2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4287045 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

marceloyu fazlamı gözünde büyütüyorsun bir daha izlesene paslarını %90 ının yan pas olduğunu görürsün
sürekli kendi tarı sahamızda yan top yapıyorduk maç sonu istatistiklere bakarsan dünya pas yapmış ama büyük çoğunluğu bizi yavaşlatan paslardı
tamam iyi oyuncuydu ama birşeyi abartmaktada üstünüze yok.
Hehe iyi gommusun adami
Cepheden hava toplarinda iyi ama sakar bi abimizdi

Çevrimdışı tuncaboylu

tamam senin dediğin gibi olsun daha fazla uzatmayacağım aynı pencereden bakıyorsun hayata devam et böyle bakmaya.
Yoo senin pencerenden bakıyorum.

İlk sene esas ilk 11'den 4 kişi ayrılmış: Gomez, Köybaşı, Sosa, Töre.

Gelenler: Adriano, Talisca, Aboubakar, Caner, Gökhan Gönül, Fabri.

Üstteki kadro 2012'den beri birlikte oynadığı için takım oyununa uygundu, yeni gelenler uyamadı.

Ben hangi pencereden bakarsam bakayım, bunu bahane gibi görüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

öyle birşey yok ffp bir paket ama her konu kendi içinde karara bağlanıyor
orda uyulması gereken üç kural var maaş sınırına uymak transferde giren çıkan dengesine uymak
ve üçüncüde futbol gelirlerinde denklik sağlamak üçüde ayrı kurullarca denetleniyor birinde artıya geçtim diğeri eksi olabilir diye
birşey yok.
Abi 500bin yuro bizde oldu ya
Unuttun mu?
Bi sene daha uzattilar al sati
Men falan olmadi
Adamlar aciklama yapti kismen uyuldu falan diye

Çevrimdışı mylife1903

abi sen ismaili beğenen adamsın marcelo fazla gelmiştir sana :D  :evillol:
Ismael turkiyenin en iyi beki diye talihsiz bi aciklamasi olmustu

Çevrimdışı cursedofdragon

senin arşivlerde duruyor biliyorum :D

ihtiyaç anında camı kırıp alıyorsun ordan :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu murikinin durumu nasil acaba o cok belirleyici
Gs de gidip adem falan alinca killanmadim degil
Gurbetci almak lazim 3-4 tane bulunsun nolur nolmaz
Galatasaray'ın çok yabancısı var, Adem'i falan ondan aldılar.

Yapabiliyorsak, Hasic'i Türk yapmamız iyi olur.

Çevrimiçi Necmi

Yabanci siniri getirip
Turk oyunculari toplar bunlar bi sekil
Fb ne diyecek onu tahmin edemiyorum yabanci sinirina
Futbol severler istemiyor acayip bos kalir sitadlar bence

bence yabancı sınırını şu ara fener istiyor. adamlar imzayı atacak bankaya ve transfer yapamayacaklar
ama biz rahatladık şu anda daha rahat transfer yapabiliriz ve fark açılır. yakında gs de başlar yabancı fazla demeye bekle gör.
bu bizim bir iki iyi transfer yapmamıza bakar. ama yabancı sınırı getirseler bile bu ffp süreçlerine yansımaz :D
şu anda çelişkide kaldıkları konu yabancı sınırıyla bizi kesemezler bizde zaten 11 de 4-5 yerli oynuyor bizi etkilemiyor alınacak hiç bir karar
bizim yerliler kaliteli :D

Çevrimiçi Necmi

hasic avrupada bizim alt yapı katagorimizde olacak
tc vatandaşlığı süreci bize pek yaramaz o kadar kolay değil artık

Çevrimdışı mylife1903

Yoo senin pencerenden bakıyorum.

İlk sene esas ilk 11'den 4 kişi ayrılmış: Gomez, Köybaşı, Sosa, Töre.

Gelenler: Adriano, Talisca, Aboubakar, Caner, Gökhan Gönül, Fabri.

Üstteki kadro 2012'den beri birlikte oynadığı için takım oyununa uygundu, yeni gelenler uyamadı.

Ben hangi pencereden bakarsam bakayım, bunu bahane gibi görüyorum.

Tiransfer boyle yapilir iste
Ustune ekleyecen tamam ideal degil kadroyu az bozuyon gomezi kaybediyin falan ama yeni bisi cikiyor meydana
Cenk olmasa abuyla gene sampiyon olamazdik zaten onu da unutmamak lazim
Gomezin yaptigi isi cenk abu taliska babel toplanip yapti
Fikret orman hangi sene az tiransfer yapmissa daha basarili olmusuz gibiydi gecen bakmistim
Demba sosa cenk gelmis mukemmel
Zaten o sene de sampiyon olacaktik lider girip agzimizi yuzumuzu kirdirmistik antepmanisakonya
Tolga ozkalfa falandi o kadro da kupayi alacakti az guclu camia olsak

Çevrimdışı mylife1903

5 sene galiba
Bi ev alsin cocuk pasaport versinler
Suriyeli olsa piroblem olmazdi bah

Çevrimiçi Necmi

konu canerle mukayeseydi ve Türkiyede başka sol bek yok buda ismaili canerden daha iyi bek yapar
ve ülkeninde en iyi beki olur. ben bunu söylerken caner alınacağına ismail yedek olsun dediğimi neden söylemiyorsun
ben as kadro demedim yedek olacaksa en iyi sol bek elimizde zaten dedim. yerli ismailin alternatifi olacak bir tane bile sol bek yoktu
halada yerli yok. ismailin ülkenin en iyi yerli sol beki olması onu süper sol bek yapmıyor.
ordaki tartışmam yana yana caneri isteyenlereydi gelsin ismaili ararsınız dedimsol bek olarak canere göre ismailin artıları vardı
canere ülkenin en iyi sol beki diyorlardı alınsın pişman olursunuz söylediğiniz herşeyi yalarsınız dedim
halada arkasındayım lafımın 1.7 ye oynayan caner yedek oturacağına 700 e oynayan ismail otursun
ismaille şampiyon oldu bu takım. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

5 sene galiba
Bi ev alsin cocuk pasaport versinler
Suriyeli olsa piroblem olmazdi bah
milli takım hocasının istemesi gibi özel bir durum olmazsa 5 yıl yoksa istek yaparsa meclis kararıyla olabiliyor
diye biliyorum.

Çevrimdışı mylife1903

milli takım hocasının istemesi gibi özel bir durum olmazsa 5 yıl yoksa istek yaparsa meclis kararıyla olabiliyor
diye biliyorum.
Umut guner bi telefon acsin abi

Çevrimdışı mylife1903

konu canerle mukayeseydi ve Türkiyede başka sol bek yok buda ismaili canerden daha iyi bek yapar
ve ülkeninde en iyi beki olur. ben bunu söylerken caner alınacağına ismail yedek olsun dediğimi neden söylemiyorsun
ben as kadro demedim yedek olacaksa en iyi sol bek elimizde zaten dedim. yerli ismailin alternatifi olacak bir tane bile sol bek yoktu
halada yerli yok. ismailin ülkenin en iyi yerli sol beki olması onu süper sol bek yapmıyor.
ordaki tartışmam yana yana caneri isteyenlereydi gelsin ismaili ararsınız dedimsol bek olarak canere göre ismailin artıları vardı
canere ülkenin en iyi sol beki diyorlardı alınsın pişman olursunuz söylediğiniz herşeyi yalarsınız dedim
halada arkasındayım lafımın 1.7 ye oynayan caner yedek oturacağına 700 e oynayan ismail otursun
ismaille şampiyon oldu bu takım. :bandit:
Canerle olmadi mi abi?

Ismael oturacagina koltuk bos kalsin

Çevrimdışı tuncaboylu

öyle birşey yok ffp bir paket ama her konu kendi içinde karara bağlanıyor
orda uyulması gereken üç kural var maaş sınırına uymak transferde giren çıkan dengesine uymak
ve üçüncüde futbol gelirlerinde denklik sağlamak üçüde ayrı kurullarca denetleniyor birinde artıya geçtim diğeri eksi olabilir diye
birşey yok.
Fenerbahçe'nin durumu da felaket.

Adamlar sol bekte Dirar, sağ bekte Ozan Tufan, stoperde Jailson'la çıktılar son maça. (Gülhan gördüyse, Ersun için çok ağlamıştır )

Şimdi çöpleri karıştırıyorlar, Adil Rami gibi 2 aydır boşta olup takım bulamayan adamları topluyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tiransfer boyle yapilir iste
Ustune ekleyecen tamam ideal degil kadroyu az bozuyon gomezi kaybediyin falan ama yeni bisi cikiyor meydana
Cenk olmasa abuyla gene sampiyon olamazdik zaten onu da unutmamak lazim
Gomezin yaptigi isi cenk abu taliska babel toplanip yapti
Fikret orman hangi sene az tiransfer yapmissa daha basarili olmusuz gibiydi gecen bakmistim
Demba sosa cenk gelmis mukemmel
Zaten o sene de sampiyon olacaktik lider girip agzimizi yuzumuzu kirdirmistik antepmanisakonya
Tolga ozkalfa falandi o kadro da kupayi alacakti az guclu camia olsak
Şampiyonlar ligi gelirleri bankalara temlikli olsaydı, 4 sene şampiyon olurduk, borcumuz da yarıya inerdi.

İkinci şampiyonluk sonrası ayarı kaçırdı bu.

Çevrimdışı Arthur Dayne

her şeyi sonuca göremi yaşıyorsunuz anlamıyorum fener ilk şutunu kornerden gelen
topa kafayla attı dakka 70 başak herhalde net 5 pozisyon kaçırmışdır maçta baştan aşağıya başak üstündü
adamlar iki atak yaptı iki gol buldu. Başak geçen seneden zayıf falan değil gayette iyi oynuyor
aslında hücum sayısıda arttı bu sene birde sadece avcıyı kaybetmedi bu takım emreyide kaybetti
birde kimse avcı başakda etkili değil demiyorki varsa 5 yılın beş yıl tutar sende avcı ile takır takır oynayan
bir takım yaratırsın varmı sabredecek 5 yılın kaldıki avcının başakda nasıl bir başarısı oldu oda tartışılır
ne zamandır Beşiktaş taraftarı elden kaçan şampiyonlukları başarı olarak görmeye başladı başak 3 yıldır son haftalarda şampiyonluk verdi geçen sene 13 puan farkı eriterek verdi hemde bumu başarı.
tabi bu Beşiktaşda başarılı olamaz anlamı taşımıyor ama şampiyonluk gelirse avcı sayesinde değil Beşiktaş olduğumuz için gelir Avcı kötü olduğu için değil başak olduğu için o şampiyonlukları kaybetti.
kimseye hak ettiğinden fazla değer biçmeyin hiç bir isim Beşiktaşdan büyük değil
:s20:

:s20:

necmi abi hoca sevmez takım şampiyon olursa kendi kendine oluyor yada avcı birilerinin ekmeğini yemiş filanda olabilir :D

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonlar ligi gelirleri bankalara temlikli olsaydı, 4 sene şampiyon olurduk, borcumuz da yarıya inerdi.

İkinci şampiyonluk sonrası ayarı kaçırdı bu.

Olmusa bakinca ayarin kacacagini anlamamiz gereken hamle nejip az oluyor, ona zam yapiliyor atilimiydi 2014 falandi herhalde

Çevrimdışı mylife1903

necmi abi hoca sevmez takım şampiyon olursa kendi kendine oluyor yada avcı birilerinin ekmeğini yemiş filanda olabilir :D
Avcinin soylemlerine bagli
Iyice ayar olursa yonetim yapti der
Kil olursa senol gunesin mirasa kondu der

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:lol: :lol: :lol: :lol:

senolu karıştıramaz artık onu çok gömdü :D

daha geriye döner samet veya bilice kadar olmadı lucescuya bile bağlayabilir :D

Çevrimiçi Necmi

ben hiç bir zaman istememe nedenim saha performansı değil dedim başta başarılı olabilirde olmayabilirde bunu zaman gösterir ama ben başarılı olsada onu Beşiktaşa layık bir hoca olarak görmeyeceğim
Beşiktaş benim için değerli her önüme geleni Beşiktaşa yakıştıramıyorum kusura bakma.
bir insanı sevip sevmemeyi Beşiktaşa faydası ölçüsünde etkilenmeden değerlendiririm
ben insan olarak Fikret Orman gibi birisinide sevmem bunu defalarca söyledim ama bu Beşiktaşa yaptıklarını görmezden gelmem demek olmuyor. Şenol Güneş Beşiktaşa fayda sağlamadı tersine büyük zarar verdi
avcı enkaz topluyor şu anda bakalım ne kadar başarılı olacak başarırsa tebrik ederim
ama onun hakkında fikrim değişmez ben sevmediğim insanlarıda hak ederlerse tebrik etmeyi bilirim.
bir insanı sevmiyor olmam Beşiktaşa zarar verecek anlamı çıkartmaz yada seviyor olmak Beşiktaş için en iyisi olacak anlamıda çıkartmaz. Şenol Güneş gibi iki yüzlü insanların yüzüne baka baka yalan söyleyen insanı başımıza kahraman yaptınız. bu iftira falanda değil adam resmen bütün camiaya yalan söyledi
daha önce söylediklerini tek tek sorgularım bir kere maske düştü yalancı biri benden hak ettiği değeri alır.
sadece ilk geldiğinde söylediğim şeyler konusunda yanılmamışım. Avcı konusunda şu anda saha performansı konusunda ortadayım gerçekten enkaz devraldı ne kadar başarılı olacak göreceğiz. elindeki takım kötü değil sadece psikolojik olarak çok yaralı bir takımız Şenol güneş harcadı hepsini allahtan gördüğümüzü gören yönetim varmış gerekli müdahaleleri yapıyor. geçte olsa.

Çevrimdışı mylife1903

Sureyya abinin mirasina kondu
Kadro oyle iyi oyle iyi sireyya abinin yardimcisi bile alirdi kupayi

Su tahta bi kapansin kadroya bakalim hele
Gerci bugun 3 oyuncu gelse ne verecekleri vereceklerini nezaman verecekleri de tartismali
Santrafor cok oyiyse fazla etkilenmez sokar geleni de ortaya gelen adam nasil olacak ligin 4. Haftasi oynar anca
Parasi 34 haftalik tabi

Çevrimiçi Necmi

ben biliçide istemedim ama takım için yaptığı iyi şeyleri örtmez bu.
sameti kulübün kapısının önünden geçirmem o derece sevmiyorum.
birine siyah deyince diğerine beyaz dememmi gerekiyor anlamadım