luce yi severim 
ama sorun sevmek değil Beşiktaşa birşeyler katan herkese saygım vardır severim sevmem ama saygı duyarım
sadece hak etmeyenlere saygı gösterilmesine karşıyım.
biliç gitmesini ilk ben dillendirdim ama takımı aldığı durumdan daha iyi bir seviyeye getirip bıraktı
hakkını yemem. bir hocanın takıma verdiği katkı şampiyonluk değildir bu ülkede şampiyon olmak için
bu yeterli değil ama takıma bakarsın oyunculara bakarsın hocanın kalitesi takımın duruşundan belli olur
biz bastonla duruyorduk biz iki defa yeteneklerle şampiyon olduk diyince zora gidiyor ama bu takım aldığından beri her yıl
geri gitti bak oyuncu kalitesinden bahsetmiyorum formdan bahsediyorum en son artık yürüyeek maç yapıyorduk.
hoca dediğin herşeyi verir. olmaz dersin oyuncu kalitesi bu kadar ama ilk yarı 30 ikinci yarı 41 ikinci sene ilk yarı 26 ikinci yarı 39 puan alıyorsa oyuncu kalitesinden önce sorgulanacak başka şeyler vardır. yürüyen takım o puanları alabiliyorsa emin ol bu
takımın kalitesinden oluyor.
Yetenekle olduk, yildiz oyuncuyla olduk abi senin kadronda hep yildiz oyuncu olacak, saglikli bakis acisi degil bu, bayern de bisi oynamiyor levanin sirtina binmis
Yuveye bak yuveye almis ronaldoyu 100 milyona sampiyon oluyor
1599 sefer anlatildi sana 30-41 26-39 hala tutturdun sunu
41de bursa konya gs maclarina bak 48 olacakti neredeyse
39da da sadece erzurum gs maclari olsa 44 olacakti
Ilk yarilarda vurulan tirpanlsti demiyorum
Sen palanin yonetiminden memnunsan masallah allah gonlune gore versin
Ayrica cem papilayi yediren iciren yonetici gs macindan sonra aciklama yapmisti, noldu da sustu, bi yerden telefon geldi korkudan yazamaz mi oldu, gecen sene neredeydi o eleman?
Ona bu eyvallahi olani alirsan boyle susar koskos oturur sonra