2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269905 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Durun biraz fazla hızı gaza geldik galiba, maia içinde bir kaç gün içerisinde istanbula gelecek falan denmişti. Hem bu forumda çok gömülen istenmeyen biri gelince genelde iş yapıyor, belki bu da böyle bir şey olur  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

bende maia'yı çok istiyordum ne yapalım sağlık olsun bir tane gelsinde artık zaman kalmadı :D

bu arada nick koymak için @'işareti sonra o kişinin nickini yazıyorsun çıkıyor zaten tıklarsın üstüne :)

Teşekkür ederim, Maia son maçında pek iyi bir görüntü verememiş. Belki çok iyi olacaktı bizde ama kısmet değilmiş, zaten bu oyuncu için 8M+ çok sayıda teklif geldiğini tahmin ediyorum. Lille ise 10M altına bırakmaya pek yanaşmadı anladığım kadarıyla.

Maia konusunda katılıyorum benim de uzak ara ilk isteğimdi ama Romain Saiss solak olsa bile Elneny'den daha yaratıcı bir oyuncu değil. Hatta daha düz bir oyuncu olduğu iddiasında bulunabilirim. Topla oynamayı seven takım için stoperde fark yaratır bence orta sahada değil. Ben ikisi arasında kalsam Elneny'i seçerim.

Katılıyorum

Maia--Emre
Elneny-Atiba
Saisa-Medel

gibi daha çok tarzları. Yani 3 aşağı 5 yukarı böyle tabi ekstraları ya da azları olabilir ama karşılaştırma yapacak olursak böyle olur. Favorim emre tarzı plase de atiba tarzı olurdu

Çevrimdışı ankarakartal06

maia inşallah gelir dahada bir şey demiyorum.

Çevrimdışı tangaz

iyimser tarafından bakalım. oyuncu arsenalden geliyor yani pas oyununu en abartan takımdan. hocanın bu talebine katkı vermesi garanti gibi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı scarfright

Maaş dengesi  :tabe:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1167088866110705664
16 milyon rahatladık ama bence hiç güç kaybetmedik. arasa verilen paraya bak, çok yazık. heralde oynadığı maç başına 1m falan almıştır.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erman1903

Maia konusunda katılıyorum benim de uzak ara ilk isteğimdi ama Romain Saiss solak olsa bile Elneny'den daha yaratıcı bir oyuncu değil. Hatta daha düz bir oyuncu olduğu iddiasında bulunabilirim. Topla oynamayı seven takım için stoperde fark yaratır bence orta sahada değil. Ben ikisi arasında kalsam Elneny'i seçerim.

Saiss dememin sebebi sol stoper olarak da kullanabilecek olmamız ve boy avantajıydı. Tahminimce maliyeti de daha düşük bir oyuncu. Ben oyuncuların tarzını düz olarak tanımlıyorsak daha düz olanı tercih ederim :)

Düz bir dos'un kafa toplarında etkili olmasını beklerim, Elneny maç boyunca Emre kadar kafa topu mücadelesine giren bir arkadaş. Bana göre bu tarz bir oyuncu için aşırı düşük.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 21:29:01 Erman1903 ]

Çevrimdışı 38life

Maia'nın şuanki oyunumdaki durumu.  :) Tarih: 12 Haziran 2023

iyimser tarafından bakalım. oyuncu arsenalden geliyor yani pas oyununu en abartan takımdan. hocanın bu talebine katkı vermesi garanti gibi.

Ve artı olarak ingilterede top oynamış, arsenal tercih etmiş. Lille gelip yatışa geçen avrupaya uyum sağlayamayan brezilyalı sendromu da olmayacak. Arsenalin o tempolu oyununa ciğerine alışmış, tempolu antreman yemiş şekidle gelecek.

Çevrimdışı Erman1903

Üffff paylaşma artık şu adamı  :)  :s20:

FMye bakıcak olursak, elneny profili daha iyi.

Çevrimdışı tangaz

Ve artı olarak ingilterede top oynamış, arsenal tercih etmiş. Lille gelip yatışa geçen avrupaya uyum sağlayamayan brezilyalı sendromu da olmayacak. Arsenalin o tempolu oyununa ciğerine alışmış, tempolu antreman yemiş şekidle gelecek.

bunların tümü doğru maia soru işretleri ile dolu (uyum ve diğer veriler bakımından)

elneny çok ekstrası olmasa da daha az riskli bir opsiyon
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

Mentalite farkı var kardeşim. Olay iyi-kötü kıyası değil.

Çevrimdışı 38life

Hayır Maia daha iyi. Maia 22 yaşında. Elneny 27 yaşında gelişimini tamamlamış bir oyuncu. Maia gelişimini tamamlayınca Elneny'yi solda sıfır bırakıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Quaresma'nın Instagram paylaşımı:

'Bugün, duygu dolu bir gündü. Bana değer veren ve boşta kaldığımı öğrendikleri anda hemen bana ulaşan bir takıma transfer olduğum için mutluyum, ama sonsuza kadar kalbimde taşıyacağım bir takımdan ayrıldığım için de üzgünüm. Çok özel bir taraftar topluluğunu geride bırakıyorum. Sizleri her zaman çok seveceğim ve saygıyla anacağım. Kalbimde her zaman özel bir yere sahip olacaksınız. Benim için yaptıklarınıza, kulüp başkanı beni istemediğini söylediğinde bile sürdürdüğünüz sevgi ve desteğe teşekkür ederim. Sizin gibi bir topluluğun desteğine sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Umarım anlayışla karşılarsınız. Sonsuza kadar kalbimdesiniz.'
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Arsenal'de bekleneni veremedi diye biraz fazla gömülüyor zaten. Ben de gelirse büyük beklentilere girmesem de boşluğun dolduğu hissine kapılırım.

Rol dağılımı önem kazanacak. Ozi'nin performansı ve aralarındaki uyum belirleyici olacak. İstikrarlı olarak %90+ pas isabet yüzdesi tutturmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. Topla çıkışta ciddi sorunları olan ve Victor'la Ozi'yi saymazsak doğru düzgün çevre kontrolü olan oyuncusu olmayan bir takımda her türlü etki yaratacaktır.

Quaresma'nın Instagram paylaşımı:

'Bugün, duygu dolu bir gündü. Bana değer veren ve boşta kaldığımı öğrendikleri anda hemen bana ulaşan bir takıma transfer olduğum için mutluyum, ama sonsuza kadar kalbimde taşıyacağım bir takımdan ayrıldığım için de üzgünüm. Çok özel bir taraftar topluluğunu geride bırakıyorum. Sizleri her zaman çok seveceğim ve saygıyla anacağım. Kalbimde her zaman özel bir yere sahip olacaksınız. Benim için yaptıklarınıza, kulüp başkanı beni istemediğini söylediğinde bile sürdürdüğünüz sevgi ve desteğe teşekkür ederim. Sizin gibi bir topluluğun desteğine sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Umarım anlayışla karşılarsınız. Sonsuza kadar kalbimdesiniz.'

Nasıl bir ego dolu bir mesajdır bu, kulüp başkanı istemediğini yine üstünü basa basa söylemiş ve umarım anlayışla karşılarsınız derken de sanki bi taraftan da ben gitmek istedim tarzı bir şey yapmış. Olm git artık lan, kulübü seviyorsan daha fazla ortalığı yakma. Haydi şimdi kasımpaşa tam istediğin yer kulübün başkanından daha yetkili olur takılırsın, 10 kişide gelir alkışlar seni.

Çevrimdışı Sinan23

Elneny yi çok sevmesemde ligin en dayanıklı oyuncusu bizde olacak. Uzaktan şutlarla da birkaç gol atar ekstradan.

Çevrimdışı worns

Saiss dememin sebebi sol stoper olarak da kullanabilecek olmamız ve boy avantajıydı. Tahminimce maliyeti de daha düşük bir oyuncu. Ben oyuncuların tarzını düz olarak tanımlıyorsak daha düz olanı tercih ederim :)

Düz bir dos'un kafa toplarında etkili olmasını beklerim, Elneny maç boyunca Emre kadar kafa topu mücadelesine giren bir arkadaş. Bana göre bu tarz bir oyuncu için aşırı düşük.

Stoperde oynayabilecek olması ve savunma sertliği (gerek hava topu gerek birebir) ön plandaysa doğru. Öte yandan Saiss oynadığı takımın oyun tarzı gereği pas isabet oranı orta üstü bir defansif orta saha için düşük, uzun topla çıkmaya ve temaslı savunmaya -yine oynadığı takım nedeniyle olabilir- daha yatkın bir oyuncu.
Kurgulamaya çalıştığımız savunma pozisyonlarında uzun boylu orta sahalara ihtiyaç görmedim açıkçası ilk oynadığımız maçlarda.

Elbette pas isabet oranını temel alarak kurulan oyunlarda hele de belli bir bütçe marjındaysak göze almamız gereken dezavantajlar olacaktır. Duran toplarda problem yaşamak bizim sorunumuz olabilir.

ilk tercih Maia ise alternatifi Saiss olmamalı. Çok ayrı oyuncular bence.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Tam palyaço ya hala kulüp başkanı falan olta atıyor ortaya. Bizden uzak Kasımpaşa'ya yakın hadi kerejmacım

Çevrimdışı Erman1903

Arsenal'de bekleneni veremedi diye biraz fazla gömülüyor zaten. Ben de gelirse büyük beklentilere girmesem de boşluğun dolduğu hissine kapılırım.

Rol dağılımı önem kazanacak. Ozi'nin performansı ve aralarındaki uyum belirleyici olacak. İstikrarlı olarak %90+ pas isabet yüzdesi tutturmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. Topla çıkışta ciddi sorunları olan ve Victor'la Ozi'yi saymazsak doğru düzgün çevre kontrolü olan oyuncusu olmayan bir takımda her türlü etki yaratacaktır.

Oyuncunun istatistiklerine bakmışsındır büyük ihtimalle. Son derece kaçak bir futbol oynadığı gözüküyor kendisinin, defansif özellikleriyle öne çıkmasına rağmen bazı defansif kriterler açısından listenin dibinde yer alıyor. Medelin pas yüzdesi de 92.5

Çevrimdışı cursedofdragon

Tam palyaço ya hala kulüp başkanı falan olta atıyor ortaya. Bizden uzak Kasımpaşa'ya yakın hadi kerejmacım

istediğimiz gibi laf edebiliyoruz demi artık palyançoooooo :D

Çevrimdışı ProjectOrigin

istediğimiz gibi laf edebiliyoruz demi artık palyançoooooo :D

Vur gitsin  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ayağının dışı canımızın içi  :evillol: