2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4265495 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

geçen banka soydum arabayla 2 kişi ezdim bir şey olmadı abi

iddia oynadım diye hapse girmem inş :D

tercihin selülozik mi sentetik mi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

:alala:

Kiev'in 28 yaşındaki orta sahası ve kaptanı Sydorchuk takım arkadaşlarıyla vedalaştı oyuncu kiralık olarak Beşikaş'a transfer olabilir.

https://ua.tribuna.com/football/1077676091.html

https://twitter.com/brutfoot/status/1167085386822234112

bi bu eksikti sen gelme ulenn
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Benim şuan Max Sailor adında regen bi oyuncum var. Natural Fitness'ı 6. 3 sene önce geldi. İlk geldiği sezon 65'den sonra falan bitiyordu. Bi maça çıktı mı bir dahaki maça zor çıkıyordu bazen çıkamıyordu. Bu sezon ise 40 maça ilk 11 çıktı. Çoğunda 90 dakika kaldı sahada. :) Geldiğinde dayanıklılık 11'di şuan 15 Çünkü sürekli dayanıklılık çalıştırıyorum. Oyuncu şikayet ediyor ama aldırmıyorum. Midesi küçük çocuk iki lokma yemek yedikten sonra doydum diye zırlamaya başlar. Sen yedirdikçe zamanla midesi büyür. Yedirmeyi kesersen tekrar küçülür.

Tabi bu yaşıyla da ilgili bir durum ama ileriki yaşlarda etki bu kadar büyük olmasa da mantık aynı.

Yani en başta dediğim şeye geliyorum: Natural Fitness düşükse oyuncu "doğal" olarak dezavantajlıdır. Bu dezavantajı kapatmak için fitness salonuna girip dayanıklılığını arttırması lazım.

Doğal fitness yoksa, yapay fitness var diyoruz yani  :D @Erman1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

medel & quaresma, emekleriniz için teşekürler...

Çevrimdışı 38life

O tip çalışmaları ben de sürekli yaparım da işte bu Natural Fitness'ın mantığı aslında son derece sığ yapılmış. Yani bu tip oyuncular için ekstra çalışma içeriği ne olursa olsun sakatlık riski anlamı taşıyor.

Sakatlık olayında haklı olabilirsin. Ama dayanıklılık, maç temposu falan konularında benim dediğim mantık doğru diye düşünüyorum. Acımıcaksın futbolcuya :)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı cursedofdragon

https://www.skysports.com/football/news/11095/11797014/arsenal-midfielder-mohamed-elneny-in-talks-with-besiktas-over-season-long-loan-move
Bu sefer geliyor gelmekte olan galiba umarım uygun bir opsiyon ile gelir

valla kim gelecekse gelsin zaman kalmadı  bugünde bitti.

4 gün kaldı hepi topu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://www.skysports.com/football/news/11095/11797014/arsenal-midfielder-mohamed-elneny-in-talks-with-besiktas-over-season-long-loan-move
Bu sefer geliyor gelmekte olan galiba umarım uygun bir opsiyon ile gelir
Geldiğinde bir kesimin burun kıvıracağı, giderken herkesin keşke gitmeseydi diyeceği bir oyuncu. Atiba gibi kıymeti yokluğunda anlaşılan oyunculardan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Iki gun saliyim bi forumu dedim, forum beni salmiyor; fernandes mi geliyormus?  :D

Adam oyle fitbolcuki sadece renkliler degil bizimkiler de korkiyir.
Yaza yaza gündeme getirdin adamı yakında imza da gelir :lol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

valla kim gelecekse gelsin zaman kalmadı  bugünde bitti.

4 gün kaldı hepi topu.

30 ve 31i tatil 2 gün dielm biz

o değilde gece yola çıkıcam 3-4günlük kısa bi final tatili yapıcam en heyecanlı yerini kaçırıcam 3saatlik filmin son 15 dk.sında salondan çıkmak gibi  :D

Çevrimdışı Erman1903

Yani en başta dediğim şeye geliyorum: Natural Fitness düşükse oyuncu "doğal" olarak dezavantajlıdır. Bu dezavantajı kapatmak için fitness salonuna girip dayanıklılığını arttırması lazım.

Doğal fitness yoksa, yapay fitness var diyoruz yani  :D @Erman1903

Bu çalışma muhabbetleri olunca direk aklıma Ozzy geliyor. Tıp-spor hocaları-fm kim ne derse desin girecek o salona, eşek gibi çalışacak :D. Kaldırırmış kaldıramazmış hepsi hikaye, ne çiroz adamlar çalışınca makine gibi oluyor. Bunlar insan değil mi, demek ki isteyince yapılabiliyor.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 18:48:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

bjk, m'gladbah, feyenord, cluj

bjk, gent, feyenord,  rosenborg

bjk, ludogorets, wolwerhampton, rosenborg

ben en iyisi kura çekmeyeyim  :duman:

Çevrimdışı Arthur Dayne

30 ve 31i tatil 2 gün dielm biz

o değilde gece yola çıkıcam 3-4günlük kısa bi final tatili yapıcam en heyecanlı yerini kaçırıcam 3saatlik filmin son 15 dk.sında salondan çıkmak gibi  :D
Tabi önce bir mikinos yapsınlar,transferi hallederler bir ara

Çevrimdışı MUSTAFA_

bjk, m'gladbah, feyenord, cluj

bjk, gent, feyenord,  rosenborg

bjk, ludogorets, wolwerhampton, rosenborg

ben en iyisi kura çekmeyeyim  :duman:
Sen kura çekimini bile izleme bence  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sen kura çekimini bile izleme bence  :ebebe:

tatilde olcam rahat olun  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF'den yapılan açıklamada;

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 23.08.2019 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GÖZTEPE A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verildi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

TFF'den yapılan açıklamada;

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 23.08.2019 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GÖZTEPE A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verildi.

arkadaş stad bile full değil merdivenler nasıl boş bırakılmıyor  :akuma:

Çevrimdışı savaş altay

Futbolcularımız Çalışmaya Devam Ediyor! Kanalımıza abone olmayı unutmayın  :)

Vida idmanda bile pas atarken dusunceli durumda  :lol:

Çevrimiçi Kartal Ç

arkadaş stad bile full değil merdivenler nasıl boş bırakılmıyor  :akuma:

Pek ovdukleri kamera sistemiyle alayini tespit edip kulubu zarara ugratmaktan tazminat davasi acmadiklari surece bu is boyle. 3 kurusuyla da olsa kulube katki yapan insanlarin paralari bu tipler yuzunden çarçur olmak zorunda degil. Ha eskiyalar gelip adamin koltugunu isgal etmistir o sirada ayakta kalmistir orasi ayri.

Çevrimdışı savaş altay

Q7 için resmi açıklama yakında gelir  :tabe:

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1167055300446306305
7'yi vermemisler mi yoksa kobe gibi 8 24 kivaminda kariyer mi degistiriyor  :kop:

Çevrimdışı Erman1903

Sakatlık olayında haklı olabilirsin. Ama dayanıklılık, maç temposu falan konularında benim dediğim mantık doğru diye düşünüyorum. Acımıcaksın futbolcuya :)

Ben de acımıyorum zaten ama adamların NF mantığı gayet düz hazırlanmış. İşte düşük olana ağır antrenman, ekstra yükleme yapma. Yüksek olanlar eşek gibi çalışsın kafasıyla hazırlamışlar. Çok doğru bir şey değil bu, çizgiyi bu kadar net çekemezsin. Oyun işte, gerçekte her konuda ortayı bulma taraftarıyım.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 19:17:19 Erman1903 ]