Abi tamam mylife abi ve sen iki şampiyonluktan sonra demişsiniz,şenolu kovalım diye tebrik ederim o açıdan.Ancak şu son iki senede hocanın yaptığı onca saçma şeyi görmezden geliyorsunuz her seferinde.Yönetimin hatalarını bin defa yazdığımız için belirtme gereği duymuyorum zaten o konuda haklısınız.Bak mesela şu konu hakkında ne diyeceğini merak ediyorum:iki şampiyonlukta kadro kalitesiyle şampiyon olup,sonraki senelerde negredo,lens,love gibi oyuncuları alıp maaş ödemediğimiz için şampiyon olamadığımız iddaa ediyorsunuz değil mi?E peki bu şenol'un bireysel oyuncuların ayağına baktığı,bir sistemi olmadığı,iyi topçu varsa şampiyon yapıp kötü transfer varsa şampiyon yapamadığı anlamına gelmez mi?Necmi abiye bir konuda katılacağım hiç aklıma gelmezdi ama adam bu konuda haklı.Eğer oyuncu profili üzerinden gideceksek;bizi iki sene şampiyon yapan da yönetimin transferleri,son iki senede 3. ve 4. olmamıza sebep olan da yönetimin kendisi.Bu durumda şenol hocanın hiçbir vasfı kalmıyor ki bütün bunların dışında milli takım olaylarıyla bize açıkça yalan söyleyip arkamızdan iş çevirmesi de cabası.
evet sen yönetim hatalarını da şenolun hatalarını da harmanlıyorsun bi tarafı eksik bırakmıyorsun sana bunedenle lafım yok.
2-3gündür konu mrred üzerinden gidiyor göm allah göm tek taraflı hocayı gömüyor bizde objektifliğe dawet ediyoruz yönetimin yaptıkları göz ardı edilmesin diyoruz olay bu kadarcık.
hoca şampiyon yaptı yönetim yapamadı gibi 2 kutba çekmek yanlış şampiyonluk parçaların bir araya gelmesi ve pazılı yapma işidir ne hoca tek başına yapar ne yönetim hepsi asgari hata ile giderse finali görürsün. şampiyonluk gelirken yönetim iyi kadro verdi hoca görevini yaptı taraftar tribünde iyiydi takım yürüdü ama atlanmasın mesela ilk sene ersan satılmasa zor şampiyon olurduk ondan gelen 7 milyon bizi şampiyon yaptı maaşlar yatmayınca olmuyor o işler.
kötü kadroları kim şampiyon yapmışda şenol yapacak elbette eline iyi kadro vereceksin ki adam ismayle rağmen şampiyon yaptı takımı o bile yeter

pep olsun kloop olsun kötü kadroları onlar da şampiyon yapamıyor. iyi kadro şampiyon yapılabilir ama her hoca iyi kadroyu şampiyon yapamaz kötü kadroyu ise kimse şampiyon yapamaz.