Şeffaf olmak zorunda. Oyuncuya verilen parayı fazla bulan da eleştirsin yahu bu kadar da eleştiriye kapalı olunmaz. Taraftarın işi bu zaten konuşur durur. Kimse eleştiri yapmasın, kimse kötü söz söylemesin, kimse yanlışını hatanı söylemesin olur mu öyle şey? Başkanlık makamı bu yüzden zaten yüksek bir mevki ve ağır bir mevki. Bunu kaldırabilecek kişilerin yapması gerektiği için. Sırf sosyal medyada oyuncuya verilen maaş eleştirilecek diye neden açıklamaları gizliyoruz ki?
Diyorum ya duygusal çok kafaya takıyor. Coğrafya insanını kaderi
Fm de futbolcuların t
eknik zihinsel bir de fiziksel yönü var ya onun gibi düşün

İnsan bu yahu etten kemikten. Başkanın teknik ve fiziksel yönü iyi zihinsel vasat
Yahu Türkiye'de böyle adamı bulmuşuz işte daha ne istiyoruz çok da şey etmemek lazım
Rakipte Abdürrahim var ya bir ona bak bir buna bak
Siz istiyorsunuz ki bütün özellikleri mükemmel olsun ya bu coğrafyadan ne zaman çıkmış öyle adam gerçekçi olmak lazım.
Eldekinden faydalancan işte. Yahu tencereci var o mu bu Fikret Orman mı? Yüz kere Fikret Orman derim.
3 Hürel vardı bir de Hürsel miydi neydi. Yahu adam Gareth Bale i getirebilirim Toschakı tanıyorum dedi.
Onu tanıyorum bunu tanıyorum . Bunlar tehlikeli tiplerdir. Bizim işte de var. Adam gelir ben yargıtaydan falanca adamı tanıyorum sen bana şu 100 bini var senin dosyayı bozdurum der. Ulan zaten bozulması ya da onanmasının olasılığı yüzde 50 sana bu parayı niye vereyim ki diye kimse de sormaz.