2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260837 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

Bitirici hamle falkaoyu takasla almaktir
Bir yetiskin ve saglikli bir falkao ayagi eline verilene kadar bu ligde okuz gibi mac kazandirir
Yoksa kaleci lasim stoper lazim 2 tane ortasaha lazim layicin yedegi yok kanatlara iki eleman daha lazim eksik cook
Her tarafin tamtamam olmaz zaten onu bastan kabul etmek lazim
Stoper oynayan atincla sampiyon olursun 6 numarayi yamayarak da sampiyon olursun 8 numarayi takim ici cozersin caneri daglisi kanat oynatirsin gene sAmpiyon olursun ama buraga bisi olursa guvenle falan seZon bitmez daha gecen sene sonunda neyin kanadi neyin ortasahasi once santrfor alsinlar burakla sezon bitmez demistim, millet birbirine girmisti noldi? Burakla sezon baslamadi

Santrafor almazsak isimiz zor devre arasinda da hucum olur santrafora takimlari. Sakatlik durumuna gore falan somdiden bitirmek lazim o isi

6 numara 8 numara falan derken gol Atamazsin sonra
ben geçen sene burakın alınmasınada karşıydım adam sezonun yarısını kaybediyor sürekli olarak

Çevrimdışı Erman1903

Bitirici hamle falkaoyu takasla almaktir
Bir yetiskin ve saglikli bir falkao ayagi eline verilene kadar bu ligde okuz gibi mac kazandirir
Yoksa kaleci lasim stoper lazim 2 tane ortasaha lazim layicin yedegi yok kanatlara iki eleman daha lazim eksik cook
Her tarafin tamtamam olmaz zaten onu bastan kabul etmek lazim
Stoper oynayan atincla sampiyon olursun 6 numarayi yamayarak da sampiyon olursun 8 numarayi takim ici cozersin caneri daglisi kanat oynatirsin gene sAmpiyon olursun ama buraga bisi olursa guvenle falan seZon bitmez daha gecen sene sonunda neyin kanadi neyin ortasahasi once santrfor alsinlar burakla sezon bitmez demistim, millet birbirine girmisti noldi? Burakla sezon baslamadi

Santrafor almazsak isimiz zor devre arasinda da hucum olur santrafora takimlari. Sakatlik durumuna gore falan somdiden bitirmek lazim o isi

6 numara 8 numara falan derken gol Atamazsin sonra

Falcao için bir şey söyleyemeyeceğim, atar mı atar lakin bana göre 6 daha önemli çünkü kafamızı rahat ettirebilecek bir adam yok kadromuzda ve düşünülen tarzda çok oyuncu bulunmuyor.

Forvette en azından Burak var. Falcao çok ciddi maliyeti olan bir adam, 5 lira klübüne en az 5 lira kendisine vereceksin yıllık. 3 senelik sözleşme falan ister o bir de. Çılgın paralar usta.

Bana göre 4-5M civarı bir bonservisle maksimum 2M alacak ama taktiği ciddi çalıştıracak bir 6 numara ve 2-3M Milyonluk para kazandırma potansiyeli olan Burağı yedekleyebilecek, hatta önüne geçme potansiyeli olan bir forvet getirmek daha mantıklı.

6yı öncelikli görmemin diğer sebeplerinden biri de forvette uzun boylu, servis yapabilecek tarz bir adamın da, hafiften ofansif orta saha özellikleri taşıyan bir forvetin de etkili olabileceğini düşünmem ve daha ulaşılabilir görmem.

Forvet konusunda fikir belirtmeyi pek seven birisi değilim çünkü dediğin gibi çok etkili olabiliyorlar takımların performansında, belki de fark yaratamayacak bir orta saha bulunamıyorsa sağlam bir forvet almalı.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 09:33:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

ben geçen sene burakın alınmasınada karşıydım adam sezonun yarısını kaybediyor sürekli olarak
Abi 15 milyon harcandi ustune arasin quaresmanin fesihleri koy daha da harcanacak gibi duruyor 25 milyonluk olacaz bu yatirimin cilasini yapmazsan olmaz

Çevrimdışı mylife1903

Falcao için bir şey söyleyemeyeceğim, atar mı atar lakin bana göre 6 daha önemli çünkü kafamızı rahat ettirebilecek bir adam yok kadromuzda ve düşünülen tarzda çok oyuncu bulunmuyor.

Forvette en azından Burak var. Falcao çok ciddi maliyeti olan bir adam, 5 lira klübüne en az 5 lira kendisine vereceksin yıllık. 3 senelik sözleşme falan ister o bir de. Çılgın paralar usta.

Bana göre 4M civarı bir bonservisle maksimum 2M alacak ama taktiği ciddi çalıştıracak bir 6 numara ve 2-3M Milyonluk para kazandırma potansiyeli olan Burağı yedekleyebilecek, hatta önüne geçme potansiyeli olan bir forvet getirmek daha mantıklı.

6yı öncelikli görmemin diğer sebeplerinden biri de forvette uzun boylu, servis yapabilecek tarz bir adamın da, hafiften ofansif orta saha özellikleri taşıyan bir forvetin de etkili olabileceğini düşünmem ve daha ulaşılabilir görmem.

Forvet konusunda fikir belirtmeyi pek seven birisi değilim çünkü dediğin gibi çok etkili olabiliyorlar takımların performansında, belki de fark yaratamayacak bir orta saha bulunamıyorsa sağlam bir forvet almalı.
7 milyon arti bir miktar falkao versinler 4 milyondan 3 yillik sozlesme ile mis gibi girilebilecek bir risk olur
Hocanin tercihini de bilmiyoz belki kalipli santrafor istiyordur
Biraz camiayi havaya sokacak bir adam lazim falkaoyu alirsan gsyi de iki adim geri atarsin
Su adamlar gelsin hele hoca da biraz ipucu verecektir neyin ne olduguna

Çevrimdışı Erman1903

bu son gün sarılma olayıda 5 yıldır bitmedi gitti ne zaman son günlerde oyuncu gelse ilerde öğreniyoruzki aylarca pazarlık sürmüş
uğraşmışız üzerinde. birde son gün geldi denen oyunculardan iyi verim alıyoruz sosa da son günlerde gelmişdi gomezde taliscada abouda
biz genelde apar topar erkenden aldığımız oyuncularda çakılıyoruz. arkadaş yana yakıla aranan oyunculara bakıyorsun son anda yapılan transferler
hep yada devre arası yılana sarılır gibi yaptığımız transferler. kontrat yenilerken bile büyük pazarlıklar yaptığımız oyuncularla son anda bir günde anlaştık sanıyor insanlar.
son anda geldi denen oyuncularla belkide yaz başından beri pazarlık aşamasındayız artık alıcısı çıkmayınca bize gelmeye mecbur oluyorlarda öyle alıyoruz
bu ülkenin imajı dünyada çok kötü ya sınırın ötesindeki insanlar daha Türkiyeyi çöl sanıyor ve develerle dolaştığımızı düşünüyorlar
4 kadınla evli olduğumuzu düşünüyorlar. Bu ülkeye milyon dolarlık oyuncuları getirmek kolaymı sanıyorsunuz bir çok oyuncu bizimle
oynamak yerine avrupadaki daha alt seviye takımları tercih ediyor. düşük maliyetli oyuncuyu hemen alırsın çünkü kendine daha iyi bir takım gelmeyeceğini bilir
ama biraz palazlanmış oyuncuyu ikna etmek hiç kolay değil. ingiltere ispanya almanya italya fransa liglerinde oynayan oyuncuyu Türkiyeye getirmek hiç kolay değil
adamlara sabah akşam kara  propaganda yapılıyor.

Abi normalde zaten klasik transfer tarzımız o şekilde ama bu sene çok farklı bir ışık gördüm yapılan hamlelerde onun için isyan ettim biraz da. Adam kalkıyor Basel'den gidiyor Arsenal'e bu tip klüpler akıllı tabi direk Premier lig tarifesi çekiyorlar. Özel bir oyuncu değil yani bu, öylesine bir oyuncu gibi ismi gelip geçen Zungu'dan bile iyi değil diyorum bana göre. Sadece ismi geçtiği için örnek veriyorum, ben sakat olmasa bu oyuncuya onu tercih edebilirim. Biz Türk milleti olarak aklımızı küçük görüyoruz bütün sorun buradan kaynaklanıyor, o yüzden bu adamların en istemedikleri adamlara Premier lig topçusu vb diye hayran hayran bakıyoruz, bir bildikleri vardır diyoruz. Lakin kadrodan da bir bildikleri olduğu için çıkarttıklarını göremiyoruz. İnan yabancı forumları okuduğumda öyle rahatsız oluyorum ki, mümkünatı yok talip çıkmaz diye baktıkları adamlara talip olarak epey şaşırtıyoruz onları. Tepkileri falan görsen çıldırırsın.

Çevrimdışı mylife1903

bu son gün sarılma olayıda 5 yıldır bitmedi gitti ne zaman son günlerde oyuncu gelse ilerde öğreniyoruzki aylarca pazarlık sürmüş
uğraşmışız üzerinde. birde son gün geldi denen oyunculardan iyi verim alıyoruz sosa da son günlerde gelmişdi gomezde taliscada abouda
biz genelde apar topar erkenden aldığımız oyuncularda çakılıyoruz. arkadaş yana yakıla aranan oyunculara bakıyorsun son anda yapılan transferler
hep yada devre arası yılana sarılır gibi yaptığımız transferler. kontrat yenilerken bile büyük pazarlıklar yaptığımız oyuncularla son anda bir günde anlaştık sanıyor insanlar.
son anda geldi denen oyuncularla belkide yaz başından beri pazarlık aşamasındayız artık alıcısı çıkmayınca bize gelmeye mecbur oluyorlarda öyle alıyoruz
bu ülkenin imajı dünyada çok kötü ya sınırın ötesindeki insanlar daha Türkiyeyi çöl sanıyor ve develerle dolaştığımızı düşünüyorlar
4 kadınla evli olduğumuzu düşünüyorlar. Bu ülkeye milyon dolarlık oyuncuları getirmek kolaymı sanıyorsunuz bir çok oyuncu bizimle
oynamak yerine avrupadaki daha alt seviye takımları tercih ediyor. düşük maliyetli oyuncuyu hemen alırsın çünkü kendine daha iyi bir takım gelmeyeceğini bilir
ama biraz palazlanmış oyuncuyu ikna etmek hiç kolay değil. ingiltere ispanya almanya italya fransa liglerinde oynayan oyuncuyu Türkiyeye getirmek hiç kolay değil
adamlara sabah akşam kara  propaganda yapılıyor.
Azicik eli yuzu duzgun topcuyu bekliyorsun son saniyeye kadar o sebeple son gelenler genelde kagit ustunde bisiler vaadeden adamlar oluyor
Imaj konusunda ise yumusak davranmissin

Çevrimdışı Erman1903

7 milyon arti bir miktar falkao versinler 4 milyondan 3 yillik sozlesme ile mis gibi girilebilecek bir risk olur
Hocanin tercihini de bilmiyoz belki kalipli santrafor istiyordur
Biraz camiayi havaya sokacak bir adam lazim falkaoyu alirsan gsyi de iki adim geri atarsin
Su adamlar gelsin hele hoca da biraz ipucu verecektir neyin ne olduguna

Olabilir fakat olmasa da bu Gsyi bu sene öyle bir arap saçı halinde görüyorum ki başından beridir bu adamları Falcao bile kurtaramaz diye düşündüğümden alsınlar istiyorum. Bu sene pizzacıların bomba senesi olacak, dalavereciler her zaman kazanmaz. Onlar ağır bir mantara bağladılar ve çözülüp gidecekler. Sadece kadro da değil olay, binlerce detay var. Futbol olarak Anca İbra falan gibi biri kurtarır onları diyorum. Bana göre bi şu Nzonzi'yi güzel kapattılar Musleranın bir standartı vardır, gerisi faso fiso başka bir şey değil.

Bayadır aynı şeyi söylüyorum ve bu konuda çok iddaalıyım; önce kilit adamları Abdurrahim gidecek, sezon sonunda da o çok sevdikleri imparatorlarının kuyruğuna bir teneke bağlayıp yollayacak cahil taraftarları. 
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 09:08:56 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Olabilir fakat olmasa da bu Gsyi bu sene öyle bir arap saçı halinde görüyorum başından beridir bu adamları Falcao bile kurtaramaz diye düşündüğümden alsınlar istiyorum. Bu sene pizzacıların bomba senesi olacak, dalavereciler her zaman kazanmaz. Onlar ağır bir mantara bağladılar ve çözülüp gidecekler. Sadece kadro da değil olay, binlerce detay var. Futbol olarak Anca İbra falan gibi biri kurtarır onları diyorum. Bana göre bi şu Nzonzi'yi güzel kapattılar Musleranın bir standartı vardır, gerisi faso fiso başka bir şey değil.
Onlarin az kafasi calisiyorsa bu sene clde 3. Olmaya calismalari lazim
Ordan uefaya kapagi atip 1-2 tur gecmeleri basari olur
Turkiye dinamiklerinde bu sene onlara kupa gozukmuyor

Çevrimdışı Erman1903

Onlarin az kafasi calisiyorsa bu sene clde 3. Olmaya calismalari lazim
Ordan uefaya kapagi atip 1-2 tur gecmeleri basari olur
Turkiye dinamiklerinde bu sene onlara kupa gozukmuyor

Beşincilik falan iyi netice olur o kadar diyeyim, feci çalkantalı bir sezon onları bekliyor. Bana göre şu saatten sonra ne transfer onları kurtarır, ne hakemler. Bu yüzden harcayabildikleri kadar harcasınlar. Terimin gidişleri meşhurdur, herkesi bölüp arkasında koca bir enkaz (yönetim, takım, taraftar) bırakmazsa terbiyesizim.

Bir insanın kalitesi gelişlerinden değil gidişlerinden belli olur, benim kendisinden hiçbir şüphem yok.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 09:23:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminde son günlere girilirken hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Beşiktaş, orta saha transferi konusunda çalışmalarını hızlandırdı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; siyah beyazlılar, Arsenal forması giyen Mohamed Elneny'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

27 yaşındaki Mısırlı oyuncunun İngiliz ekibinden aldığı 2.6 milyon Pound brüt maaşının transferin gerçekleşmesi durumunda Beşiktaş tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Elneny için yapılan görüşmelerin şu ana kadar olumlu olarak sürdüğü belirtildi.
Ayrıca 27 yaşındaki oyuncuyu, Fransız ekiplerinden Bordeaux da transfer etmek istiyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

Thiago Maia 'nın olmasını çok istiyorum

Çevrimdışı sozkul

Uzun uzun yazmayı düşünüyordum ama düşürdünüz moralimi, @Necmi abi bile gömüyorsunuz diyor. Olay sadece Elneny değil. Apo hoca Oğuzhanı bütün kamp boyunca boşuna mı oraya hazırlayıp hazırlık maçlarında denedi sizce diyor ve susuyorum.

Sen devam et Erman, bence bu forumda bir sorun var herkes genelleme yapmayı çok seviyor , Necmi dahil..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Zafer bayramımız kutlu olsun arkadaşlar. Başkomutanımız Atatürk'ü saygıyla analım.

Çevrimiçi Samet Demir

Thiago Maia 'nın olmasını çok istiyorum
Elneny geliyor sanırım. Bende maia gelsin istiyordum. Elneny de nötrüm şuan. Gelirse inşallah iyi olur tutar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ankarakartal06

Elneny geliyor sanırım. Bende maia gelsin istiyordum. Elneny de nötrüm şuan. Gelirse inşallah iyi olur tutar.

Nedendir bilmiyorum ama elneny'e bir türlü ısınamadım  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tip olarak at hırsızına benziyor belki ondandır. Yakışıklılık ortalamamız 10 üzerinden 9.5 civarına gelmişti 8'lere inecek  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba effect

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Tip olarak at hırsızına benziyor belki ondandır. Yakışıklılık ortalamamız 10 üzerinden 9.5 civarına gelmişti 8'lere inecek  :lol:

Yalnız yapılan transferler ile dinamik bir takım kuruldu orta takım gençleşti avcının kafasında ki topu geri kazanma süresini 7lere indirme isteğini bu kadro ile yapar şimdi sırada kaldı forvet elnenyden umutluyum niyeyse herkesin eleştiri noktası düz topçu demeleri atiba da düz topçu ama adam en iyi orta sahalardan tarihimizde ki mahmutta düz başaktaki ama bizim ligde farkını ortaya koyuyor elnenyi de mücadele gücü ve pas oyununa yatkınlığı ile fark yaratacaktır acaba hoca yanında oziyimi yoksa dorukhanımı tercih edecek onuda göreceğiz Rize maçını da kayıpsız bir şekilde atlatalım önümüz dahada açık olacak

Çevrimdışı mylife1903

Bunun tip bizim cons vardi amerigali onu andiriyor az kesmesi

Sen athirkisi gormemissin

Koy leone filmine siritmaZ kotu ve cirkini tek karakterde gecersin hem 6 hem 8 oynar gibi dusun

Çevrimiçi Kartal Ç

Elneny nin bize maliyeti ne oldu? Opsiyon vs var mi?
Adamin tipi jermine jones a benziyor. Umarim jonestan daha randimanli olur.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 11:47:47 Kartal Ç ]

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız yapılan transferler ile dinamik bir takım kuruldu orta takım gençleşti avcının kafasında ki topu geri kazanma süresini 7lere indirme isteğini bu kadro ile yapar şimdi sırada kaldı forvet elnenyden umutluyum niyeyse herkesin eleştiri noktası düz topçu demeleri atiba da düz topçu ama adam en iyi orta sahalardan tarihimizde ki mahmutta düz başaktaki ama bizim ligde farkını ortaya koyuyor elnenyi de mücadele gücü ve pas oyununa yatkınlığı ile fark yaratacaktır acaba hoca yanında oziyimi yoksa dorukhanımı tercih edecek onuda göreceğiz Rize maçını da kayıpsız bir şekilde atlatalım önümüz dahada açık olacak
Bunun onune layic ozzi de yapabilir bence
Macin sertligine gore ozellikle avrupa maclarinda atiba elnani de oynanabilir
Arsenalden gelen oyuncunun bizim ligde katki vermemesi cok istisnai olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★