Bitirici hamle falkaoyu takasla almaktir
Bir yetiskin ve saglikli bir falkao ayagi eline verilene kadar bu ligde okuz gibi mac kazandirir
Yoksa kaleci lasim stoper lazim 2 tane ortasaha lazim layicin yedegi yok kanatlara iki eleman daha lazim eksik cook
Her tarafin tamtamam olmaz zaten onu bastan kabul etmek lazim
Stoper oynayan atincla sampiyon olursun 6 numarayi yamayarak da sampiyon olursun 8 numarayi takim ici cozersin caneri daglisi kanat oynatirsin gene sAmpiyon olursun ama buraga bisi olursa guvenle falan seZon bitmez daha gecen sene sonunda neyin kanadi neyin ortasahasi once santrfor alsinlar burakla sezon bitmez demistim, millet birbirine girmisti noldi? Burakla sezon baslamadi
Santrafor almazsak isimiz zor devre arasinda da hucum olur santrafora takimlari. Sakatlik durumuna gore falan somdiden bitirmek lazim o isi
6 numara 8 numara falan derken gol Atamazsin sonra
Falcao için bir şey söyleyemeyeceğim, atar mı atar lakin bana göre 6 daha önemli çünkü kafamızı rahat ettirebilecek bir adam yok kadromuzda ve düşünülen tarzda çok oyuncu bulunmuyor.
Forvette en azından Burak var. Falcao çok ciddi maliyeti olan bir adam, 5 lira klübüne en az 5 lira kendisine vereceksin yıllık. 3 senelik sözleşme falan ister o bir de. Çılgın paralar usta.
Bana göre 4-5M civarı bir bonservisle maksimum 2M alacak ama taktiği ciddi çalıştıracak bir 6 numara ve 2-3M Milyonluk para kazandırma potansiyeli olan Burağı yedekleyebilecek, hatta önüne geçme potansiyeli olan bir forvet getirmek daha mantıklı.
6yı öncelikli görmemin diğer sebeplerinden biri de forvette uzun boylu, servis yapabilecek tarz bir adamın da, hafiften ofansif orta saha özellikleri taşıyan bir forvetin de etkili olabileceğini düşünmem ve daha ulaşılabilir görmem.
Forvet konusunda fikir belirtmeyi pek seven birisi değilim çünkü dediğin gibi çok etkili olabiliyorlar takımların performansında, belki de fark yaratamayacak bir orta saha bulunamıyorsa sağlam bir forvet almalı.