2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4290159 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Eray_Steiermark

kloop 8 ekim 2015den beri liverpoolda virgil kloopun transferi kloop geldikden sonra liverpool bonservislere 600 milyon civarı para saçmış
Liverpool taraftarı Klopp'un heykelini diker şampiyon olurlarsa. Bizi Klopp şampiyon yaptı Liverpool kim şampiyon mu oluyorduk önceden derler

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Klopp zaten 2015'de geldi.O gelmeden önceki dönemden bahsediyorum işte?O maç 26 şubat idi ve klopp ekimde geldi.Virgil ve o phalı transferler daha sonra yapıldı.

iyi de güzel kardeşim madem marifet hocalarda kloopda filan neden o bizim elediğimiz kadroyu adam edemedi de gidip 4 senede bonservise 600 milyon yuro gömdü kadroyu tepeden tırnağa değiştirdi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

araya giirecek bişey yok kloop gelmiş 2015 ekimde sonra her sene bonservise 150-200 milyon harcatmış kadro kurmuş başarı gelmiş. demek ki neymiş kadro iyi olmadan bi cacık olmuormuş  :bandit:
Abi rica etsem sana bir soru sormuştım,cevabını merak ediyorum.

Çevrimdışı savaş altay

yoo öyle son kez yapayım dedim :D

:lol:

Ketcap mayones

Cim bom serbest

Fb yandex yaz

Uzayli gelsin

:lol:

Çevrimdışı Arthur Dayne

iyi de güzel kardeşim madem marifet hocalarda kloopda filan neden o bizim elediğimiz kadroyu adam edemedi de gidip 4 senede bonservise 600 milyon yuro gömdü kadroyu tepeden tırnağa değiştirdi?
O bambaşka bir olay.Şu anki konunun sebebi sanki ben adamların bugünkü haline ortalama demişim gibi virgil'i felan örnek veriyosun.Ben buna itiraz ediyorum sabahtan beri.

💥💥💥 Gary Medel & Bologna (Sky Italia)

💰 Bonservis: 2M€ + 500 bin euro bonus
💰 Sözleşme: 2+1 yıllık
💰 Gary Medel'in maaşı: 3M€

Çevrimdışı savaş altay

Pitbull diyorduk ne cikti?
 :kop:

Çevrimdışı tangaz

Evet necmi abi senin mantığına göre bakarsak kloop çöp bir teknik direktör,hiçbir başarısı yoktu.Ama bu liverpool yönetimi enayi olduğu için adama güvendi ve ne enteresandır adam cl ve süper kupa aldı.Ortalama takım olan liverpool'u şampiyonluğa oynatıyor ki pl tarihinin en iyi takımı olma potansiyeli olan city olmasa yürüye yürüye şampiyon yapacaktı 30 yıldır şampiyon olamayan takımı.Veya tottenham işi bilmiyor baksana kaç yıldır takımın başında olan,hiçbir başarısı olmayan pochettino ile yıllardır çalışıyorlar.Adamlar city ve liverpol'dan sonra en iyi pl takımı ama bunlar önemli değil tabi...

cümlen bu arthur başka ne anlayacağız? kısa net ortalama takım olan liverpoolu şampiyonluğa oynatıyor yazmışsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Peki abi ben iletimde ne yazmışım?diyorum ki klopp gelmeden önce ortalama takımlardı.Bahsettiğin transferler de o geldikten sonra yapıldı.Sanki ben adamların şu anki kadrosuna ortalama demişim gibi yazmışsın olay bu.

evet sen kloop geldi ortalama kadroyla başarılı oldu mealinde yazdın ilk iletinde.

iyi de senin çıkış nokdan neydi hoca marifeti değilmiydi? iyi kadroları yönetimler veriyorsa o zaman başarılılar yönetim oluyor demiyormuydun az evvel.  ee bende diyorumki o zaman kloop neden hersene bonservise ortalama 150 milyon harcattı eldekilerle yapaydı bişiler. hocalara iyi kadro verirsin onlarda üstüne koyar kötü kadroları kimse şampiyon yapamaz.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Pitbull diyorduk ne cikti?
 :kop:
Olsun saha içinde quaresma'nın kafaya patlattı ya artık o bir efsane  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Liverpool taraftarı Klopp'un heykelini diker şampiyon olurlarsa. Bizi Klopp şampiyon yaptı Liverpool kim şampiyon mu oluyorduk önceden derler

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

harbi en son ne zaman oldular  :D

Çevrimdışı savaş altay

Olsun saha içinde quaresma'nın kafaya patlattı ya artık o bir efsane  :lol:
Medel neki avci daliyor diyorlar soyunma odasinda  :ph34r:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Maia ve Lemina birlikte gelsin de gözümüz gönlümüz şenlense..

Amin.

Çevrimdışı tangaz

1,5 deniyor bence de doğru rakam 1,5dir

Çevrimdışı savaş altay

Atiba'dan sonra medel tercihi fiyaskodur

Çevrimdışı caner.eryigit

1,5 deniyor bence de doğru rakam 1,5dir
valla rakamlar artık devlet sırrı hani n'koudounun rakamı bile belli değil.

Çevrimdışı tangaz

O bambaşka bir olay.Şu anki konunun sebebi sanki ben adamların bugünkü haline ortalama demişim gibi virgil'i felan örnek veriyosun.Ben buna itiraz ediyorum sabahtan beri.

paragrafını tekrar oku. cümlenin biri bitmiş nokta koyup ardından ortalama takımı şampiyonluğa  oynatıyor die yazmışsın şimdiyi tanımlar bu cümle. ortalama bir takım olan liverpoolu aldı bu günlere getirdi desen düşündüklerini anlatacakmışsın ama yazdığın cümle bugünün liverpoolunu ortalama gibi anlatıyor.

Çok zayıf 1 hafta kaldı hale gelen yok geriliyorum

gerilme çünkü rize maçında necip uysal var hiç olmadı necip oynar bütün yıl :D

Çevrimdışı tangaz

Amin.

aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış  :D

Amin.

2 dos u ne yapacağız :D

bari bir mos gelsin :D

Çevrimdışı savaş altay