2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269070 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

Hayır tam tersi  :) Oyuncunun fit kalmak için kendine ne kadar bakması gerektiği, ne kadar çalışması gerektiğiyle alakalı. Bu yüzden "Natural" Fitness

Yani bu özellik 20 ise o oyuncu antrenmanda kendini kasmadan da fit kalabilir, doğal yapısı fit kalmaya müsaittir çünkü. Ha bi de ekstradan kasarsa o da avantajı olur. Eğer bu özellik düşükse o oyuncu fit kalmak için, maçlarda 90 dakikayı çıkarmak için, sezonun son haftalarına kadar oynayabilmek için, yoğun tempo yüzünden sakatlanmamak için çok çalışması, kendini yırtması gerekir.

Nasıl tam tersi, doğal yapısı kötü olan birisi nasıl çalışmadan fit kalabilir? Hız, güç, çeviklik vs gibi özelliklerin haricinde olan temel yapıdır Natural fitness.

Düşük natural fitness' a sahip birinin yoğun tempo yüzünden sakatlanmamak için çok çalışması mı gerekir? Aksine natural fitness düşük oyunculara yoğun antrenman verilmez. Yüksek olanlar yoğun antrenman yapar çünkü kapasiteleri yüksektir ve geç form tutarlar.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 17:47:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

Romanovic güvenilir mi sizce?Yoksa kolpacı mı bu da?
kolpacı gibin
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi yaço58

bugün de kimse gelmedi.
inşallah orta saha ve forvet almadan kapamayız sezonu

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sonunda kurtulmuşuz kerejma belasından, benim için sezon şimdi başladı. Oh be  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Nasıl tam tersi, doğal yapısı kötü olan birisi nasıl çalışmadan fit kalabilir? Hız, güç, çeviklik vs gibi özelliklerin haricinde olan temel yapıdır Natural fitness.

Düşük natural fitness' a sahip birinin yoğun tempo yüzünden sakatlanmamak için çok çalışması mı gerekir? Aksine natural fitness düşük oyunculara yoğun antrenman verilmez. Yüksek olanlar yoğun antrenman yapar çünkü kapasiteleri yüksektir ve geç form tutarlar.

Evet, sık sakatlanan, güçsüz birilerinin natural fitnessı olabilir @38life  yani senin dediğinin tam tersi  :lol:

Maaş dengesi  :tabe:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1167088866110705664

10 m açığa çıktı ve verdiğimiz bonservisleri tamamladı. Böylelikle bir daha satılmaya hazır ve seneye +10 olacak kadro kaldı. Süper  :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Maaş dengesi  :tabe:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1167088866110705664
çok iyi temizlik oldu ve takım gençleştirildi artık yaşı ilerledi diyebileceğimiz
oyuncularda sıkıntı yok. hepsi zaten iyi katkı veriyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim bu Quaresma işini plan dahilinde yürüttü bence, kadro dışı bırakmadan önce Kasımpaşa ile anlaşılmış olabilir.

Quaresma fan'ları daha hebele hübele diyemeden herif Kasımpaşa'ya gitti, konu kapandı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Hayır tam tersi  :) Oyuncunun fit kalmak için kendine ne kadar bakması gerektiği, ne kadar çalışması gerektiğiyle alakalı. Bu yüzden "Natural" Fitness

Yani bu özellik 20 ise o oyuncu antrenmanda kendini kasmadan da fit kalabilir, doğal yapısı fit kalmaya müsaittir çünkü. Ha bi de ekstradan kasarsa o da avantajı olur. Eğer bu özellik düşükse o oyuncu fit kalmak için, maçlarda 90 dakikayı çıkarmak için, sezonun son haftalarına kadar oynayabilmek için, yoğun tempo yüzünden sakatlanmamak için çok çalışması, kendini yırtması gerekir.

Bu Elneny transferi yüzünden gözüm bir şeyi görmüyor benim. Çok içim sıkıldı, Alex'e yanıt verdiğini görmedim.

FM'de Natural fitness yüksek olan oyunculara çok antrenman yüklemesi yapılır, düşük olanlara ise az. Ama orada öyle iyi oluyor diye gerçekte de öyle olmalı diye bir şey yok. Zaten bu büyük ihtimalle tartışılıyordur futbol dünyasında. Kaldı ki günümüzde tıp bile bir çok şeyi yanlış yapıyor. Belki de hafif ama sık antrenman onlar için daha iyi olur ama oyunda öyle bir şey yok. Gerçekte öyle yapıyorlar mı bilmiyorum. Çok da önemli bir şey değil.

Söylemek istediğim FM'de Elneny'nin haddinden fazla abartılmış olması ve benim oyuncuyu yetersiz bulmam...

Çevrimdışı 38life

Doğal yapısı kötü olan birisi çalışmadan fit kalamaz işte ben de onu diyorum. İlk satırda beni onaylamışsın, ikinci satırda tam tersini söylemişsin  :D

Evet. Natural Fitness'ı düşük olan oyuncu yoğun maç temposunu kaldıramaz. Maçlarda 70'den sonra düşer. Bunu önlemek için fitness salonuna sokmak gerek oyuncuyu. Bunu maçtan 1 gün önce 2 gün önce yapmayacaksın tabii ki. Natural Fitness'ı düşük oyuncuya yoğun antrenman verilmez diyorsun hem doğru hem yanlış. Evet oyuncuya kaldıramayacağı yükü bindirirsen patlar. Ama oyuncunun yapısına uygun şekilde bir antrenman programıyla dayanıklılığını arttırabilirsin.

Çevrimdışı 38life

Evet, sık sakatlanan, güçsüz birilerinin natural fitnessı olabilir @38life  yani senin dediğinin tam tersi  :lol:

Değil. Ben kendim bunu deneyerek gördüm.

çok iyi temizlik oldu ve takım gençleştirildi artık yaşı ilerledi diyebileceğimiz
oyuncularda sıkıntı yok. hepsi zaten iyi katkı veriyor.

Atiba,gökhan,burak kaldı.

Atiba artık bitti gibi bir şey ama verdiği emekler yeter, gökhan hala oynuyor hiç 34 yaşında gibi değil millet emreyi falan övüyor ama gökhan daha övülesi, burak ise muamma. Geriye nasıl döneceği neler yapacağını görecez ama 1-2 yılı falan kaldı.

Fakat böyle oyuncu temizliği yapacaz deselerdi herkes takla atarak kabul ederdi, bunu bile beklemiyorduk.
Herkesin hem fikir olduğu bir kaç tane daha gönderilecek kişi var ama bunlardan en göze çarpan Lens  ve diğeri de roco.
Yerli sınırı gelir mi vs diyip arada  bırakan kişilerde necip,umut nayir,orkan ve bunlara maaşta ekleyince caner,oğuzhan.
Diğer azınlık olarak gönderilsin diyenler ise : Vida, Karius.

Çevrimdışı MUSTAFA_

:alala:

Kiev'in 28 yaşındaki orta sahası ve kaptanı Sydorchuk takım arkadaşlarıyla vedalaştı oyuncu kiralık olarak Beşikaş'a transfer olabilir.

https://ua.tribuna.com/football/1077676091.html

https://twitter.com/brutfoot/status/1167085386822234112

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

:alala:

Kiev'in 28 yaşındaki orta sahası ve kaptanı Sydorchuk takım arkadaşlarıyla vedalaştı oyuncu kiralık olarak Beşikaş'a transfer olabilir.

https://ua.tribuna.com/football/1077676091.html

https://twitter.com/brutfoot/status/1167085386822234112
Prostar oyuncusu, Türkiye pazarını iyi sömürdüler bir ara.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Prostar oyuncusu, Türkiye pazarını iyi sömürdüler bir ara.

Ukrayna basını bize yazıyor ciddi ciddi  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Doğal yapısı kötü olan birisi çalışmadan fit kalamaz işte ben de onu diyorum. İlk satırda beni onaylamışsın, ikinci satırda tam tersini söylemişsin  :D

Evet. Natural Fitness'ı düşük olan oyuncu yoğun maç temposunu kaldıramaz. Maçlarda 70'den sonra düşer. Bunu önlemek için fitness salonuna sokmak gerek oyuncuyu. Bunu maçtan 1 gün önce 2 gün önce yapmayacaksın tabii ki. Natural Fitness'ı düşük oyuncuya yoğun antrenman verilmez diyorsun hem doğru hem yanlış. Evet oyuncuya kaldıramayacağı yükü bindirirsen patlar. Ama oyuncunun yapısına uygun şekilde bir antrenman programıyla dayanıklılığını arttırabilirsin.

Gözüm bir şeyi görmüyor şu an. Fark ettim ama silmedim. O Natural Fitness konusu zaten tartışmalı bir şey. Düşük oyunculara light antrenman verdiğinde verim alınıyor, yüksek olanlara ise sert. Oyunda öyle diye gerçekte öyle olacak diye bir şey yok. Gerçekte her şeyin ortasının bulunması taraftarıyım. Zaten güçlü olan kişiyi de iyice güçlendirmek için sert antrenmana gerek yok, benim görüşüm bu ama oyunda öyle değil.

Her insana kendine göre antrenman verilmeli. Bebeklere süt, büyüklere et. Bol süt bir işe yaramıyor oyunda onu demek istiyorum. Mesela bizim Ozzy bol bol süt içmeli, ama oyuna sorsan light antrenman ver geç der.

Çevrimdışı 38life

Bu Elneny transferi yüzünden gözüm bir şeyi görmüyor benim. Çok içim sıkıldı, Alex'e yanıt verdiğini görmedim.

FM'de Natural fitness yüksek olan oyunculara çok antrenman yüklemesi yapılır, düşük olanlara ise az. Ama orada öyle iyi oluyor diye gerçekte de öyle olmalı diye bir şey yok. Zaten bu büyük ihtimalle tartışılıyordur futbol dünyasında. Kaldı ki günümüzde tıp bile bir çok şeyi yanlış yapıyor. Belki de hafif ama sık antrenman onlar için daha iyi olur ama oyunda öyle bir şey yok. Gerçekte öyle yapıyorlar mı bilmiyorum. Çok da önemli bir şey değil.

Söylemek istediğim FM'de Elneny'nin haddinden fazla abartılmış olması ve benim oyuncuyu yetersiz bulmam...

Benim şuan Max Sailor adında regen bi oyuncum var. Natural Fitness'ı 6. 3 sene önce geldi. İlk geldiği sezon 65'den sonra falan bitiyordu. Bi maça çıktı mı bir dahaki maça zor çıkıyordu bazen çıkamıyordu. Bu sezon ise 40 maça ilk 11 çıktı. Çoğunda 90 dakika kaldı sahada. :) Geldiğinde dayanıklılık 11'di şuan 15 Çünkü sürekli dayanıklılık çalıştırıyorum. Oyuncu şikayet ediyor ama aldırmıyorum. Midesi küçük çocuk iki lokma yemek yedikten sonra doydum diye zırlamaya başlar. Sen yedirdikçe zamanla midesi büyür. Yedirmeyi kesersen tekrar küçülür.

Tabi bu yaşıyla da ilgili bir durum ama ileriki yaşlarda etki bu kadar büyük olmasa da mantık aynı.

Çevrimdışı Erman1903

Benim şuan Max Sailor adında regen bi oyuncum var. Natural Fitness'ı 6. 3 sene önce geldi. İlk geldiği sezon 65'den sonra falan bitiyordu. Bi maça çıktı mı bir dahaki maça zor çıkıyordu bazen çıkamıyordu. Bu sezon ise 40 maça ilk 11 çıktı. Çoğunda 90 dakika kaldı sahada. :) Çünkü geldiğinde dayanıklılık 11'di şuan 15 Çünkü sürekli dayanıklılık çalıştırıyorum. Oyuncu şikayet ediyor ama aldırmıyorum. Midesi küçük çocuk iki lokma yemek yedikten sonra doydum diye zırlamaya başlar. Sen yedirdikçe zamanla midesi büyür. Yedirmeyi kesersen tekrar küçülür.

Tabi bu yaşıyla da ilgili bir durum ama ileriki yaşlarda etki bu kadar büyük olmasa da mantık aynı.

O tip çalışmaları ben de sürekli yaparım da işte bu Natural Fitness'ın mantığı aslında son derece sığ yapılmış. Yani bu tip oyuncular için ekstra çalışma içeriği ne olursa olsun sakatlık riski anlamı taşıyor.

Çevrimdışı tangaz

5.5 sene olmuş arkadaşlar, köprünün altından dünya kadar su aktı.

1.1'e Fernandes kaçmaz, yok başkan onu dedi bunu dedi. Aziz "Ben buradayken Aykut kapıdan içeri giremez" demedi mi, 3 sene sonra geri getirdi.

klavuzu karga olanın burnu .....
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Aman bu mesajı @tangaz  abi görmesin  :lol: Bunu anlatmaya çalışıp daha düzenli vs dediğimde bu mu düzenli falan bi ton laf söylemişti  :lol:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz