2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4289836 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı enderersoy15

Yahu bizim itirazımız tam olarak şu ;
Hocanın elinde bir kadro vardı o kadroya uygun bir oynatmıyordu.
Yaş ortalaması 30 un üstünde olan bir takımda
1.Defanstan uzun topla çıkıyorsun
2.Kanat ortaları yaptırıyorsun
Bunlar hep rakip için avantajlı oyun planları. Uzun vurduğun ya da taç çizgisinden orta yaptığın her pozisyonda rakibi oyuna ortak ediyorsun. Hoca bunu bir türlü anlamadı. Sonra o kaptırdığın topları geri kazanmaya çalıştın sonra takım maçlarda yoruldu.
Başak bizden daha yaşlıydı ama bizden daha az pozisyon veriyordu. Çünkü onlar topun kıymetini bilerek oynuyorlardı.
Şenol gunesin oynattigi takimlar genelde hucumduydu, golu bir şekilde atayim gerisi onemli degil tarzında. Ayrica gecen sezon ortasahamizin iyi olmadigini, isim olarak iyi olup ister formsuz, ister sistemsiz diyebiliriz kotu oldugunu düşünüyorum. ( Bunda her topun Q7 atilma etkisi de var) neyse hoca yi biraz savunsak , sistemini savunamiyoruz, gecen yilin oyuncularini savunsak formlarini savunamiyoruz. Sonuc olarak Bir sekil 70 golu gorduk sampiyonluk icin iyi attik ama 40 dan fazla gol yiyip şampiyonluğu hediye ettik.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

şimdi takım koşunca bak şenol koşturmuyormuş işte olur
  :ebebe:

Çevrimdışı Arthur Dayne

sürekli değişimin oldugu maaşların geciktiği huzursuzluğun tavan yaptıgı gidenlerin yerine kötülerin geldiği bir ortamda ne taktiği ne hocası???
Abi tamam mylife abi ve sen iki şampiyonluktan sonra demişsiniz,şenolu kovalım diye tebrik ederim o açıdan.Ancak şu son iki senede hocanın yaptığı onca saçma şeyi görmezden geliyorsunuz her seferinde.Yönetimin hatalarını bin defa yazdığımız için belirtme gereği duymuyorum zaten o konuda haklısınız.Bak mesela şu konu hakkında ne diyeceğini merak ediyorum:iki şampiyonlukta kadro kalitesiyle şampiyon olup,sonraki senelerde negredo,lens,love gibi oyuncuları alıp maaş ödemediğimiz için şampiyon olamadığımız iddaa ediyorsunuz değil mi?E peki bu şenol'un bireysel oyuncuların ayağına baktığı,bir sistemi olmadığı,iyi topçu varsa şampiyon yapıp kötü transfer varsa şampiyon yapamadığı anlamına gelmez mi?Necmi abiye bir konuda katılacağım hiç aklıma gelmezdi ama adam bu konuda haklı.Eğer oyuncu profili üzerinden gideceksek;bizi iki sene şampiyon yapan da yönetimin transferleri,son iki senede 3. ve 4. olmamıza sebep olan da yönetimin kendisi.Bu durumda şenol hocanın hiçbir vasfı kalmıyor ki bütün bunların dışında milli takım olaylarıyla bize açıkça yalan söyleyip arkamızdan iş çevirmesi de cabası.

Çevrimdışı tangaz

Evet necmi abi senin mantığına göre bakarsak kloop çöp bir teknik direktör,hiçbir başarısı yoktu.Ama bu liverpool yönetimi enayi olduğu için adama güvendi ve ne enteresandır adam cl ve süper kupa aldı.Ortalama takım olan liverpool'u şampiyonluğa oynatıyor ki pl tarihinin en iyi takımı olma potansiyeli olan city olmasa yürüye yürüye şampiyon yapacaktı 30 yıldır şampiyon olamayan takımı.Veya tottenham işi bilmiyor baksana kaç yıldır takımın başında olan,hiçbir başarısı olmayan pochettino ile yıllardır çalışıyorlar.Adamlar city ve liverpol'dan sonra en iyi pl takımı ama bunlar önemli değil tabi...

liverpoolun kadro mu ortalama  :alala:

virgül gibi defans salah firmino sane fian nesi kötü sağ bek rekor kırmış eleman kaleciye70 milyon filan baladı adamlar 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

virgül gibi defans salah firmino sane fian nesi kötü sağ bek rekor kırmış eleman kaleciye70 milyon filan baladı adamlar
Kloop gelmeden önce ortalama bir takım değiller miydi?Biz o berbat kadromuza rağmen adamları elemedik mi?Virgil hangi sene geldi abi?

Çevrimdışı tangaz

Hadi yine orta saha için isimler düşüyor ama forvet konusu tam bir muamma.Kim gelecek acaba?

6 veya 9 farketmez biri eksik kalsa geri kalan yatırım riske ediliyor ikiside elzem
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Lensi İnönü’de bize karşı izlemiştim. Sürekli eli belinde bekliyor, top atılınca koşuyordu. Bize alınmasına çok şaşırmıştım. Fiyatını duyunca şaşkınlığım bir kat daha artmıştı.

zaten o maç adri lensi paspas etmişti

Çevrimdışı savaş altay

6 veya 9 farketmez biri eksik kalsa geri kalan yatırım riske ediliyor ikiside elzem
Bu elzemi kim soktu ise hayatimiza tebriks.

Bir de sel-sal var!!

Sistemsel, sayisal vb..

Forvetsel sikintilar ceken besiktas  :D

Çevrimdışı tangaz

Şenol gunesin oynattigi takimlar genelde hucumduydu, golu bir şekilde atayim gerisi onemli degil tarzında. Ayrica gecen sezon ortasahamizin iyi olmadigini, isim olarak iyi olup ister formsuz, ister sistemsiz diyebiliriz kotu oldugunu düşünüyorum. ( Bunda her topun Q7 atilma etkisi de var) neyse hoca yi biraz savunsak , sistemini savunamiyoruz, gecen yilin oyuncularini savunsak formlarini savunamiyoruz. Sonuc olarak Bir sekil 70 golu gorduk sampiyonluk icin iyi attik ama 40 dan fazla gol yiyip şampiyonluğu hediye ettik.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konu sadece orta saha değil belirleyici olan santrafordur.  ilk devre pekto larin filan varken layiç nasıldı burak gelince nasıldı? top sürekli q7ye de gitmedi ikinci yarı önde hareketli sürekli deplase olan striker olunca orta kafa golden yerden araya oynayan takıma döndük gollerde öyle geldi. düşününce sadece fabriyi tutup burakı 2.devre alsak gene şampiyonduk.

Çevrimdışı savaş altay

:claps:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

bence o sene de iyiydik izlerken zevk almıştım şahsen
O sene en iyi futbolumuzu oynadık. Avrupa kupası alıyorduk nerdeyse. Penaltılarla elendik. Cl'de son maçta hakem katletti yine namağlup çıkıyorduk gruptan. Gomez seviciliği başka bir şey değil. Pas oyunu filan ezbere konuşmalar sadece.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı Arthur Dayne

:claps:
Virgil 2018'de geldi ve ben kloop öncesi liverpool'dan bahsediyorum  :alala:

Çevrimdışı savaş altay

Ben araniza girmiyim

:D

Çevrimdışı tangaz

Abi tamam mylife abi ve sen iki şampiyonluktan sonra demişsiniz,şenolu kovalım diye tebrik ederim o açıdan.Ancak şu son iki senede hocanın yaptığı onca saçma şeyi görmezden geliyorsunuz her seferinde.Yönetimin hatalarını bin defa yazdığımız için belirtme gereği duymuyorum zaten o konuda haklısınız.Bak mesela şu konu hakkında ne diyeceğini merak ediyorum:iki şampiyonlukta kadro kalitesiyle şampiyon olup,sonraki senelerde negredo,lens,love gibi oyuncuları alıp maaş ödemediğimiz için şampiyon olamadığımız iddaa ediyorsunuz değil mi?E peki bu şenol'un bireysel oyuncuların ayağına baktığı,bir sistemi olmadığı,iyi topçu varsa şampiyon yapıp kötü transfer varsa şampiyon yapamadığı anlamına gelmez mi?Necmi abiye bir konuda katılacağım hiç aklıma gelmezdi ama adam bu konuda haklı.Eğer oyuncu profili üzerinden gideceksek;bizi iki sene şampiyon yapan da yönetimin transferleri,son iki senede 3. ve 4. olmamıza sebep olan da yönetimin kendisi.Bu durumda şenol hocanın hiçbir vasfı kalmıyor ki bütün bunların dışında milli takım olaylarıyla bize açıkça yalan söyleyip arkamızdan iş çevirmesi de cabası.

evet sen yönetim hatalarını da şenolun hatalarını  da harmanlıyorsun bi tarafı eksik bırakmıyorsun sana bunedenle lafım yok.

2-3gündür konu mrred üzerinden gidiyor göm allah göm tek taraflı hocayı gömüyor bizde objektifliğe dawet ediyoruz yönetimin yaptıkları göz ardı edilmesin diyoruz olay bu kadarcık.

hoca şampiyon yaptı yönetim yapamadı gibi 2 kutba çekmek yanlış şampiyonluk parçaların bir araya gelmesi ve pazılı yapma işidir ne hoca tek başına yapar ne yönetim hepsi asgari hata ile giderse finali görürsün. şampiyonluk gelirken yönetim iyi kadro verdi hoca görevini yaptı taraftar tribünde iyiydi takım yürüdü ama atlanmasın mesela ilk sene ersan satılmasa zor şampiyon olurduk ondan gelen 7 milyon bizi şampiyon yaptı maaşlar yatmayınca olmuyor o işler.

kötü kadroları kim şampiyon yapmışda şenol yapacak elbette eline iyi kadro vereceksin ki adam ismayle rağmen şampiyon yaptı takımı o bile yeter :D pep olsun kloop olsun kötü kadroları onlar da şampiyon yapamıyor. iyi kadro şampiyon yapılabilir ama her hoca iyi kadroyu şampiyon yapamaz kötü kadroyu ise kimse şampiyon yapamaz.

Çevrimdışı tangaz

Kloop gelmeden önce ortalama bir takım değiller miydi?Biz o berbat kadromuza rağmen adamları elemedik mi?Virgil hangi sene geldi abi?

biz adamları 5 sene evvel eledik naaptın nereye gittin

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben araniza girmiyim

Abi sen yapma bari  :lol: Hayır ben de iletime bakıyorum acaba bir anlam karmaşası mı oldu diye ama yok.Klopp 2015'de geldi,ogelene kadar liverpool ortalama bir takımdı.Tolgalı ismailli kadromuzla bile adamları eledik.Bahsettiğiniz büyük transferlerin hangi sene yapıldığını bir inceleyin lütfen. :D

Çevrimdışı Arthur Dayne

biz adamları 5 sene evvel eledik naaptın nereye gittin
Klopp zaten 2015'de geldi.O gelmeden önceki dönemden bahsediyorum işte?O maç 26 şubat idi ve klopp ekimde geldi.Virgil ve o phalı transferler daha sonra yapıldı.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abi sen yapma bari  Hayır ben de iletime bakıyorum acaba bir anlam karmaşası mı oldu diye ama yok.Klopp 2015'de geldi,ogelene kadar liverpool ortalama bir takımdı.Tolgalı ismailli kadromuzla bile adamları eledik.Bahsettiğiniz büyük transferlerin hangi sene yapıldığını bir inceleyin lütfen. :D
Liverpool o zamanlar cidden çöptü. Opare ile Pedro Franco ile filan eledik adamları

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

kloop 8 ekim 2015den beri liverpoolda virgil kloopun transferi kloop geldikden sonra liverpool bonservislere 600 milyon civarı para saçmış

Çevrimdışı cursedofdragon

quaresmaaa quaresmaaaaaaa ole ole ole :D

Çevrimdışı tangaz

Ben araniza girmiyim

araya giirecek bişey yok kloop gelmiş 2015 ekimde sonra her sene bonservise 150-200 milyon harcatmış kadro kurmuş başarı gelmiş. demek ki neymiş kadro iyi olmadan bi cacık olmuormuş  :bandit:

Çevrimdışı Arthur Dayne

kloop 8 ekim 2015den beri liverpoolda virgil kloopun transferi kloop geldikden sonra liverpool bonservislere 600 milyon civarı para saçmış
Peki abi ben iletimde ne yazmışım?diyorum ki klopp gelmeden önce ortalama takımlardı.Bahsettiğin transferler de o geldikten sonra yapıldı.Sanki ben adamların şu anki kadrosuna ortalama demişim gibi yazmışsın olay bu.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı KartalAbe

quaresmaaa quaresmaaaaaaa ole ole ole ne ya  :lol: :lol: :lol: