2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4288653 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı alimm

thiago maia inst dan douglas ı takip etmeye başlamış...

(nasıl bi transfer duyumuysa artık )
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Maia, Douglas'ı takip etmeye başlamış  :tabe:
Geliyor gelmekte olan.

Çevrimiçi sefaköykartali

Maia daha çok genç ama bizde istediğimiz performansı verip veremeyeceği soru işareti. Çok teknik bi oyuncuya benziyor ama savunma anlamında ihtiyaçlarımızı karşılayacağını düşünmüyorum. Türkiye gibi sert ligde işimizi göremeyebilir. Benim 6 numara için favorim Elneny sonra da Gonalons. Elneny hem fizik kapasitesi bizim ligin de üstünde EPL oyuncusu hem de bir 6 numaraya göre ayakları çok iyi. Savunma anlamında da ihtiyacımız olan sertliği katar.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2019, 10:44:46 sefaköykartali ]

Çevrimdışı KARA BOĞA

çocuğun bir kere içinde ukte kaldı  Beşiktaş yerine lille tercih ederek attan inip eşeğe bindiğini gördü

Ne acidan? Lille fransa ligini ikinci bitirdi, kadro degeri de bizimkinin iki kati.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimiçi yaço58

Göztepe maçını izleyememiştim şimdi izliyorum bu alinin hala bizim maçlara verilmesi inanılır gibi değil adam bile isteye ilk yarı bizi yavaşlatmak için fauller uydurmuş maç hızlanmasın diye ama hep aleyhimize Bi pozisyonda ljajic ceza yayı civarı yerde kaldı faul yerine ljajic elle oynadı dedi topu göztepe ye verdi bu adam bizi deplasmanda lime lime eder şu adama birdaha bizim maçı yönettirmemek çokmu zordu

Çevrimiçi sefaköykartali

Dorukhan' ı da şöyle 12.5 + sonraki satıştan %25 e okutsak çok iyi olur. Rafinha + Elneny + forvet kanat + mehmet özcan çözeriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan' ı da şöyle 12.5 + sonraki satıştan %25 e okutsak çok iyi olur. Rafinha + Elneny + forvet kanat + mehmet özcan çözeriz.
Monaco'ya satacağımız konuşuluyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı alimm

monaco adrien silva'yı aldı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş’ımızı ve değerlerini konu alan "KOLEJ HAVASI "
6 Eylül’de vizyona girecek.

“Beşiktaş şampiyon olsun,maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KARA BOĞA

serdal adali iki ay önce santrfor almayacagiz dedi

basini yaniltmak icin olta atmadiysa burak + güvenle idare edecez

en kötü boyd orada denenir
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı MUSTAFA_

monaco adrien silva'yı aldı...
Bilemiyorum. Dorukhan'ı satsak oraya bir yerli takviyesi yapmamız gerecek. Mehmet Özcan umarım gelir Dorukhan giderse  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birisi böyle yazmış  :tabe:

Kono işinden N'Koudou bonservisli olduğu için vazgeçilmiş. Hoca orada yırtıcı hızlı bi oyuncu istemiş, N'Koudou tarife uyduğundan onu seçtik Naibi, hoca ve yönetim kurulu ortak kararla dedi. Bu arada bana dediği net şu ki "Ali Naibi'de yetki, o görüşmeleri yapıyor, yönetim kurulu hoca ve başkan ortak paydada birleşmeye çalışıyor ama görüşmeler ve transferde başkandan önceki son söz Naibi'nin, güveniyoruz ona." dedi.

Ek olarak Lemina işi çok zormuş hem talipleri varmış çok sayıda hem de opsiyon şartları çok uçukmuş. Maia ile anlaşılmış ve oyuncu bizi çok istiyormuş, opsiyon hakkında bugün görüşülecekmiş. Bitecek gibi konuştu Maia hakkında. Gonalons işine pek de sıcak değilmiş bizimkiler.

Rafinha için ise görüşme halinde Naibi, başkan özellikle istiyormuş isimli bi oyuncu. Bu arada başkan bu sene baya hırslıymış şampiyonluk için. Üzerimizde bi ölü toprağı var onu atıyoruz beyler bu sene bizim senemiz, görevi bıraktığımızda en az 17 lig şampiyonluğu olan bi Beşiktaş bırakacağız, buna çabalayacağız demiş.

Başkan ile Adalı'nın arası iyi, Naibi ile Güner arasında da sıkıntı yok. Herşey yolunda yönetimde, inanmışlık var dedi. Q7' yi istemeyen de hocaymış, önce kullanmak istemiş takımda ancak hem hazırlık kampı hem Sivas maçındaki tavırları ve oyunu hocanın "Benim oynatmak istediğim oyunda yeri yok maalesef" dedirtmiş.

Son olarak santrafor için de, son güne kadar elimizdeki adaylarda bakacağız bir tane almak istiyoruz oraya adam Burak-*-Güven rotasyonu istemiş hoca. Burak da milli ara sonrası oynayacak durumdaymış, değneklere bakma sen dedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Açıkçası 2 çok iyi orta saha oyuncusu almamız gerektiğini düşünüyorum. Bu durumda kolayca şampiyon oluruz. Fener kadrosu muhteşem bir çöplük, gese yine zorlar fakat şampiyonlar Ligi maçlarıyla beraber çok zorlanır, Trabzon ise Avrupa sevdasına kapılırsa götüremez, lige asılırsa son ana kadar şansı var,,

Çevrimiçi Samet Ç

Hem Maia hem de Rafinha'yı transfer edeceğiz galiba bir sıkıntı olmazsa. Mai'ya sıcak değilim inşallah iş yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hem Maia hem de Rafinha'yı transfer edeceğiz galiba bir sıkıntı olmazsa. Mai'ya sıcak değilim inşallah iş yapar.
Lemina ve Wanyama isimlerinden sonra biraz sönük kaldı ama iş yapacağını düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

umarım olur çünkü Abdullah avcının o mevkiden beklentileri daha farklı. Hem de 15 milyon bonservis harcamışız. Kiralamalarla 3 4 daha harcasak dorukhanla kapatıyoruz neredeyse. Ffp olmasa da dikkatli olmak lazım.

Çevrimiçi sefaköykartali

ikisi de solak orta sahada biraz sıkıntı yaratabilir bu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ikisi de solak orta sahada biraz sıkıntı yaratabilir bu
Rakip takımlar için sıkıntılı olabiliriz. Bu sene Trabzon da baya solak oyuncu aldı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Rakip takımlar için sıkıntılı olabiliriz. Bu sene Trabzon da baya solak oyuncu aldı  :tabe:
Defans dışında hiç solak oyuncumuz yok

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi sefaköykartali

Gerçi Maia diğer isimlerden dolayı kesmez falan diyoruz ama hoca Başakşehir deki Emre gibi kullanmak isteyebilir. Hırslı, solak, teknik bir oyuncu Maia da.

Çevrimiçi yaço58

Güven çok top ezmiş göztepe maçında ilk kontrolde hep sorun yaşamış biraz daha top tutsa göztepe maçında skoru daha önce yakalardık alınması lazım santrforunda ayrıca Victorda çok iyi nazar değmesin sahada duruşu ben buradayım diyor vidayı da yukarı çekecektir şuan ligin en iyi stoperlerinden 2 si bizde açık ara maia gelirse umarım iyi katkı verir canerde göztepe maçı özelinde iyiydi false back rolünü iyi oynadı Bi forvet ve orta saha oyunumuzu sahada geliştirir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Defans dışında hiç solak oyuncumuz yok
Solak oyuncu ihtiyaç zaten bizim için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★