2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278896 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

İdarelik santrafor derken, kafa topu alabilen uzun boylu pas dağıtabilen bir santrafor arıyoruz. Güven bunu yapamıyor, 2 maçtan beri görüyoruz. Umut nayir bir tek şuan bu profile uyuyor, hocanın da onu oynatmasının sebebi bu. Boydda bu dediğim stilde oynayamıyoruz. Bende genç transferi falan diyorum ama yok gibi gözüküyor, yani geç kalındığını söylüyorum, santrafor konusu hassastır burda fazlaca para yatırabilirsin bence, umut nayirle oynayacağımıza (hocanın istediği farklı santrafor tarzına tek uyan adam bu kadroda) biraz daha fazla para verip hatta zararda edip caicedoyu almak mantıklı diyorum. Caicedo(yada o tarz biri) 3-5 maç güven ve burağın açamadığı maçtan çıkar gol atar sana şampiyonluk getirir.

bende gereksiz diyorum rize maçından sonra milli ara burak çalışmalara başlamış zaten milli arada takımla başlar.

Genç atletik zenci gelmeyecekse 31 lik çöp vasat adamı ben istemiyorum.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Alınacak oyuncuyu büyük ihtimal İlkay GÜNDOĞAN gibi kullanacağız zaten taktik ve Avcı'nın yapmak istedikleride Guardiola oyunundan esinlenildiğinin göstergesi.

Bu bağlamda olabilecek en iyi oyuncular Lemina ve Maia ile ilgilenilmeside bunun göstergesi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Rafinha lemina maia gonalons derken fernandes'e mi düştük? Umarım yalandır şu haber.

Çevrimdışı Erman1903

Lemina'da maia'da dos.

https://www.transfermarkt.com.tr/thiago-maia/profil/spieler/294873

https://www.transfermarkt.com.tr/mario-lemina/profil/spieler/170934

DOS diyorlar da adamın oyun tarzı ve FM profili ben box to box'um diyor. Topla oynamayı, ileri çıkmayı seven bir arkadaş. Zaten o işleri baya da iyi yapıyor, FM profilinde -Rakip Ceza Sahasına Girer özelliği koyulmuş.

Pozisyon alma, Karar verme, Konsantrasyon, Soğuk kanlılık zayıf yapılmış. Yüksek tempo oyuncusu. 8 için daha etkili gözüküyor. Bana göre Ljajic'le yanyana falan oynatsak mükemmel olur ama 6 için doğru profil değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

DOS diyorlar da adamın oyun tarzı ve FM profili ben box to box'um diyor. Topla oynamayı, ileri çıkmayı seven bir arkadaş. Zaten o işleri baya da iyi yapıyor, FM profilinde -Rakip Ceza Sahasına Girer özelliği koyulmuş.

Pozisyon alma, Karar verme, Konsantrasyon, Soğuk kanlılık zayıf yapılmış. Yüksek tempo oyuncusu. 8 için daha etkili gözüküyor. Bana göre Ljajic'le yanyana falan oynatsak mükemmel olur ama 6 için doğru profil değil.

geçen sezonu 1 gol 1 asist ile tamamlamış.

Toplam bu zamana kadar 7 gol 3 asist yapmış tüm kariyeri boyunca böyle 8 numara olmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rafinha lemina maia gonalons derken fernandes'e mi düştük? Umarım yalandır şu haber.
Herhalde yine kimsenin bilmediği bir oyuncu gelecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Maia bitti demediniz mi lan  :s20: Bu ne yine Lemina'dır Fernandes'tir konuşulmaya başlanmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımda çok kanat ve kanat oynayabilen oyuncu var.

N'koudou
Boyd
Orkan
Caner
Douglas
Ljajic
Hasic devre arası gelecek.

Lens 2.5 maaşı alıyor lens gitmeli.

Şu maaş olayını çok takıyorsunuz. 2.5 milyon borclarımızı sıfırlamayacak.

Caner'in oynadığı kanattan ne hayır gelir? Bir de 4-3-3'ün kanatından bahsediyorsun.

Ljajic'in orta sahada bile yedeği yok, bir de kanata mı koyacaksın?

Hasic katkı verecek hale gelene kadar şampiyonluk kaçar.

eee maia'ya bahane bulursanız fernandese razı ederler adamı :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Fernandes ile Maia farklı pozisyonlarda oynuyorlar.

Ljajic'in yedeği olarak Fernandes olabilir.

Şu maaş olayını çok takıyorsunuz. 2.5 milyon borclarımızı sıfırlamayacak.

Caner'in oynadığı kanattan ne hayır gelir? Bir de 4-3-3'ün kanatından bahsediyorsun.

Ljajic'in orta sahada bile yedeği yok, bir de kanata mı koyacaksın?

Hasic katkı verecek hale gelene kadar şampiyonluk kaçar.

dalga mı geçiyorsun yav ? bizim bankalar birliği ile ypatığımız anlaşamda bir maaş bütçemiz var her şey dahil onu lense mi verelim ? Santrafor orta sahaya para mı kalmasın keyfimizden mi yolluyoruz yüksek maaş alanları ?

Elimizde boyd,n'koudou,orkan var zaten direk neden ljajici,caner'i koydun mecbur kalırlarsa oynarlar dedik.Geçen sene douglas sivasta kanat oynadı gayet iyi oynadı ne abarttın lens elimizde patlasın istiyorsun bence herkes gitsin diye gözünün içine bakarken kalması için uğraşmana anlam veremedik.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Nereden nereye geldik  :alala:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1166418665002217475

Tamam bu haberden maia ile daha anlaşmadığımızı, para olarakta ara açık olduğunu anlamış olduk. Fernandes haberlerini yollayıp ortalığı soğutup alıcaz maiayı, öyle olmalı, öyle olsun  :bawling:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz elimizdeki eskileri göndermeye uğraşırken başka bir eski alacağımızı düşünmüyorum. Transfer dönemi atış serbest dönemine hoş geldiniz. Herkes ya tutarsa deyip bir şeyler atıyor. Bu atımın sebebi de bu  :tabe:

Fernandes'in de Türkiye haklarını elinde bulunduran Tamer Özçam isimli şahıs Fernandes'in Beşiktaş formalı fotosunu paylaşıp uçak emojisi le paylaşım yapmış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Fernandes ile Maia farklı pozisyonlarda oynuyorlar.

Ljajic'in yedeği olarak Fernandes olabilir.

espiri yaptık anlamamışsın.aynı pozisyonda olmdığını biliyoruz.

ljajic'in yedeği olarak değil 8 numara olarak gelir gelirse çift 8 numara oynarız avcının isteği bu şekilde.

Çevrimdışı Erman1903

geçen sezonu 1 gol 1 asist ile tamamlamış.

Toplam bu zamana kadar 7 gol 3 asist yapmış tüm kariyeri böyle 8 numara olmaz.

Adamı ağırlıklı olarak DOS oynatıyorlar. MOS oynadığı maçlarda gol, asistler görmüştüm baktığımda. Ama yine de tabelacı bir adam olduğu söylenemez, ekstra bir şutu, pas özelliği yok. Topu vereceksin at gibi gedip gelecek. İyi top sürmesi ve feci bir fiziği var. Kolay kolay ayağından top alamazlar bu adamın. Müdehale ve markaj da iyi ama dediğim gibi pozisyon alma çok az dos'a bu kadar düşük yapılır. Buradan benim çıkardığım sonuç onun defansif rolünün kritik olmaması yönünde. Ortada olacak, koşacak savaşacak deli gibi. Yönetici rolüyle oynamayacak.

Bizim hem defansif hem ofansif pozisyon alması ortalama altı olmayan ve aklıyla oynayan birine ihtiyacımız var.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 22:09:09 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Adamı ağırlıklı olarak DOS oynatıyorlar. MOS oynadığı maçlarda gol, asistler görmüştüm baktığımda. Ama yine de tabelacı bir adam olduğu söylenemez, ekstra bir şutu, pas özelliği yok. Topu vereceksin at gibi gedip gelecek. İyi top sürmesi ve feci bir fiziği var. Kolay kolay ayağından top alamazlar bu adamın. Müdehale ve markaj da iyi ama dediğim gibi pozisyon alma çok az dos'a bu kadar düşük yapılır. Buradan benim çıkardığım sonuç onun defansif rolünün kritik olmaması yönünde. Ortada olacak, koşacak savaşacak deli gibi. Yönetici rolüyle oynamayacak.

Bizim hem defansif hem ofansif pozisyon alması ortalama altı olmayan ve aklıyla oynayan birine ihtiyacımız var.

Aradığımız adam bu mu peki ?
-Pas özelliği yok ?
Topu verecez at gibi gidip gelecek ihtiyacımız bu mu ?

yanlış adam.

Bize pas yapan topu ayağından iyi çıkaran oyunu iyi açan adam lazım ne yapalım biz ayağında top tutan adamı.Avcı emre gibi birini istiyor.

Transferlerin son günleri rezil bir şekilde geçmeye başladı.