2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4287645 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı kahyaoglueren

Maaşların garanti ücretinin az olması onun üstüne veri bilimi kullanılarak maaşların performansa dayalı olması taraftariyim.Tabi ki sadece gol asist değil.Teknik adamın belirlediği kriterlerdeki başarı oranı ve çeşitli reytinglerle her oyuncu için ayrı modelleme.Atiyorum defans için uzaklaştırma oyuna topu sokma hava topu ikili mücadele kosu mesafesi vb gibi.Daha sonrasında bu formüle takimin başarısının eklenmesi.Maaslar istatistiğe,matematiğe ve  veri bilimine uygun olmalı.

Çevrimiçi Necmi

Quaresma, sözleşme feshi için Beşiktaş yönetiminden geçmiş alacaklarını ve 2019-20 sezonu hak edişlerini talep etti. (Sabah)
maaşını verdikten sonra neden fesih edelim durur kenarda alır maaşını :alala:

Çevrimdışı Erman1903

Maia ismi geçen orta saha oyuncuları arasında taktiğimize en uygun isimdi. Burada tekrarlayıp durdum hoca orada Emre ile oynuyordu diye. Konuşulan rakamlar son derece normal, 7-8 Milyon zaten bu transfer için alt sınırdı.

Oyuncu geriden oyun kuran tarzda olmasının yanında son derece iyi müdahale, markaj, pozisyon alma özelliklerine sahip, defansif yönünün çok kuvvetli olmasıyla benzer oyunculardan (Deep Lying Playmaker) ayrılan bir yapısı var. Boyu 178 lakin kafa toplarında zaafı olan bir yapıda da değil, hatta boyuna göre bu alanda iyi sayılabilir.

Evet bahsedildiği gibi çok hızlı biri olmadığı doğru, lakin kendisinden bu konuda aşırı bir beklentiye de gerek yok. Sonuçta bu adamdan kilometrelerce koşmasını, deparlar atmasını, rakip sahada extra işler yapmasını çok beklemeyeceğiz. Pozisyonunu koruması, aldığı topları ileriye ve kanatlara taşıması kendisinin öncelikli görevi olacak ve bu konuda gerçekten iyi bir oyuncu.

Lille'de neler yaptığını özel olarak takip etmedim lakin yüksek tempo beklentisiyle ve bahsettiğimizden farklı rolde kullanıldıysa etkili olamamış olması muhtemel.

Hocanın sistemini tıkır tıkır çalıştıracak, ışıl ışıl bir potansiyeli olan ve ileride bize şıkır şıkır para saydırabilecek bir adam aldık, herkesin içi rahat olsun.

O Wanyama diye anıran eşeğe de buradan selam olsun. Oyuncudan haberi var mı bilmiyorum ama eğer azıcık futboldan anlıyorsa bundan sonra ağzını daha sıkı tutar.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 17:35:30 Erman1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Az, az.

300 bin Euro Anadolu takımı maaşı.

Adam ligde bir maçta 3 puanı getiren golü atsa, senelik maaşını çıkartıyor.

taraftarın aldığı formalar 1 oyuncunun maaşına gidiyor katılmıyorum.

hemde oynamayan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maia'dan hiç bahsetmemiş bile  :alala:

Takıma veda eden ve arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlanan Medel'in Bologna'ya transferi sebebiyle 6 numarada oynayacak bir oyuncu arayışında olan siyah-beyazlılar, Gonalons transferinde sona yaklaştı. Beşiktaş'ın listesinde ayrıca Gabonlu orta saha Lemina da bulunuyor. Futbol Direktörü Ali Naibi'nin bu mevkiye yapılacak transferi bitirmek için temaslarını sıklaştırdığı da gelen haberler arasında. (Bein Sports)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Vanja Panic diye Sloven bir çocuğun ismi geçiyor 17 yaşındaymış.

Maia'dan hiç bahsetmemiş bile  :alala:

Takıma veda eden ve arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlanan Medel'in Bologna'ya transferi sebebiyle 6 numarada oynayacak bir oyuncu arayışında olan siyah-beyazlılar, Gonalons transferinde sona yaklaştı. Beşiktaş'ın listesinde ayrıca Gabonlu orta saha Lemina da bulunuyor. Futbol Direktörü Ali Naibi'nin bu mevkiye yapılacak transferi bitirmek için temaslarını sıklaştırdığı da gelen haberler arasında. (Bein Sports)

beinsports neyin kafasını yaşıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vanja Panic diye Sloven bir çocuğun ismi geçiyor 17 yaşındaymış.

Kaynağın Fanatik olduğunu görünce araştırmayı bıraktım. Gömen Özcan özel haberi falandır bu  :lol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

maaşını verdikten sonra neden fesih edelim durur kenarda alır maaşını :alala:
Paranteze bak abi, (Sabah) yazıyor.

Sabah, Fotomaç, Takvim vs. Boş ver bunları.

İşi komik tarafı, Aspor'da aylardır Galatasaray'ın bir tarafını yaladılar; Galatasaray bunların muhabirlerine tesise girme yasağı koymuş.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi sefaköykartali

Maia ya 10 opsiyon çok. Lille zaten 14' e almış. İki sezon oynatmamış oyuncuyu doğru düzgün oyuncu değer kaybetmiş. Ki adam şu an efsanevi de oynasa bonservisini almıycaz ki. Tat kaçırdı bu.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Motta'da mesela.

Doğru Motta'yı yarı yarıya indirimli almıştık. Abou ve Talisca gibi potansiyeli yüksek adamlarda vermezler opsiyonun altına hele bi  de basarili olursa unut gitsin. Yıldızını patlattığınla kalırsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

beinsports neyin kafasını yaşıyor.
Gürler Akgün gibi bir muhabirle bu bile iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Maia ya 10 opsiyon çok. Lille zaten 14' e almış. İki sezon oynatmamış oyuncuyu doğru düzgün oyuncu değer kaybetmiş. Ki adam şu an efsanevi de oynasa bonservisini almıycaz ki. Tat kaçırdı bu.

Büyük ihtimalle 7-8 civarı bir teklif yaptık onlar ise 10 civarı bir şey istediler. Fiyatta ısrarcı olurlarsa vazgeçme ihtimalimiz var, oyuncu için çok yüksek olmasa da bizim için iyi para.

Çevrimiçi Necmi

Doğru Motta'yı yarı yarıya indirimli almıştık. Abou ve Talisca gibi potansiyeli yüksek adamlarda vermezler opsiyonun altına hele bi  de basarili olursa unut gitsin. Yıldızını patlattığınla kalırsın.
töreyide öyle yanlış hatırlamıyorsam 4 opsiyonu vardı ikiye almışdık.

Gürler Akgün gibi bir muhabirle bu bile iyi  :tabe:

dünyadan bir haberler :D

Quaresma, sözleşme feshi için Beşiktaş yönetiminden geçmiş alacaklarını ve 2019-20 sezonu hak edişlerini talep etti. (Sabah)
Bu seneden bişey istemiyorsa mantıklı. Bu arada hani biz tüm alacakları ödenmiştik geçmişten alacakları kalmamıştı.. Hatta banka anlaşmasından sonraydı galiba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi böyle bir şey düştü önüme  :tabe:

Konoplyanka konusunda oyuncu bizim istediğimiz rakamlara indi. Başkan Fikret Orman’ın kararı bekleniyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Konoplyanka konusunda oyuncu bizim istediğimiz rakamlara indi. Başkan Fikret Orman’ın kararı bekleniyor.

şimdi de biz vazgeçelim onu orta yerde bırakalım zamanında o bizi bırakmıştı :D

ayrıca kanat ihtiyacımız kalmadı bizim  :alala:

rafinhayı bekliyorum gözlerim kapalı.

Çevrimdışı Erman1903

Hala Konop ismini telaffuz eden bir duyumcu varsa kapatsın gitsin dükkanı. Başından beri diyoruz sol taraf için C-D planıydı, yem o adam diye. :steamed:

Dostum tüm Twitter'ı mı search ediyosun senin önüne her şey düşüyor ben de takip ediyorum bi ton adamı hiç öyle şeyler düşmüyor :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens'i gönderirsek ihtiyacımız olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dostum tüm Twitter'ı mı search ediyosun senin önüne her şey düşüyor ben de takip ediyorum bi ton adamı hiç öyle şeyler düşmüyor :D
:D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Lens'i gönderirsek ihtiyacımız olacak  :tabe:

31 yaşında ki lensi gönderip yerine 30 yşaında ki konoyu almak akıl tutulması olur.

Gerek yok kanada orkan var,ljajic oynayabiliyor,caner,douglas devre arası birde hasic katılacak  :tabe: