2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272208 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi COB

Elneny-Rafinha-Okaka üçlüsüne fitmiyiz?

Çevrimdışı 38life

Biliyorum izlediğini. Cevaplarını görüyorum  :D Kimin yetenekli olduğuna karar verecek bir pozisyonda değilim  :tabe:

:D

Yani demek istediğim scouting öyle kolay bir iş değil. Biz bu arkadaşlara "futbol bilgisi ve görüşü sıradan seyirciden daha yüksek" kişiler diyelim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Berkay Özcan’ın menajeri Barış Yükselen: “Berkay, Hamburg’dan ayrılacak. Hamburg transferde biraz zorluk çıkarıyor, rakam söylemeyeyim ama durum bu. Berkay, Türkiye’ye gelirse bu İstanbul takımlarından biri olur. Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş onu istiyor.”

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hemen gelsin yarın başlasınlar  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

buna fitmiyiz peki :D

Elneny,Fernandes,Okaka

Elneny,Fernandes,Okaka

Elneny,Fernandes,Okaka

Sondaki 4 harfe bakmak yeterli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elneny,Fernandes,Okaka
Fernandes bizden uzak paraya yakın olsun  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimiçi COB

Elneny,Fernandes,Okaka

Degiliz. Fernandes'i cikartirsak ben fitim.

buna herkes fit olur herhalde olmayanda ne bileyim :D

Muhammed-Maia-Rafinha-Aboubakar

:bigstar:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atınç vardı bi de.
Aman onu hortlatma şimdi. Her transfer döneminde önümüze çıkıyor  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

kreşten arkadaşım
levitate büyümüşsün artık suç işlersen çocuk mahkemesinde yargılanmazsın dikkatli ol :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burada tüm eksiklerimize çözüm var. Herkes fit olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Rafinha ve Aboubakara fit değilim.

Muhammed-Maia- Sakatlık geçmişi olmayan rafinha gibi biri- Adebayorun diri hali

Buna fit olmayan sıkıntılıdır  :lol:

Rafinha ve Aboubakara fit değilim.

Muhammed-Maia- Sakatlık geçmişi olmayan rafinha gibi biri- Adebayorun diri hali

Buna fit olmayan sıkıntılıdır  :lol:

fitil ettiniz adamı :D

Çevrimdışı Erman1903

Elneny hakkında tüm bildiklerinizi unutun ve bu videoyu izleyin. Sonra Mehmet Topal benzetmesini tekrar düşünün  :tabe:

Ben zaten M. Topal'ı beğenen bir kişiyim. Senelerce ligimizin en iyi doslarından biriydi. İsviçre gibi gazoz ligi kıvamında bir lig de değil burası. Valencia'da iki sezonda 60 civarı maç yaptı ve kendi tarzında beğenilen bir futbolcuydu. 2 sezon oynamasına rağmen Valencia 100. yıl kutlamalarına çağrılan ve hale ilgi görebilen bir adam. Elneny'nin onun seviyesine gelebilmesi için daha çok ekmek yemesi lazım.

İnternette Scout görünümünde olan 3-5 tipin yaptığı -Güçlü, tempolu adam yorumlarına falan da katılmıyorum, söğüt dalı gibi incecik bileklere ve büyüme çağında iyi beslenmediğini açıkça gösteren bir fizik yapısına sahip. FM şu adama Naturel Fitness 18 demiş, klasik bir Arsenalli oyuncu abartması.

Daha önce Elyounoussi için de söylemiştim aynı şeyi, İsviçre, Hollanda, İsveç gibi yerler bu tip Müslüman oyuncuların kafaları çok rahat bir şekilde performans verebildikleri ligler. Ayrıca son derece kolay bir lig.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 17:07:54 Erman1903 ]

Burada tüm eksiklerimize çözüm var. Herkes fit olur  :tabe:

baksana buna bile bahane buluyorlar yönetimin tanrı yardımcısı olsun :D

Çevrimdışı Arthur Dayne

Transfer olmasa bile Beşiktaş'ın evladı Necip Uysal var!!!Moralleri bozmak yok bu sene uçuyoruz... :ebebe:

Çevrimdışı worns

Vay be Quaresma işinin bu kadar kolay çözüleceğini düşünmemiştim. Kasımpaşa hızır gibi yetişti. Çok problemsiz bi ayrılık oldu. Ayrıca Kasımpaşa seviyesindeki bir takımda hala 1-2 sene iş görür, sevenleri izler. Kendisi açısından da mantıklı bence. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer olmasa bile Beşiktaş'ın evladı Necip Uysal var!!!Moralleri bozmak yok bu sene uçuyoruz... :ebebe:
Transferi mükemmel kapatsak bile daha oyuncuların oyuna alışma süreci ve geliştirme süreci var. Ara transfer dönemine kadar bu sancılar devam edecek. Kim uçacağız diyorsa o birden bire olmayacak :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sıkıntı maianın menejerinde olduğu belli.

Yıldız futbolcunun menajerleri Siyah Beyazlılar'dan aldıkları teklifi reddettiklerini söylerken baba Joel ise "Oğlumun Beşiktaş'tan teklif aldığı doğru. Ancak şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Avrupa'da transfer penceresinin kapanacağı 1 Eylül'e kadar neler olacağını hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı levitate

levitate büyümüşsün artık suç işlersen çocuk mahkemesinde yargılanmazsın dikkatli ol :D
geçen banka soydum arabayla 2 kişi ezdim bir şey olmadı abi

iddia oynadım diye hapse girmem inş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Sıkıntı maianın menejerinde olduğu belli.

Yıldız futbolcunun menajerleri Siyah Beyazlılar'dan aldıkları teklifi reddettiklerini söylerken baba Joel ise "Oğlumun Beşiktaş'tan teklif aldığı doğru. Ancak şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Avrupa'da transfer penceresinin kapanacağı 1 Eylül'e kadar neler olacağını hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

menajeri babası olan oyuncular hep sıkıntılı nedense :D
bipbipbupbup

menajeri babası olan oyuncular hep sıkıntılı nedense :D

Menejeri babası değil, menejeri reddetik kalacak demiş, sonra bi de babasına sormuşlar babası belli değil demiş  :lol:

geçen banka soydum arabayla 2 kişi ezdim bir şey olmadı abi

iddia oynadım diye hapse girmem inş :D

gta5 fazla kaçırmışsın yine :D  :evillol: