2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272121 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Transfer bilançosunda - eksi durumdayız, Dorukhan için 5*6m€ dan söz ediyorlar bu fiyata da satmayacağımızı düşünürsek  her şey olabilir  :alala:

FFP bitti transfer bilançosunda - durumda olsak nolur ??  Mehmet ekiciyi alınca nolcak + mı olcak ?

aptal bu çocuk ne hali varsa görsün mevkisinde 4.seçenek oldugunu göremeyen zekada birinden biz oyuna zeka koymasını mı bekleyeceğiz

Yeni orta sahamız hakkında böyle şeyler demiyelim abi, menejer oyunları o, denielen göre kulüp ve adamla anlaşmışız menejeri sıkıntı çıkartıyormuş. Gelicek, sadece biraz naza çekiyor  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Yeni orta sahamız hakkında böyle şeyler demiyelim abi, menejer oyunları o, denielen göre kulüp ve adamla anlaşmışız menejeri sıkıntı çıkartıyormuş. Gelicek, sadece biraz naza çekiyor  :lol:

hele bi gelsin yıkama yağlama çekeriz şimdi atış serbest  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

hele bi gelsin yıkama yağlama çekeriz şimdi atış serbest  :D

Birde bunu deniyelim

Bu adam lillede harbiden 4.olmayı kabul ettiyse zekası düşük biri demektir. Gelmemesi daha iyi olmuş, zaten futbolcu olsa oynardı. Bu adam mı be, daha iyilerini çok rahat buluruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tanrı yardımcımız olsun.

Çevrimdışı haluk.m

+olma zorunluluğumuz yok bu sene

Evet yok ama biz varmış gibi hareket etmeliyiz.

Bu sezon ciddi para harcadık ve hala eksiklerimiz var. Eğer önümüzdeki 1*2 sezonda şampiyon olup üstüne bir kaç oyuncu satamazsak büyük sıkıntıya gireceğiz.

FFP bitti transfer bilançosunda - durumda olsak nolur ??  Mehmet ekiciyi alınca nolcak + mı olcak ?

Mehmet Ekici'den nefret ederim, asla istemem böyle oyuncuları ama şunun farkındayım kurşunumuz bitmek üzere..

Çevrimdışı caner.eryigit

karyusla layiç 31 ağustos 1 eylül gelmemişmiydi acelen niye canercim :evillol:
Yok abi az önce bir arkadaş şıklarıyla paylaştı orada kadromuz yeterli ocağa kadar böyle devam falan seçeneği vardı kanım çekildi yeminle bütün seneyi çöpe atmayalım yazıktır günahtır

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimiçi Kapkarakartal

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 00:08:44 Kapkarakartal ]

Çevrimiçi Rasim

Şampiyonlar ligine gitseydik 3. Torbanın en yüksek puanlı takımı oluyorduk bu sene bir 15 toplayabilirsek seneye 2. Torbadan girebiliriz

Gesendet von meinem BLA-L09 mit Tapatalk

Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sakin. Şu an kimse bir şey bilmiyor. 4 gün sonra neyin ne olduğunu görürüz  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1166799894214057984

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Sakin. Şu an kimse bir şey bilmiyor. 4 gün sonra neyin ne olduğunu görürüz  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1166799894214057984
Senin performansını da beğenmiyorum 2 gündür form düşüklüğü var

Çevrimdışı MUSTAFA_

Senin performansını da beğenmiyorum 2 gündür form düşüklüğü var

Duyumcular bile deliklerine kaçtı, haber çıkmıyor artık. Zaman daraldı. Okuyacak haber bulamıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren Portekizli oyuncu Manuel Fernades, yeniden siyah beyazlıların gündemine girdi ve resmi teklif yapıldı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın Fernandes'e 2 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

33 yaşındaki oyuncuya yıllık ise 1.1 milyon Euro net ve bonuslarla birlikte 1,5 milyon Euro'ya varan maaş önerildi.

Öte yandan Rus ekiplerinden Krasnodar'ın da tecrübeli futbolcu için yıllık 2.4 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Diri bir mehmet ekici...

onun ben ölüsünü dirisini :evillol: kapıdan sokmam semte sokmam hatta
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

Duyumcular bile deliklerine kaçtı, haber çıkmıyor artık. Zaman daraldı. Okuyacak haber bulamıyorum  :tabe:
Eline koluna sağlık sayende atraksiyon yaşıyoruz eyvallah vesselam.
Hayırlı geceler yrn burası alev alsın biraz 2 gündür ölü toprağı var

Çevrimdışı worns

Zaten +/- hesabı yapacak durumda değiliz. Bu sene bonservis geliri elde etmedik ki. Epey de para harcadık sanırım 16 milyon euro civarındaydı.

Yine de mali açıdan kötü yönettiğimizi düşünmüyorum bu dönemi. Hele Medel, Quaresma gibi vedalaşmaların ardından maaş yükünün biraz daha düşeceğini düşünürsek kontrat anlamında dengeli ve daha genç bir kadroya dönüşmeye başladık denilebilir. Zaten bunu yapmak için de bonservis harcamak zorundasınız. Aksi durumda daha yaşlı ve genelde kontratı daha ağır oyunculara yöneliyorsunuz ki bu krizi daha da ağırlaştırıyor. Son 2 seneye göre daha iyi bir transfer dönemi geçirdiğimiz, daha akılcı bir kadro oluşturduğumuz kesin.

Bir no6 ve bir forvetle bitirirsek ki forvet yedek profilli bir oyuncu olsa da olur ben bu transfer dönemini başarılı sayarım.

Çevrimdışı tangaz

Yok abi az önce bir arkadaş şıklarıyla paylaştı orada kadromuz yeterli ocağa kadar böyle devam falan seçeneği vardı kanım çekildi yeminle bütün seneyi çöpe atmayalım yazıktır günahtır

kadro yeterli zararlılar gitti q7 şenol yerine boyd nkudu daglıs reboco ruiz geldi güçlükadro daha da güçlendi üstelik artık başımızda bir hoca var ben de o şıkkı mantıklı bulmuştum :icool:

Çevrimdışı worns

Diri bir mehmet ekici...

Valla ben hiç görmedim böyle bişey :)

Tolgay dönsün onu bile tercih ederim Ekici yerine .

Çevrimdışı worns

Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren Portekizli oyuncu Manuel Fernades, yeniden siyah beyazlıların gündemine girdi ve resmi teklif yapıldı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın Fernandes'e 2 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

33 yaşındaki oyuncuya yıllık ise 1.1 milyon Euro net ve bonuslarla birlikte 1,5 milyon Euro'ya varan maaş önerildi.

Öte yandan Rus ekiplerinden Krasnodar'ın da tecrübeli futbolcu için yıllık 2.4 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Gitsin Krasnodar'a işte. Doğru mu bilmem ama bizim teklif vermemiz bile abes.

Çevrimdışı tangaz

Valla ben hiç görmedim böyle bişey :)

Tolgay dönsün onu bile tercih ederim Ekici yerine .

şenol fidan teknik kadrodaysa ona şans verelim bunların ikisinin ölüsünü de dirisini de gömer

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gitsin Krasnodar'a işte. Doğru mu bilmem ama bizim teklif vermemiz bile abes.
Hit kasmak için yapılmış bir haber kokusu geldi bana  :tabe: Alacağımızı düşünmüyorum Fernandes'i  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Ortada donen haberlere gore son birkac gunde gelecek oyuncular icin transfer calismalari satin alma opsiyonlu olarak yurutuluyor sanirim. Bizim onumuzdeki sene icin taahhut ettigimiz opsiyon bedelleri toplamda ne kadar oldu acaba takip edebilen var mi? Rebocho da kiralikmis sanirim ben bonservisle aldik saniyordum. Bu sene bile ljajicin opsiyonu bizi bi anda en cok bonservis harcatan kulup yapti. Bu seneki kisitli kaynak sebebiyle opsiyonlu kiraladiklarimizin opsiyonlari icin seneye nasil kaynak yaratacaklar acaba.

Çevrimiçi sozkul

QURESMA BEŞİKTAŞ TARİHİNİN YAZDIĞI DÜNYA ÇAPINDA BİR EFSANEDİR. Beşiktaş ona çok şey kazandırmış; Quaresma da Beşiktaş’a dünya çapında tanınma ve prestij sağlamıştır. ÇARŞI gibi QUARESMA da BEŞİKTAŞ’ın MARKASIDIR. QUARESMA-BEŞİKTAŞ GERÇEĞİ BALÇIKLA SIVANMAZ! Teşekkürler DEV ADAM.Reha muhtarın tiviti
Bunlar neyin kafasını yaşıyor Quaresma olmasa dünya çapında tanınma ve prestijimiz olmayacaktı sanki Quaresma'yı övecem diye kendilerini küçük düşürüyorlar aslolan Beşiktaşdır quaresmaymış oymuş buymuş hikaye bu kadar uzatmanın ne anlamı var adam 36 yaşında hayırda gelmiyor artık seviyorsan adamı yolun açık olsun dersin adamı beşiktaşın önünde görmek nedir iyice cıvıttılsr

Tamam gitmesini hepimiz istiyoruzda, adamın büyük bir tanınmışlığı vardı, sorunluydu, o sorunlarının yarısı olmasaydı yolu bize düşmezdi, sence neden CL de oynadığımız sene uefa cl hesabı her hafta bir querasma görselli bir twit atıyordu?
Bu adamı hiçbir zaman beğenmemiş en iyi olduğu dönemde bile takım oyununu bozduğunu iddia etmiş birisi olarak söylüyorum.
Biraz objektif olmak lazım, seninle ben beğenmesekde gerçeklik bu, dünya çapında ünü olan bir adamdı, bir dolu ülkede bir dolu futbolsever Beşiktaş'ın adını onunla öğrendiler..
Ama artık yeter..

Çevrimiçi sozkul

Aşağıdakilerden hangisi Fikret Orman'ın 3 Eylül'de yapacağı açıklamada söyleyeceği sözlerden biridir?

A) 'Kadromuz yeterli. Zaten 5 oyuncu transfer ettik. Başka oyuncu almaya da ihtiyaç duymadık. Hocamızla uyum içinde çalışıyoruz. Gerekirse Ocak'ta takviye yapabiliriz.'

B) 'Transferin son gününde yine bir dünya yıldızını, Diego Maradona'yı kadromuza kattık. Kendisi iyi bir Beşiktaşlı. Fizik kondisyon açığını da milli maç arasında kapatıp takıma katkı sağlayacaktır.'

C) 'Hep dediğim gibi, Beşiktaş'tan giden her zaman aklında Beşiktaş'ı da götürür. Bugün yanımda gördüğünüz Aboubakar, Fernandes, Gökhan ve Atınç gibi. Yuvalarına döndüler. İnşallah bu sene şampiyonluk yolunda bize önemli katkılar sağlayacaklar.'

D) Hiçbiri

A