2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256351 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı worns

Bolasie santrafor bile değil ki arkadaş. Niye ilgileniyoruz bununla hiç anlamıyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

belki hiç transfer yapmayız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bolosie son bilgi  :)

Bolasie 2m Euro istiyordu. Bizimkiler 1.750 veriyordu. Kiralık. Görüşme sürüyor.

Ne bolaisesiiiii ne bolaisesiiiiiiii aloooooo bune ? Bu adam kanat için bile yeterli bitiriciliği yok, birde forvet hayr hayırrrrrr hayııııııır

Çevrimdışı Alper1903

Okaka ve Bolasie ikisi de gelecek diyenler var.

ikisi de gelsin çayı çekirdeği alıp bol bol gülelim mi yoksa almayıp sezonu bay mı geçelim bilemedim ikilemde kaldım.

Çevrimdışı caner.eryigit

- Takımın forveti yok.
- Takımın kanadı yok.
- Takımın 8 numarası yok.
- Stadın çimlerinin hali içler acısı.
- Taraftarla aranda en ufak bağ yok.
- Hakkımız yeniyor daha ilk üç haftada ses yok.
- Transfer sezonunun kapanacak en ufak ışık yok.
Beceremiyorsunuz arkadaş yönetime kayyum atansa daha iyi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı worns

2 milyon kontratla Bolasie filan alınmasın. Son dakika saçmalığı olur. Felaket inişte bi oyuncu sakatlıktan sonra toplayamadı. Yaşı da var.

Transfer sezonu boyunca Kono aman gelmesin dedim ama kanat alıyoruz ve seçenekler Kono-Bolasie ise Kono gelsin.

Bence kanat filan alınmasın. Santraforun maaş marjı genişletilsin net bir oyuncu alınsın. 2 milyon kanat 2 milyon santrafor maaş açıklığı yaratılmışsa 3-3.5 verin üst düzey santrafor getirin madem.

Gomez olmadı Sandro Wagner vb.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Transferler zamanında yetişmemiş, 5 puan kaybetmişiz, hakemler bizi biçiyor ama yönetimden ses eden yok. Sonra ben harika başkanım taraftar bişey bilmez. Fikret Orman benim için efsane olacakken sınıfta kaldı.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı worns

Hocamız Umut Nayır'dan çok memnun is loading
diye hissediyorum bugünün ardından.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Ortalık pis karışacak gibi duruyor. Lens ıslıklandı bile. Yarın başkanın ıslıklanmayacağının garantisini kim verebilir. Taraftar kızgın, taraftar kırgın sonumuz hayrolsun.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı celiker1

Bugün ki puan durumu itibarıyla ilk üç haftaya bakaraktan geri kalmış değiliz.Şimdi bundan sonra Burak'ın dönüp sakatlanmamasından ve Antep ile Başak maclarindan 6 puan dilemekten baska sansimiz yok
Hayatta Beşiktaş

böyle kanat da olmaz.

Ya bundan su şişesi bile olmaz, kanat isimlerine geçince allah korusun dedim hep. İnanılmaz kazma biri ayrıca sinirden gülüyorum bune biçim fotoğraf  :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemi başlamadan dediklerimi tekrarlayayım. Bu yönetimin hata yapma lüksünün olmadığı bir transfer dönemi diye. Umarım son gün bir mucize olur da nokta atışı transferler gelir. Ancak transferler gelmez ve takım kötü giderse maçlarda marşlar yerine başka şeyler söylenmeye başlayabilir. Bu yöndeki gidişin ilk adımları sosyal medyada atılmış durumda. Bu kişiler takımın kötü gitmesini kollayacaklar ve sonra başlayacaklar o gitsin bu gitsin demeye. Bu yolun sonu hiç iyi yere çıkmıyor. İşin kötüsü geçen sefer Şenol Güneş'i yediler bu sefer de belki de son şansımız olan Abdullah Avcı'nın altını oyarlar. Umarım her şey yolunda gider. Bunların hiçbiri olmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ha bir de bolasie ve okaka arasında kalınmış ve sadece biri mi seçilecekmiş. yok artık sdsadasdsaffsfasfsafsafsasafsa
hiç güleceğim yoktu. kapat abi kapat sezonu koskoca beşiktaş bu ikisine kaldıysa bitmiş.
Seçenek yok , Abou olmamış raporlar sıkıntılı cikti demekki

Okaka gelsin bari , uzun boylu , fiziği çok güçlü yıkar geçer , rakip stoperleri ezer geçer

Eğer tutarsa Önde Okakayi kullanıp , Buraki da kanada çekip Kanat forvet gibi kullanırız , Ts nin Nwakaemiyi kullandigi gibi çok da güzel olur , forveti ciftlemis oluruz maç içinde , Burak - Okakaya , Okaka da Buraka attırır

Okakayi çok begendigimden değil , olabilitesi olduğu için böyle konuşuyorum inş böyle olur ne diyelim başka bisey gelmiyor elimizden
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Ya bundan su şişesi bile olmaz, kanat isimlerine geçince allah korusun dedim hep. İnanılmaz kazma biri ayrıca sinirden gülüyorum bune biçim fotoğraf  :lol: :lol:

dahiyane el çalımı diye geçer bu literatürde dsfsdfdfsfsdsdgsdgsd

bunu bir derbi deplasmanında falan yaptığını düşünüyorum da bursalıların q7'ye güldüğü gibi gülerler. Hatta biz de güleriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://fmdataba.com/tr/19/p/9512/yannick-bolasie/

Böyle forvet mi olur ?
Forvet için düşünülüyorsa hiç düşünmesin kimseyi almasınlar. Net panik transferi gözüyle bakarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Okaka gelsin bari , uzun boylu , fiziği çok güçlü yıkar geçer , rakip stoperleri ezer geçer

Eğer tutarsa Önde Okakayi kullanıp , Buraki da kanada çekip Kanat forvet gibi kullanırız , Ts nin Nwakaemiyi kullandigi gibi çok da güzel olur , forveti ciftlemis oluruz maç içinde , Burak - Okakaya , Okaka da Buraka attırır

Okakayi çok begendigimden değil , olabilitesi olduğu için böyle konuşuyorum inş böyle olur ne diyelim başka bisey gelmiyor elimizden

Zor Burak çok yavaş kanat için

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Bu bildigin ne vereyim abime hareketi yahu :kop: :kop: :kop:

:s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: Ne hale düştük millet neler peşinde biz neler peşindeyiz.

Çevrimdışı worns

Okaka o kadar da kötü değil eğer seçenekler buysa.

Zor Burak çok yavaş kanat için
Değil

Zaman zaman oynadı ve cok da etkili oldu , tam tersi hem adam eksilebiliyor hemde içe kat ediyor tıpkı Nwakaeme gibi işte

Nwakaeme Kağnı gibi ağır ama herif durduğu yerde adam eksiltiyor , yürüyerek 2-3 kişiyi geçiyor :D

Kaldiki Burakin depar gücü çok yüksek hiç de ağır değil

Çevrimdışı sosyalkartal

Transferin son gününde eski bir dost ister misiniz not :aboubakar değil  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Transferin son gününde eski bir dost ister misiniz not :aboubakar değil  :ishock:

sosyalkartal gomez gelsin açıklamama da senin nickini yazıcam profil resmini koyucam, söz. Şu iğrenç haberler içerisinde yalan da olsa şunu söylemen bile yeter. Eyvallah sağol  :claps: