koulou kadar heyecanlandırır.Bu ligde hangi defans olsa sırtına alır götürür.Gücü ile ne oyuncular iş yaptı bu ligde.Bu gördükleriniz×2 diye düşünün
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 00:25:38 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

İsterim. matador  :D Gelsin 35 golü tamamlasın. 30 tanesi filan kalmıştır.

Muhtemelen Gomez ima ediyorsun. Yalandır. Olsa iyi olurdu şu bitiricilik krizine kesin çözüm, Ljajic ve diğer hücumcuların performansı da artardı.
Saka maka ama Negredo Hocanın sisteminde iş yapar sanki :alala:

2 milyona oynarsa buyur gelsin zaten 5 milyonu koydu cebine biraz da ucuza oynayıp borcunu ödesin :bandit:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Saka maka ama Negredo Hocanın sisteminde iş yapar sanki :alala:

2 milyona oynarsa buyur gelsin zaten 5 milyonu koydu cebine biraz da ucuza oynayıp borcunu ödesin :bandit:

Yapmaz, adam golcü istiyorum. Net bitirici arıyor hoca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya tamam Ben Abdullah hocayı sevmiyorum ama hakkını da yemem yani

Şenol Güneşe yapılan Abdullah Avcıya da yapılıyor o yüzden hep diyorum ki suç hocalarda değil yönetimde

1.ci suçlu Yönetim

Oyuncuları ne kampa yetistirebiliyorsun nede Ligin ilk haftalarina yetistirebiliyorsun , hoca ne yapsın ?

Puan kayıplarının ve maçın siniriyle çok yuklendim hocaya ama hoca ne yapsın Allaha aşkına..

Adam her hafta söylüyor Forvet lazım , kanat lazım diye ama Başkanın bir kulağından girip diğer kulagindan çıkıyor bu sözler :akuma: :akuma:
Abdullah Avcı basın toplantısında forvet istediğini söyleyeli 20-25 gün oldu. Hala piyasada yok. Yönetim ateşle oynuyor. Kötü olan yakınındakileri de yakacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Quaresma bile daha skorer :lol: :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

yarın forvet gelecek ve gündemde ki isimlerin hiçbiri değil
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Yapmaz, adam golcü istiyorum. Net bitirici arıyor hoca.
O zaman Okaka nin önde iyi iş yapmasını beklemekten başka çaremiz yok galiba

Ne diyelim inş iş yapar be , fizikli Zenci santrafor her zaman iş yapar bu ligde , inş buda öyle olur

Çevrimdışı sEuL

Eger ki Oguzhan'a guvenilip transfer yapilmazsa, ligin ilk devresi itibari ile sampiyonluga havlu atacagimizi dusunuyorum.
8'e kesinlikle hucum yonu kuvvetli, Ljajic olmadiginda onun yerine kullanabilecegimiz bir transfer gerekiyor.
Orta saha transferi kanat transferinden daha muhim!

Çevrimiçi Samet Ç

Okaka bizim ligde iş görür.

Alıntı

Açık ve net.

Fikret Orman Beşiktaş kulübünü artık yönetemiyor,Fikret Orman bu klube ve taraftara aykırı davranarak kendi ayağına sıkıyor.

Transfer ve kadro olarak rakiplerin baya bir gerisindeydik,artık psikolojik olarak da çok gerideyiz.
Taraftarın yönetim üzerinde ağırlığı felan kalmadı.

Allah Allah Hoca Bolasie yi istemiş mi gerçekten KANAT için :alala:

Alıntı

Bolasie kanat için düşünülüyorsa okeyim , hoca önceden de istiyordu zaten ama santrafor için düşünülüyorsa ceketinizi asın.. @besiktas
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 00:31:36 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ferdi1903

La yoksa almeida mi geliyor?, cünkü bu gidisat oraya dogru gidiyor

Çevrimiçi tolga1903

Okaka bizim ligde iş görür.

Düştük artık iş yapar mı yapmaz mı orasını da düşünen yok gelsin kim geliyorsa.

Çevrimdışı huseyincelebi

La yoksa almeida mi geliyor?, cünkü bu gidisat oraya dogru gidiyor

Federico higuain  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim sorunumuz transfer falan değil. İletişimsizlik. İlk geldiği dönem taraftar ile iletişim kurmaya çalışanlar giderek taraftardan uzaklaştılar. Bu uzaklaşma taraftarı parçaladı. Bizim birlik olmaya ihtiyacımız varken ne hallere geldik. Kimsede motivasyon göremiyorum. Umarım birileri buna dur der  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal