2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242709 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Susmayacağız elbette, bugün konuşuruz yarın basit bir penaltı kazanırız ondan sonra gör tantanayı   :by2:  Zaten tüm medya satılık başlarlar bize operasyon çekmeye  :busted_cop:

Sadece acele etmeyelim,  öncelik kendi maçlarımız bu himmetcilerin sırası gelecek.  Yönetim zaten şampiyonluk istiyorsa bu olanları not etmeye başlamıştır.   

Önce taraftar grupları bildiri yayınlasın   :boxin:   bizimkiler quaresma övüyor  :kop:  kanaryanınkiler hakem için bildiri yayınlıyor.

ilginç sen bize en son ne zaman haksız bir penaltı verildiğini gördün ben hayatım da hiç şahit olmadım/Haksızı geçtim hakettiğimiz penaltı bile verilmez bize  :alala:

Daha nasıl acele etmeyeceksin ? Adamlar geçen sene böyle şampiyon oldular diyorum 1-2 maçlık bir şey mi bu geçsin kaldıkları yerden devam ediyorlar dünya üzerinde böyle bir şey yok.!Kayseri başkanı bile çıkıp hakkını arıyor takımının konuşuyor onu şimdi yalnız bırakırrsan sonra senin hakkın yendiğin de çıkıp konuşman bir şey ifade etmeyecek.Halen kendi maçımıza bakalım diyorsun iyi bakalım ;
1.ci hafta sivas deplasmanı öğretmenoğlu biz puan kaybettiğimiz için ödülünü 2.ci hafta gs maçına VAR hakemi olarak aldı!
2.ci hafta ali palabıyık ev sahibiyiz kazandık hakeme rağmen cezalandırıldı maç filan almadı.
3.cü hafta yaşar kemal uğurlu yarın ki maçın hakemi bizi doğrar belki puan kaybederiz 2 de rakip lehine verir çaktırmamak için adı kötü maç yönetti hakemlik bir şey yoktu Beşiktaş kötüydü olarak kalır.Puan kaybedersek diğer hafta maçı hazır kazanırsak cezalandıralacak!
Adamlar da bülent yıldırım,serkan çınar gidiyor yerine bitigen,mustafa öğretmenoğlu,ümit öztürk,halil umut meler giriyor ?! Ve sen diyorsun ki susalım daha zamanı değil! Hayır abi susmayacağız susarsan kafana daha çok vururlar yere göğü inleteceksin!!

Herşeyi taraftar yapmayacak geçen sene taraftar olmasa ilk 8 hafta VAR'a bile bakılmadı biraz da yönetim yapsın bir şeyler lig bittikten sonra iş işten geçtikten sonra konuşması değil o işler bak kaldıkları yerden devam ediyorlar.Beinsports için çekişme ortamıymış gs batmasınmış,siyasi ayakmış,fetömüş,ketömüş,medyamış,mhkmiş yeter artık insanlar artık sabredemez geçen 3 senedir kollanıyor bu mikrop camia hele son sene facia rize maçı bizim maç son maçlara kadar çaktırmadan yaparlardı  bu sene daha facia 1.ci haftadan başladı amaç ne ? İnsanları birbirine düşürmek mi eğer bunu amaçlıyorlarsa başarılı olacak bence çok yakında hakemlerden ziyade insanlar gs'den nefret etmeye başladı kötü şeyle olacak.

Sonunu merak ediyorum...Nasıl bitecek film...Herkese hayırlı geceler...
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 01:15:34 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 38life

Geceye bir Elneny bırakalım.

Toplam 30 dakika...

Çevrimdışı haluk.m

ilginç sen bize en son ne zaman haksız bir penaltı verildiğini gördün ben hayatım da hiç şahit olmadım/Haksızı geçtim hakettiğimiz penaltı bile verilmez bize  :alala:

Daha nasıl acele etmeyeceksin ? Adamlar geçen sene böyle şampiyon oldular diyorum 1-2 maçlık bir şey mi bu geçsin kaldıkları yerden devam ediyorlar dünya üzerinde böyle bir şey yok.!Kayseri başkanı bile çıkıp hakkını arıyor takımının konuşuyor onu şimdi yalnız bırakırrsan sonra senin hakkın yendiğin de çıkıp konuşman bir şey ifade etmeyecek.Halen kendi maçımıza bakalım diyorsun iyi bakalım ;
1.ci hafta sivas deplasmanı öğretmenoğlu biz puan kaybettiğimiz için ödülünü 2.ci hafta gs maçına VAR hakemi olarak aldı!
2.ci hafta ali palabıyık ev sahibiyiz kazandık hakeme rağmen cezalandırıldı maç filan almadı.
3.cü hafta yaşar kemal uğurlu yarın ki maçın hakemi bizi doğrar belki puan kaybederiz 2 de hakem lehine verir çaktırmamak için adı kötü maç yönetti hakemlik bir şey yoktu Beşiktaş kötüydü olarak kalır.Puan kaybedersek diğer hafta maçı hazır kazanırsak cezalandıralacak!
Adamlar da bülent yıldırım,serkan çınar gidiyor yerine bitigen,mustafa öğretmenoğlu,ümit öztürk,halil umut meler giriyor ?! Ve sen diyorsun ki susalım daha zamanı değil! Hayır abi susmayacağız susarsan kafana daha çok vururlar yere göğü inleteceksin!!

Herşeyi taraftar yapmayacak geçen sene taraftar olmasa ilk 8 hafta VAR'a bile bakılmadı biraz da yönetim yapsın bir şeyler lig bittikten sonra iş işten geçtikten sonra konuşması değil o işler bak kaldıkları yerden devam ediyorlar.Beinsports için çekişme ortamıymış gs batmasınmış,siyasi ayakmış,fetömüş,ketömüş,medyamış,mhkmiş yeter artık insanlar artık sabredemez geçen 3 senedir kollanıyor bu mikrop camia hele son sene facia rize maçı bizim maç son maçlara kadar çaktırmadan yaparlardı  bu sene daha facia 1.ci haftadan başladı amaç ne ? İnsanları birbirine düşürmek mi eğer bunu amaçlıyorlarsa başarılı olacak bence çok yakında hakemlerden ziyade insanlar gs'den nefret etmeye başladı kötü şeyle olacak.

Sonunu merak ediyorum...Nasıl bitecek film...Herkese hayırlı geceler...

Tam anlatamadım galiba, kendi maçında rakibine operasyon çeken adamlar bizim maçımıza da hakem vasıtasıyla etki eder.(Gündem değişsin diye penaltı çalabilirler)  2 Yıldır gördüklerimizden sonra her şeye hazırlıklı olacaksın, yıllar geçtikçe Romanya Liginden daha beter durumlara düşüyoruz.   

Dediklerine katılıyorum ama acele etmemek lazım bu konuda ısrarcıyım.  Sağlıklı ve ahlaklı her Türk vatandaşı bu renklilerden nefret ediyor zaten. Ben bunları bir gruba benzetiyorum ama burada söylemek olmaz.

Hayırlı geceler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Avrupa maçlarından önceki lig maçları:

Beşiktaş:
İç saha: 0
Deplasman: 6

Trabzonspor:
İç saha: 4
Deplasman: 2

Başakşehir:
İç saha: 3
Deplasman: 3

Galatasaray:
İç saha: 6
Deplasman: 0

Fikstür her zamanki gibi Galatasaray'a göre hazırlanmış
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş:

Trabzonspor:

Başakşehir:

Galatasaray:

Galatasaray evinden gidecek her yıl olduğu gibi ya da evinde oynayıp evinde karşılayacak
biz misal önce Antep’e sonra İstanbul’a 1 gün sonra da Portekiz’e gidip ertesi günü istanbula yollanacaz ki bu cuma yapar, sonra muhtemelen Cumartesi maça çıkacağız
Fikstürün ertelenmesinin sebebi sanırım cl takviminin açıklanmamasıydı zaten

Çevrimiçi tolga1903

Geceye bir Elneny bırakalım.

Toplam 30 dakika...

Videolar için teşekkürler öncelikle. Yarım saat boyunca aldığım ilk izlenim bu adam rakibe aynı atiba gibi basıyor ve çok rahat şekilde top kazanıyor. Eğer ön bölgede press yapacaksa genelde topu ayağında tutana değil onun en uygun pas opsiyonuna baskı yapıyor ve tabiki en iyi hareketler videosu olduğu için başarısız olduğu önsezi aksiyonu yok. Defansta ise genelde topu ayağında tutan oyuncuya basıyor işte burada rakipten topu alış şeklini atiba'ya çok benzettim.

Bir diğer dikkatimi çeken nokta aynı 16/17 oğuzhan'ı gibi özellikle kendi yarı sahasının solundan sağ kenar oyuncusuna gönderdiği uzun paslar. Eğer o bölgede tyler boyd oynayacaksa savunma arkasına yapacağı koşularla bize çok gol kazandırabilirler. Lens'den şu an böyle beklentim yok ama boyd'dan var.

Son olarak videolarda bilinçli mi gösterilmedi bilemiyorum ama adamın yanlış görmediysem duran top savunmasında bizzat hava topu mücadelesine girdiği aksiyon 1 tane. Genelde kafaya çıkan diğer takım arkadaşları oluyor ama topun indiği yerde hep elneny var. Burası bize handikap oluşturabilir bunu ancak izleyerek anlayabiliriz. Hızı konusunda da biraz tereddütlerim oluşmadı değil, baskı yaptığında eğer ilk 3 4 saniyede gerekli hamleyi yaparsa topu çok rahat kazanıyor ancak hamle zamanlaması gecikip rakibi topla dribblingle başlarsa genelde yavaş olan taraf elneny oluyor, çoğu pozisyonda ayakta savunmayı tercih ediyor fakat hızının yetmediği noktada rakibi yerde savunmak zorunda kalıyor. Ligimiz için yanından geçip gidebilecek çok fazla oyuncu yok ancak rakiple özellikle rakibin kanat oyuncularıyla 1v1 kalırsa mutlaka yardıma gidilmeli.

Oyuncu bizim ihtiyaçlarımıza özellikle pas alanında kesinlikle olumlu cevap verecektir yalnız yıllardır alışılagelmiş olan kötü takım savunmamıza umarım yeteri kadar katkı yapar tekrardan hayırlı olsun.

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 03:00:59 tolga1903 ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş:

Trabzonspor:

Başakşehir:

Galatasaray:

İnanılır gibi değil.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın

Forvet oyuncusu dışında heber çıkmaz oldu ama 8 numara konusunda da çalışmalar olduğu ve uygun şartlar oluşursa geleceği söyleniyor. Bakalım şapkadan tavşan çıkacak mı? Son günler her şeye gebe. Hayırlısı olsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi doganay

Gs avrupa maçları öncesi sahasında oynuyorsa dönüşte deplasmana gidecek demektir. Bu bizim icin daha iyi yorgun döndüğünde ligte puan kaybeder.
Avrupa da ne yapacağı umrumda değil. Zaten PSG ve Real onları her türlü averaj takımı yapacak.

Çevrimdışı mylife1903

Gs avrupa maçları öncesi sahasında oynuyorsa dönüşte deplasmana gidecek demektir. Bu bizim icin daha iyi yorgun döndüğünde ligte puan kaybeder.
Avrupa da ne yapacağı umrumda değil. Zaten PSG ve Real onları her türlü averaj takımı yapacak.
Deplasmanda iyi performans gosteren takim neredeyse maclarin yuzde 50sinde puan kaybediyor zaten
Avrupa kupasi oncesi sonrasi ic saha dis saha net sonucu olmayan bir tartisma bence, tercih ve zevk meselesi gibi
Cok dusundum sanki ideali yok bu isin

Kurada iki uzak deplasmanimiz var portekiz dag basinda sitadta mac yapacaz sonrasi iceride disarida fazla fark etmez rotaston olmazsa zorlaniriz sabahin korunde biter o mac

Su kuralarda yakin deplasman olsa cok daha iyi
Bulgar romen yunan takimi otobusle gider mac gunu oynar doneriz yedeklerle

Çevrimiçi yaço58

Bugünkü maçı mutlaka almamız lazım milli araya 6 puan ile gitmek çok iyi olur milli aradan sonra elnenyle Burak döner takım ve avcının oyun planı daha işler hale gelir buguünkü maçı kazanmamız şart rakibimiz bu sene fb olur malum takımın hali ortada 3 maçda 1 puan alcaklar Dı tabi en iyi forvetleri öğretmenoğlu devreye girmese Sivas maçında 2 penaltımızı yiyendd buydu verse penaltıyı maç kopardı 3 puanı alırdık Sivastan inşallah bugun kazasız belasız atlatırız da milli araya rahat gideriz

Çevrimdışı Erman1903

Videolar için teşekkürler öncelikle. Yarım saat boyunca aldığım ilk izlenim bu adam rakibe aynı atiba gibi basıyor ve çok rahat şekilde top kazanıyor. Eğer ön bölgede press yapacaksa genelde topu ayağında tutana değil onun en uygun pas opsiyonuna baskı yapıyor ve tabiki en iyi hareketler videosu olduğu için başarısız olduğu önsezi aksiyonu yok. Defansta ise genelde topu ayağında tutan oyuncuya basıyor işte burada rakipten topu alış şeklini atiba'ya çok benzettim.

Bir diğer dikkatimi çeken nokta aynı 16/17 oğuzhan'ı gibi özellikle kendi yarı sahasının solundan sağ kenar oyuncusuna gönderdiği uzun paslar. Eğer o bölgede tyler boyd oynayacaksa savunma arkasına yapacağı koşularla bize çok gol kazandırabilirler. Lens'den şu an böyle beklentim yok ama boyd'dan var.

Son olarak videolarda bilinçli mi gösterilmedi bilemiyorum ama adamın yanlış görmediysem duran top savunmasında bizzat hava topu mücadelesine girdiği aksiyon 1 tane. Genelde kafaya çıkan diğer takım arkadaşları oluyor ama topun indiği yerde hep elneny var. Burası bize handikap oluşturabilir bunu ancak izleyerek anlayabiliriz. Hızı konusunda da biraz tereddütlerim oluşmadı değil, baskı yaptığında eğer ilk 3 4 saniyede gerekli hamleyi yaparsa topu çok rahat kazanıyor ancak hamle zamanlaması gecikip rakibi topla dribblingle başlarsa genelde yavaş olan taraf elneny oluyor, çoğu pozisyonda ayakta savunmayı tercih ediyor fakat hızının yetmediği noktada rakibi yerde savunmak zorunda kalıyor. Ligimiz için yanından geçip gidebilecek çok fazla oyuncu yok ancak rakiple özellikle rakibin kanat oyuncularıyla 1v1 kalırsa mutlaka yardıma gidilmeli.

Oyuncu bizim ihtiyaçlarımıza özellikle pas alanında kesinlikle olumlu cevap verecektir yalnız yıllardır alışılagelmiş olan kötü takım savunmamıza umarım yeteri kadar katkı yapar tekrardan hayırlı olsun.

Oyuncu bildiğimiz defansif orta sahalardan biraz farklı. Hızlı olmasa da koşup mücadele eder ve iyi bir pas dağıtıcısıdır. Pas anlamında Atiba, Medel gibi isimlerin kesinlikle önünde. Kendisinden isteneni elinden geldiğince yapmaya çalışan birisi. Karakteri düzgün, şikayet etmez ve işine bakar.

Savunma anlamında kafa toplarıyla ilgili detayı iyi yakalamışsın, @38life 'ın paylaştığı istatistiklerde de bu mücadelelere girmediği gözüküyordu. 50-60 maçın ortalamasında sadece Emre kadar kafa topu mücadelesine girmiş lakin elbette kazanma oranı daha yüksek. İstatistiklerde gözüken bir başka detay da defansif olarak kritik girişimlerinin çok az gözükmesiydi. Defansif yönü baskın olarak bilinen birisi olmasına rağmen bana göre bu istatistikler biraz fazla düşük geldi.

Müdahele tarzı benziyor olabilir lakin Kendisinden defansif anlamda bir Atiba olmasına beklemek hata olur, onun kadar kritik işleri yapan, pozisyonları kesebilecek, ceza sahamıza yakın ya da içinde mücadele verebilecek tarzda birisi değil. Zaten Apo hoca da bu beklentiyle oynatmayacak diye düşünüyorum kendisini.

Defansın önünde pas istasyonu olacak ve mümkün olan en az hatayla oynaması istenecek kendisinden diye tahmin ediyorum. Defansif olarak etli, ofansif olarak sütlü işlere girmesi çok fazla beklenmeyecek kendisinden ki zaten en iyi yaptığı iş de bu şekilde oynamak.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 09:57:25 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Ohh ne guzel geriden okuyarak geldim baktim dun aksam boyunca yok Necip  diye yok efenim duz adam diye gomulen Elneny kiymete binmis :) Sevindim.. Sahsen dunku yazimin arkasindayim Elneny Hunter felsefesinde cok is yapacak bir oyuncu ...  :super:

Oyuncunun düz olduğunu düşünüyorum lakin hiçbir zaman Necip gibi isimlerle karşılaştırmadım. Sadece bulunmaz hint kumaşı olmadığını inanıyorum, örneğin ismi şöyle bir esip geçen Zungu 2,5M değerinde ve bana göre  kumaş olarak bu oyuncudan epey önde. Oyuncu bir sakatlık geçirmiş ve illa o olacak diye bir şey yok fakat var piyasada bu tarz adamlar onu söylemeye çalışıyorum. Tüm transferlerimizin bize para kazandırabilecek yapıda olmasından son derece memnun olmam ve bu transferi biraz popülist düşünceyle yaptığımızı düşünmem dolayısıyla eleştirdim.

Yani rakip N'Zonzi yi almasaydı belki bizde uygun fiyatlı olup aynı diğer transferlerimiz gibi parlatabileceğimiz, belki de bu oyuncudan daha çok faydalanabileceğimiz bir ismi alabilirdik. Bana göre hem Arsenal oyuncusu olması, hem rakibin isimli bir transfer yapması bu oyuncuyu almamızda bizi etkiledi ve ben bu tip şeylerden son derece rahatsız olan birisiyim. Çünkü bir nevi başkasının oyununa göre, başkasının kafasıyla hareket etmek olarak görüyorum.

Artık transfer gerçekleşti, elbette gelen oyuncudan memnun olmaya bakacak destekleyeceğiz, öne çıkan özelliklerini güzelliklerini yazacağız. Orta saha kanayan yaramızdı bizim.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 10:32:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Leipzig li forvet ne oldu?

Çevrimdışı Erman1903

Leipzig li forvet ne oldu?

Çok zor bir iş onu getirmek. Müthiş bir yetenek, 7-8 klüp istiyordur en az o çocuğu...

Çevrimiçi yaço58

Monaco kira + satın alma opsiyonuyla almış.

Bugün sağlık kontrolünden geçecekmiş. https://t.co/LQ5y3K8lYF
Bu saatten sonra aboubakar gelir başkada beklentim yok inşallah sakatlanmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün gece Icardi ile anlaşamayınca Augustin'i aldılar. Bu sabah da Monaco'ya özel uçakla getirdiler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hayııııııııııııııırrrrrrrrrrrr. Ulan ya ne kadarda heyecanlanmıştık ayrıca gittiyse falcaoda gsye gitmiş demektir. Maalesef kötü oldu bu hem bize gelmedi hem de rakibin elini güçleştirdi.
Sakat abou gelsin bakalım, sakat yedek forvet kontejanını birde abouyla dolduralım.

Günaydın

Forvet oyuncusu dışında heber çıkmaz oldu ama 8 numara konusunda da çalışmalar olduğu ve uygun şartlar oluşursa geleceği söyleniyor. Bakalım şapkadan tavşan çıkacak mı? Son günler her şeye gebe. Hayırlısı olsun...

Dorukhan gitmediği sürece 8 gelmez gelse de en fazla fernandes gelir.

Çevrimdışı Erman1903

Hayııııııııııııııırrrrrrrrrrrr. Ulan ya ne kadarda heyecanlanmıştık ayrıca gittiyse falcaoda gsye gitmiş demektir. Maalesef kötü oldu bu hem bize gelmedi hem de rakibin elini güçleştirdi.
Sakat abou gelsin bakalım, sakat yedek forvet kontejanını birde abouyla dolduralım.

Dorukhan gitmediği sürece 8 gelmez gelse de en fazla fernandes gelir.

Sakat adam alacağımızı hiç sanmıyorum. Dorukhan için 8-10M altı komik teklifler varsa hiç gerek yok gitmesine.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şampiyonluk için iç sahada en kötü ihtimalle 15 galibiyet 2 beraberlik almalıyız.Ic sahayı kaleye çevirmeliyiz.Gecen yıl ic sahadaki kaybettiğimiz puanlar şampiyonluğu verdi aslinda.Cumartesi akşamı stat kapalı gişe olmayacak gibi duruyor.Kale arkasında bile tek tük biletler var.Kombinelerden devredenler galiba.Keske her maç ne olursa olsun kapalı gişe olmaliydi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sakat adam alacağımızı hiç sanmıyorum. Dorukhan için 8-10M altı komik teklifler varsa hiç gerek yok gitmesine.

Riski alalım falan diyebilirler, ben büyük ihtimal aboubakar geleceğini düşünüyorum. Dorukhan için 8-10 m arası satılmaz zaten bir kaç haber kaynağından okuduğuma göre menejer gelip getiricem demiş teklif bu aralıkta resmi teklifi bekliyormuşuz. Mehmet Özcan + 8 alınır dorukhana.

Şampiyonluk için iç sahada en kötü ihtimalle 15 galibiyet 2 beraberlik almalıyız.Ic sahayı kaleye çevirmeliyiz.Gecen yıl ic sahadaki kaybettiğimiz puanlar şampiyonluğu verdi aslinda.Cumartesi akşamı stat kapalı gişe olmayacak gibi duruyor.Kale arkasında bile tek tük biletler var.Kombinelerden devredenler galiba.Keske her maç ne olursa olsun kapalı gişe olmaliydi.

Katılıyorum buna ek olarak, bu sene deplasmanda geçen seneki kadar puan kaybı yapacağımızı düşünmüyorum. Gerek bu geçen seneki kötü deplasman performansımız gerekse Quaresma falan olmayışı gerekse abdulalh avcının daha dengeli bir oyun sunması rakibi daha iyi analiz etmesi bu düşüncemdeki sebepler.

Çevrimdışı Zafer55

#comeToBesiktaş>>soon diye bir paylaşım yapmış resmi twiter hesabı :alala:

Çevrimdışı Sinan23

Auguistin i 18 19 yaşında psg reserve de oynarken alacaktın. Adam gelmiş 22 ye peşinden koşuyorsun. Olmaz !

Çevrimdışı Akil Emre

Eleny de 18 opsiyon var ise neden kiralıyoruz sonuçta gelecek yıl yeni birisini bakacağız, iyi çıksa bir dert daha forvet 8 numara stoper yedeği eksik , zaman azaldı fatih terim arsızlığı tavan yapmış , yönetim ayrı bi dünya hayırlısı bakalım