2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4285435 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

oyunun bireyselliğe dönmesi kimin suçu ha bu aradfa bireysellik demişken ilk senede böyleydi
bütün oyun gomez ne yaparsaya kalmışdı. takım hep breysel kazanıyorsa ve elinde bireysel birşeyler yapıp kazandıracak oyuncu olmayınca çöküyorsa burda hocanın adını ağzına almaman gereki madem biireyseldi hoca ne verdi diye soracaksın gitti diye dizini dövmeden önce şu dediğin lafı biz 3 senedir söyleyip eleştiriyoruz neden karşı geliyorsun o zaman şu takım yaşlandı hikayesinide bırakalım artık orda başak gerçeği dururken komik oluyor bu laf.

oyunun bireysele dönmesin yönetimin suçu takımı bozdu.aboubakar ile gomez bir değil.talisca ile sosa bir değil farklı tipte oyuncular sosa,gomez ile başka oynarsın talisca,abouabakar ile başka oynarsın.Hocanın kendi ağzından laflar bunlar.Aboubakar,talisca ile direk kaleye gitme oyunu oynadık demişti anlaşılmıştır umarım.
Bütün oyun gomez ne yaparsaya kalmıştı dedin ya en çok buna güldüm abi aç bi bak 2015-2016 senesinde ki oyunumuza bütün maçlar bende var mevcut indirdim tekrar tekrar bakıyorum dediğinle alakası yok tam bir takım oyunu istatistiklere de bakabilirsin olcay,quaresma,töre,sosa,gomez,cenk bütün oyuncular golleri asistleri paylaşmışlar bireysellik filan yok takımda uydurmuşsun o kısmı kusura bakma.
Başak gerçeğini de 350 milyon kere açıkladım adamlar aynı kadro ile 7-8 senedir oynuyorlar ne zaman başakta kadroyu bozdu sonuç orta da işte her gün daha geriye gidiyor en iyi oldukları dönem adebayor,cengiz ünderin olduğu dönem robinholar,arda turanlar durum orta da.

bir takımın ayarları ile bu kadar oynanmaz 3 sene önce ki kadromuzu eminim kimse sayamaz internete bakmadan.

350 tane stoper ile oynadık 7-8 senedir süreçte.

Avrupada ki büyük takımlar enayi mi neden sürekli onlara iyi para gelince satmıyorlar ?

Hayır marcelo gibi adamı satıp yerine lens,negredo,medel alıyorsun.

Transerlerin geç kampa katılması,eksik bölgelerin kalması,oyuncuların yaşlanması,maaşlarını yatmaması.

Güneşe yemin ederim üzüldüm geçen sene sol kanatta pektemek,güven oynatmak zorunda kaldı adam yeminle ağlamaklı oldum.

Mhk'nin,tff'nin,medyanın,renklilerin önüne atıldı başkanın kendi ağzından 2 sene takımı boşladım!!! şenol hocayı gönderme uğruna şampiyonluğu saldım anlamıda çıkar burdan.

Adam çok bir şey istememişti eldeki kadroyu koruyalım maaşları düzgün ödeyelim 1-2 takviye yapalım.

Yanlış yerlere odaklanıyorsunuz.

Çevrimdışı mrred

bir takımın ayarları ile bu kadar oynanmaz 3 sene önce ki kadromuzu eminim kimse sayamaz internete bakmadan.

Avrupada ki büyük takımlar enayi mi neden sürekli onlara iyi para gelince satmıyorlar ?

Transerlerin geç kampa katılması,eksik bölgelerin kalması,oyuncuların yaşlanması,maaşlarını yatmaması.

Güneşe yemin ederim üzüldüm geçen sene sol kanatta pektemek,güven oynatmak zorunda kaldı adam yeminle ağlamaklı oldum.

Burası Beşiktaş
Beğenmeyen istifa eder. Bahaneye gerek yok.
The great gig in the sky

Burası Beşiktaş
Beğenmeyen istifa eder. Bahaneye gerek yok.

ben neyden bahsediyorum sen neyden bahsediyorsun.

Çevrimdışı mrred

Transferler ve takımdan memnun değilse istifa edecek.
Takımdan ayrıldıktan sonra "transferler geç geldi" diye ağlamayacak.
O koltuğa oturmak için herkes bir yerini yırtıyor. Herkes haddini bilsin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Yahu 2015 2016 sezonunun ikinci yarısında da tandem değişti. İlk yarı oynayan tandem ile ikinci yarı oynayan tandem farklı
Onu niye yazmıyon ??
Degisti tabi neden yazmiyim
O senelerde de yazdik habire oynanmaz diye
Son 3 sene diye tutturdun diye diyoeuz
Feda yaziyoz onu yazma
Aras feda degil diyoruz
Ama cenk var
Son 7 seneden yazalim ya da 6 seneden

Buyuk takimin kadrosunda boyle sirkulasyon olmaz konu net

Çevrimiçi Necmi

Lafi ortaya sallayan sensin 3 senedir geri gidiyor diye
Koy bakalim 11leri diyorum
Taktik hoca bilmem ne salliyorsun

Koyarsin kadroyu 3 sene onceden bu sene koyarsin 7-8 adam aynidir geri gitti dersin
Sen gomez ustune abu sosa ustune taliska bunlarin ustune negredo lens alirsan geri gider tabi

Vida degilim ben tornavidayim sokar cevirir yerine geciririm
serdarın yerine GG ismailin yerine adri olcayın yerine babel tolga yerine fabri
ozi atiba zaten aynı kaldı sosa gitti takım kalitesi düşdü dersen çarpılırsın yönetimin en iyi yaptığı şey on numara bulmak orda hiç kalite düşmedi gelen hep verim verdi. bir forvetmi yedi yıllık yönetim döneminde bu takım dembaba gomez abou cenk burak gördü güveni bile koyarım iyi katagorisine 7 yılda bir negredoya takılmış kalmışsınız sakız gibi çiğniyor ondan besleniyorsunuz. bu takım her sene kadro kalitesi olarak üste koydu kalite düşmedi. ilk yıl en iyi oyun dediğimizde aslında şenol güneş ilk senesinde en kötü kadroyla oynadı yahu sol bek ismail sağ bek serdar kalede tolga ve stoperde kim vardı hatırlamıyorum bile orta sahada atiba ozi vardı ve hepde oldu kadrosunda aslında değişenler serdar ismail tolga olcay oldu gomez sosa gidişi yönetime eleştiri olarak gelirse ayıp yaparsınız nasıl gittikleri belli önemli olan yönetim yerini iki genç oyuncuyla yoklukta doldurdumu. yönetim ne yapsın yoklukta adamın eline süperlig gol kralını verdi. keşke gitseymiş gs ye terim ona golleri attırırken burda neden verdik şampiyon yaptık gs yi diye diz döverdiniz o zaman.

Çevrimdışı mrred

Böyle ağlak bahaneci adamlarla işimiz yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

oyunun bireysele dönmesin yönetimin suçu takımı bozdu.aboubakar ile gomez bir değil.talisca ile sosa bir değil farklı tipte oyuncular sosa,gomez ile başka oynarsın talisca,abouabakar ile başka oynarsın.Hocanın kendi ağzından laflar bunlar.Aboubakar,talisca ile direk kaleye gitme oyunu oynadık demişti anlaşılmıştır umarım.
Bütün oyun gomez ne yaparsaya kalmıştı dedin ya en çok buna güldüm abi aç bi bak 2015-2016 senesinde ki oyunumuza bütün maçlar bende var mevcut indirdim tekrar tekrar bakıyorum dediğinle alakası yok tam bir takım oyunu istatistiklere de bakabilirsin olcay,quaresma,töre,sosa,gomez,cenk bütün oyuncular golleri asistleri paylaşmışlar bireysellik filan yok takımda uydurmuşsun o kısmı kusura bakma.
Başak gerçeğini de 350 milyon kere açıkladım adamlar aynı kadro ile 7-8 senedir oynuyorlar ne zaman başakta kadroyu bozdu sonuç orta da işte her gün daha geriye gidiyor en iyi oldukları dönem adebayor,cengiz ünderin olduğu dönem robinholar,arda turanlar durum orta da.
Kadro değişmesi bireysel oynamaya bahane olamaz Gülhan.

İsmail'le, Olcay'la, Töre'yle takım oyunu oynayabiliyorsan, Adriano, Babel ve Talisca ile de oynayabilirsin. Bunların birbirine uyum sağlaması 1 ay, hepsi oyun zekası yüksek herifler.

Takım değişti, ne hikmetse Quaresma'nın rolü arttı. Quaresma demek, bireysellik demek.

Hocanın kolayına geldi, kadro değişikliği bahanesi oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Tamam da abi, kadro ileri gitti işte. Bunu kabul edelim. İsmail'le iyi oynayan takım,  Adriano ile daha iyi oynamalı. Bunu yapmak için ufak bir rötuş yeter.

Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamayan takım, CL'de gruptan namağlup çıktı.

Para ödenmemesi mevzuu, son seneki mevzuu. Ben 2017-18'den bahsediyorum. Bu takım CL'de gruptan çıkarken ligde nal topluyordu. Yani burada bir gariplik yok mu?

Olmaz mi
Cok tartisildi
Azicik maclari tekrar izle
Bugun o seneden pzoisyon koydum mesela
Gencler maci o isin baslangiclarindan

Çevrimdışı tuncaboylu

Olmaz mi
Cok tartisildi
Azicik maclari tekrar izle
Bugun o seneden pzoisyon koydum mesela
Gencler maci o isin baslangiclarindan
Hakemler ayrı hikaye.

Ama biz o sene şampiyonluk için yeterince kuvvetli bir oyun koyamadık ortaya.

Çevrimdışı mylife1903

Mhk'nin,tff'nin,medyanın,renklilerin önüne atıldı başkanın kendi ağzından 2 sene takımı boşladım!!! şenol hocayı gönderme uğruna şampiyonluğu saldım anlamıda çıkar burdan.

Adam çok bir şey istememişti eldeki kadroyu koruyalım maaşları düzgün ödeyelim 1-2 takviye yapalım.

Solda pektoyu bilic de kullanmisti ondan ogrenmistir

Çevrimdışı karaoğlan

Arkadaşlar n'oluyor Allah aşkına - Pazartesi gerginliği mi?

Çevrimiçi Necmi

Degisti tabi neden yazmiyim
O senelerde de yazdik habire oynanmaz diye
Son 3 sene diye tutturdun diye diyoeuz
Feda yaziyoz onu yazma
Aras feda degil diyoruz
Ama cenk var
Son 7 seneden yazalim ya da 6 seneden

Buyuk takimin kadrosunda boyle sirkulasyon olmaz konu net
neden olmaz bak renklilerde yapıyor ffp de olunca adamlar gomisi sattılar ötesi varmı
baksana giden oyuncularına şampiyon yapan oyuncular gidiyor hep.
demek ffp olunca oluyormuş. akşam terim ffp yüzünden elimiz kolumuz bağlı diye ağladı
2,5 dan fazla açıkları varmış şu haliyle bırak almayı satamazlarsa bir oyuncuyu listeye
yazamayacağız dedi. ffp bir bize diyordunuz. ikisininde acayip eksikleri var ama alamıyorlar
iki orta saha almış hala orta saha eksik diyor demek aldıkları elde patlamış :D
nankör olmamak lazım tabi. adamlar bizim çürüğe çıkardığımız oyuncuları yıldız diye kapıyor.
adamların medet umduğu babeli gönderdik biz. yoklukta bizim ıskartalarımıza sarıldılar
bunları görmezsiniz tabi.

Çevrimiçi tolga1903

Yahu bitti gitti şenol güneş. Bitti yani işimiz yok adamla anca iki maçımızı izlemeye gelir. İyisiyle kötüsüyle egrisiyle doğrusuyla sonlandı. Sanki hala başımızdaymış gibi 3 yıl önceki oynattığı oyunu okuyoruz. @38life sana zahmet maia atiba lemina medel vs başka seçenek de koyabilirsin karşılaştırma alabilir miyiz zira şu 1 hafta takımın kalan sezonuna ışık tutacak da.

Çevrimdışı mylife1903

İsmail'le, Olcay'la, Töre'yle takım oyunu oynayabiliyorsan, Adriano, Babel ve Talisca ile de oynayabilirsin. Bunların birbirine uyum sağlaması 1 ay, hepsi oyun zekası yüksek herifler.

Takım değişti, ne hikmetse Quaresma'nın rolü arttı. Quaresma demek, bireysellik demek.

Babel ve taliska ile takim oyunu konusu tartisma goturur onur
Alip vermeyip top kullanan adamlar
Sorumluluk da aliyorlar tabi

Çevrimdışı sozkul

Bu adam iyi menejerdir neden boyle atarlaniyir onu anlamadim
Komisyon falan kaybetmesi cok etkilememistir
Baska bi olay sanki kisisel bisi var
Dusunsene bunu almadin baska oyuncu icin kullanirsin belki bu adam gemileri yakiyor
Genc tecrubesiz menejer degil
Musteri kaciriyor resmen
Baskan hayatta calismaz bunla mesela bugunden sonra
Hatta 3 sene sonra gelecek baskan da bunlari gordukten sonra calismamali

Sebebi ne, neye atarlaniyir
Acayip ilginc mevzu

İçimden tamamen aynı soruları soruyordum. Cursed haklı olabilir, adam GS liliğini menejerliliğinin önüne mi koyuyor acaba?
Tek tahminim, bu hem GS ye hem Fenere birer adam saplayacaktı, biz araya daldık  iş uzadı adamlar başka takımlara gitti filan..
Yani çok büyük para kaybettiğini düşünüyor olabilir, ipleri koparmış adam Beşiktaş ile, Dorukhanı mı satacaktı yurtdışında bir yere de hayır mı dedik acaba?

Çevrimdışı tuncaboylu

Stoperlerin takım oyununa etkisi ne kadar ki?

Yani biz takım oyunu oynamak istedik de, Ersan-Rhodolfo yerine Pepe - Vida olunca mı yapamadık?

Galatasaray'ın santraforu 6 ay boyunca Eren'di, yedek kulübesinde Sinan Gümüş gibi dandik adamlarla oynadı; biz Güven'le ve Pektemek'le oynadığı için hocaya acıyoruz.

Biraz farklı pencereden bakmasına öğrenin artık şu dünyaya evinizde 4 tane pencere var siz aynı pencereden dışarı bakıp bakıp duruyorsunuz hiç mi diğer pencerede neler olup bitiyor diye merak etmiyoırsunuz ?

ismail olcay,töre ile takım oyunu oynarasın çünkü bu oyuncuların eveliyatı var 2012 yılında geldiler güneş geldiğinde 3-4 senedir takımdaydı bu oyuncular.Bu oyuncuların üstüne takım  oyunu oynayabilen sosa,gomez'i ekledin.Oynamazsın farklı tipte oyuncular babel,talisca,abobakar bunlar bireysel oyuncular.1 ay da ne uyumundan bahsediyorsun Allah aşkına öyle bir dünya yok.

Bak çok güzel örnek vermişsin oyun bireysele döndü çünkü.Aynı Quaresma 2015 senesinde neden bireysel değildi çünkü quaresma hariç bütün tkaım arkadaşları pas oyunu oynuyordu quaresmada buna uymak zorunda kalıyordu ancak sen talisca,aboubakar,babel yaptın oyunda bireysele döndü.

Hocanın kolayına filan gelmedi hacıbabanın takkesi değil burası böyle bir futbol anlayışı dünya da yok.

Kadroyu sil baştan ne zaman yaparsın biliyormusun ? Kadron artık başarısızdır sen sil baştan o zaman yaparsın bizim kadro başarılı çatır çatır top oynamışız hadi bakalım sil baştan ?
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 18:06:02 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

neden olmaz bak renklilerde yapıyor ffp de olunca adamlar gomisi sattılar ötesi varmı
baksana giden oyuncularına şampiyon yapan oyuncular gidiyor hep.
demek ffp olunca oluyormuş. akşam terim ffp yüzünden elimiz kolumuz bağlı diye ağladı
2,5 dan fazla açıkları varmış şu haliyle bırak almayı satamazlarsa bir oyuncuyu listeye
yazamayacağız dedi. ffp bir bize diyordunuz. ikisininde acayip eksikleri var ama alamıyorlar
iki orta saha almış hala orta saha eksik diyor demek aldıkları elde patlamış :D
nankör olmamak lazım tabi. adamlar bizim çürüğe çıkardığımız oyuncuları yıldız diye kapıyor.
adamların medet umduğu babeli gönderdik biz. yoklukta bizim ıskartalarımıza sarıldılar
bunları görmezsiniz tabi.
Oyuncu satamazlarsa, Lyundima'yı listeye koyamayacaklar.

Zaten 2 stoperleri var.

Daha bu ikinci seneleri, önümüzdeki 2 sene ne ağlayacaklar. Satabilecekleri adam da yok kadrolarında, hepsi yaşlı ve kiralık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Babel ve taliska ile takim oyunu konusu tartisma goturur onur
Alip vermeyip top kullanan adamlar
Sorumluluk da aliyorlar tabi
Abi Babel Cenk'le ve Adriano ile iyi anlaşıyordu, sonra alıp vurmaya başladı.

Talisca ayrı hikaye. Onu Mario Gomez gibi düşün

Stoperlerin takım oyununa etkisi ne kadar ki?

Yani biz takım oyunu oynamak istedik de, Ersan-Rhodolfo yerine Pepe - Vida olunca mı yapamadık?

Galatasaray'ın santraforu 6 ay boyunca Eren'di, yedek kulübesinde Sinan Gümüş gibi dandik adamlarla oynadı; biz Güven'le ve Pektemek'le oynadığı için hocaya acıyoruz.

bunu ciddi dememişsindir umarım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Biraz burdaki hava dağılsın

TV100'de yayınlanan programda Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Oktay Derelioğlu, hedeflerini ve Beşiktaş'ın teknik direktörü Abdullah Avcı'yı değerlendirdi.

Beşiktaş takımının teknik direktörü olmak için binlerce hocanın sırada beklediğini vurgulayan Derelioğlu, bir gün Beşiktaş Kulübü'nde teknik direktör olacağını açıkladı.

Oktay derelioğluna bak  :lol: Gelecekten bildiriyor teknik direktör olacağını açıklamış  :lol: Teknik direktörlüğün bile yok, gelip bi anda bize olacaksın falan :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

yav birazcık şu beyninizi çalıştırın artık yav biraz farklı pencereden bakmasına öğrenin artık şu dünyaya evinizde 4 tane pencere var siz aynı pencereden dışarı bakıp bakıp duruyorsunuz hiç mi diğer pencerede neler olup bitiyor diye bakmıyorsunuz ?

ismail olcay,töre ile takım oyunu oynarasın çünkü bu oyuncuların eveliyatı var 2012 yılında geldiler güneş geldiğinde 3-4 senedir takımdaydı bu oyuncular.Bu oyuncuların üstüne takım  oyunu oynayabilen sosa,gomez'i ekledin.Oynamazsın farklı tipte oyuncular babel,talisca,abobakar bunlar bireysel oyuncular.1 ay da ne uyumundan bahsediyorsun Allah aşkına öyle bir dünya yok.

Bak çok güzel örnek vermişsin oyun bireysele döndü çünkü.Aynı Quaresma 2015 senesinde neden bireysel değildi çünkü quaresma hariç bütün tkaım arkadaşları pas oyunu oynuyordu quaresmada buna uymak zorunda kalıyordu ancak sen talisca,aboubakar,babel yaptın oyunda bireysele döndü.

Hocanın kolayına filan gelmedi hacıbabanın takkesi değil burası böyle bir futbol anlayışı dünya da yok.

Kadroyu sil baştan ne zaman yaparsın biliyormusun ? Kadron artık başarısızdır sen sil baştan o zaman yaparsın bizim kadro başarılı çatır çatır top oynamışız hadi bakalım sil baştan ?

Gülhan beynimiz çalışıyor.

Gomez'in ne katkısı var takım oyununa, gelene vuruyordu herif. Adama ceza sahası dışında top gelince geveliyordu.

İsmail'le takım oyunu oynasan ne olacak, Adriano onun yaptığı neyi yapanayak takım oyununda?

Beynin çalışıyor madem, bir sorum bvar: Takım değiştikçe neden Quaresma'nın rolü arttı, bana onu söyle?

Olcay'lı, Töre'li kadroda sonradan giden adam, Talisca'lı Babel'li kadroda neden daha fazla inisiyatif alnaya başladı?

Çevrimdışı mylife1903

Hakemler ayrı hikaye.

Ama biz o sene şampiyonluk için yeterince kuvvetli bir oyun koyamadık ortaya.

Herseye ragmen tek macin hakemini alip te tiviye yorumcu yapaydin belki alirdin kupayi sen elinden gelenin en iyisini yapmis olabilirsin rakibinle yarisiyorsun ve yaris adil degil, maksimumu goremiyorsun sartlar esit degilse