Birisi böyle yazmış

Kono işinden N'Koudou bonservisli olduğu için vazgeçilmiş. Hoca orada yırtıcı hızlı bi oyuncu istemiş, N'Koudou tarife uyduğundan onu seçtik Naibi, hoca ve yönetim kurulu ortak kararla dedi. Bu arada bana dediği net şu ki "Ali Naibi'de yetki, o görüşmeleri yapıyor, yönetim kurulu hoca ve başkan ortak paydada birleşmeye çalışıyor ama görüşmeler ve transferde başkandan önceki son söz Naibi'nin, güveniyoruz ona." dedi.
Ek olarak Lemina işi çok zormuş hem talipleri varmış çok sayıda hem de opsiyon şartları çok uçukmuş. Maia ile anlaşılmış ve oyuncu bizi çok istiyormuş, opsiyon hakkında bugün görüşülecekmiş. Bitecek gibi konuştu Maia hakkında. Gonalons işine pek de sıcak değilmiş bizimkiler.
Rafinha için ise görüşme halinde Naibi, başkan özellikle istiyormuş isimli bi oyuncu. Bu arada başkan bu sene baya hırslıymış şampiyonluk için. Üzerimizde bi ölü toprağı var onu atıyoruz beyler bu sene bizim senemiz, görevi bıraktığımızda en az 17 lig şampiyonluğu olan bi Beşiktaş bırakacağız, buna çabalayacağız demiş.
Başkan ile Adalı'nın arası iyi, Naibi ile Güner arasında da sıkıntı yok. Herşey yolunda yönetimde, inanmışlık var dedi. Q7' yi istemeyen de hocaymış, önce kullanmak istemiş takımda ancak hem hazırlık kampı hem Sivas maçındaki tavırları ve oyunu hocanın "Benim oynatmak istediğim oyunda yeri yok maalesef" dedirtmiş.
Son olarak santrafor için de, son güne kadar elimizdeki adaylarda bakacağız bir tane almak istiyoruz oraya adam Burak-*-Güven rotasyonu istemiş hoca. Burak da milli ara sonrası oynayacak durumdaymış, değneklere bakma sen dedi.