2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272088 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mellfred

Quaresma ve medelle güzel safra attık
lens de giderse transfer başarısı olur

Çevrimdışı tuncaboylu

kimi istiyorsun kante mi ?

bizim tercihlerimiz önemli değil ayrıca avcının tercihleri önemli.
Saçma sapan konuşuyorsun Gülhan

O zaman niye transfer yorumu yazıyoruz burada, herkes Avcı'nın tercihi diyip geçsin.

Fernandes ve Maia gelsin bu ikisi yerine bence.

Çevrimdışı worns

Elneny hiç yoktan iyidir ama Maia gibi taktiğe cuk oturacağını düşündüğüm ve yaşı nedeniyle umutlandığım bir opsiyon varken biraz buruk bi tat bırakır açıkçası.

Elneny sıkıntılı bir orta saha değil ama biraz düz. Başakşehir ile bir benzetme kuracaksanız oynayabileceği rol Emre değil Mahmut Tekdemir'in rolü olur.

Sadece Elneny gelecekse Dorukhan satılmamalı. Elneny-Ozi-Ljajic birinci opsiyon olur ama Dorukhan'ın sonradan girip katacağı fizik güce ve uzun vadede rotasyonda 6 ve 8'den rol çalmasına ihtiyacımız olacaktır.

Ben Dorukhan satılmadığı taktirde ikinci orta saha transferinin olmamasına da okeyim. Ama santraforsuz paketin başarısız bir transfer dönemi anlamına geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı levitate

Menejeri babası değil, menejeri reddetik kalacak demiş, sonra bi de babasına sormuşlar babası belli değil demiş 
haaa ok yanlış okumuşum
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Ben zaten M. Topal'ı beğenen bir kişiyim. Senelerce ligimizin en iyi doslarından biriydi. İsviçre gibi gazoz ligi kıvamında bir lig de değil burası. Valencia'da iki sezonda 60 civarı maç yaptı ve kendi tarzında beğenilen bir futbolcuydu. 2 sezon oynamasına rağmen Valencia 100. yıl kutlamalarına çağrılan ve hale ilgi görebilen bir adam. Elneny'nin onun seviyesine gelebilmesi için daha çok ekmek yemesi lazım.

İnternette Scout görünümünde olan 3-5 tipin yaptığı -Güçlü, tempolu adam yorumlarına falan da katılmıyorum, söğüt dalı gibi incecik bileklere ve büyüme çağında iyi beslenmediğini açıkça gösteren bir fizik yapısına sahip. FM şu adama Naturel Fitness 18 demiş, klasik bir Arsenalli oyuncu abartması.

Daha önce Elyounoussi için de söylemiştim aynı şeyi, İsviçre, Hollanda, İsveç gibi yerler bu tip Müslüman oyuncuların kafaları çok rahat bir şekilde performans verebildikleri ligler. Ayrıca son derece kolay bir lig.

Natural Fitness fizik yapısıyla vs. alakalı değil diye biliyorum ben.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Elneny hiç yoktan iyidir ama Maia gibi taktiğe cuk oturacağını düşündüğüm ve yaşı nedeniyle umutlandığım bir opsiyon varken biraz buruk bi tat bırakır açıkçası.

Elneny sıkıntılı bir orta saha değil ama biraz düz. Başakşehir ile bir benzetme kuracaksanız oynayabileceği rol Emre değil Mahmut Tekdemir'in rolü olur.

Sadece Elneny gelecekse Dorukhan satılmamalı. Elneny-Ozi-Ljajic birinci opsiyon olur ama Dorukhan'ın sonradan girip katacağı fizik güce ve uzun vadede rotasyonda 6 ve 8'den rol çalmasına ihtiyacımız olacaktır.

Ben Dorukhan satılmadığı taktirde ikinci orta saha transferinin olmamasına da okeyim. Ama santraforsuz paketin başarısız bir transfer dönemi anlamına geleceğini düşünüyorum.

İmzayı nereye atıyoruz  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Natural fitness oyuncunun kendine bakması, fiziğini koruması gibi bir şey. Mesela emrenin natural fitnessı yüksek 39 yaşıdna olmasına rağmen kendine bakıyor falan. Klasik bahsedilen Q7 muhabbeti gibi, orda bahsedilen de natural fitness. Natural fitness yüksek olan oyuncular profilleri yaşlanınca daha yavaş düşüş yaşıyor.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Elneny'nin opsiyonu da yok tabi,tam yönetimlik transfer.Başarılı olur olmaz orası belli olmaz ama alacağımız oyuncuda en azından opsiyon olması gerekiyor bence.Seneye başka transfer yap,oyuncu gönder derken yine orta sahayı baştan aşağıya değiştiririz artık.Oyuncu bizim ligde iş yapar belki ama sadece Arsenal'deki haline bakarsak,düz bir oyuncu.

Çevrimdışı worns

Natural fitness oyuncunun kendine bakması, fiziğini koruması gibi bir şey. Mesela emrenin natural fitnessı yüksek 39 yaşıdna olmasına rağmen kendine bakıyor falan. Klasik bahsedilen Q7 muhabbeti gibi, orda bahsedilen de natural fitness. Natural fitness yüksek olan oyuncular profilleri yaşlanınca daha yavaş düşüş yaşıyor.

Bu oyuncunun yüksek olması normal. Arsenal'i takip eden kaynaklarda genellikle çalışkan, disiplinli bir oyuncu olarak anılıyor. Tipik bi Kuzey Afrika'lı gibi değil sanki. Aslında hiç içime sinmiyor ama iyimser olmaya çalışıyorum işte :)

Çevrimdışı Erman1903

Güç, hız, çeviklik harici fiziğinin doğal yapısı, kalitesi. Genelde İtalyan oyunculara yüksek yaparlar.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 17:30:56 Erman1903 ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

ya artık kim geliyosa gelsin yeter ama ha
Romanovic güvenilir mi sizce?Yoksa kolpacı mı bu da?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu oyuncunun yüksek olması normal. Arsenal'i takip eden kaynaklarda genellikle çalışkan, disiplinli bir oyuncu olarak anılıyor. Tipik bi Kuzey Afrika'lı gibi değil sanki. Aslında hiç içime sinmiyor ama iyimser olmaya çalışıyorum işte :)
Bende fm profiline göre konuştum ama gerçekler farklıymış, bende avcı hocama güvenmek istiyorum.

Romanovic güvenilir mi sizce?Yoksa kolpacı mı bu da?

Tam bir kolpacı.

Çevrimdışı Erman1903

Karakteri düzgün birisi bunlarda bir sıkıntı görmüyorum ben de. Ama FM biraz abartmış, bunu söylemeye çalışıyorum. Bu adamın hiçbir şeyi 18 falan değil :)

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 17:30:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Karakteri düzgün birisi bunlarda bir sıkıntı görmüyorum ben de. Ama FM biraz abartmış, bunu söylemeye çalışıyorum. Bu adamın hiçbir şeyi 18 falan değil :)

Doğrudur. Top6 takımı kadrosunda kaç senedir. Biraz abartarak puanlamış olabilirler.

Neyse artık belki Maia gelir. Sanırım resmi açıklama gelmeden durumu okumaya çalışmamak gerekiyor. 2 saatte bir gündem değişiyor çünkü iyice saçmaladı. Belki de yönetim yine gizli bir operasyon yürütmeyi becerdi ve sürpriz bir isim gelecek. Hiç şaşırmam.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yanlız bir şey diyeyim mi falcao bizde şov yapar, böyle bir adam için maaş falan da fasa füso  :lol:

gerek yok 33 yaşında 34 yaşına girecek gerçek yaşı 36

5 milyon € maaş biz enayi değiliz gs enayisine gitsinler :D

gerek yok 33 yaşında 34 yaşına girecek gerçek yaşı 36

5 milyon € maaş biz enayi değiliz gs enayisine gitsinler :D

Yapma be kral bunu bu adam 40 yaşında tek ayakla bile yeter bu lige  :lol: 5 milyon euro vericez ama yapacağımız reklam taraftar tribün bütünleşmesi, dış dünyada yapılan reklam yeter. Gomez de bu kadar aldı, parasını nasıl çıkardığını hatırla. Güvene öğretmenlik yapsa bile, cenk tosun gomezin arkasında bir şeyler öğrendi kaça gitti, bu adam da falcao arkasında öğrensin hem falcaonun kişisel başarıları + güvenin satışıyla çok fazla parasını çıkartır ayrıca başarılı lig süreçleri de geçirmiş oluruz.

Çevrimdışı worns

Gerilerde UEFA grubu listesivokuyunca bi an beynim yandı ulan kura çekimi bugün müydü diye  :D Krasnodar filan görüp şansımıza sövmeye başlayacaktım ki simülasyon olduğunu farkettim. :D

Simülasyon eğlenceliymiş ben de çektim ama hiç sevmedim grubu,
Group K
Beşiktaş Celtic Espanyol AZ

1.torba için çok kötü kura. Yalnız torbalara göz attım da baya ortalama üstü takımlar var. Büyük liglerin takımları her yere dağılmış. Yıpratıcı bir grupla karşılaşmayız umarım.

Çevrimdışı 38life

Hayır tam tersi  :) Oyuncunun fit kalmak için kendine ne kadar bakması gerektiği, ne kadar çalışması gerektiğiyle alakalı. Bu yüzden "Natural" Fitness

Yani bu özellik 20 ise o oyuncu antrenmanda kendini kasmadan da fit kalabilir, doğal yapısı fit kalmaya müsaittir çünkü. Ha bi de ekstradan kasarsa o da avantajı olur. Eğer bu özellik düşükse o oyuncu fit kalmak için, maçlarda 90 dakikayı çıkarmak için, sezonun son haftalarına kadar oynayabilmek için, yoğun tempo yüzünden sakatlanmamak için çok çalışması, kendini yırtması gerekir.

Güç, hız, çeviklik harici fiziğinin doğal yapısı, kalitesi. Genelde İtalyan oyunculara yüksek yaparlar.