Susmayacağız elbette, bugün konuşuruz yarın basit bir penaltı kazanırız ondan sonra gör tantanayı
Zaten tüm medya satılık başlarlar bize operasyon çekmeye 
Sadece acele etmeyelim, öncelik kendi maçlarımız bu himmetcilerin sırası gelecek. Yönetim zaten şampiyonluk istiyorsa bu olanları not etmeye başlamıştır.
Önce taraftar grupları bildiri yayınlasın
bizimkiler quaresma övüyor
kanaryanınkiler hakem için bildiri yayınlıyor.
ilginç sen bize en son ne zaman haksız bir penaltı verildiğini gördün ben hayatım da hiç şahit olmadım/Haksızı geçtim hakettiğimiz penaltı bile verilmez bize

Daha nasıl acele etmeyeceksin ? Adamlar geçen sene böyle şampiyon oldular diyorum 1-2 maçlık bir şey mi bu geçsin kaldıkları yerden devam ediyorlar dünya üzerinde böyle bir şey yok.!Kayseri başkanı bile çıkıp hakkını arıyor takımının konuşuyor onu şimdi yalnız bırakırrsan sonra senin hakkın yendiğin de çıkıp konuşman bir şey ifade etmeyecek.Halen kendi maçımıza bakalım diyorsun iyi bakalım ;
1.ci hafta sivas deplasmanı öğretmenoğlu biz puan kaybettiğimiz için ödülünü 2.ci hafta gs maçına VAR hakemi olarak aldı!
2.ci hafta ali palabıyık ev sahibiyiz kazandık hakeme rağmen cezalandırıldı maç filan almadı.
3.cü hafta yaşar kemal uğurlu yarın ki maçın hakemi bizi doğrar belki puan kaybederiz 2 de rakip lehine verir çaktırmamak için adı kötü maç yönetti hakemlik bir şey yoktu Beşiktaş kötüydü olarak kalır.Puan kaybedersek diğer hafta maçı hazır kazanırsak cezalandıralacak!
Adamlar da bülent yıldırım,serkan çınar gidiyor yerine bitigen,mustafa öğretmenoğlu,ümit öztürk,halil umut meler giriyor ?! Ve sen diyorsun ki susalım daha zamanı değil! Hayır abi susmayacağız susarsan kafana daha çok vururlar yere göğü inleteceksin!!
Herşeyi taraftar yapmayacak geçen sene taraftar olmasa ilk 8 hafta VAR'a bile bakılmadı biraz da yönetim yapsın bir şeyler lig bittikten sonra iş işten geçtikten sonra konuşması değil o işler bak kaldıkları yerden devam ediyorlar.Beinsports için çekişme ortamıymış gs batmasınmış,siyasi ayakmış,fetömüş,ketömüş,medyamış,mhkmiş yeter artık insanlar artık sabredemez geçen 3 senedir kollanıyor bu mikrop camia hele son sene facia rize maçı bizim maç son maçlara kadar çaktırmadan yaparlardı bu sene daha facia 1.ci haftadan başladı amaç ne ? İnsanları birbirine düşürmek mi eğer bunu amaçlıyorlarsa başarılı olacak bence çok yakında hakemlerden ziyade insanlar gs'den nefret etmeye başladı kötü şeyle olacak.
Sonunu merak ediyorum...Nasıl bitecek film...Herkese hayırlı geceler...