2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271976 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

Elnenyi izleyenler orta sahamıza katkısı ne olur hocanın sistemine uyarmı sizce

Benim hiç sevmediğim bir adam, ilk tercihi yana oynamak olan biri. Benzediği tarz olarak Mehmet Topal'ı örnek gösterebiliriz.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 16:09:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim hiç sevmediğim bir adam, ilk tercihi yana oynamak olan biri. Benzediği tarz olarak Mehmet Topal'ı örnek gösterilebiliriz.
Elneny - Rafinha ile dengeleriz orayı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Elneny - Rafinha ile dengeleriz orayı  :tabe:

:) Bilemiyeceğim artık Rafinha biraz zor iş. Elneny uzun bir oyuncu da değil ve sağ ayaklı. Madem bu tarz bir adam alacaktık bari Saiss olsaydı. En azından 188 ve sol ayaklı olup stoper olarak da kullanılabiliyordu. Neyse hayırlısı olsun diyelim, açıkçası beklediğim gibi oldu. İngiltere'de transfer dönemi bitince oyuncuların yüksek profillerine aldanıp sisteme tam oturamayacak bir oyuncu alacağımızdan çekiniyordum zaten başından beri...

Çevrimdışı karaoğlan

Bu haber baya hoş. İstediğim isim gelmiş olacak  :evillol:

https://twitter.com/DeportesReports/status/1167045002259836928

Daily Mail, spor haberleri bakımından İngiltere'nin Fotomaç'ı gibi bir şey :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

:) Bilemiyeceğim artık Rafinha biraz zor iş. Elneny uzun bir oyuncu da değil ve sağ ayaklı. Madem bu tarz bir adam alacaktık bari Saiss olsaydı. En azından 188 ve sol ayaklı olup stoper olarak da kullanılabiliyordu. Neyse hayırlısı olsun diyelim, açıkçası beklediğim gibi oldu. İngiltere'de transfer dönemi bitince oyuncuların yüksek profillerine aldanıp sisteme tam oturamayacak bir oyuncu alacağımızdan çekiniyordum zaten başından beri...
Uzun bir oyuncu değil mi  :alala: Arsenal'de bile en uzun oyunculardan biri. 1.80 boyu var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Uzun bir oyuncu değil mi  :alala: Arsenal'de bile en uzun oyunculardan biri. 1.80 boyu var  :tabe:

Kısa değil Transfermarkt'da 179 olarak gözüküyor. Aslında yeterli lakin defansif özellikleriyle öne çıkan bir oyuncu olduğu için söylüyorum. Saiss hem daha uygun maliyetli hem de bu gibi özellikleri açısından daha versatil bir hamle olurdu bana göre.

Biraz acımasızca olacak belki ama ben M.Topal'ı Elneny'ye tercih ederim. En azından yerli statüsünde.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 15:31:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kısa değil Transfermarkt'da 179 olarak gözüküyor. Aslında yeterli lakin defansif özellikleriyle öne çıkan bir oyuncu olduğu için söylüyorum. Saiss hem daha uygun maliyetli hem de bu gibi özellikleri açısından daha versatil bir hamle olurdu bana göre.
Birkaç oyuncu daha bitirmişiz, hoca Elneny'i tercih etmiş. Sistem onun sistemi. En iyi o bilir. Bu arada opsiyonsuz gelecekmiş. Arsenal'in opsiyon bile koydurmadığı bir oyuncu. Bize düşmesi Arsenal'in o bölgede çok oyuncusunun olması  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Birkaç oyuncu daha bitirmişiz, hoca Elneny'i tercih etmiş. Sistem onun sistemi. En iyi o bilir. Bu arada opsiyonsuz gelecekmiş. Arsenal'in opsiyon bile koydurmadığı bir oyuncu. Bize düşmesi Arsenal'in o bölgede çok oyuncusunun olması  :tabe:

Hoca Emre ile oynuyordu. Sistem onun sistemi de göz var nizam var. Emre nere Elneny nere. Neyse ben daha böyle konuşmayayım çünkü geldi sanırım :)

Çevrimiçi yaço58

Opsiyonsuz olması kötü seneye birdaha 6 numara arayacağız büyük ihtimalle birde aidiyet konusunda sıkıntı olabilir nasılsa geri dönücem Arsenale diye umarım opsiyonu vardır

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hoca Emre ile oynuyordu. Sistem onun sistemi de göz var nizam var. Emre nere Elneny nere. Neyse ben daha böyle konuşmayayım çünkü geldi sanırım :)
Resmi açıklama gelmeden gömmek serbest :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Zaten +/- hesabı yapacak durumda değiliz. Bu sene bonservis geliri elde etmedik ki. Epey de para harcadık sanırım 16 milyon euro civarındaydı.

Yine de mali açıdan kötü yönettiğimizi düşünmüyorum bu dönemi. Hele Medel, Quaresma gibi vedalaşmaların ardından maaş yükünün biraz daha düşeceğini düşünürsek kontrat anlamında dengeli ve daha genç bir kadroya dönüşmeye başladık denilebilir. Zaten bunu yapmak için de bonservis harcamak zorundasınız. Aksi durumda daha yaşlı ve genelde kontratı daha ağır oyunculara yöneliyorsunuz ki bu krizi daha da ağırlaştırıyor. Son 2 seneye göre daha iyi bir transfer dönemi geçirdiğimiz, daha akılcı bir kadro oluşturduğumuz kesin.

Bir no6 ve bir forvetle bitirirsek ki forvet yedek profilli bir oyuncu olsa da olur ben bu transfer dönemini başarılı sayarım.

Aman bu mesajı @tangaz  abi görmesin  :lol: Bunu anlatmaya çalışıp daha düzenli vs dediğimde bu mu düzenli falan bi ton laf söylemişti  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Tamam gitmesini hepimiz istiyoruzda, adamın büyük bir tanınmışlığı vardı, sorunluydu, o sorunlarının yarısı olmasaydı yolu bize düşmezdi, sence neden CL de oynadığımız sene uefa cl hesabı her hafta bir querasma görselli bir twit atıyordu?
Bu adamı hiçbir zaman beğenmemiş en iyi olduğu dönemde bile takım oyununu bozduğunu iddia etmiş birisi olarak söylüyorum.
Biraz objektif olmak lazım, seninle ben beğenmesekde gerçeklik bu, dünya çapında ünü olan bir adamdı, bir dolu ülkede bir dolu futbolsever Beşiktaş'ın adını onunla öğrendiler..
Ama artık yeter..

Kesinlikle, ilk geleceği zaman istemeyen en futbol taktik dehası bile bir insan yoktur yani. İlk geleceği zaman şüphesiz hepimiz çok istedik. Ne kadar sorunlu olsa da çok iyi bir porto kariyeri ve vaadetiği çok şey vardı.

Çevrimdışı Erman1903

Resmi açıklama gelmeden gömmek serbest :)

Çok öyle gömmelik bir tarafı yok aslında ama bana göre doğru tercih değil. Bahsettiğim gibi Mehmet Topal'a çok benzeyen bir stili var. Defansa gelir topu alır, lakin uzun veya aşırtma pas atma kabiliyeti yoktur. Ara sıra uzaklardan şut çeker lakin premier ligde 46 maçta bir tane bile bu şekilde gol bulamamış. Dümdüz bir adam kendisi, inanmayın scoutların çift yönlü falan dediklerine. Bana göre aşırı güçlü falan de değil. Milletin bu tempolu, çok güçlü gibi yorumları hep Football Manager oyununun Arsenal topçularını abartmasından ibaret bir olay.

Çevrimdışı Erman1903

Gonalons'ın sağlık problemleri varmış  :tabe:

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1167051897892679680

Eh başından beri diyoruz bu adamın güzel günleri geride kaldı diye, şaşırtmadı.

Bugün artık bir transferin açıklanmasını bekliyorum. Tek korkum Maia - Lamina  - Gonalons - Rafinha falan derken Mehmet Topal...

Hama kulüp bulamadı. Bulsa da rahatlasak.

Mehmet topal başakşehire gitti

Çevrimdışı cursedofdragon

Mohamed Elneny geliyormuş doru mu :D

Çevrimdışı 38life

Hayırlı olsundu, herkes bıkmıştı çünkü

https://twitter.com/ibrahim_keten/status/1166979941361229824

Bu nasıl bir mesaj, 12.30da geçiyor demiş mesajı saat 10da atmış. Gelecekten mesajı atıp şimdi ki zamana mı gelmiş ?

Iki gun saliyim bi forumu dedim, forum beni salmiyor; fernandes mi geliyormus?  :D

Adam oyle fitbolcuki sadece renkliler degil bizimkiler de korkiyir.

Biz tam kulüpte böyle düzgün bir hava, takım havası oluşucakken, yaşlı ve bencil bir oyuncu alıp, transfer politikamızın aksine gitmesinden korkuyoruz. Fernandes artık 33 yaşında ve fazla şovmen. Quaresmayı gönderip bunu almak sadece akıl tutulması, ayrıca taraftarın o kadar sevgisini atıp giden bir adamdan bahsediyoruz. Öyle basit sevgi değil, bir sergen kadar sevgi vardı o zamanlar kendisine. Çok kızdığım Quaresma bile kulüp bulamamasıyla da alakalı olarak, bu kadar taraftara ayıp etmedi. İkisi de bu kulüpten olabildiğince uzak olur inşallah, istiyorsa dünyanın en iyi futbolcusu olsun.

Çevrimdışı 38life

Bu nasıl bir mesaj, 12.30da geçiyor demiş mesajı saat 10da atmış. Gelecekten mesajı atıp şimdi ki zamana mı gelmiş ?

Chelsea bu akşam saat 19:00'da Şampiyonlar ligi b grubu maçında Barcelona karşısına "çıkıyor."

Aynı şey. Türkçede bu şekilde kullanılıyor zaten hep.

https://twitter.com/siyahvizor/status/1166789135652261893?s=19

Ufak kardeşimizi yanlış anlamışsınız, go gome yazmış yani karşı tarafı gömmeye go anlamında  :lol: :lol: