2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4285066 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben bu Maia transferine sıcak bakıyorum. Hatta Lemina-Maia arasında seçim yap deseler Maia'yı seçerim.

Lemina kötü olduğundan değil. Çok iyi oyuncu ama bizim oyun sisteminin aradığı asıl oyuncu tipi Maia.

Takımın en önemli problemi oyun görüşü ve pozisyon bilgisi yüksek oyuncu sayısının azlığı. Temposuyla öne çıkan bir oyuncudan çok aklıyla öne çıkan bir orta sahaya ihtiyacımız var. Maia bizim oyun sisteminde parlar. Biraz geçmişini bilenler top kullanmada ve takımı yönlendirmede ne kadar etkin bir oyuncu olduğunu hatırlarlar.

Defansif anlamda da alan doldurmayı bilen bir oyuncu olması, yaşının genç olması-hala büyük bir transfer yapabilecek olması vsvs liste uzar gider.

İkisinin birden alınması ihtimalini çok düşük gördüğümden pas geçerek bu değerlendirmeyi yaptım.

Kesinlikle imzamı atıyorum.

Victor ruiz gibi bu adam cuk oturmuş deriz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı. Beşiktaş yönetimi, ilerleyen günlerde bu transfer için tekrar harekete geçecek. (beIN Sports)

Schalke, Steve Mounie'yi transfer etmek istiyor ama bunun için Beşiktaş ile rekabet etmesi gerekiyor.  [ Afriquesport ]

-Sonunda bir forvet ismi duymaya basladık.

Forveeeeeeeeeet, kesinlikle çok elzem bir transfer.
Ama doğru isim bu mu tartışılır ?
https://fmdataba.com/tr/19/p/61569/steve-mounie/

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/muharrem_acar/status/1166385383652909056

Ellerine sağlık, videoyu da keyifle izledim. Kadroya dahil etmişler adamı, gelmeyecek sanırım o adam dostum... :by2: Geçen sezon 27, önceki sezon 35 üstü maç yapmış, oynamama gibi bir durum yok yani.

Kafadan 7-8M Cash çıkaran klüpler olduğunu tahmin ediyorum, belki de fazlasını zorluyorlar...

Ellerine sağlık, videoyu da keyifle izledim. Kadroya dahil etmişler adamı, gelmeyecek sanırım o adam dostum... :by2: Geçen sezon 27, önceki sezon 35 üstü maç yapmış, oynamama gibi bir durum yok yani.

Kafadan 7-8M Cash çıkaran klüpler olduğunu tahmin ediyorum, belki de fazlasını zorluyorlar...

biz isteyince değere binmiştir yada fiyat yükseltme politikası.

Gökhan İnler antrenör olarak düşünülüyor olabilir.

Kesinlikle gökhan inler gerek italya ingiltere görmüş, zeki birisine benziyor. Hasta beşiktaşlı olduğunu da bilmeyen yok, kendisinden oyuncu ama bir taraftanda antrenörlüğe başlangıç olarak değerlendirilmek isteniyor olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş & Çaykur Rizespor Maç Hazırlıkları: Çift Kale Maç  :) Kanalımıza abone olmayı unutmayın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Eyvallah. Bakalım nasip kısmet. Haftaya her şey netleşir.

Çevrimdışı tangaz

Maia maç kadrosuna alınmış  :alala:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1166386053034283008

pazarlık taktiğidir tok satıcı rolleri ki aslında rolde değil adamlar tok satıcı :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

töreyide öyle yanlış hatırlamıyorsam 4 opsiyonu vardı ikiye almışdık.

keşke o kadarla kurtulsaydık 500binkira ödemiştik opsiyonu 9 milyon yuro idi bonservisine 4,5 milyon para saymıştık 3ünü westhamdan çıkarmıştık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Maia maç kadrosuna alınmış  :alala:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1166386053034283008

Biz medeli oynattık bile, daha söylenildiği kadar kesin değildir. Yani transferin son günlerinde gelir, rize maçını da kaçırır şeklinde işlemler yapılıyordur.

Çevrimdışı tangaz

10 milyon opsiyonla maia kiralayacağımıza tomas soucek kiralayalım daha garanti yürürüz hem hayvan gibi skor katkısı da alırız :D

Çevrimdışı tangaz

Maksat biraz essin  :tabe:

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1166386635279425537

twitter kullanan biri şafak malatyaya solaçık aldığımızı hatırlatıp, konopu nkudunun yedeği olsun die mi alacağımızı sorsun please :D

Maia'ya hoş geldin diyoruz, Öbür taraftan Lemina Come to Beşiktaş yorumlarını beğeniyor.

Beinsports da gonalans ile mutlu sona yakin diyor.

Çevrimdışı tangaz

tomas soucek candır maia heyecan  :D

tomasımın boyu 192 gerektiğinde stoperi de yedekler

sivok aracılık etsin olur bu iş :D

Maia'ya hoş geldin diyoruz, Öbür taraftan Lemina Come to Beşiktaş yorumlarını beğeniyor. Çıldıracağım

Beinsports da gonalans ile mutlu sona yakin diyor.

Forvete hiç bir şey demiyoruz, forvet o kadar gerekli ki, bu bütün transferleri boşa gitmesi gibi bir şey. Biraz daha harcayın alın işte ya, ffp yok bir şey yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

tomas soucek candır maia heyecan  :D

tomasımın boyu 192 gerektiğinde stoperi de yedekler

sivok aracılık etsin olur bu iş :D

tomas sucuk bize gelmez pizzaarayıma gitsin :D

Çevrimdışı tangaz

Vidal'i almamız daha hayırlı olmuş  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1166391927220187136

adamlar profesyonel no problem saha içine yansıtmıyor piquenin yaptığı ticari işler ticari ve sportif yatırımlar filan efsane

keşke ikisini birden alaydık 6ya da busketsi getirirlerdi yanlarında off  :D

Forvete hiç bir şey demiyoruz, forvet o kadar gerekli ki, bu bütün transferleri boşa gitmesi gibi bir şey. Biraz daha harcayın alın işte ya, ffp yok bir şey yok.

burak dönecek oraya da şuan orta sahasız kaldık.