2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251635 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı worns

Son anda şapkadan bi Sandro Wagner çıkartın. Az sevinelim.

Çevrimdışı ilhan mansız

Son anda şapkadan bi Sandro Wagner çıkartın. Az sevinelim.
o kim?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaklaşık 1 saattir elimdeki tüm kaynaklara bakıyorum. Forvet kesinlikle gelecek diyor hepsi  :tabe: Sürpriz bir isime hazırlıklı olmakta fayda var gibi  :tabe: Sercan Dikme de şöyle bir şeyler yazmış.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1168227442999406592

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1168165836965711872

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KAP

yolumuz uzun,
heyecanımız yüksek,
gençliğimiz var.
biz paslı oyuna susamış,
abdullah avcı'ya inancı tam,
karakartallarız.
ve de asla vazgeçmeyeceğiz!
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Erman1903

Ilk basta pedro'dan kaynakli denilsede adam baya taktik felan 2 haftadir akiyor.

Sakatligi olmasa bir de enerji bakimindan cok daha fazla dinamizm katardi. Tutamiyorsun kendiyken   :D

Olayları hiçbir zaman tek kritere bağlamayalım ama bir suredir performans veremiyorsun ve bolgene adam alınıyor, sen olsan bir şey yapmaz mısın?

Çevrimdışı cursedofdragon

Yaklaşık 1 saattir elimdeki tüm kaynaklara bakıyorum. Forvet kesinlikle gelecek diyor hepsi  :tabe: Sürpriz bir isime hazırlıklı olmakta fayda var gibi  :tabe: Sercan Dikme de şöyle bir şeyler yazmış.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1168227442999406592

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1168165836965711872

o zaman yattı hayırlı olsun.

Çevrimdışı Arthur Dayne

yolumuz uzun,
heyecanımız yüksek,
gençliğimiz var.
biz paslı oyuna susamış,
abdullah avcı'ya inancı tam,
karakartallarız.
ve de asla vazgeçmeyeceğiz!
:bandit:

Çevrimdışı FedericoGiunti

yazık yazık. Benim moralimi bozmaya ne hakları var. 5 puanı 3 maçta kaybettik. Sinirden fıttıracam. Düşündükçe delleniyorum. Yönetim artık benim nazarımda sınıfta kalmıştır. Biz garibanlar hala transfer haberi bekleyelim. Yok o duyumcu bunu dedi yok şu haber geldi yok uçak kalktı......
BEŞİKTAŞK

@MUSTAFA_ vidalin fotosu vardı noldu o iş?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Alper1903

7 senedir fikret orman yönetimini artık çok iyi tanıdığımı düşünüyorum. Yarın büyük ihtimalle Diony-Okaka-Aboubakar 3 lüsünden biri gelir. Hele hele ekstra kanatmış orta sahaymış bunlara ihtimal dahi vermiyorum. Birini alırlar(muhtemelen aboubakar olmaz bu) nete uçak fotosundan tut da istanbula iniş videosu düşer sonra hiç kimse bilmiyormuş gibi "transferrrrrrrrr" diye paylaşırlar. Gelenle de tırmalar dururuz sezon sonuna kadar. Yarından beklentim bu yönde.

Çevrimiçi annoca

transfer falan boş iş. göz göre göre hakemler penaltılarımızı vermiyor. adamların 2 yıl nasıl şampiyon olduğu belli hala devam ediyorlar ve biz aval aval bakıyoruz. bilicin son yılında da her şey ortadaydı ama lafı bile edilmedi. hakemleri almak lazım ondan sonra transfer yapılacaktı. baktın hakem alamıyorsun transfer yapıp parayı boşa harcama.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı aspireless

Merhabalar arkadaşlar ilkkez stat yapılırken girer, düzenli olarak okurdum formu yıllardırda özellikle transfer dönemlerinde okurum yazdıklarınızı bu transfer sezonunda da bütün yazdıklarınızı okudum sizle beraber bende takip ettim olanı biteni ki kararmsar da değilim bi kaç eksik dışında umduğumdan iyi geçirdiğimiz bi transfer sezonuydu. Transfer sezonu bitmeden SELAM VERMEK istedim herkeze...

BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi yaço58

akreditasyonu biz vermiyoruz tff veriyor. maç sorumluluğu ve stadlardaki maç girişleri
tff sorumluluğunda. kapıda senin elemanın dururken birde tff nin elemanı durur tff nin giriş izni vermediği biri
stada giremez. stada giren kişilerden stadda açılan pankarta kadar tff ve spor polisi yetkili
yani çok zor kulübün müdahalesi tesislere sokmayabilirsin ama bu gardlarını indirmiyor bu sefer topluca saldırıyorlar bunların menfaatine dokunduğunda sana saldırırlar teslim olmazlar tv lerde gazlamalarının nedeni Beşiktaş düşmanlığı değil zaten kulübün bunlara aldığı tavır nedeniyle oluyor. diyelim ntv ye röportaj izni verdin
aspor çıkıyor vay efendim neden bana öncelik vermedin diye düşman kesiliyor. adamların niyeti habere ulaşmak
sen haber kaynağını kestiğin anda pisleşiyorlar. Bizde bunların haber kaynağını uzun zamandır kestik Beşiktaşdan haber alamıyorlar. Düşmanlıklarının ana nedeni bu. Yoksa gerçekten sabah akşam Beşiktaşın kötülüğü için çalışan basına Beşiktaşın çiçek falanmı verdiğini sanıyorsun. son seneler özelliklede bu sene
kulüp bunlara duvar ördü. kamplarda bile olamadılar doğru dürüst.
abi daha ne kadar saldırabilirler dün 0-0 2 net penaltımız verilmemiş adamlar konuşmuyor gidiyor 90da nkadou atılmadı onu konuşuyor ruizin pozisyonu konuşuyorlar oda pozisyon ofsaytmış tüm manşetler aynı penaltılaı konuşan yok

Çevrimdışı Alper1903

Bizde işte Diony, Okaka hatta Atınç falan kovalıyoruz, meşgulüz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizde işte Diony, Okaka hatta Atınç falan kovalıyoruz, meşgulüz.
O basının yazdığı. Şimdiye kadar basının yazdığı hangi transferi yaptık Boyd dışında? Basının oyunları bunlar. Bu kadar çabuk kanmayalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

O basının yazdığı. Şimdiye kadar basının yazdığı hangi transferi yaptık Boyd dışında? Basının oyunları bunlar. Bu kadar çabuk kanmayalım  :tabe:

Umarım dediğin gibi olur, hatta yarın en az 2 "iyi" transfer iner istanbula.
Ama ben inanmıyorum açıkçası bu ikisinden biri iner en en iyi ihtimalle tek abou iner.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gs'yi izliyorum fb ile ts'yi izliyorum, bir forvet ve kanat ile hepsinin icinden geceriz, en iyi top oynayan biziz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız son gün Atınç fln çakarlarsa alttan üsten kürekle dalarım.
Genç arkadaş var alt yapıdan o arkadaş şans bulsun.yerim hatır gönül işlerinizi sizin babanızın parası sanki

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben senin besiktasi dusundugunu dusunmuyorum erman dan zeki den serkan dan bi farkin oldugunu da dusunmuyorum.. hocaya bi kinin var o ve o kin ugruna sacma sapan yorumlarda bulunuyorsun.. dikkate alimak istemiyorum ama o kadar sacma konusuyorsun ki insan bi iki bisey yazmak istiyor.

Ama sunu soyleyim senin Besiktasi dusundugunu dusunmuyorum.. bunu taa quaresma konusundan sonra bole dusunmustum simdi de aynisini dusunuyorum..

Biraz agir olduysa kusura bakma bunlar bnm sahsi dusuncem
Vereceğim tek cevap :  :kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dr.Zeck

Vereceğim tek cevap :  :kop: :kop: :kop: :kop:

Veremiyorsun zaten senin gibi insanlar anca kostek oluyor

Zamanında gelmeyen adalet adalet değildir. İlk üç maç 5 puan kaybetmişiz. Bu saatten sonra diego costa gelse yine giden puanlar geri gelmeyecek. Ben küstüm oynamıyorum.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı levitate

Gs'yi izliyorum fb ile ts'yi izliyorum, bir forvet ve kanat ile hepsinin icinden geceriz, en iyi top oynayan biziz.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Everton - Wolverhampton maçını seyrediyorum. İbrahim Altınsay: "Wolverhampton 39 yıl sonra Avrupa Ligine katılıyor, taraftar çok istiyor. Final oynamaları sürpriz olmaz."
Sende bunu yedin , evet abi , çay veriyim mi abi

Yok yok  sen geç içeri, içeri geç :lol: :lol: :lol:

Lafım sana değil :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık