2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276940 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Egos

Ortalamayı yükselten Cenk Tosun gibi bedelsiz alıp yüklü miktarda gelir elde ettiğimiz oyuncular var. Geçmişten daha iyi olması kötünün iyisi olduğunu gösterir ayrıca kıyaslanan Serdar bilgili döneminin futbol ekonomisiyle günümüz bir değil. O dönem 5 milyona yıldız getirirken şimdi 5 milyona orta seviye oyuncuyu kulübü bile bırakmıyor. Zaten zarar da edebilir sıkıntı orda değil. Bu sene de Pedro Rebocho alındı tutarsa oynar tutmazsa tutmadı deriz futbolun içinde olan şeyler bunlar. Ancak Mertcan Çam gibi, Larin gibi,Mitrovic,Dany,Roco,Pedro Franco gibi neden alındığına anlam bile veremediğimiz 10 tane transfer vardır kafadan. Maaşlarıyla beraber 15 milyondan fazla zararımız vardır buradan. Benim eleştirdiğim nokta bu. Belirli bir mantığa veya sisteme göre değil de başka şeylere göre transferler yapılmış gibi.

serdar bilgili ile kıyaslama nedeni ardından gelen ismin yıldırım demirören olması. ben maaşlarıyla birlikte zararı hesaplarken dikkatli davranmak gerektiğine inanıyorum, çünkü o oyuncuların muadilleri bedavaya oynamayacak. yoksa söylediklerine katılıyorum.

Çevrimdışı mrred

Şeffaf olmak zorunda. Oyuncuya verilen parayı fazla bulan da eleştirsin yahu bu kadar da eleştiriye kapalı olunmaz. Taraftarın işi bu zaten konuşur durur. Kimse eleştiri yapmasın, kimse kötü söz söylemesin, kimse yanlışını hatanı söylemesin olur mu öyle şey? Başkanlık makamı bu yüzden zaten yüksek bir mevki ve ağır bir mevki. Bunu kaldırabilecek kişilerin yapması gerektiği için. Sırf sosyal medyada oyuncuya verilen maaş eleştirilecek diye neden açıklamaları gizliyoruz ki?
Diyorum ya duygusal çok kafaya takıyor. Coğrafya insanını kaderi

Fm de futbolcuların teknik zihinsel bir de fiziksel yönü var ya onun gibi düşün  :D

İnsan bu yahu etten kemikten. Başkanın teknik ve fiziksel yönü iyi zihinsel vasat 
Yahu Türkiye'de böyle adamı bulmuşuz işte daha ne istiyoruz çok da şey etmemek lazım
Rakipte Abdürrahim var ya bir ona bak bir buna bak 
Siz istiyorsunuz ki bütün özellikleri mükemmel olsun ya bu coğrafyadan ne zaman çıkmış öyle adam gerçekçi olmak lazım.
Eldekinden faydalancan işte. Yahu tencereci var o mu bu Fikret Orman mı? Yüz kere Fikret Orman derim.
3 Hürel vardı bir de Hürsel miydi neydi. Yahu adam Gareth Bale i getirebilirim Toschakı tanıyorum dedi.
Onu tanıyorum bunu tanıyorum . Bunlar tehlikeli tiplerdir. Bizim işte de var. Adam gelir ben yargıtaydan falanca adamı tanıyorum sen bana şu 100 bini var senin dosyayı bozdurum der. Ulan zaten bozulması ya da onanmasının olasılığı yüzde 50 sana bu parayı niye vereyim ki diye kimse de sormaz.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 12:15:24 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Milli ara iki hafta mı :O Daha hocamıza güvenmemiz için erken, yani sonuç almamız için erken. 6 ay-1 yıl en erken süresi. Futbolun doğrularını yapmaya çalışan hocamıza güvenmeliyiz. Sanırım burda en sıkı güvenenler sen ben @38life

Benim için kredisi çok yüksek.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dün o kadar tag açıldı Twitterdam bizim Çarşının Twitter hesabından tek bir destek olmadı bu adam bizi yaktı biizim 30m euro muzu gsye verdi yönettiği maçla adamı tvde görünce sinirim tepeme çıkıyor birde y... Konuşuyor çıkmış rol modelmiş önce o maçın hesabını versin çarşıda burağın adı geçince hemen istemiyoruz tivitleri atarken dün toplu şekilde taga destek varken kuma kafalarını gömdüler

yok, bu adam Beşiktaşa zarar verdi onlara zarar vermedi onlar niye mesaj atsın??? Beşiktaş umurlarında değil, tek umurlarında olan şey kendi itibar ve çıkarları.

Çevrimdışı Egos

Fm de futbolcuların teknik zihinsel bir de fiziksel yönü var ya onun gibi düşün  :D

İnsan bu yahu etten kemikten. Başkanın teknik ve fiziksel yönü iyi zihinsel vasat 
Yahu Türkiye'de böyle adamı bulmuşuz işte daha ne istiyoruz çok da şey etmemek lazım
Siz istiyorsunuz ki bütün özellikleri mükemmel olsun ya bu coğrafyadan ne zaman çıkmış öyle adam gerçekçi olmak lazım.
Eldekinden faydalancan işte. Yahu tencereci var o mu bu Fikret Orman mı? Yüz kere Fikret Orman derim.
3 Hürel vardı bir de Hürsel miydi neydi. Yahu adam Gareth Bale i getirebilirim Toschakı tanıyorum dedi.
Onu tanıyorum bunu tanıyorum . Bunlar tehlikeli tiplerdir. Bizim işte de var. Adam gelir ben yargıtaydan falanca adamı tanıyorum sen bana şu 100 bini var senin dosyayı bozdurum der. Ulan zaten bozulması ya da onanmasının olasılığı yüzde 50 sana bu parayı niye vereyim ki diye kimse de sormaz.

fikret orman'ın yakaladığı başarı kendi seviyesinin üzerindeydi, şimdiki konumu ise potansiyelinin altında. aradaki farkı daha önce hiç olmadığı kadar para harcayarak ve abdullah avcı'ya ayak bağı olmayarak kapatabilir. yani gölge etmese yeter.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 12:18:57 Egos ]

Çevrimdışı mrred

fikret orman'ın yakaladığı başarı kendi seviyesinin üzerindeydi, şimdiki konumu ise potansiyelinin altında. aradaki farkı daha önce hiç olmadığı kadar para harcayarak ve abdullah avcı'ya ayak bağı olmayarak kapatabilir. yani gölge etmese yeter.
Onu diyorum zaten arkasında durması yeterli. İşi bilen adamların arkasında duracak bu kadar
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Eldekinden faydalancan işte. Yahu tencereci var o bu Fikret Orman mı? Yüz kere Fikret Orman derim.
Onu tanıyorum bunu tanıyorum bu ağızları biliyoruz . Yaramaz
Başkan ilk geldiği dönemki kadar çoğu taraftara sempatik gelmiyor artık maalesef. Bu durum kimi taraftar için başarıya endeksli, kimi için açıklamalarından dolayı, kimi de yanlış giden politikalarından dolayı böyle. Ha bir de en başından beri onu sevmeyen Çarşı tayfası var. Ama onlara karşı da taraftar başkanı hep korudu kolladı. Dönem dönem bütün camia başkanın arkasında oldu. Bunları görüp doğru değerlendirmediği için de sonucu bu oldu. Şimdi gitmeden önce taraftarla barışma fırsatı geldi bir kez daha. İyi değerlendirip, taraftarı kıracak açıklamalar yapmadığı, tff mhkya karşı beşiktaşın hakkını yedirmediği sürece taraftarla arası yine iyi olur.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yahu Larine takıldınız adamı kiraladık zorunlu opsiyonlu sanırım. Adamı alacaklar işte zarar etmedik o işten de
Mitrovicten de zarar etmedik. 4.2 ye aldık 3.9 a sattık. Genç oyuncu bunlar risk alıyorsun çıkış yapabilir diye. Bunlar makul riskler diyorum ben de

Negredo konusu da tartışmalı o zaman ben de sana şunu derim geçen sene uefa avrupa ligine kimin son dakika golü ile katıldık ? Oradan 5 ile 10 milyon euro arası kasamıza para girdi. Negredo golü atmasa alamıcaktık. Bir de böyle düşün
Ayrıca Negredoya göre bir oyun oynanmadı bir de bu var.
Sen direkt bonservis al sat olarak bakıyorsun olaya. Verilen maaş (1,7 milyon euro) gösteremediği performansla aldığı maaşın yarattığı huzursuzluk, işgal ettigi pozisyon vs bi sürü olumsuzluk yok olmuyor zararı azalttığın zaman. Burası bakkal mı al sat farkıyla başarı ölçüyorsun?

Çevrimdışı mrred

Benim için kredisi çok yüksek.
Tahmin ettiğimizden daha çok hocayı destekleyen insan var forumda gizlenmiş durumdalar onlar merak etmeyin :D Sesleri çok çıkmıyor sadece
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Kesinlikle katılıyorum. Aslında tüm başkanların yapması gereken şey bu. Transferi hocayla ali naibiye salsın, maaşları zamanında yatırıp oyuncuların gönlünü hoş tutsun, sezon içinde takımın hakkını mhkya yedirmesin, gerektiğinde algı operasyonu da yapsın yeter zaten başka bir şeye gerek kalmayacak.

Çevrimdışı mrred

Sen direkt bonservis al sat olarak bakıyorsun olaya. Verilen maaş (1,7 milyon euro) gösteremediği performansla aldığı maaşın yarattığı huzursuzluk, işgal ettigi pozisyon vs bi sürü olumsuzluk yok olmuyor zararı azalttığın zaman. Burası bakkal mı al sat farkıyla başarı ölçüyorsun?
Diyorum ya siz çok şey bekliyorsunuz. O beklentiyi karşılacak insan kaynağı yok bu ülkede. Tımarhane gibi yaw ülke
Ya bu ülkede sizin belirlediğiniz standartlarda kaç tane teşebbüs var dünyada marka olmuş ?
Ülkenin gerçeklerini bilmek lazım

Yahu onu açıkladım okumadın sanırım bir daha buraya yazıyorum
Teknik heyet oyuncuyu başkana al diyor. Başkan kararı veriyor alıyor ya da almıyor. Oyuncu alındıktan sonra oyuncudan performans almak tamamen teknik heyetin işi çünkü yönetime al demiş. O yüzden performans alamadığımız oyuncuların maaşları yönetimin hatası olarak değerlendirilmemeli.Haksızlık olur. Gözümüze batsa bile bunun sorumlusu yönetim olmaz ki ?Teknik heyet transferi hiç karışmıyorsa o zaman hem maaş hem bonservis konusunda tek sorumlu yönetimdir. Fakat hakkaniyet gereği sorumluluk yönetimdeyse, oyunculardan performans alınarak satılmasında da tek başarı yönetimindir çünkü teknik heyet etliye sütlüye karışmamış. Riski kim alıyorsa başarı da onundur.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 12:38:38 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Transfer yok mu transfer? Orta sahaya kimi alacağız, forvete kimi alacağız, dorukhan gidiyor mu?  :alala:

Çevrimdışı mrred

Kesinlikle katılıyorum. Aslında tüm başkanların yapması gereken şey bu. Transferi hocayla ali naibiye salsın, maaşları zamanında yatırıp oyuncuların gönlünü hoş tutsun, sezon içinde takımın hakkını mhkya yedirmesin, gerektiğinde algı operasyonu da yapsın yeter zaten başka bir şeye gerek kalmayacak.
Yahu o da yanlış tek karar verici modeliyle olmaz alternatifli gitmek lazım. Ali naibinin daha sonra bozulup bozulmayacağını nereden bilecez ? Devamlı kontrolde ve tetikte olmak lazım. Kulüp bu yahu bizim ya da başkanın tapulu malı değil
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Yahu o da yanlış tek karar verici modeliyle olmaz alternatifli gitmek lazım. Ali naibinin daha sonra bozulup bozulmayacağını nereden bilecez ? Devamlı kontrolde ve tetikte olmak lazım. Kulüp bu yahu bizim ya da başkanın tapulu malı değil
Zaten hoca var orada. İstemediği adamı getiremez naibi. Transferlerden önce de hocanın onayı alınıyordur. Yani tek başına bir iş yok.

Çevrimdışı KARA BOĞA

aradaki farkı daha önce hiç olmadığı kadar para harcayarak ve abdullah avcı'ya ayak bağı olmayarak kapatabilir. yani gölge etmese yeter.

Peki ya orhan ak meselesi?  :alala:
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mrred

Zaten hoca var orada. İstemediği adamı getiremez naibi. Transferlerden önce de hocanın onayı alınıyordur. Yani tek başına bir iş yok.
Hocayı da kontrol etcen. Ben olsam hem Ali Naibiden nefret eden ve çok seven fakat futboldan anlayan iki danışman alırım yanıma. Onların fikirlerini devamlı analiz ederim. Aynı şey hoca için de geçerli. Devamlı kontrol etcen.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 12:38:55 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Başkan ilk geldiği dönemki kadar çoğu taraftara sempatik gelmiyor artık maalesef. Bu durum kimi taraftar için başarıya endeksli, kimi için açıklamalarından dolayı, kimi de yanlış giden politikalarından dolayı böyle. Ha bir de en başından beri onu sevmeyen Çarşı tayfası var. Ama onlara karşı da taraftar başkanı hep korudu kolladı. Dönem dönem bütün camia başkanın arkasında oldu. Bunları görüp doğru değerlendirmediği için de sonucu bu oldu. Şimdi gitmeden önce taraftarla barışma fırsatı geldi bir kez daha. İyi değerlendirip, taraftarı kıracak açıklamalar yapmadığı, tff mhkya karşı beşiktaşın hakkını yedirmediği sürece taraftarla arası yine iyi olur.
"tff mhkya karşı beşiktaşın hakkını yedirmediği sürece taraftarla arası yine iyi olur." Yahu adamın hakkımızı yedirdiğini nerden çıkardın. Yahu adam kendine göre bir strateji yapıyor olamaz mı illa böyle efelenerek bağırarak çağırarak hakaret ederek tehdit ederek mi hak savunuluyor . Ben de bunu anlamıyorum. Hakkını savunmanın değişik yolları vardır. Sizden güçlü olanla değişik bir strateji ile savaşırsınız. Sizden güçlü olmayanla değişik bir strateji ile savaşırsınız. Karşındakine göre taktik değişir.
"Sempatik gelmiyor" taraftara sempatik görünmek için iş yapan insanları da görüyoruz. Başkanın görevleri arasında taraftara sempatik görünmek sonlarda falandır .Sempatik görüncem diye transfer yaptı Pepe Lens Negredo ne oldu ?Türkiyede en antipatik adamın Taraftara sempatik görünmesi transferlerle olduğu için bunu söylüyorum. Gördük işte öyle sempatik görünmeye çalışınca Lens bize 12 milyona patladı. Lens konusunda neden böyle diyorum çünkü transferin olduğu dönemlerde sosyal medya bir video dolaşıyordu bütün beşiktaşlılar gururla paylaşıyordu. Al bak herkes nasıl alkışlıyor. Sempatik görünmesinin bedeli 12 milyon iyi mi ? Olacakları görmüş sanırım su içmiş.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 13:15:34 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Egos

Peki ya orhan ak meselesi?  :alala:

beşiktaş o meseleden zararla çıktı, bundan sonra gündemde tutulması ancak hasarı büyütme isteği olanların işine yarar. fikret orman'ın bana göre en büyük eksiği susacağı zamanı tayin edememesi, güç zehirlenmesinin verdiği hoyratlık bu eksiğini fazlasıyla belirgin hâle getirdi, öyle ki birliğimizi bozmak için başkana mikrofon uzatmak ilk seçenek olarak kullanılmaya başlandı. eğer taraftar da orhan ak olayı kapandıktan sonra eleştirdikleri başkanın hatasını tekrarlayıp susacağı zamanı tayin edemezse başarma ihtimalimiz olan şeyleri başkalarına peşkeş çekmeye razıyız demektir.

Çevrimiçi sefaköykartali

"tff mhkya karşı beşiktaşın hakkını yedirmediği sürece taraftarla arası yine iyi olur." Yahu adamın hakkımızı yedirdiğini nerden çıkardın. Yahu adam kendine göre bir strateji yapıyor olamaz mı illa böyle efelenerek bağırarak çağırarak hakaret ederek tehdit ederek mi hak savunuluyor . Ben de bunu anlamıyorum. Hakkını savunmanın değişik yolları vardır. Sizden güçlü olanla değişik bir strateji ile savaşırsınız. Sizden güçlü olmayanla değişik bir strateji ile savaşırsınız. Karşındakine göre taktik değişir.
"Sempatik gelmiyor" taraftara sempatik görünmek için iş yapan insanları da görüyoruz. Başkanın görevleri arasında taraftara sempatik görünmek sonlarda falandır .Sempatik görüncem diye transfer yaptı Pepe Lens Negredo ne oldu ?Türkiyede en antipatik adamın Taraftara sempatik görünmesi transferlerle olduğu için bunu söylüyorum. Gördük işte öyle sempatik görünmeye çalışınca Lens bizi 12 milyona patladı.
Yahu taraftara sempatik görünmek için saçmasapan transfer yapsın demedik konuyla ne alakası var? Geçen seneki Gs derbisinde Beşiktaş' ın hakkı gasp edildi, çıkıp konuşmadı. Bu efelenmek değil hakkını savunmaktır. Yönetim kurulu toplantısında birisi olumsuz eleştiri yapınca da Karı gibi arkadan konuşmam vs. deyip kendi taraftarıyla da kavga etti. Bunlar yanlışıdır sonuçta. Beşiktaşlı olmayan insanların kulüp üyeliğinden atılmasını istemek bu taraftarın en haklı olduğu yerlerden biridir. Bu yüzden çıkıp taraftara bağırıp çağırmak yanlıştı. Bunları yapmasın diyoruz.

Çevrimdışı mrred

Yahu taraftara sempatik görünmek için saçmasapan transfer yapsın demedik konuyla ne alakası var? Geçen seneki Gs derbisinde Beşiktaş' ın hakkı gasp edildi, çıkıp konuşmadı. Bu efelenmek değil hakkını savunmaktır. Yönetim kurulu toplantısında birisi olumsuz eleştiri yapınca da Karı gibi arkadan konuşmam vs. deyip kendi taraftarıyla da kavga etti. Bunlar yanlışıdır sonuçta. Beşiktaşlı olmayan insanların kulüp üyeliğinden atılmasını istemek bu taraftarın en haklı olduğu yerlerden biridir. Bu yüzden çıkıp taraftara bağırıp çağırmak yanlıştı. Bunları yapmasın diyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Taraftarı dinleyince böyle oluyor işte. O da haklı 82 milyon futbolu biliyor o yüzden dinliyor sanırım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

yahu Lens için taraftar ölüp bitip bayılıyordu acillere falan gidiyordu . Yanlış transfer demek şimdi kolay
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Bayram Tutumlu adlı menajer sosyal medyadan Ali Naibi' ye sallıyor Umut Güner geri gelsin istiyor. Komisyonu kesildi herhalde havlamaya başladı. Bu bile doğru yolda olduğumuzu gösterir.
Attığı tweet şu şekilde https://twitter.com/BayramTOficial/status/1165869569925406725

Çevrimiçi COB

Thiago Maia ismi dolasiyor.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky