Bulmuş ama yapılan teklifler kabul olmamış olabilir, forvet için yaşlılık önemli değil, burada önemli olan kalitedir. Burak milli takımdan döner de sen anlamadın abdullah avcıda söyledi burak sakatlanmasa da santrafor transferi istiyordum, burağa alternatif olabilecek farklı türden santrafordan diye. Getrisinler, parasına göre verdiği katkıyı görünce bana hak vereceksin, takımın her yeri genç olamaz, yönetim santrafor konusunda sınıfta kalmıştır bari idarelik bir şey getirsinler. Umut nayir mi çıksın genç diye ??? Umut nayirin önüne biri getiriyoruz gibi düşün.
dostum sen beni anlamıyorsun idarelik bir şey diyorsun bu yanlış diyorum sana.
İdarelik santrafor olmaz alıp geleceksin 31 yaşında ki adamı burak 34 yaşında seneye biri olacak 32 yaşında diğeri 35 yaşında.
Böyle yapacağına hiç alma güven oynasın diyorum ben mi anlatamıyorum ?
Bulamadım diye gidip çöp almanın bir mantığı yok yani milli aradan sonra burak dönüyor bu adamın bacağı kopmadı sonuçta.
Umut nayiri filan geç onu örnek vermedim zaten daha olmadı boyd'u çekersin oraya.
yönetimin gidip bir yaşlı oyuncu alacağını zannetmiyorum zaten elimizde ki 31 lik medeli 35 lik quaresma tolga 35 bütün yaşlıları yolladık gençlere yöneiliyoruz.
yüksek bonservis ücreti veriyoruz belki ancak düşük maaş veriyoruz sonunda doğru olanı yapmaya başladık.