2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4250094 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

En son ne zaman bir maçta rakibi bu kadar sindirip oyunu domine ettik hatırlamıyorum.Toplama oynama oranları 70-30'du.N'koudu bence çok daha iyi olacak ama diğer kanat olmayan kanat oyuncuları ile ne yapabiliriz bilmiyorum.Devre arası ters ayaklı hasic gelecek sağ kanada,o zamana kadar bir çözüm bulması gerekiyor hocanın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zannetmiyorum, dorukhan ya da başka oyuncu satışını. Forvet alırsak en fazla o olur gerisi gelmez.
Bilemiyorum. Hiç transfer yapmayacakmış gibi duruyoruz şu anda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Albertoyu versin cok istiyorsa bir miktar da yuro iyi olur
Dorukhan için en son 5 milyon önermişler. Yükseltmezlerse bu rakama satmayız zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

3. isim bu hızla Babayaro, Babangida tadında birisi çıkar.
Yahu başkan hiçbir amatör branşta yoksun, tek yapacağın adamakıllı içinde yıldızda olan bir takım oluşturmak, hakkın yendiğinde de yönetimden birini oraya koyup sabah akşam algı kastırmak.
Bu seneki takım bana İbrahim Toraman zamanındaki takımları hatırlatıyor, mücadele var ama kazanma oranı düşük sebebi yıldızın yok Gomez ve Demba ba Talisca gibi adamların olmaz ise bu lig başlamadan biter.

Keşke kagawa alonabilseydi ljaiçin formsuz olduğu çok maç olacak. Kanat forvet yok. Stoper yedeği yok, 8 numara yok. Baya moralsizim arkadaş.

Dembabayı yıldız kategorisine almıyorum ben yani gomez ve talisca çok ayrı seviyeydi. Dembaba iyi ama derbilerde kaybolan birisiydi, gomez ise şampiyon yaptı.

Kagawa ispanya 2.lige gidecek kadar düşmüş demekki, ondan üzülmedim. 8 numara gerekli evet. Burda artık o konuda hem fikir 8 ve forvet konusunda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne yaptık ettik yine transferi son güne bıraktık. Valla büyük başarı.

Son 2 transfer döneminde son 1-2 saat kala açıkladık Ljajic ve Kagawa'yı  :tabe: Bu beklenmedik bir olay değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

En son ne zaman bir maçta rakibi bu kadar sindirip oyunu domine ettik hatırlamıyorum.Toplama oynama oranları 70-30'du.N'koudu bence çok daha iyi olacak ama diğer kanat olmayan kanat oyuncuları ile ne yapabiliriz bilmiyorum.Devre arası ters ayaklı hasic gelecek sağ kanada,o zamana kadar bir çözüm bulması gerekiyor hocanın.

Hasicin hemen gelip katkı sağlayacağını bekleme. En fazla son 15 dk falan girer.

Bilemiyorum. Hiç transfer yapmayacakmış gibi duruyoruz şu anda  :tabe:

Ben dedim, yok kesinlik yapacaz falan demiştin galiba  :lol:

Çevrimiçi yaço58

🔥 Beşiktaş, Almanya 2. Bundesliga ekibi Hamburg'ta forma giyen U21 milli oyuncusu 🇹🇷Berkay Özcan'ı kadrosuna katıyor. Kulüp ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, transferi kısa bir süre içinde duyurması bekleniyor.

Berkay Özcan 👉 https://t.co/j2t96jcBt6 https://t.co/jn5LOIkduB
Olursa iyi olur oziden çok katkı verir

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zaman alacak gibiydik ama saatler geçtikçe alabilme ihtimalimizin azaldığı da bir gerçek. Bizim için bugün, gün sonunda her şey belli olur. Birini alırsak yarın öğlene kadar Türkiye'de olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

🔥 Beşiktaş, Almanya 2. Bundesliga ekibi Hamburg'ta forma giyen U21 milli oyuncusu 🇹🇷Berkay Özcan'ı kadrosuna katıyor. Kulüp ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, transferi kısa bir süre içinde duyurması bekleniyor.

Geçende haberi çıkmıştı istanbul takımları istiyor diye. Kesinlikle alınması gerek.

O zaman alacak gibiydik ama saatler geçtikçe alabilme ihtimalimizin azaldığı da bir gerçek. Bizim için bugün, gün sonunda her şey belli olur. Birini alırsak yarın öğlene kadar Türkiye'de olur  :tabe:

f5e iyice abanma zamanları işte  :lol: Şu 2 eylülden sonra kesinlikle taraftarda bi tatil yapması gerek, burada bizde çok yoruldu transfer nöbetinde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir'e gidiyor  :tabe:

https://twitter.com/TMtr_news/status/1168171925866242048

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hasicin hemen gelip katkı sağlayacağını bekleme. En fazla son 15 dk falan girer.

Neye dayanarak böyle söyledin bilmiyorum ama bu adam devre arasına kadar takımla antrenman yapacak ve eldeki sağ kanatların hiçbirinden daha kötü olamaz.Geçen aydı galiba,avcı ve teknik ekip de performansından memnun olduklarını söylediler.

Neye dayanarak böyle söyledin bilmiyorum ama bu adam devre arasına kadar takımla antrenman yapacak ve eldeki sağ kanatların hiçbirinden daha kötü olamaz.Geçen aydı galiba,avcı ve teknik ekip de performansından memnun olduklarını söylediler.

Fiziksiz duruyor, hem ligimizin şartları göz önüne alındığına göre, o yaşta birisine müsade etmezler. Heleki ikinci yarı artık şampiyonluk yarışının daha da hissedildiği dönemler olduğu zaman, işi daha zor olur.

Çevrimiçi yaço58

Başakşehir'e gidiyor  :tabe:

https://twitter.com/TMtr_news/status/1168171925866242048
Dalgamı geçiyorlar gelse çok iyi olurdu başakda orada çok oyuncu var gelsin bize işte

Çevrimdışı MUSTAFA_

f5e iyice abanma zamanları işte  :lol: Şu 2 eylülden sonra kesinlikle taraftarda bi tatil yapması gerek, burada bizde çok yoruldu transfer nöbetinde.
Benim için sıkıntı yok. Bu benim normal tempom  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Dalgamı geçiyorlar gelse çok iyi olurdu başakda orada çok oyuncu var gelsin bize işte

Aleksici ve berkay özcan fazla cidden. İkisini de alabilirdik.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Fiziksiz duruyor, hem ligimizin şartları göz önüne alındığına göre, o yaşta birisine müsade etmezler. Heleki ikinci yarı artık şampiyonluk yarışının daha da hissedildiği dönemler olduğu zaman, işi daha zor olur.
N'koudu hasic'den de daha kötü fiziğe sahip ama sırf hızıyla bile fark yaratıyor.Bir de bizim lig için,kanat oyuncularının fiziklerinin çok da önemli olduğunu düşünmüyorum.Anadolu takımlarında da böyle kürdan gibi adamlar var ancak çoğu iş yapabiliyor ligimizde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada akşam toplantı yapacağı söylenen başkan Londra'dan geliyormuş  :tabe: Bir sürpriz çıkar mı?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Şaka maka Caner yeni sistemde en faydalı oyunculardan biri haline geldi :by2:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu arada akşam toplantı yapacağı söylenen başkan Londra'dan geliyormuş  :tabe: Bir sürpriz çıkar mı?
Ben umudu kestim

Çevrimdışı Necmi

Şu saha ile ilgili bir baskı unsuru oluşturmak lazım, yönetimin birşey yapacağı YÖK. Çünkü gerçekten bizi etkiliyor.

nasıl etkiliyor top kaleye girmesin diye kalecilikmi yapıyor.
%70 topa sahip olmuşsun pas yüzden çok iyi rakibi 90 dakika kendi
sahasına hapsetmişsin. zemin düzgün olunca gidip kaleye golmü atacak :D
nasıl bir fark yaratacak kaldıki zeminin mükemmel diyelim deplasman maçlarını burda oynamıyorsun
o zaman deplasmanda kaybettiğimiz her puanı zemine bağlayalım normal kabul edelim öylemi
bu sence yetersiz olmaya kılıf hazırlamak değilmi Başkan ters cevap verse burda haklı olur
zemin kötü diyen hocaya Beşiktaş iyi zeminde oynasın diye gidip diğer 17 kulübün zemininidemi düzeltmesi gerekiyor. Zeminin kötü olması asla kötü oyuna mazeret olmaz. en kötü oyunumuzu sivasda oynadık
ne olacak şimdi sivas zemini kötü diyemi mazeret uyduralım. zemin kötü olabilir ama
tarla değil bu takım deplasmanda tarla gibi stadlarda oynayacak kötü oyun için kimseye mazeret vermek doğru değil bu işin kolayına kaçmak olur. kaldıki gayette iyi oynadık atamadık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şaka maka Caner yeni sistemde en faydalı oyunculardan biri haline geldi :by2:
Buna niye üzülüyorsun ki   :D  Ne güzel faydalanıyoruz oyuncumuzdan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben umudu kestim
Çıkmadık candan umut kesilmez. Bugün gece yarısına kadar beklemek lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Kesin çıkar cnm , über süper müthiş yıldızlarla doludur şimdi uçak

Çevrimdışı celiker1

Buna niye üzülüyorsun ki   :D  Ne güzel faydalanıyoruz oyuncumuzdan  :tabe:
Yok abicim üzülürmüyüm,yanlış emoji kullandim herhalde.Sistem bir oyuncuyu ne kadar siyah ile beyaz gösterebiliyor onu belirtmemk için yazdım
Hayatta Beşiktaş