2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258157 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

çıkan şeyler doğruysa 6 numara da iyi kötü biri alındı.

peki ya santrafor peki ya 8 numara peki ya kaleci  :alala:
Santrafor da geldi gibi ama 8 numaranın alınacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Wolverhampton'la olan maçlarımız Stoke City ile yaptığımız kabız maça dönmez umarım. Peter Crouch'a uyuz olmuştum

Edu diye bir futbolcu vardı yanlış hatırlamıyorsam köşeden çok sert vurup atmıştı, spikerde maçta işte kariyerine stoper olarak başladı forvet oldu vs vs diyip bir şeyler diyordu  :lol: Ernst fernandes falan da vardı o maç galiba

Çevrimdışı uğur07

Ne kadar cok ergen varmis arkadas ya. Hala quaresma muhabbeti  yapiyorlar. Git kasimpasa az ileride orada huu yap iste. Olene kadar cekmek zorundamiyiz adami.

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Santrafor da geldi gibi ama 8 numaranın alınacağını düşünmüyorum  :tabe:

peki ya kaleci peki ya stoper.

peki ya kaleci peki ya stoper.

Kaleci olarak karius idare edebilecek biri muhammedi almak istedik bursa yine bursalığını yaptı vermedi
Stoperde de maalesef atınç gelecek. Roco atınç ile her gün allaha dua edicez defansa bir şey olmasın diye.

Kaleci olarak karius idare edebilecek biri muhammedi almak istedik bursa yine bursalığını yaptı vermedi
Stoperde de maalesef atınç gelecek. Roco atınç ile her gün allaha dua edicez defansa bir şey olmasın diye.

plansızlık....madem atınç alınacak neden alpayı yollarsın madem atıncı alacan alt yapıdan birini çıkart halen atınca para ve bel bağlıyorsun.

Kariusa bir şey olunca kalemiz Tanrıya emanet olacak yani.

Tanrı bize yardım etsin.

plansızlık....madem atınç alınacak neden alpayı yollarsın madem atıncı alacan alt yapıdan birini çıkart halen atınca para ve bel bağlıyorsun.

Tanrı bize yardım etsin.

Maalesef, yine de önceki transfer dönemlerine bakınca daha planlı olduğumuzda gözüküyor. Fakat daha iyi olmamız gerek ama umut verdik transferde düzelebileceğimize, ben bu kadarını bile beklemiyordum.

Ali Naibi: "Arsenal kulübü ile Mohamed Elneny transferi konusunda anlaştık. Bu akşam İstanbul'a gelecek. Oyuncu, sağlık kontrollerinden başarıyla geçtiği takdirde, bu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza katacağız."

Ali Naibi: "Elneny, Premier Lig'de 100’e yakın maç oynayan, kendi milli takımı ile 75 maça çıkmış bir isim. Medel'in ayrılmasından sonra o bölge için tecrübeli ve oyun yapımıza uyan bir oyuncu arayışımız vardı. Elneny' ile bu bölgeye önemli bir takviye yaptığımızı düşünüyorum." ( TRT Spor )

ali naibi elneny açıklamış.

Ali Naibi: "Arsenal kulübü ile Mohamed Elneny transferi konusunda anlaştık. Bu akşam İstanbul'a gelecek. Oyuncu, sağlık kontrollerinden başarıyla geçtiği takdirde, bu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza katacağız."

Ali Naibi: "Elneny, Premier Lig'de 100’e yakın maç oynayan, kendi milli takımı ile 75 maça çıkmış bir isim. Medel'in ayrılmasından sonra o bölge için tecrübeli ve oyun yapımıza uyan bir oyuncu arayışımız vardı. Elneny' ile bu bölgeye önemli bir takviye yaptığımızı düşünüyorum." ( TRT Spor )

ali naibi elneny açıklamış.

Bunu dah aönceki mesajlarda yazdık yeni görmüşsün  :lol:

Son günlerde bok ettik diyemem ama ilk başlardakine göre biraz daha kötüye gittik bunu kabul ederim. Burada çok mahmut övüldü biz mahmutun premier liglisini alıyoruz. Ayrıca herkes emre falan demiş ama başakşehirin puan kayıplarına dikakt ettim, emreden ziyade mahmutu stopere çekmesinden gelmiş puan kayıpları. Ayrıca iyi bir elneny belki kendi parlamasa bile oğuzhan ve ljajici parlatabilir.

Çevrimdışı uğur07

Su an Besiktasin en degerli onbir yas ortalamasi 27.6
Galatasaray en değerli onbiri yas ortalamasi 28.6

Bir yas daha genciz. Insallah faydasini gorucez

Çevrimdışı 38life

Tüm transferlerimiz ;

Giden Oyuncular ;

Medel 32 yaşında (2 milyon €)
Quaresma 35 yaşında (Bedelsiz)
Töre 27 yaşında (Bedelsiz)
Adriano 34 yaşında (Bedelsiz)
Pektemek 31 yaşında (Bedelsiz)
Aras 29 yaşında (Bedelsiz) (2.250 milyon € verildi gönderildi)
Tolga 35 yaşında (Bedelsiz)
Larin 24 yaşında (Kiralık)
Sedat 23 yaşında (Kiralık)
Mirin 27 yaşında (Kiralık)
Alpay 20 yaşında (Kiralık)

250 bin € zarar.

Gelen Oyuncular ;

Adem Ljajic 27 yaşında (6.5 milyon €)
Kevin N'Koudou 24 yaşında (4 milyon €)
Víctor Ruiz 30 yaşında (2.5 milyon €)
Tyler Boyd 24 yaşında (2.4 milyon €)
Douglas 29 yaşında (Bedelsiz)
Rebocho 24 yaşında (Kiralık) (450 bin €)
Mohamed Elneny 27 yaşında (Kiralık) (?)

Toplam ödenen bonservis ücreti : 15 milyon 850 bin €
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 16:12:24 cursedofdragon ]

Çevrimdışı savaş altay

Ne kadar cok ergen varmis arkadas ya. Hala quaresma muhabbeti  yapiyorlar. Git kasimpasa az ileride orada huu yap iste. Olene kadar cekmek zorundamiyiz adami.

:olmaz

Aʟᴘᴇʀ Bᴀʜᴀᴅıʀ

@alperbah
 7 dk.7 dakika önce
Daha fazla
Size bi sır vereyim heyecanlanip heyecanlanmamaniz hic onemli degil golcu bu gelen iki gol atar herkes susar...

Meali ismi heyecanlandırmasa da golleriyle kendini kanıtlayabilecek biri geliyor olabilir santrafora. Hadi inşallah..

Çevrimdışı Zafer55

Tanrı bize yardım etsin.
Atınç tam 60 gündür serbest statüde..alacaksak alsaydık beğenmesemde eyvallah derdim..umutlu olmaya çalışırdım..gelirse , atınca da yazıklar olsun..açıklanmaktan utanılan futbolcu müsfettesi olarak gelir.Pazarda son anda el çabukluğuyla poşete sokuverilen çürük domates olarak gelir.

Atınç tam 60 gündür serbest statüde..alacaksak alsaydık beğenmesemde eyvallah derdim..umutlu olmaya çalışırdım..gelirse , atınca da yazıklar olsun..açıklanmaktan utanılan futbolcu müsfettesi olarak gelir.Pazarda son anda el çabukluğuyla poşete sokuverilen çürük domates olarak gelir.
abi alacaksan başta al madem kamp görsün 60 gün değil abi sadece kaç zamandır ayağına top bile değmedi birileri yine ekmek yiyecek ordan belli.

Alt yapıdan bizim atınç kadar oynayacak oyuncu yok mu ?

Forvet transferi için de girişimlerini sürdüren Beşiktaş, Watford’un 30 yaşındaki forveti Stefano Okaka ve Portolu Vincent Aboubakar ile prensipte anlaşma sağladı.

Ancak Başkan Fikret Orman’ın son ana kadar bekleyeceği ve teknik ekiple birlikte kararı verdikten sonra iki isimden birinin kadroya katılacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Sözcü

Okaka mı aboubakar mı ??? Hangisini tercih ederdiniz ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forvet transferi için de girişimlerini sürdüren Beşiktaş, Watford’un 30 yaşındaki forveti Stefano Okaka ve Portolu Vincent Aboubakar ile prensipte anlaşma sağladı.

Ancak Başkan Fikret Orman’ın son ana kadar bekleyeceği ve teknik ekiple birlikte kararı verdikten sonra iki isimden birinin kadroya katılacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Sözcü

Okaka mı aboubakar mı ??? Hangisini tercih ederdiniz ???
Sakatlık problemi yüzünde Okaka  :tabe: Sağlam olsa Aboubakar'dı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

bu arkadaşın yorumları gayet mantıklı geldi, özellikle Oğuzhan ile ilgili söylediklerine tamamen katılıyorum

🔥Ahmet Ürkmezgil: "Eğer maddi yönden uygun olursa, durumu de iyiyse Aboubakar transferi olabilir."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

@Muratozen1903
Caicedo için resmi teklif yaptık, bekliyoruz.
Kulübü 3 yıl daha sözleşme yenileyecekmiş. Bizimkiler de kiralık uğraşıyor ama zor.

Caicedo patladı kaldı geriye okaka ve aboubakar.

Benim favorim caicedoydu beleşe iş yapardı ama elden kaçmış.

Çevrimdışı Zafer55

abi alacaksan başta al madem kamp görsün 60 gün değil abi sadece kaç zamandır ayağına top bile değmedi birileri yine ekmek yiyecek ordan belli.

Alt yapıdan bizim atınç kadar oynayacak oyuncu yok mu ?

İnşallah biz boşuna evham yapıyoruzdur.İnşallah yetkili kişiler takımın stoper sayısında ki eksikliğin farkındadır.Ve bunun için çalışma halindedirler..yada bu eksikliğe karşı altyapımızda güvendikleri bir evlat vardır.(atınç ve necip den başka)

Çevrimdışı Erman1903

Grubumuza çok zor diyemeyiz ama kolay olmadığı da kesin. Trabzonspor ve Başaksehir de en az bizimki kadar zor torbalara düşmüşler, bir futbol seyircisi olarak mutlu da oldum bir yandan, kaliteli takımlarla maç yapacak Türk takımları.

Bizim grup ilginç olmuş, Wolves da Braga da olduğundan çok daha kaliteli Portekizliler var. Patricio, Moutinho, Neves, Jota epey üst düzey adamlar + 3 tane daha mütevazi olan bulunuyor...
TD'leri Nuno vatandaşlarını doldurmuş, oraya. Klasik Epl düşüncesinde bir takım olarak bakmamak lazım, ön elemelerde genelde aslarıyla oynamışlar. Portekiz ligi takımları gibi ciddiye alıyorlar anladığım kadarıyla Uefa'yı. Ligde de yeterli olabilecek bir kadroları var lakin ciddi bir hedefleri olamayacağı için Avrupa kupasını bir nevi daha ulaşılabilir başarı tescili, reklam olarak görülüyor olabilir. Yenmesi mümkün, ama bazı arkadaşların dediği gibi direk yeneriz diyip geçmenin o kadar kolay olmadığı bir takım.

Bragada da ilk bakışta göze çarpan birisi yokmuş gibi gözükse de epey yeni nesil ve tehlikeli genç oyunculara sahipler. Özellikle Horta kardeşler, Xadas, Trincao, keza forvetlerine aldıkları Hassan, tecrübesiyle Fonte epey renkli bir ofansif rotasyonları var. Stoperler bekler gayet temiz. Zayıf karın olarak orta sahalarının defansif yönü örnek gösterilebilir, orada oynattıkları yetersiz Claudemir ve daha çok stopere kıvamında olan Palhinha var. Braga'yı epey senedir bu kadar düzgün kadroyla görmemiştim, eskiden defans oyuncuları baya daha alt profil olurdu. Kolay lokma değiller ama çok da büyütmemek lazım.

Bratislava hakkında söylenecek çok bir şey yok, göze çarpan bir oyuncu görünmüyor fakat maç maçtır, hırpalamaya çalışacaklardır en çok da bizi ciddiye alırlar.

Gruptan ikinci olarak çıkma şansımızın olduğunu düşünüyorum fakat pek kolay olmayacaktır. Fener de Avrupa kupalarına katılmış olsa Ligde şartlar eşit olurdu + hakemler ve federasyonun bu sene onların yanında olacağı gün gibi açık.

Bana göre Avrupa öncesi lig maçlarında oynatmadığımız oyuncularımızla çıkmamız ve rotasyonu ön planda tutarak oynamamız en doğru seçenek olacaktır. Güvenirsek mis gibi çıkar oynar gençlerimiz, hem onlardan bazılarını kazanır hem ligde diri kalırız. Çok büyütmeye gerek olan bir Turnuva değil, orta sıralara demir atan takımların gelip başarı kastığı bir ortam Uefa kupası.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 16:42:51 Erman1903 ]