necmi abi hoca sevmez takım şampiyon olursa kendi kendine oluyor yada avcı birilerinin ekmeğini yemiş filanda olabilir 
ben hiç bir zaman istememe nedenim saha performansı değil dedim başta başarılı olabilirde olmayabilirde bunu zaman gösterir ama ben başarılı olsada onu Beşiktaşa layık bir hoca olarak görmeyeceğim
Beşiktaş benim için değerli her önüme geleni Beşiktaşa yakıştıramıyorum kusura bakma.
bir insanı sevip sevmemeyi Beşiktaşa faydası ölçüsünde etkilenmeden değerlendiririm
ben insan olarak Fikret Orman gibi birisinide sevmem bunu defalarca söyledim ama bu Beşiktaşa yaptıklarını görmezden gelmem demek olmuyor. Şenol Güneş Beşiktaşa fayda sağlamadı tersine büyük zarar verdi
avcı enkaz topluyor şu anda bakalım ne kadar başarılı olacak başarırsa tebrik ederim
ama onun hakkında fikrim değişmez ben sevmediğim insanlarıda hak ederlerse tebrik etmeyi bilirim.
bir insanı sevmiyor olmam Beşiktaşa zarar verecek anlamı çıkartmaz yada seviyor olmak Beşiktaş için en iyisi olacak anlamıda çıkartmaz. Şenol Güneş gibi iki yüzlü insanların yüzüne baka baka yalan söyleyen insanı başımıza kahraman yaptınız. bu iftira falanda değil adam resmen bütün camiaya yalan söyledi
daha önce söylediklerini tek tek sorgularım bir kere maske düştü yalancı biri benden hak ettiği değeri alır.
sadece ilk geldiğinde söylediğim şeyler konusunda yanılmamışım. Avcı konusunda şu anda saha performansı konusunda ortadayım gerçekten enkaz devraldı ne kadar başarılı olacak göreceğiz. elindeki takım kötü değil sadece psikolojik olarak çok yaralı bir takımız Şenol güneş harcadı hepsini allahtan gördüğümüzü gören yönetim varmış gerekli müdahaleleri yapıyor. geçte olsa.